|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2008
13.11.2007 11:32:13   
Nasy
No, vidim, da si dala kr skozi že. Jaz sem pa danes izvedela, da moram še na ta dolgi glukozni testuser posted image zdej me je šele strah. Špikanja imam za vse, za naprej in nazaj. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.11.2007 7:48:18   
ninula
ojla punce, včeri smo dali tudi mi skozi NS in je vse OK user posted image .Sem bla pr Pušenjaku in sem bla notr samo 7 min. je šlo ku po tekočem traku. No vseeno sem srečna da je vse vredu in sem si malo oddahnila!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.11.2007 8:50:55   
ŽogiMarogi
ninula čestitam za dobro opravljen pregled user posted image  Zdej lahko začneš uživat v nosečnosti.  Vsaj jst sem se mal bolj sprostila po tem pregledu, je kot ena začetna prelomnica.  user posted image

nasy user posted image  drži se! Jst še nisem imela tega pregleda, moram na naslednjem omenit. Je pa v MŠ rekla da ga ponavadi delajo v 28 tednu, ker je takrat bolj zihr, prej baje zaradi prebave in vsega lahko tudi ne pokaže.

Jst se kr neki slabo počutim, te oči so pru smotane, najraje bi šla po bolniško.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.11.2007 10:28:20   
fragola
Dober dan punce, kako ste?
No jaz sem danes pa pršla delat, sem bla na bolniški zaradi prehlada in vročine, vam povem da je blo prav lepo bit doma! Danes sem pa tle za računalnikom in sem prav žalostna, kej je šele 16-a ura!user posted image Ma saj bo, hvala bogu, da je sreda!

Ninula čestitam za dobro opravljen pregled!
...Martina... user posted image user posted image user posted image sem vesela zate, ker se dobro držiš!

Neposredna povezava do sporočila: 304
14.11.2007 10:31:21   
Nasy
ninulauser posted image
jaz sem si po NS malo odahnila, čeprav tudi zdej nisem čist sproščena, je vedno nekaj, da se bojiš. ŽogiMarogi, jaz sem tudi brala nekje, da dajo šele v 28. tednu na cukr, no , sej morda so malo zamešale sestre, ker je bila ena zmeda in verjetno sem zato že pristala na tem. No, sej morda je pa bolje, ker sem začela zdaj pazit na hrano. Saj že prej nisem jedla glih vsega, kar mi je prišlo pod roke, kot eni pravijo, češ, zdaj si privošči. Mene je že izučilo. Upam, da bo na koncu vse ok, da ne bo dvignilo tega cukra v oblake.
Danes pa nič sončka, vsaj tle ga ni. Sneg napovedujejo. Lep dan želim vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 305
14.11.2007 14:25:42   
...Martina...
Ojla pupe. Vidim da vam vse lepo poteka. Sem prav vesela.

Ninula, čestitke. superca, zdej se res lahko sprostiš in greš srečno naprej.

Nasy, ti in tvoj cukr, dej zdej meni ga pošiljaj, bom ga jaz jedla zate.

lepo se imejte.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 306
14.11.2007 14:39:03   
fragola
...Martina... ojla kako si kej?
Pupe se mi meša komaj 14:30 še eno uro in trideset minut moram bi tle, ma che schifo!

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.11.2007 15:09:32   
ŽogiMarogi
fragola se ti pridržujem. Komaj čakam uro za domov, taki dolgčas je, ker nimam trenutno nič za delat. Pa še spi se mi fullllll, ta ura se pa ne zmakne! Pa še tečaj me čaka pole. Kriza, ne vem kako bom zdržala. Pol ponoči pa spat ne bom mogla. Ok, sej ne bom tolk jamrala user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.11.2007 15:16:16   
fragola
te razumem meni mi je tudi tak dolgčas, mam za delat vendar se mi ne da, raje štrkam tle po rruser posted image . še 40 minut in grem domou jupi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
14.11.2007 18:43:52   
Nasy
Martinauser posted image user posted image user posted image ja, zdej ti pošljem lahko vse zdrele kakite, k jst jih skorej ne smem jest. No, kašnega bom še pojela. Nimam pojma, kaj bom nardila s tolko kakija, ga imam v kleti še dosti, moj ga pa ne mara. Nekej ga bom še dala sušit, nekej pa v skrinjo in bom skuhala marmelado verjetno. Proč ne bom metala. 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.11.2007 11:41:52   
fragola
Dober dan goriške nosečke!!!
Kako ste kaj, jaz sem danes kar dobre volje, včeraj smo dobili kuhnjo tako, da končno bomo jedli bolj normalno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.11.2007 12:28:25   
...Martina...
Ojla pupe.
Sem vesela da ste vse super.
Jaz sem tudi uredi. Dala sem vse skozi zdej pa naprej.
Nasy, od kar sem zgubila upanje nad otročičkom, tudi mi ne gre več kaki. Naredi raje marmelado, ker če ne bodo pa pri meni gnili. Zdej mi gre za se potočat bolj v čokolado. Kinder bueno, ciobar, bolj porketrije, k jih prej nisem hotla jest.
Moram vam povedat, da je od mojega moža sestrična rodila včeraj fantka Jureta. Ona na forumu ni, ker je bolj nespo za računalnik. Zato jaz sporočam za njo. Sem pa ful vesela. jaz sem ji pravla skozi da bo fantek, ma mi ni verjela.
Fragola, pazi zdej, da ne boš kej preveč pucala nove kuhinje. raje se pazi.

Uživajte nosečke še zame.
lp
martina

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.11.2007 12:40:40   
fragola
Ojla ...Martina... , ne ne bom preveč pucala ma malo moram , da spravim hišo v red!

Neposredna povezava do sporočila: 313
15.11.2007 13:15:55   
fragola
čestitke moževi sestrični za Jureta!!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.11.2007 15:01:00   
hypo77
Evo mene po dooolgem času, mi je crknu računalnik tako da vas nisem mogla brat.

...Martina... sem šele zdaj prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image
Jst sem mela v pondeljek morfologijo z user posted image vse ok ma se skriva lumpač tako da ne vem kaj je, se mi je moj kar smeju k jst sem ful firbčna in bi rada vedla kaj bo. Drugače pa sem se ful zredila sicer ne vem od kje k jem normalno ku prej in še cukr so  mi najdli na urinu - zdej več ne vem kaj naj jem in kaj ne.

Nasy sem se spomnla nate ko so me špikali - za 2 epruveti krvi mam 3 luknje, sem ku ta hujši narkomani vsa prešpikana in plava. še dobro da nisem občutljiva na špikanje

Sem se pa  odločla da grem na 3d  uz, ker me preveč matra firbc. 

držte se

Neposredna povezava do sporočila: 315
15.11.2007 15:29:09   
Nasy
hypo77, sej jst bom tud k narkoman, sam jst pa sem občutljiva za špikanjeuser posted image

a tebi so na urinu našli sladkor, te dajo še na kak pregled?

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.11.2007 15:48:37   
hypo77
ja, sicer sem ful sladkega jedla en dan prej, možno da je blo od tega, tako da za zdaj mi ne bojo delali nič do 28. tedna ko mam pregled za glukozo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.11.2007 17:56:41   
Nasy
aja..mene so dali prej, k so višno falile sestre, k je bla ena zmeda z datumi in so mislile, da sem v 28.tednu, pole so me dale še na pregled in ko sem pršla h G, me ta vpraša, da zakaj sem tle, če sva se pa malo nazaj vidleuser posted image
Mah ja, dejmo rečt, da preživim ta narkomaski test, upam, samo, da ne padem dol. K vsakič fali glih malo, ma zdej bo pa 3x auč..bom misnla na kmorje, na palme, na kokose..eh, na kokos ne, k ga ne smem jestuser posted image user posted image Bom na vse vas misnla, kako se maste fajn

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.11.2007 12:17:53   
Nasy
No, kje ste moje drage primorke? Upam, da uživate v vikendu, čeprav je dokaj hladno. 

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.11.2007 7:28:07   
ninula
Ojla nosečke, kako ste preživeli vikend? Jst sem celo soboto bila v pižami in nedeljo tudi skora celo user posted image . Je blo tako mraz da niti nosa nisem pomolila ven. Drgači se danes počutim odlično samo vstat ven iz tople posteljčke mi ni prow dišalo. Komi čakam da gre ta zima mimo.
Kaj boste počele pa za božične in novoletne praznike? Jst in moj user posted image  šudiramo it v kake terme, ka jst bi se full kopala v bazenu, že tako sem nora na plavanje in vse kar se tiče vode, čeprav me je mal strah vnetja, ma sem slišala da obstajajo eni glicerinski tamponi.....a maste kake izkušnje? No bomo vidli ka itak imam 3.12. pregled in kaj poreče g.
No kdaj se dobimo na čajU?
A bo katera hodila v šolo po novem letu?
Bodite v cvetju...user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.11.2007 11:48:17   
fragola
Dober dan sonosečke, kako ste kaj jaz sem kar v redu, že dva dni nisem bruhala sem prav vesela!user posted image Drugače spravljam še zmeraj hišo v red upam, da bo do konc tedna vse narejeno, ker v nedeljo mam rojstni dan in bi rada napravila kosilo za moje. Upam, da user posted image rata, se ful trudi, da bo vse pospravljeno in narejeno! Upajmo!

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.11.2007 12:12:28   
Nasy
evo mene..res ne razumem, kako se lahko eni špikajo in to samiuser posted image jaz sem danes mislila, da me bo konc.
Vreme je pa nikakvo tako, da bom dans višno kr prespala dan. Še kosilo nardim do konca, da moj ne pade dol, sej če jst, itak ni važno..mejte se, pupe!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.11.2007 9:04:08   
fragola
Dober dan punce, kje ste? Jaz sem kar v redu, včeraj sem prvič kuhala v novi kuhinjiuser posted image ! In kaj sem naredila, cvrta jajčkauser posted image se mi ni dalo nič drugega, ker nisem imela voje, važno da vse dela!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.11.2007 10:35:34   
ninula
ojla babence kam ste utekle vse?

Fragola kej boš živela v vrtejbi?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.11.2007 10:52:43   
ŽogiMarogi
Ola!

Da se malo oglasim, se bolj izgoibam računalnika. Sem na bolovanju, ker me matrajo oči, me fulll pečejo, pa nos imam stalno zamašen, pa mal se mi je vrtelo. 
Juhuu, v nedeljo sva prebelila otroško sobico, zdaj moram pa še kaj narisat.  Komaj čakam december. Ma ti dnevi mi tako hitro grejo ko sem doma, pa se mi zdi da nič ne naredim user posted image
Včeraj sem dobila šponto za Rh-, drugi teden pa imam še pregled. UZ mi bo pa komaj čez 4 tedne delala v 32 tednu user posted image . Pa tako bi rada videla, kako se naša bebica razvija. Sej kobaca pa tko, da bo po mojem hiperaktivna. user posted image

Hm za praznike bova pa verjetno kar doma, za silvestrova bova mogoče šla k prijateljem, to je pa tudi vse. Bomo videli kako se bom počutila.

Zdaj pa grem do konca zlikat user posted image , pa se mi prav nič ne da, še dobro da ni dosti.

lepo klepetajte, se oglasim kaj drugi teden, pa božajte bušije,
papa

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!