|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2008
7.11.2007 16:48:00   
...Martina...
Ojla pupe, vidim da vam kljub nosečniškemu stažu gre za jest.

Ma tudi meni gre. Jaz sem zdaj mahnjena na Kaki japke. mmmm kako so mi dobre. Vsaki dan jih kontroliram če se je kaka zazdrejala, in če se ni še, jo kakšno kar pojem in pole mi dela svaljke po ustih.

Danes bom naredila brusketto. mmm komaj čakam večerjo. Zadnje čase, vse kar pojem me napne in me šraufa. in pole na wc. Bi mogla ugotovi, kaj mi ne paša????

lep večer

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.11.2007 20:44:50   
Nasy
Martina, jst tudiuser posted image kaki..ma kaki te požene, vešuser posted image mi pašejo tudi mandarine. Ma kaj, zdej mi paše vse.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.11.2007 7:23:14   
ninula
ojla pupike, mene mi tudi paše vse za jest, se vidi že po kilah user posted image . Ta vikend je še martinovo in kaj boste kuhale dobrega? Jst še ne vem ka ne vem kje bomo ma če bomo pr nas in bojo pršli prjatli k nam bom mogla kej dobrega nrdit.
Kšne klobase in tenfano zelje ka pašejo k vinu.

Veste kej bi vas prosila da mi priporčaste kšnga pridnega zobozdravnika za takega user posted image ku sem jaz. Me je celo noč bolel zob in je že skrajni čas da ga obiščem ka odlašam in odlašam že par let.Ma kej ka me je tako strah zobarja da vam ne vem povedat. Sem mela slabo izkušnjo in od takrat je konc. Prosim priporočta mi kerga fajn.

...Martina... jutre imaš pregled, bom držala pesti da bo vse ok. Jst ga mam v torek in komi čakam.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.11.2007 9:10:21   
Nasy
Ma jst ne bom delala nč posebnega za martinovo, moj še verjetno dela cel dan tko da..edino res lahko kašne pečenice in zelje, ma ne vem..če bi pa se kam povabla, bi se na kašno gos al pa piščanca pečenga, njamiuser posted image
Uh, zobar..poznam, kako je..jst tudi zmiram odlašam, ma pole vseglih grem. Na žalost ti ne znam povedat, kam it, lahko ti rečem samo, da ne it v Miren k Dolmarkovi, k ni prou neč nežna. Jst sem sicer en cajt hodila, je bla še kr ok, ma moja mama je hodila pole še za mano nekej časa in je blo obup, pa se mama ne boji tolko.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.11.2007 9:25:36   
ninula
ok tja sigurno ne bom šla!! Jst sem se tudi zdej odločla da je že skrajni čas da grem na stol. Ni druge.... še zmeri sprejemam priporočila user posted image . Da vidmo kdo ima najboljšega zobarja.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.11.2007 9:30:38   
Nasy
Moj je najboljši, sigurno, ma kaj, ko na žalost ne moreš prist do njega. Je v LJ in še to študentski. Že jst samo čakam, kdaj bo rekel, zdej pa konc..k že lep cajt nisem več študentka

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.11.2007 14:29:03   
...Martina...
O ninula, si se spomnila, da imam jutri. Lepo in hvala za pesti. Nič nisem zasledila, da bi pisala kako je bilo v Bosni. Si si kupla kaj lepega? Si jedla Burek in lepinjo sa čevapi. mmm moja nepozabna lepinja je bila v Zenici, ko smo bili na sejmu in burek. Mnjammm
K zobotu jaz hodim vsake 6 mesecev v Kanal k Gorkiču. Je fajn ima koncesijo in ne komplicira. Če ne, pred leti sem hodila k dr. Mel, privat ordinacija v Kromberku se mi zdi. On je bil zakon, celo otroštvo sem hodila k njemu in vedno mi je dal anestezijo. Zato se jaz zobota sploh ne bojim. Malo se ko sm v čakalnici. Če ne, pravijo da je fajn v SKB in če ne je zdej ena mlada, k je hodila z mano k aerobiki. Nina iz solkana. Ima pa v Šemetru in v Gorici, tudi samoplačniško.
Ma bejži čim prej, da te ne bo primlo, ko bo otrok malo bolj velik in te bo pole brcal, ko ti bodo vrtali. Res bejži, tudi, da ne zgubiš cel zob. Veš pole kako so drage implantaže in keramika... Ti nima kaj bit.

Za martinovo pa ne bom nič delala, saj gremo k prjatlom. Če ne bo že kaj za pojest. Letos je zame bolj slabo, ker za martinovo sem vedno popila kaki glažek novega vinca. Po navadi smo šli na fešto v Vipolže u grad. Ajoj. Zdej pa se privajjamo, da jaz ne pijem in da vedno vozim. hi hi

Pupe dršte se. Vam bom kaj poročala, kako nam bo šlo jutre.

Če ne pa lep vikend. lepo martinujte...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.11.2007 18:53:59   
Nasy
Martina, obvezno poročaj, k bomo vse misnle nate!!! Sreeečnooo!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
9.11.2007 7:50:42   
ninula
user posted image ...Martina... cela goriška je s tabo!!!!user posted image

Dobro jutro, danes je petek, končno...user posted image . Sem pa ponoči sanjala full grde sanje in zdej vam morem povedat da se ne bojo uresničle user posted image . Sem sanjala da sem šla na nuhalno in da sem imela ful slabe rezultate... in nisem vedla kaj bi... in sem se zbudila v solzicah user posted image . KU grozno zdej me pa prpa pošteno ka imam v torek pregled user posted image .
Smo pa doma končno dobili spet interenet.... oz. sem se razpizdla in kupla brezžičnega, je v akciji zdej na telekomu user posted image . tako da od zdej naprej ne bom pisala samo monologu user posted image .
Drgači kako ste? Že nakupavaste kej za user posted image , al se še zadržavaste. Jst se komi komi in če bo v tork vse vredi na NS grem kupit eno majčko v benetton ka sem jo zadnjič vidla. Se prow čudim sami sebe ka sem tolko zdržala user posted image .

No nosečke danes je dan za zacvetet v najlepše user posted image , saj nas zaliva dež.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.11.2007 9:10:01   
Nasy
Martina, mislimo nate!

Glede nakupov, midva sva kupila prenosno posteljico, ker je bila znižana iz 50 na 25eur, v akciji ob odprtju trgovine. Drugači nismo še nč kupli. No, meni hlače, sej pole sem pa najdla še ene, k so mi prav še  od prejuser posted image tako, da jih še sploh ne bi rabla kupavat. No, sej na koncu jih sploh ne bi šla več kupituser posted image
Kašno vreme danes, ufa

user posted image jst pa prou vremensko

Ninula, super, da imaš net domauser posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.11.2007 10:26:49   
ŽogiMarogi
Jutro!

No ni glih več jutro. Vidim, da ste že začele s hrano. Na drugem postu pod Februarke čvekamo samo o hrani in se vsem sline cedijo.  user posted image  
Danes sem si fige s sabo prinesla in stisnjen sok iz pomaranče in limone. Drugače pa kakije tudi jst veselo mezim. Mislim, da jih nisem nikol še tolk pojedla ku letos.

ninula pozabi, da imaš pregled, vsaj do tistega dne, saj boš že tko takrat vsa živčna. Jst kmalu dihat nisem mogla. Pr meni je bilo še slabš, ker sem že imela slabe izkušnje.  Nč, misli pozitivno, sej bo!

Komaj čakam konec šihta, me kje je še to...ja ta vikend bo kar vesel, ker je moj možek Martin, tako da bo polna bajta. Kaj dosti pa ne bom kuhala, bo kar kaki narezek s pršutom, zelje, pa še kaj zraven, kak namaz. Itak bodo vsi vino teli pokušat user posted image .

K zobotu hodim pa v ta novi ZD v gorici k dr. Vesni Gregorič. Mi je full fajn, lepo počasi vrta in se tud vstavi. Pa itak sem vedno trda ko oreh na stolu.  Sam ne vem kako ima al še sprejema oz. če je nujno verjetno tudi samoplačniško. Pa še nikoli ne čakam nobene vrste.

Mene že malo razgraja in bi že kar kupovala vse za user posted image , tko so cotkane cunjice - pa zasoljene tudi!!! Matr so smotani glede tega, sej stane več kot za nas, pa jih rabiš za kak mesec in je že vse premajhno.  Bova pa počasu začela sobico rihtat. user posted image  Do zdaj sem kupila samo en kompletič za dušo, ko sva dobro opravila pregled morfologije v LJ.

ocki, grem še kaj naredit - kao user posted image  
lep dan

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.11.2007 19:07:28   
Nasy
Martina, kako je blo? Ste OK?user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.11.2007 10:38:59   
...Martina...
Živijo Goriška!

Žal naš UZ ni bil v redu. Čaka me splav, saj je otročiček spal in srčke mu ni delalo. Kromosomska napaka, ker ni pravilno rasu. Ne vem kaj me čaka. Smo ful žalostni, a upanje na ponovni uspeh nas pomirja. Upanja ne bomo še zapustili. Naj naš angelček pomaga vsem nam, da do takih primerov bo vse manj.
Pupe, želim vam vso srečo. Še vazs bom prebirala, ker mi je lepo, vpam, pa da se čimprej nazaj priključim v klub nosečk.
Čuvajte si trebuščeke, ker vas čaka najlepši dar življenja.
Si pišemo
Martina

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.11.2007 13:12:53   
ninula
user posted image  sploh nimam besed....samo da si ne morem predstavljat kako je ko kaj takega izveš.
Zadnjič pa je blo vse v redu, ku se lahko hitro kej narobe zgodi, niti se ne zavedamo.
martina drži se korajžno ti in tvoj user posted image , in vedi da ti stojimo ob starni!!!!
Upam da čimprej rata eno novo bitjece v tvojem trebuščku in da bo zapolnu praznino ki jo čutita zdaj oba.

Neposredna povezava do sporočila: 289
10.11.2007 14:52:39   
...Martina...
Ninula hvala. Ne misli na moj primer in pejdi naprej. Boš vidla, k bo vse v redu.

Glede mene, oz. mojega angelčka, že od prve NS se je vidla pomankljivost plodka, ma je bilo potrebno počakati na prepričanje, ki se je pokazalo pravo. Sej sigurno je G. že vedla, ma ni kaj. Je morala počakati.

Danes po celem dnevu in noči v solzah, pogovarjanju in študiranju o zakaj lih to meni, se že boljše počutim in pozitivno mislim naprej.

Držte trdno in pazite na svoje otročičke.

Srečno

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.11.2007 15:48:43   
Nasy
user posted image user posted image user posted image Drži se, Martina!

Neposredna povezava do sporočila: 291
12.11.2007 8:14:43   
ŽogiMarogi
Martina  user posted image  user posted image user posted image user posted image   mi je žal za tvojo bebico, ampak če rabiš pogovor smo tuki. Verjemi, da vem kako se počutiš, saj sem to že 2x dala skozi, vendar kot praviš upanje ostaja in te to ne sme potlačiti. Pisli pozitivno, čeprav boš rabila en čas da to preboliš, ampak lahko kaj kmalu nazaj začneta. Tudi tebi se bo sreča nasmehnila in takrat boš še bolj močna kot sedaj!

Kako ste kaj preživele martinov vikend. Mi kar v miru, le včeraj je bila polna bajta, da smo - so vince poskušal, pa želodčke napolnili. To nam nobeno leto ne uide, ker je Martin pri hiši. user posted image

Danes začnem z materinsko šolo, upam da ne bo preveč gužve, ker je baje full slab zrak v učilnici v ZD.

En lep začetek tedna, pa čeprav je ponedeljek...

papa

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.11.2007 11:01:40   
Nasy
Martina je verjetno danes na posegu, drži se, punca! Upam, da kmalu preberem, da sta z user posted image zagledala nov plusek!
Žogi, ti si tudi dala 2x to čez? Pa so ugotovili, zakaj se je to zgodilo? Pri meni je bila pregrada vzrok.
Jaz sem imela danes glukozni test, kolk me je blo strah. Zdej samo upam, da me jutri ne pokličejo, ker če me, pomeni, da bo treba it na 100g testuser posted image Držte pesti!
Malo dete pa kr razgraja po tebuhuuser posted image včasih kr poskočim. Lep dan se je naredil, kajne? Prav prijetno je zunajuser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.11.2007 11:29:38   
fragola
...Martina .... sem komaj zdaj prebrala mi je ful hudo zate!!!
Sem pa vesele, ker pozitivno misliš!!!! Želim ti , da bi šlo čimprej vse mimo in, da boš čimprej zagledala user posted image !!! Res želim ti veliko sreče!!!!!
Veš sem imela tudi jaz že en splav je bil spontani splav in to je blo julija, septembra sem ponovno zanosila tako, da ne obupaj. Jaz sem bla takrat zelo žalostna ma potem sem pomislila, da je boljše tako, ker čene bovi kaj bi blo vse narobe!!! Držim pesti, da bo vse ok in da bosta lahko čimprej začela delat na bebici!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.11.2007 12:53:52   
Nasy
Ja, prvo je kar šok, za oba. Pole nekako prebrodiš krizo in gre mimo. Ma se mi zdi, da je boljše, da niti ne misliš na to, se je pač zgodilo. Fajn je, da se pogovoriš s partnerjem, to pomaga, saj oba občutita bolečino. Jaz sem vesela, da Martina razmišlja pozitivno, to je dobro. Tako bosta najležje prebrodila vse skupaj. Upam, da je najhujše zdaj že za njima, zdaj je treba gledat naprej, v nove zmage! Jaz vem, da bosta kmalu spet vesela, sigurno, ker tko more bit!

Sem se zdej najela kakija, uf.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.11.2007 15:52:20   
...Martina...
Ojla drage pupe.
Hvala za tolažilne besede.
Meni danes je in ni šlo po planu. Mogoče je tako prav.

Zjutro sem šla k moji g. in smo še enkrat naredili UZ in se malo pogovorile. Ona mi je svetovala, da namesto posega, mi rajši svetuje tableto. Jaz pa že tam zmenjena, ura za poseg.
Pridem v bolnico, in čakam, čakam... pole me pregleda en mlad dohtr. Tolko ku sm rekla, da nočem moških g. me zdej skozi pregledujejo. HI HI Po končanem pregledu, mi pove, da bi z mano govorila še dohtrca gine.
Ja ona mi tudi svetuje to famozno tableto. Ja in ni bilo pole kej ku jo spit pred njo. Mogoče je boljše tako. Mi je vse razložila.
V sredo grem notr in mi da še dve in pole krči, baje boleči, in pole se ščisti vse. Pole pa drugi dan domov.

Sliši se fajn. Upajmo, da ne bo boleče. Hi hi.

Pupe uživajte in masirajte si trebuščke še zame.

Vam še kaj pišem.

lp M

Ja zdej kar je je.

Mi je žal, da vam to pravim. upam, da

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.11.2007 15:56:06   
...Martina...
Žogimarogi, kaj šola začne. a kako lepo. Ninula, bejži tudi ti. Sigurno bo fajn.

Nasy, tudi jaz moram it pogledat, če se je kaki kaki zazdrejal. Mnjask kako so dobri.

Ma sej je vse dobro. Mi martinovali nismo nič, ma smo vseeno dobro jedli.

lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 297
12.11.2007 16:33:01   
ninula
Ojla, jst mam pa jutre NS in me kar zviva od strahu. Ma bo že dej, sej bo moj user posted image  z mano. Držte pesti za mojo bebico da bo vse vredi.
V šolo grem po novem letu.
Martinca ti se pa drži med tistimi krčami in misli na kej lepega in da smo vse tam s tabo.

Neposredna povezava do sporočila: 298
12.11.2007 18:26:49   
Nasy
Martina, misli na nas, na kaj lepega, na lepo prihodnost, da bo čimprej mimo! Nisem pa še nikoli slišala za te tablete, a to delajo, če je večji plodek ali kako? No, mislim, če nisi čisto na začetku? A katera kaj ve o tem? Jaz sem bila vsakič na posegu, na čiščenju.
Martina, drži se! Vse bo še dobro. A veš, da sem jaz tudi rekla, da k moškemu pa že ne grem, da me ne bo ne pregledoval ne nič. Na koncu me je pregledal in operiral moški. Ben ja..samo nikoli pa nebi hodila k moškemu G, ker mene ne prepriča, da ve, kaj občutimo. Lahko se nauči iz knjig, lahko sliši od drugih ma občutkov ne bo imel nikoli.
Jaz bom tudi šla bolj pozno v šolo, se morva prvo preselit, pole pa iščem šolo, verjetno ne bom se vozila v LJ.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.11.2007 9:42:43   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes sem bolj slaba, te oči me nočejo in nočejo nehat pečt. Pa še v službo sm ksno pršla, da bom tle do 17h.  user posted image

Nasy pri meni je bilo 1x zaradi previsoke NS in organi niso bili na mestu. Tako da je sledilo čiščenje oz. prej so mi dali umetne popadke in sem celo noč prebedela v bolečinah - so proti koncu kar mooočni, da so mi po urah muke dali šponto proti bolečinam, drugi dan sem imela pa čiščenje, ko je plodek prišel ven. Bila pa sem nekaj čez 14 tednov. V glavnem ne bi rada ponovila tega, baje so umetni zlo hujši kot spontani popadki. Ampak me babe vse zmoremo in potrpimo!!! user posted image  in Bila sem pa v LJ.  Drugič pa mi je plodek odmrl v 9 tednu.  Tako da imam kar nekaj za sabo. Upam da bo tokrat vse vredi in bova z dragim končno zagledala user posted image .
TAblet pa tudi jst ne poznam.

Včeraj sem bila na prvi uri tečaja - nas je kar dosti in učilnica v kleti je kar mala, sploh pa stoli so trdi leseni, še dobro da ne traja toliko časa. PA še telovadba bo v isti učilnici. Drugače pa nisem izvedela nič novega, saj je bilo le o nosečnosti po tednih in težavah,... kar sem vse že prebrala in izvedela. V sredo imam spet, ma tisto kar me zanima se začne drugi teden.

zdaj pa grem še kaj naredit...papa

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?