|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Problem
17.9.2007 23:06:10   
karmy
pač dala si si duška na chatu, kot katerekoli druga tukaj,samo priznati nočeuser posted image drugače je pa tvoj dec malo posesivne narave, ker da tako nekoga izoliraš pred ostalimi, četudi nasprotnega spola, maš definitivno zelo nizko samozavest in zaupanje v partnerja

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.9.2007 7:50:53   
srki
Očitno preveč ljubosumen in ti ne zaupa. Ne vem no, zakaj bi morala pa samo s ženskami klepetat?

Očitno bo treba še en orng pogovor, ali pa malo premora med vama, da si fant zbistri možgane in premisli o vsem tem.

Če te misli celo življenje užirat zaradi tega, ne bo prijetno.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.9.2007 7:56:39   
orhideja75
ja Srki ima prav. ne vem kako bo shajati s takim človekom celo življenje, če te nadzira na vsakem koraku. v zakonu naj bi bilo zaupanje, ki pa ga tvoj do tebe nima. vsaj po tvojim besedah sodeč.
resno se pogovorita. saj ljubosumje pove, da mu je do tebe ampak, če ga je pa preveč,  pa tudi ni dobro.
v življenju ima pa vsak človek prijatelje. pa tudi, če so nasprotnega spola.
mogoče pa v tebe ne zaupa in misli, da flirtaš za njegovim hrbtom.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 9:42:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.9.2007 9:45:04   
Snowflake
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake

vendar sva se o vsem pogovorila...vse sem mu povedala, da tudi nikoli na pijačo nisem šla z nikomer in tako sva razčistila zadevo.

A ti živiš v haus arestu,da še na kavo ne moreš user posted image  

Po napisanem se mi zdi tip pretirano ljubosumen in oblasten. A ti tole psihiranje paše?

ne živim v haust arestu...hodim na kavice...samo dopovedati sem mu hotela, da s temi k sem jih imela na msn-ju, nisem šla na kavo...
saj je on mislil da je bilo več kot samo klepet. ljubosumen pa je ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.9.2007 9:47:34   
Snowflake
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Sorry bejba sama si kriva. Zakaj pa skačeš na druge cvete..pa čeprav na virtualne. Mislim, da je čisto upravičeno jezen.......težka bo tole, kako mu boš razložila.

Dokler se ne bosta odkrito pogovorila in to stokrat, dokler ti ne bo verjel, ker zdaj misli da te ne zanima več, če se oziraš za drugimi..... Dokazat mu boš mogla, da je on tvoj eden in edini. kako boš pa to storila pa sama najbolj dobro veš. To je to.

P.S.: Hm. Priznaj, da ti v resnici nekaj manjka (mogoče samo mal adrenalina), da delaš to?!!? Razčisti sama s sabo najprej....šele ko boš ti sama sebi verjela, šele takrat bo on verjel tebi.

Aja, pa sori - nisem brala vseh odgovorov, tako da če se ponavljam kje, se opravičujem.

priznam da sem sama kriva da sem se spusitla v to. ampak res mi je nekaj manjkalo...zato sem to počela...če ne druzga sem imela več pozornosti, ki je od mojga nisem dobila.
sedaj sem vse razčistila...imam ne neskončno rada in res ne potrebujem nikogar...vse se lahko pogovorim z njimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 13:17:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 32
18.9.2007 13:56:00   
Kinokija
Če je tudi zaročenec toliko na računalniku in če sedaj goni neko ljubosumnost, mogoče je pa on tud mal krvav pod kožo, pa tudi on malo chata po klepetalnicah in...saj veš, ponavadi tisti, ki zgajajo ljubosumnost, sami še več drekca delajo. Tako da malo razmišljaj tudi v tej smeri..mogoče je pa njemu tudi bilo dolgačas! In je pa šel na kavo s kom..

Neposredna povezava do sporočila: 33
18.9.2007 14:48:00   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: total

Od kej pa tega tipa poznaš,da se pogovarjaš z njim prek msn??

Jaz jih pol k jih mam na msnju ne poznamuser posted image
Med njimi tud tipi. Pa moj ve in mu ni to nč čudnga. Sej si sam pišemo, da ni dolgcajtuser posted image

enako!!!

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.9.2007 15:52:04   
Anonimen
Ljubosumje je odraz, da ti človek ne zaupa. In ker ga tvoj partner precej očitno kaže, veš koliko je ura.

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.9.2007 16:21:07   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Hja, ampak nekaj je moralo biti že prej, da te je vabil na morje, ali ne? Ker kar tako kot strela z jasnega, te nihče ne vpraša, če greš na morje z njim. No, vsaj mene ni še nihče.

Se strinjam, tudi mene nihče nikoli še ni vabil na morje, razen moj možuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.9.2007 17:04:48   
Anonimen
Jaz ti bom pa takole povedala. Tale tvoj mož je zelo podoben ( po dejanju) mojemu bivšemu fantu.

Kdo za vraga ima pravico na tem svetu, da ti gleda po msn-ju in čekira maile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti maš lahko sto frendov, kolegov, kolegic, če mu kaj ne paše naj samo gre.

Jaz ti iz svojih izkušenj vse to pišem, da takega deca ne bi gledala več tudi 5 minut.

Punca imej svojo hrbtenico!! Ker drugače te bo samo obračal in imel pod kontrolo. Ni te vreden.

Pa brez zamere.

Neposredna povezava do sporočila: 37
18.9.2007 17:16:35   
Anonimen
Kdo za vraga ima pravico na tem svetu, da ti gleda po msn-ju in čekira maile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm,meni moj lahko vse precekira in jaz njemu, ker si nic ne skrivava user posted image  Ve tudi, ce mi kdo moskega spola ''najeda'' itd. Itak pa imava povsod enaka gesla (oba) in je obema vse dostopno.

Zakaj bi mu kaj skrivala? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
18.9.2007 17:24:18   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Hja, ampak nekaj je moralo biti že prej, da te je vabil na morje, ali ne? Ker kar tako kot strela z jasnega, te nihče ne vpraša, če greš na morje z njim. No, vsaj mene ni še nihče.

Se strinjam, tudi mene nihče nikoli še ni vabil na morje, razen moj možuser posted image .

Jah, pa imaš vse sorte moških...mene so tudi že vabili na morje, tipi, ki sem jih komaj poznalauser posted image Samo nisem nikoli izkoristila prilike.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.9.2007 17:27:45   
sacha
Res, moram se oglasiti. Ne razumem vas nekaterih žensk. user posted image Ali niste za enakopravnost v zvezi tako ali drugače? Se pravi, da me ženske to lahko počnemo, moški pa ne. Če so moški proti tem stvarem so po vaše ljubosumneži, nas imajo za lastnino, če pa so ženske tiste, ki ne odobravajo tega, pa so žrtve. Halo?!user posted image Tudi moški imajo čustva in tudi oni imajo meje do katerih ženske lahko gremo. Fant od avtorice te teme tega pač ne odobrava in to pomeni, da ona tega naj ne bi počela. Seveda pa tudi on ne. In iz njenih postov sploh nisem razumela, da nikamor ne sme, fant pričakuje pač, da mu je zvesta. Mislim, da ji tudi pogovora z drugimi moškimi ne prepoveduje, čudno mu je pač (in je zato ljubosumen), da jo drugi moški vabi na morje. Ker po resnici povedano, neznanec le malokdaj koga povabi na morje. Jaz ga popolnoma razumem in mislim, da avtorica te teme tudi - vsaj iz napisanega sem to razbrala. Je pa res, da če s to temo še ni zaključil, ga muči nezaupanje in po moje, logično, tudi ljubosumnost. Le kdo ne bi bil? Pa ne mi zdaj odgovarjat kdo vse ne. Nekatere/nekateri res ne, on pač je in ona je z njim v zvezi.
Mislim, da je popolnoma nekaj drugega lastenje osebe in želja, da sta si s partnerjem v spolnem smislu edina.

Zakon in zveza naj bi temeljila na zaupanju, za le-tega pa se bo morala pač spet potruditi. Kako, ve sama. Če ji bo uspelo, bo pokazal čas.

Ženske, ne gledat na stvari tako enostransko, samo iz svojega zornega kota. Pomislite kdaj še na drugega.
Če ve ne bi varale, če je za vas to samo dopisovanje, ni nujno, da druga ženska enako misli. Mogoče pa ona bi šla korak naprej. In od avtorice teme fant o tem dvomi.
Poleg tega, moški, ki varajo, varajo z ženskami. Vse te ženske niso vedno samske - torej, tudi ženske varajo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.9.2007 20:12:17   
visnjaaa
Ja jaz se tudi večkrat menim z moškimi po msn-ju raznih forumih, čvekalnicah, pa kaj. Pa orng duška si dam...pa sem poročena in imam 3 otroke....pa ko me mož vpraša kaj delam, mu povem, da flirtam z tipi, pa se samo smeji. Pa ko me ti moški vprašajo, če bi se dobila z njimi,  to še mojem posebno pokažem....pol je pa še več smeha.
Mogoče si dajala vtis, da nekaj prekrivaš....sej razumem tebe in tvojga.
Ti mu kr povej še 100x, kar bi rad slišal ....sej se bo naveličaluser posted image user posted image user posted image
Pa kaj je pa to kej tazga? Mal na free pa je tud treba bit.

Trditev, da so ljubosumni ravno tisti, ki so ali pa počnejo take stvari, zaradi oz. na katere so ljubosumni v velikih %-ih drži.

lp

(odgovor članu sacha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 22:35:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sacha)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.9.2007 7:18:16   
srki

Sorry bejba sama si kriva. Zakaj pa skačeš na druge cvete..pa čeprav na virtualne. Mislim, da je čisto upravičeno jezen.......težka bo tole, kako mu boš razložila.

Pazi, rebekica, da se ne zapleteš v kakšno debato s kakšnim moškim na ringaraji, si boš sama kriva, če bo mož to našeluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 43
19.9.2007 7:57:45   
Marogica
Mislim, da je tvoj partner čisto upravičeno ljubosumen, predstavljaj si, da bi njega neka sogovornica vabila na morje??? Kako bi se ti počutila? Bi ti bilo vseeno in se ne bi vprašala, če ni kaj drugega v odzadju? Jaz bi se...Pa čeprav je najbrž tako, kot pišeš in ti jaz verjamem. Vendar nisem čustveno vpletena v to zadevo.

In dajmo se zavedat, da ženske in moški ponavadi prijateljujejo iz čisto drugih razlogov, začne se z naklonjenostjo in seveda privlačnosti, manj iz "navadnega" prijateljstva. To so bolj znanstva...

Jaz pa se sprašujem, zakaj se to meni ne zgodiuser posted image user posted image  Mogoče, ker nimam interesa, iskati po različnih "četih" moške sogovornike??? Mogoče zato, ker z možem, torej oba, ne iščeva virtualnih pogovorov z nasprotnim spolom? Kaj pa vem... Če pa na RR kateremu moškemu osebku odgovorim, tudi na ZS, so to splošne reči...

Ja, ne bo enostavno, zopet vzpostaviti zaupanja. TO, da te je zaprosil za roko, še čisto nič ne pomeni. S tem namreč maže oči sebi in temu posledično tudi tebi...Zaradi tega ti trenutno nič bolj ne zaupa, verjemi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 44
19.9.2007 9:30:45   
Snowflake

Pogovori se z njim, odkrito in povej mu kaj ti manjka. Mogoče skupaj odkrijeta tudi to, kaj njemu manjka. Sigurno kaj, da ti ne posveča dovolj pozornosti. Mogoče prideta do zanimivih zaključkov..... ampak bodita odkrita.

zakaj namreč tukaj pametujem? Ker sem nekoč tud sama "podlegla čarom" četa, msn-ja in virtuale...ko sem se enostavno skoraj zaljubila v človeka in v besede na drugi strani, pa ga sploh nisem poznala....ampak tako lepo je pisal.......... Ah, strezni se!

o vsem sva se pogovorila...povedala sem kaj mi manjka...vprašala sem kaj njemu manjka (njemu ni nč manjkalo, samo da je mel pc)...bila sem odkrita...za vsak stik sem mu povedala kdo, kaj, zakaj...VSE...in na koncu mi je rekel, da mi verjame...
po vseh teh pogovorih, se je odločil kupit avto in tako smo šli uživat na morje...brez da bi omenil, kaj je blo...potem pa kot strela z jasnega, spet!
Tega ne razumem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 45
19.9.2007 13:41:07   
srki
Očitno ti ne zaupa, kaj pa naj bi bilo drugega.

Drugače pa je Marogica dobro napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 46
23.9.2007 20:08:08   
Snowflake
evo spet sva se pogovorila o vsem...in sva spet "prijatelja"...
z pogovorom se vse dauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.9.2007 20:25:48   
Anonimen
JAz si tudi dopisujem z vsemi mogočimi tipi z enim že kar dve leti in moj to ve.No vsega ravno neve kaj si pišem ampk ve,da si pišem.In tudi zdaj,ko je v nočni ,mali spi jaz pa grem na chat in msn.Pa še tudi nikoli nisem nobenga srečala v živo in ga tudi nočem,ker si dopisujem le,ko mi je dolgčas.
Zakaj pa ne?
IN moj sploh ni ljubosumen na take virtualne tipe.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
23.9.2007 20:26:12   
smrka
Fajn da sta se pogovorila in sta resila to. Sam to bo spet prislo enkrat na plano in ti bo spet ocital.. mogoce nebo, mogoce pa bo. Nekatere stvari je tesko pozabiti ceprav se oprostijo.

Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!