sacha
|
Res, moram se oglasiti. Ne razumem vas nekaterih žensk. Ali niste za enakopravnost v zvezi tako ali drugače? Se pravi, da me ženske to lahko počnemo, moški pa ne. Če so moški proti tem stvarem so po vaše ljubosumneži, nas imajo za lastnino, če pa so ženske tiste, ki ne odobravajo tega, pa so žrtve. Halo?! Tudi moški imajo čustva in tudi oni imajo meje do katerih ženske lahko gremo. Fant od avtorice te teme tega pač ne odobrava in to pomeni, da ona tega naj ne bi počela. Seveda pa tudi on ne. In iz njenih postov sploh nisem razumela, da nikamor ne sme, fant pričakuje pač, da mu je zvesta. Mislim, da ji tudi pogovora z drugimi moškimi ne prepoveduje, čudno mu je pač (in je zato ljubosumen), da jo drugi moški vabi na morje. Ker po resnici povedano, neznanec le malokdaj koga povabi na morje. Jaz ga popolnoma razumem in mislim, da avtorica te teme tudi - vsaj iz napisanega sem to razbrala. Je pa res, da če s to temo še ni zaključil, ga muči nezaupanje in po moje, logično, tudi ljubosumnost. Le kdo ne bi bil? Pa ne mi zdaj odgovarjat kdo vse ne. Nekatere/nekateri res ne, on pač je in ona je z njim v zvezi. Mislim, da je popolnoma nekaj drugega lastenje osebe in želja, da sta si s partnerjem v spolnem smislu edina. Zakon in zveza naj bi temeljila na zaupanju, za le-tega pa se bo morala pač spet potruditi. Kako, ve sama. Če ji bo uspelo, bo pokazal čas. Ženske, ne gledat na stvari tako enostransko, samo iz svojega zornega kota. Pomislite kdaj še na drugega. Če ve ne bi varale, če je za vas to samo dopisovanje, ni nujno, da druga ženska enako misli. Mogoče pa ona bi šla korak naprej. In od avtorice teme fant o tem dvomi. Poleg tega, moški, ki varajo, varajo z ženskami. Vse te ženske niso vedno samske - torej, tudi ženske varajo. Lep pozdrav!
|