Anonimen
|
Hmmm... Jaz bi počakala, da pride iz službe, otroka bi poslala k stari mami in se vsedla sama z njim. Pa bi mu rekla, da naj oprosti, ampak si iskala stike z drugimi ljudmi v obdobju, ko se pač nista razumela. Pa da nisi vedela, da ga bo to prizadelo, saj ni bilo to nič drugega kot nepomemben čvek. Da pa nisi vedela, ko si temu tipu dala svoj msn naslov, da je on tako neposreden in da je to gotovo bila samo šala. Da si ti mu takoj razložila, da imaš družino in prekinila stike z njim. Pa saj vendar ve, da ga ljubiš in da se želiš poročiti z njim in če želi, da se ne boš več pogovarjala z neznanci na msn, ker misliš resno. Da ti je zelo žal, če je bil zaradi tega prizadet. Pa da želiš, da to rešita, ker zdaj obremenjuje tudi tebe, saj veš, da je on nesrečen zaradi tega. In ti tega ne želiš..... In tko naprej. jaz verjamem, da obstajajo tudi taki tipi, ki jim ni všeč,da se ženska zapleta z neznanci. Verjetno je ljubosumen in si te želi samo zase. In zato se mi zdi v tem primeru prav, da se pogovoriš z njim in ne pustiš situacije take kot je: da ne govorita in da ti trmasto vztrajaš, da itak nič ni in imaš pravico čvekati z drugimi tipi. Če se bosta poročila, bosta mogla skupaj sprejeti kar nekaj kompromisov in če je za njega to težje, boš mogla od začetka ti večkrat popustiti in ga navaditi na to - vsaj če ga zares ljubiš, ti ne bo težko. Kasneje, če ti bo še vedno do pogovorov z neznanci, se moraš z njim zmeniti prej in mu mogoče sproti povedati, kaj delaš, s kom se pogovarjaš in o čem. Ne vem no, mogoče se bo komu zdelo, da ima vsak pravico do zasebnosti, ampak meni se zdi fer, da mojemu povem kaj se dogaja in še taka klepetulja sem, da bi mu takoj poveala, kaj se mi je zgodilo. Ker on ne spada med ljubosumne, bi se verjetno skupaj smejala. Ampak jaz rada delim vse z mojim tipom - ko sem vesela in ko sem žalostna.
|