|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nespečnost
16.9.2007 15:18:06   
sasa79
LP! Ali tudi vas že muči nespečnost? Sem v 29 t. in že zdej ne morem spati. Celo noč se zbujam in ne spim po več ur, proti jutru, ko bi že pa skoraj mogla vstati, bi pa spala kot top. Pa pravijo naj se zdej naspim, ko potem to ne bo možno. Ja, kako? Sem mislila, da ne moreš spati šele kakšen mesec pred koncem, pa je očitno že zdej tako. 

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.9.2007 5:47:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NESPEČNOST
16.9.2007 16:28:36   
papica2
Tudi jaz sem v 29 tednu, nimam pa ravno problemov z nočnim spanjem (razen ko se tamala zbuja, vendar pa kar hitro spet zaspim), pač pa se zjutraj zelo (drugače zelo rada podaljšam, če le morem) zgodaj zbujam. Danes naprimer, ko bi lahko spala do kosila (z mojim imava pač dogovor, da ob nedeljah on pazi tamalo in jaz spim do kadar hočem, pa še tašča je kuhala) sem vstala že pred sedmo. Tamala je pricapljala iz spalnice šele okrog devete (sem pa imela dve uri samo zase tudi to je nekaj). Sem tudi jaz že jamrala ja, da zdaj ne morem spat, čez dva meseca bom pa jokala kdaj se bom lahko že končno naspala user posted image !

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2007 18:33:58   
Anonimen
Poskusi z dodatkom magnezija in kalcija - ta dva vplivata tudi na spanje (sproščanje mišic,...) V prvi nosečnosti nisem jemala teh dveh in sem slabo spala in imela tudi ponoči kakšen krč v mečah, zdaj v drugi nosečnosti pa spim dobro (razen vstajanja na WC) in tudi krčev imam manj.

(odgovor članu sasa79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2007 19:14:29   
sasa79
JEREBIKA! Kaj pa če pijem tablete ELEVIT  in če se ne motim piše, da ostalih dodatkov ne smeš jemati, ker jih je dovolj v teh tabletah? Krče imam tudi jaz (ravno danes ponoči sem ga imela-grozno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2007 19:19:03   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: sasa79

LP! Ali tudi vas že muči nespečnost? Sem v 29 t. in že zdej ne morem spati. Celo noč se zbujam in ne spim po več ur, proti jutru, ko bi že pa skoraj mogla vstati, bi pa spala kot top. Pa pravijo naj se zdej naspim, ko potem to ne bo možno. Ja, kako? Sem mislila, da ne moreš spati šele kakšen mesec pred koncem, pa je očitno že zdej tako. 

Pri meni je bilo enako. Zdaj proti koncu pa spim po 12 ur brez problema.

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2007 20:07:03   
sonce78
sasa79 na Elevitu piše, da se ne sme sočasno jemati še kakšnega zdravila, ki vsebuje vitamin A ali D. Mislim, da  lahko poleg Elevita vzameš še magnezijevo šumečo tableto.

Jaz že celo nosečnost poleg Elevita, pred spanjem vzamem še en Magnesol (po priporočilu ginekologa) in nimam krčev.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2007 20:22:57   
Magi*
poleg elevita lahko piješ še magnezijeve šumečke ali donat, brez problema.

PS: ali se zbudiš kar tako, ali imaš nemirne noge? samo sprašujem, to je namreč pogost pojav. o tem smo tukaj že pisale.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2007 20:40:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Pri meni je bilo enako. Zdaj proti koncu pa spim po 12 ur brez problema.

Nora, se kar podpišem pod to.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2007 22:47:34   
sasa79
SONCE 78 hvala! Sem škatlo vrgla stran in nisem mogla pogledat. Bom probala z magnezijevo tableto.

MAGI! Zbujam se na uro in pol do dve uri, ker moram na wc in potem še čutim nemirne noge (nisem vedala, da ima še katera tak občutek).

Punce hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2007 9:27:33   
Magi*
sasa79, na temi "sindrom nemirnih nog" (angl: restless leg syndrome) smo se precej razpisale o tej težavi. mislim, da ravno na tem forumu. daj poišči jo in si preberi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2007 13:16:05   
novakatja
Meni se že celo zadnje trimesčje meša od nemirnih nog ponoči. Tudi če grem v kino ali pa če doma ležim pred televizorjem. Ves čas pijem Mg in Ca šumete, pa pri hrani se trudim, pa nič. Moja G pravi, da bo po porodu ponoči s tem ne bo problemov... Še 14 dni do PDP.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2007 14:02:05   
jinksy
Pri meni je bilo enako, že kr hitro me je začela mučit nespečnost, ko pa sem zjutraj že skoraj morala vstat za službo bi pa spala kot top. Zdaj sem že čez rok, tak da itak spim na obroke, ker sem redna obiskovalka Wc-ja, skratka komaj čakam da je mimo, ker ni hujšega, ko ponoči vsi okrog tebe sladko spijo ti pa ne moreš.

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2007 14:33:22   
Magi*
novakatja, noge bodo še nekaj časa po porodu nemirne. ne bo tak hudo, kot je zdaj, bo pa trajalo, da se čisto umiri.

najpomembneje je, da ne čakaš pred TVjem, da si zaspana. malo pred tisto uro, ko veš, da postaneš zaspana, pojdi pod vroč tuš in v posteljo. umiri se, naj te nihče ne moti in poskusi zaspati. predvsem naj te dragi takrat nič ne sprašuje in nadleguje. mir in spat. boš videla, da boš vsaj za kako ure, dve zaspala. potem pa malo sprehoda in spet dalje spati.

zvečer ne jej veliko. kino, gledališče in ostale podobne sedeče zadeve pa kenslaj do nadaljnega. ni druge.

pa veliko, veliko gibanja preko dneva. in takoj, ko začutiš spanec, zahtevaj mir in poskusi zaspat.

imam izkušnje iz prve N, ko je bilo 100x huje kot je sedaj.

PS: pa hemoglobin preveri, da nisi slučajno za povrh še slabokrvna. jaz celo nosečnost jemljem Elevit in pijem Donat.

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?