Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 16.9.2007 9:23:30
|
|
|
|
dory
|
jst mam tud mal zgreseno in cist neproporcionalno postavo...ce grem v nakup hlac,se en teden prej psihiram,ker mi je to tok mucno...in pol pridem s kancnom optimizma v stacuno in vidm vse nekam na korenje pa en ful visok pas sem bla takoj se bl fertik...leviske so kroj,ki jih ne dobim gor...ce dolzima stima pa sirina ne in obratno...sem pa dobla od hilfingerja ene kavbojke, ki so mi zacuda nekam stale...zadnje,ki sem jih kupila mesec nazaj sem pa dobla kar v kranjskem meckatorju...v stacuni dover....mal zasoljene cene, ampak tam vsaj kej na rit dam...klasicen raven model z nizkim pasom...sem bla presrecna :)
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 16.9.2007 10:51:25
|
|
|
|
Boni3
|
Baje ena gospa na Brezju šiva kavbojke,kakšni barv hočeš,kroj kot se ga zmisliš,ni da ni. Jest sem jih videla na sodelavki,ki je precej močna,(ok je debela no) in so ji stale ko šus! Pa krilo ji je naredila.... Naslednjič,ko kupujem kavbojke,grem samo še tja,se ne bom več zezala po štacunah,pa krajšala pri kolenu... Cena je pa okrog 30 €.
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 17.9.2007 16:00:39
|
|
|
|
ellie
|
Meni so pa Mustang zakon normalni modeli...tak da mi2 z mojim prisegava oba na mustang. Ne vem pa, če jih prodajajo kje pri nas...vsaj v MB menda ne. Lp
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 17.9.2007 19:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Boni3 Baje ena gospa na Brezju šiva kavbojke,kakšni barv hočeš,kroj kot se ga zmisliš,ni da ni. Jest sem jih videla na sodelavki,ki je precej močna,(ok je debela no) in so ji stale ko šus! Pa krilo ji je naredila.... Naslednjič,ko kupujem kavbojke,grem samo še tja,se ne bom več zezala po štacunah,pa krajšala pri kolenu... Cena je pa okrog 30 €. Ja, sej sem že enkrat dala tja delat luštn žameten komplet - blazer in hlače, ampak kaj ko se pa takooo dolgo čaka Ta teden grem samo še v H&M pogledat v Citypark in nato še enkrat v Emporium v Levi's...in če ne dobim grem pa res na Brezje v Musher-ja
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 17.9.2007 19:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kafetka, če boš že v City parku, pol pejt pa tam v Levi's.
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 18.9.2007 7:39:59
|
|
|
|
arielca
|
Men ma najboljš model kavbojk Urko.
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 18.9.2007 7:49:51
|
|
|
|
bebica
|
V S.Oliverju se tudi najdejo normalni kroji
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 18.9.2007 8:07:22
|
|
|
|
amalija
|
Sem jih dajala delat na Brezje, ampak ima teta tako dolgo čakalno vrsto, da je joj - izbereš zimski, debelejši jeans, dobiš jih pa spomladi SEj so super in vse, ampak glede na to, kako ji biznis laufa, bi lahko še kako šiviljo zaposlila, da bi šlo hitreje. Jaz sem sicer suha, ampak sem majhna in kupovanje hlač je največja muka vseh muk - zadnje dvoje kavbojke sem kupila v Tailly Weil - pa še normalna cena je bila, zdaj so tudi oni dvignili cene Pa tudi v Zari kdaj kaj dobim (čeprav mi njihove številke niso jasne - včasih je njihova 34 taka, da bi morala dobesedno pol metra hlačnice odrezt, da bi mi bile prav, včasih so mi pa čisto lite Aha, sem jih tudi v Orsayu že kupila - poglej še tja.
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 18.9.2007 12:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Kafetka, če boš že v City parku, pol pejt pa tam v Levi's. A da je v CP tut , hvala, bom res šla!
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 18.9.2007 18:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Kafetka, če boš že v City parku, pol pejt pa tam v Levi's. A da je v CP tut , hvala, bom res šla! Ja, med DM in Levi's sta dve štacunci vmes.
|
|
|
|
RE: kje hudiča najdt "normalne" kav... 20.9.2007 13:50:31
|
|
|
|
maša*
|
V Zari, v Mangotu se najde nekaj ne pajkastih modelov. drugače pa Levi's.
|
|
|
NeplodnostVitaebellaKaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?Še naprej bi poskušala in se borila (
59%)
Šla bi v posvojitev (
15%)
Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (
4%)
V življenju so še druge lepe stvari (
12%)
Kupila bi si psa (
3%)
Nič od naštetega (
7%)
Število vseh glasov: 431Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!