|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje hudiča najdt "normalne" kavbojke?
14.9.2007 22:30:35   
Anonimen
...samo še kavbojke v stilu pajkic prodajajo...groza, pa to je za anoreksične...Kako hudiča naj grem na šiht vse do gležnjev oprijetih kavbojkah?! Pa obvezno morajo biti "predolge" pa ful je IN, če so z nižjim pasom, da pol riti beži na plano  "Aja, a to se zdaj nosi?!" rečem zgroženo..."hvala" to ni zame.."Guspa, ne smete tko mislt" Evo št. 38 za vas...pa v garderobo pejte pomer't. Pa okej, grem oblečem in se počutim kot Robin Hood s to razliko, da je on boljše izgledal...mogoče zato, ker mu polovica Lopezovske rit ni gledalo ven..."Pritte se pokazat, guspa"..."Jooooj, guspa..kuk vm paše ej...mislm, res guspa no..." Ampak me ni prepričala! Še vedno iščem NORMALNE kavbojke, temen jeans z ravnimi, normalnimi hlačnicami...KJE HUDIČA JIH DOBIT? Prosim HELP! user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje hudiča najdt "normalne" kav...
14.9.2007 22:31:19   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image user posted image

Btw, a si že slišala za štacuno Levi's user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 22:31:53   
Anonimen
Levi`suser posted image

eh...me je L_p prehitelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 22:33:13   
Anonimen
n vem nekerman? v drugih štacunah že dolg nism bla, ta p a k men na dom pride :P

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 22:35:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw, a si že slišala za štacuno Levi's user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne user posted image

Levi's je meni po defoultu zakon, ampak v Emporiumu nikoli nimajo moje številke, drugod jih ne prodajajo. V avstriji pa kadarkoli grem, ne najdem takih, ki mi bi bile všeč...Pa tut levis ima že "pajkice" modele...bljak...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 22:36:26   
Strawberrie Cherrie
V Celju je v Cityu prav njihova trgovina, enako v Grazu v siersbergu ... tam imaš tudi broadway kavbojke, so tut klasične. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 22:37:32   
daša
Na Gorenjskem v Tržiču Roma-tex d.o.o. Imajo kar nekaj krojev ki so v bistvu klasični, eni naravnost dol, drugi spodaj mal na ven. Pa cene so ugodne tam 6000 do 7000 sit starih, pa žametke imajo tudi, zdaj ko gre zima noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2007 22:37:40   
Anonimen
Včeraj sm bla v H&Mju in so mel celo par modelov "nepajkastih" kavbojkuser posted image .
No sam men niso ble všeč.

Aja L_p BTW ene ful dobre sive kariraste hlače majo take k ti hočešuser posted image -se oproščam za smetenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2007 22:38:26   
Strawberrie Cherrie
Karin24, hvala, bila ravno danes, nisem kupila sive, ampak rjave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 22:39:25   
Anonimen
Ups....mave iste hlače poluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 22:40:32   
Strawberrie Cherrie
PACKAAAAAAA

Pa tak sem vedla. Pa me samo zavajate, babeeee...pa pravite, ti kr idi v H&M....si predstavljaš en lep dan, pa se zmeniva za kavico (iz različnih koncev Slovenije) pa prideva enako oblečeni??? Ti si jaz in jaz sem ti,in to je ggggrrrrozaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2007 22:41:16   
Anonimen
Hvala, bom šla v Tržič prechekirat. Karin, kakšne hlače to? Dej jih slikaj, da vidim - mogoče bom pa jz prisiljena opustiti kavbojke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2007 22:43:41   
Anonimen
L_P ne skrbet ne bo videt da so iste. Tvoje verjetno najmanjša H&M številka, moje pa največjauser posted image

Caffe ne morem slikat k je moj foto odnesu na žur od sodelavca da bo poslikal mal.
Pa itak boljš da jih L_P slika k ma dobro rit in ne jst. Moja ne gre v objektivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2007 22:43:46   
Gina
Hi, hi, caffee, s št. 38 ne moreš izgledat čudn.., potem je pa vseen, kakšne kavbojke kupš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.9.2007 22:45:12   
Strawberrie Cherrie
Karin24, aaa, jaz svoje riti pa ne slikam. predvsem je ploska in zgleda kot hm...nič? nič od nič?  lahko pa slikam hlače. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.9.2007 22:54:55   
Anonimen
No pa slikej hlačeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2007 22:57:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Karin24, aaa, jaz svoje riti pa ne slikam. predvsem je ploska in zgleda kot hm...nič? nič od nič?  lahko pa slikam hlače. 

lepo prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
14.9.2007 22:58:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Hi, hi, caffee, s št. 38 ne moreš izgledat čudn.., potem je pa vseen, kakšne kavbojke kupš.

Kaj bi dala, da bi bilo to res...pa žal ni..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.9.2007 0:19:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Levi's je meni po defoultu zakon, ampak v Emporiumu nikoli nimajo moje številke, drugod jih ne prodajajo.

Od Emporiuma se sprehodi še do City parka, majo svojo štacuno poleg DM-a (no, vmes je še štacunca al pa dve), pa bojo mogoče mel cifro zate. Jaz tudi drugače prisegam na Levi's, samo žal tako velikih cifer, koikor sem se zdej zredila, nimajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.9.2007 1:30:07   
Magi*
jaz bi pa tak rada ene normalne oprijete hlače. torej, ne pajkice, sam da majo hlačnico po nogi krojeno, ne pa te nosečniške žaklje. mislim res noooo. sploh nisem twiggy, pa mi nos. hlače okol trebuha sedejo, okol nog pa plešejo. sem kot kloven.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.9.2007 9:48:03   
facka
V katalogu LA REDOUTE jih imajo tudi sem končno prišla do treh kavbojk

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.9.2007 10:37:48   
piščanc
za mojo rit in suhe noge mi najbolj odgovarja Zara. samo ne modeli na cigaret.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.9.2007 12:16:58   
Anonimen
Veliko uzitkov pri iskanju sirokih kavbojk user posted image  Je ze umetnost, ce ti celo uspe najdt take, ki so se na zvonec.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.9.2007 13:25:10   
NENAJANI
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Veliko uzitkov pri iskanju sirokih kavbojk user posted image  Je ze umetnost, ce ti celo uspe najdt take, ki so se na zvonec.

Pa zakaj je to tk???????   user posted image Ka pa tiste, ki pač ne moremo nositi teh kavbojk????  A ne morejo pustit vsaj ene par modelov "običajnih" kavbojk????  Benti, a je to tk težko??? Sej jim ne zavzamejo toliko prostora v trgovini!!!!
Caffe, te čisto razumem. Moja konfekcijska št. je 36, pa jst resno zgledam v teh cigaretastih kavbojkah ko nasedel kit. V tem pomoje ne more dobro izgledati nobena zdrava, lepo izpopolnjena ženska in PIKAuser posted image user posted image user posted image

Pardon, ker sem se malo razkokodajsala, sam tole me pa resno žre že dolgo....user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.9.2007 22:10:02   
Anonimen
Jst sm cist zdrava, nisem izpopolnjena, in tudi jst absolutno ne zgledam dobro v teh hlacah. Zakaj? Zato ker jih niti slucajno niti nase ne nataknem, ker mi je hudoooo grdoooo. Pa se premejhna sm, suha sem pa dovolj. user posted image

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?

Hiša (54%)

Blok (26%)

V podnajemu (6%)

Vikend (1%)

Pri starših/starih starših (14%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!