Pikipoki -> Zdej sm pa jst mal na tleh... (29.11.2004 16:04:28)
|
Lep pozdrav vsem! Še posebno Piki74. Sva isti letnik - dobra generacija, kajne?!:) Pri naju je problem pri možu. Ima premalo plavalčkov za normalno oploditev. Naredila sem preiskave in zdaj čakam na 10. januar, ko sem naročena v MB v ambulanti za neplodnost. In upava ... Drživa pesti. Že razmišljava, kako bo, ko bo ... Moj pravi, da upanje umre zadnje. Težko se je sprijaznil s slabimi izvidi - ni jokal, ni preklinjal, ni molil, samo premišljal. In mi potem rekel: Moški sem. In mi to drugače doživljamo. Moram preboleti. V sebi, sam. Razumela sem. Vprašal me je, če mi je žal, da sem se poročila z njim. Povedala sem, da je vseeno, da bi se v vsakem primeru poročila z njim, čeprav bi vedela. Z njim sem srečna.:) Najhuje je, ko gledam njegovo dveletno nečakinjo. Imam jo ful rada, ampak tudi samo si želim takšno majhno punčko 8ali fantka). Zdaj bo dobila še bratca. Kar malo strah me je, ko bom videla otročka in vedela, da ga jaz še nimam ... Joj, tako hudo je včasih. Včasih kar jokam, pa se poberem, pa poskušam čim manj misliti. Vsem želim lep dan.:) LP :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|