Pia73 -> Zdej sm pa jst mal na tleh... (28.11.2004 11:45:54)
|
:rozica::rozica::rozica: Draga moja Pika! :rozica::rozica::rozica: Sploh ne vem kako naj ti napišem kar želim. Ko ti je nekdo tako blizu kot si ti meni je težko tolažit, saj človeka poznaš,... Jaz bi te zdajle najraje objela in se s tabo zjokala,...ne vem če bi pomagalo ampak delila bi tvojo bolečino,...... Moram ti povedat, da sem se ti vedno čudila,...leta in lea neuspehov, ti pa si tako optimistično zrla v svet,... In enkrat se človek zlomi, vsak, samo da si ti res dolgo zdržala,... Zato te spoštujem in občudujem, vesela sem tudi, da sem lahko tvoja prijateljica! :rozica::rozica::rozica: Vem, da se bosta z dragim pobrala in tudi vem, da se to ne bo zgodilo čez noč,... To je proces, ki traja svoj čas! Ampak draga moja Pika veš tudi VAMA BO USPELO!!! To ne govorim zato, ker si to želim. To govorim zato, ker v to verjamem. Veš zelo veliki večini uspe in med njimi bosta tudi vidva,... Saj ne bi nalagala brez veze,... se mi zdi, da to ne bi bilo prav do tebe ampak ti veš, da so semenčice tvojega dragega O.K. in veš, da je tvoja maternica O.K. In to pomeni, da enkrat boš MAMA! Res, ker to je pomembno,.. Mogoče se čarobni trenutek ne bo zgodil v mesecu ali dveh ampak jaz resnično verjemem, da boš naslednje leto tak čas že mama z :duda: v trebuščku,........ Glede zamenjave foruma te tudi popolnoma razumeme,...joj, kolikokrat sem jaz razmišljala o tem,...celo našla nekaj simpatičnih mi forumov a jaz nisem zmogla odklopa, saj za daljši čas ne,... Če ti bo uspelo ti bom stala ob strani,... Pika, zberi še zadnje atome moči in boš videla tudi zate bo posijalo :) sreče,... Samo ne obupaj sedaj, ko si že skoraj na koncu poti,... Žal ti v teh trenutkih lahko ponudim samo ramo,... Sem s teboj, draga Pika :rozica::rozica::rozica: LP Pia73
|
|
|
|