Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: poročiti ali zapustiti? 15.9.2007 20:58:35
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Skupaj sva že kar nekaj časa in imava čudovito hčerko. Ampak zadnje par mesecev sem v neki totalno čudni fazi, niham v dveh skrajnostih - želim se z njim poročiti po drugi strani pa bi ga najraje zapustila. Noro ga ljubim, a po drugi strani me spravlja ob živce. In to vse pogosteje...Prav sita sem ga. Naveličana do konca. Ko sva se o tem pogovarjala mi je rekel ravnodušno: "kakor hočeš, sama se odloči" Kot da mu je vseeno. Da je vse itak na meni...Vem, da tudi sama nisem popolna...Občutek imam, da ga bom resnično zapustila, če se kmalu ne poročim z njim...Pa kaj mi je?! Ja pa kaj pol, če ti gre na živce...pa kolikokrat ti bo še šel..če ga noro ljubiš, nimaš kaj premišljevati. Ni čudno, da ti je dal tak odgovor, če si pa tečna do konca in ti gre vse na živce. Mal se spravi u red, da se situacija ne bo obrnila in te bo dečko nakotiral. Sita si pa verjetno sebe, ne pa njega.
|
|
|
|
RE: poročiti ali zapustiti? 17.9.2007 14:45:06
|
|
|
|
kaya2007
|
Sem imela na momente tudi jaz take čudne občutke, precej otročje če smo iskreni in mislim da iz čistega dolgčasa. pa sva se poročila in imava otroka. vse super in fajn, ampak lahko bi bilo boljše...mislim da je odgovor ZAPUSTITI, ker čim začneš o tem razmišljat, nekaj ne štima.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?