|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: poročiti ali zapustiti?
15.9.2007 20:58:35   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Skupaj sva že kar nekaj časa in imava čudovito hčerko. Ampak zadnje par mesecev sem v neki totalno čudni fazi, niham v dveh skrajnostih - želim se z njim poročiti po drugi strani pa bi ga najraje zapustila. Noro ga ljubim, a po drugi strani me spravlja ob živce. In to vse pogosteje...Prav sita sem ga. Naveličana do konca. Ko sva se o tem pogovarjala mi je rekel ravnodušno: "kakor hočeš, sama se odloči" Kot da mu je vseeno. Da je vse itak na meni...Vem, da tudi sama nisem popolna...Občutek imam, da ga bom resnično zapustila, če se kmalu ne poročim z njim...Pa kaj mi je?!user posted image user posted image

Ja pa kaj pol, če ti gre na živce...pa kolikokrat ti bo še šel..če ga noro ljubiš, nimaš kaj premišljevati.
Ni čudno, da ti je dal tak odgovor, če si pa tečna do konca in ti gre vse na živce. Mal se spravi u red, da se situacija ne bo obrnila in te bo dečko nakotiral. Sita si pa verjetno sebe, ne pa njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.9.2007 14:45:06   
kaya2007
Sem imela na momente tudi jaz take čudne občutke, precej otročje če smo iskreni in mislim da iz čistega dolgčasa. pa sva se poročila in imava otroka. vse super in fajn, ampak lahko bi bilo boljše...mislim da je odgovor ZAPUSTITI, ker čim začneš o tem razmišljat, nekaj ne štima.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.9.2007 15:35:11   
jagoda77
zakaj se moraš pa sploh poročit? pač skupaj živiš, sej ne bo nič drugač, če bosta imela poročne prstane na prstu... pa tudi, če kolebaš in ne veš kaj bi... potem se ne poročaj, ločitve so čist predrage user posted image

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?