|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročiti ali zapustiti?
13.9.2007 21:26:11   
Anonimen
Skupaj sva že kar nekaj časa in imava čudovito hčerko. Ampak zadnje par mesecev sem v neki totalno čudni fazi, niham v dveh skrajnostih - želim se z njim poročiti po drugi strani pa bi ga najraje zapustila. Noro ga ljubim, a po drugi strani me spravlja ob živce. In to vse pogosteje...Prav sita sem ga. Naveličana do konca. Ko sva se o tem pogovarjala mi je rekel ravnodušno: "kakor hočeš, sama se odloči" Kot da mu je vseeno. Da je vse itak na meni...Vem, da tudi sama nisem popolna...Občutek imam, da ga bom resnično zapustila, če se kmalu ne poročim z njim...Pa kaj mi je?!user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročiti ali zapustiti?
13.9.2007 21:27:58   
Anonimen
Občutek imam, da ga bom resnično zapustila, če se kmalu ne poročim z njim...Pa kaj mi je?!

A če se poročiš ga pa ne boš? Pol ti ne bo šel več na jetra? Pol se pravljica začneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 21:29:10   
Micy
Nč jasnu, kako lahko nekoga ljubiš, zravn pa ti gre na živce in si ga strašno naveličana. In to si šele zdej pogruntala al kako. Ne razumem sori

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 21:29:26   
eva1
Jaz mislim, da imaš preveč časa za razmišljat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 21:31:41   
Anonimen
Me spominjaš na eno mojo kolegico! Mogoče si celo ona user posted image .
Po moje je problem pri tebi samo, da se ne znaš postaviti zase in sama sprejemati odločitev. A te bega to, da je njemu vseeno - seveda s tem te drži v šahu, ker ve, da ne boš šla... pa če se bo s tabo poročil al pa ne. Poskusi najti prave razloge, kaj te vleče k njemu - po moje to ne more bit samo zaljubljenost in ljubezen, ker če se pogovarjaš o odhodu, ga že ne ljubiš tako zelo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 21:41:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 21:51:13   
tulip
Če misliš da bi poroka rešila tvoje težave se motiš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 21:54:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A misliš, da ko se pa poročiš, pa pride pa ena Teta Vila pa zamahne s čarobno palco, pa se ti čustva spremenijo in ga boš ljubila in nikoli več pomislila na to, da ga zapustiš?? user posted image

A ni to tako, po poroki user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 22:07:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2007 22:07:55   
smrka
Poroka ne spremeni nicesar. Ti se raje usedi, globoko zadihaj in premisli vajin odnos, tvoja custva do njega. Imej v glavi da nismo popolni, nihce ni popoln, napake je treba sprejemat, o njih govorit in skusat popravljat kolikor je v nasih moceh.
Srecno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2007 22:59:29   
Marogica
Mislim, da oba pač živita skupaj, iz navade, razvade,  zaradi otroka, iz "koristoljubja"...karkoli pač, samo ljubezni ni več.  Torej ne poroči se. To stane, ločitev pa tudi. Resnično razmislita in to oba, kaj bi rada, kaj si želita in če se še ljubita. Samo ne ostanita zaradi hčerke skupaj, zaradi nje še posebej ne.

Aja, pa drugega otroka si po možnosti ne omislita, ne utrdi veze..če še ne veš.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2007 7:48:10   
Naja30
Njemu je itak vseeno. Mislim, da to veliko pove. Meni bi srce počilo, če bi mi to rekel.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2007 7:53:59   
orhideja75
misliš, da bo poroka spremenila tvoje mnenje? ne bo ravno tako. če ti gre na živce, po poroki ne bo nič drugače. pa, če je njemu vseeno... ne vem. se bosta mogla res pogovort in razčistit, predno stopita v zakon.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2007 8:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Skupaj sva že kar nekaj časa in imava čudovito hčerko. Ampak zadnje par mesecev sem v neki totalno čudni fazi, niham v dveh skrajnostih - želim se z njim poročiti po drugi strani pa bi ga najraje zapustila. Noro ga ljubim, a po drugi strani me spravlja ob živce. In to vse pogosteje...Prav sita sem ga. Naveličana do konca. Ko sva se o tem pogovarjala mi je rekel ravnodušno: "kakor hočeš, sama se odloči" Kot da mu je vseeno. Da je vse itak na meni...Vem, da tudi sama nisem popolna...Občutek imam, da ga bom resnično zapustila, če se kmalu ne poročim z njim...Pa kaj mi je?!user posted image user posted image

saj ti je odgovoril na vsa tvoja vprašanja....sama se odloči. Ker kakakati pa bežati skupaj ne gre. Ali boš z njim ali pa ne, srednje poti ni!

Samo toliko v razmislek, kaj tebi sploh pomeni poroka? ali zgolj papir pa nov priimek, ali ovekovečenje vajine everlasting love

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.9.2007 8:33:14   
MarijaPo
Mogoce bi pa morala manj gledat televizijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 9:47:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2007 9:49:47   
VERONICA

user posted image user posted image user posted image  ljudje zakaj si taka uprašanja ne postavite PREDEN grete delat otroke?

Ne vem, jaz sploh ne vidim logike. Pa otrok te veže za človeka več kot tisoč porok.
Ali vi mladi danes mislite da doklar niste poročeni nič ni za resno?

Upam da si samo v začasno v krizi. Tudi najbolši zakoni jih imajo. In ne obremenjuj partnerja s svojimi občutki. Kaj pa hočeš da ti odgovori? Če bi meni moj rekel da ne ve če hoče biti z mano bi mu tudi jaz odgovorila naj sam odloči. Kaj bi pa drugega?

Mogoče sta padla preveč v rutino, rabiš malo spremembe, ampak ne pričakuj jo od poroke. Razen če z njo misliš pač na organizacijo katera bi ti usmerila misli drugam. Samo ko bi se vse končalo bi se našla spet z istimi problemi.

Kaj pa če bi denar dala za kako potovanje, novi hobi?

Mene so drugače blazno nervirali sodelavci s katerimi sem in ko sem 8h na dan delila delovno mesto. Če so/ko so bili razporejeni stran pa sem z istimi ljudmi veselo sedela za malico.

Bori se za svoj zakon. Ne dovoli si da te mož nervira. Pomisli na njegove dobre strani. Če ga blazno ljubiš kot praviš pa valjda ni tako slab človek? In kakšen je kot oče? Ali bi ti bilo dosti bolše brez njega?

To da nista poročena nič ne pomeni. Otroka imata in veliko obvezo.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.9.2007 10:26:33   
Anonimen
Po mojem mnenju naj bi se poročili iz ljubezni in iz želje, da potrdimo vez med dvema s takoimenovanim obredom- poroka, kjer moški javno označi vezo z žensko, ki jo ljubi in pove, da je oddana in njegova. S strani ženske prav tako.

Torej če je temu tako, potem se omenjenima osebama nebi smelo porajati vprašanje- Ali naj ga/jo zapustim? To nekako ne paše v isti koš...je kot jabolka in hruške....če se ljubita in si želita to kar sm napisala potem vprašanja o dvomu ni. Če pa ni vse tako kot bi moralo biti...se pa človek lahko marsikaj začne spraševati in obupovati nad zvezo. Mislim, da odločitev, da se bosta poročila preložita vsaj za toliko časa, dokler se ne zjasnita kaj predvsem si želita in kaj pričakujeta- predvsem ti. user posted image

Srečno!

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.9.2007 13:18:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Po mojem mnenju naj bi se poročili iz ljubezni in iz želje, da potrdimo vez med dvema s takoimenovanim obredom- poroka, kjer moški javno označi vezo z žensko, ki jo ljubi in pove, da je oddana in njegova. S strani ženske prav tako.

Torej če je temu tako, potem se omenjenima osebama nebi smelo porajati vprašanje- Ali naj ga/jo zapustim? To nekako ne paše v isti koš...je kot jabolka in hruške....če se ljubita in si želita to kar sm napisala potem vprašanja o dvomu ni. Če pa ni vse tako kot bi moralo biti...se pa človek lahko marsikaj začne spraševati in obupovati nad zvezo. Mislim, da odločitev, da se bosta poročila preložita vsaj za toliko časa, dokler se ne zjasnita kaj predvsem si želita in kaj pričakujeta- predvsem ti. user posted image

Srečno!

user posted image
Sorry Žaži(ka) ker te kar citiram, ampak si takoooo zelooo fajn napisala . user posted image user posted image user posted image

Poroka in zapustitev res ne gresta skupaj.
Kaj če se poročita potem pa razmišljaš: ločitev ali vztrajnost user posted image user posted image  zaradi enega ali dveh otrok.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.9.2007 15:17:57   
Enolla
Če razmišljaš ali se poročiti ali zapustiti je meni odgovor jasen. Zapustiti, ker očitno ni neke energije, ki bi vaju še držala skupaj in nekaj najslabšega je, da bi se poročila samo zato, da bi ostala skupaj. Samo stroške ločitvenega postopka si lahko nakopljeta.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.9.2007 16:24:22   
Shorty_
Če se osredotočim samo na naslov teme potem seveda zapustiti, drugače pa se strinjam z Žažiuser posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.9.2007 18:38:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Njemu je itak vseeno. Mislim, da to veliko pove. Meni bi srce počilo, če bi mi to rekel.

tudi jaz tako mislim - takšen človek brez strasti in želja že ne bi bil zame, tako da poroka z enim, ki mu je vseeno, ne bi smela biti varianta.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.9.2007 19:19:13   
dory
hm, prevec mas cajta za razmisljat traparije...ce bi ga imela zares tako noro rada kot pravis, ne bi niti razmisljala o tem,da bi ga zapustila....tko pac to je....vztrajat zarad otroka je pa spet naslednji nesmisel...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.9.2007 19:36:39   
suzanamai
A ni to tako, po poroki

Se strinjam, to pride šele po poroki, ne pred poroko, tako da draga moja prehitevaš zadeve in hitro zbeži......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.9.2007 13:59:23   
jinksy
Kot si opisala vajin odnos in njegov odziv na to kako čutiš jaz na tvojem mestu ne bi niti pomislila na poroko. Ne vem zakaj misliš, da bi poroka stvar izboljšala, saj se ponavadi po poroki pokažejo še tisti problemi, ki mogoče prej niso bili tako izraziti oz. vidni.
Kaj se želiš za celo življenje privezati na človeka, ki ti gre na žjivce? Dobro premisli preden boš nardila odločilen korak, ampak zagotavljam ti, da poroka ni rešitev za vajine težave. Pa veliko sreče ti želim kakorkoli se boš že odločila.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?