|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog v ljubljanski porodnišnici?
13.9.2007 10:04:23   
NatašaC
Imam eno vprašanje, predvsem rabim nasvet, če ima katera kaj izkušenj z ginekologi v ljubljanski porodnišnici. Zaradi visokega krvnega tlaka se moram namreč preusmeriti na preglede kar v porodnišnico, pa me zanima, koga mi priporočate? Pa če mogoče veste, kdaj dela?
Vsakršne informacije bom vesela! Hvala in lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici?
13.9.2007 10:16:27   
AnaB.
Z dr. Šaino, Tul-Mandičevo, Pušenjakom in še z enim dr. - imena se žal ne spomnim, a je zelo visok, sem imela res pozitivne izkušnje, vsekakor pa odsvetujem živčno dr. Blejec.

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 19:55:48   
malamedika
Jaz imam dobre izkušnje z Tul Mandič in Pušenjakom odsvetujem pa ti Šajino in Blejčevo sicer pa se sama odločaš ,jaz vem da k njima ne grem več niti pod razno ne pa sem sedaj 4 noseča .

lp

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 20:03:48   
tinaaja
jaz sem s sajino zadovoljna. je strokovnjak za patoloske nosecnosti. ce pa rabis G, ki te bo ujckala, pa ona zate ni prava. Kaj a lahko sama izbiras? Mislim, da te dajo k tistemu, ki se ukvarja s podrocjem, katerega problem imas.. no ne vem.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 14:41:21   
malamalinca
Kdorkoli, samo ne pa k Blejčevi, tudi pod razno ne

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 14:45:55   
mml
Jaz sem z dr. Šajino izjemno zadovoljna, tako v času nosečnosti, kot tudi sicer...je pa res, da ne govori veliko, vsekakor pa naredi vse kar je v tvoje dobro in v dobro otročka
Dr. Blejc je včasih malo živčna in nevozna, vsekakor pa zelo skrbna, ima pa eno slabo lastnost  in to je, da rada inducira porod, če si čez PDP

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 22:55:59   
mayci
Meni je pa Premru-Sršenova ful v redu!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 18:24:28   
NatašaC
Hvala vsem za nasvet. Ginekologinja mi je rekla, da bom lahko izbirala. Sicer pa imam jutri internista - a katera ve, kako to izgleda? In baje se bomo jutri dogovorili kako in kaj naprej, če bom sploh lahko dobila spremljanje v porodnišnici. Ker se vozim sicer 50 km na preglede, pa da se ne bi podvajale vožnje in bi vse opravila naenkrat v porodnišnici (ker me je uvrstila v pn in mi tako pripada več ultrazvokov).
A je bila katera pri internistu? Kaj pomeni pn? V prvi nosečnosti še vedela skoraj nisem, da sem noseča, zdaj pa take. Sem pa imela v prvi CR (mali ni hotel na svet), tako da mi mogoče grozi tudi zdaj, ker od prvega poroda ne bo preteklo dve leti.
Hvala vsem za odgovore!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?