Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 13.9.2007 10:16:27
|
|
|
|
AnaB.
|
Z dr. Šaino, Tul-Mandičevo, Pušenjakom in še z enim dr. - imena se žal ne spomnim, a je zelo visok, sem imela res pozitivne izkušnje, vsekakor pa odsvetujem živčno dr. Blejec.
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 13.9.2007 19:55:48
|
|
|
|
malamedika
|
Jaz imam dobre izkušnje z Tul Mandič in Pušenjakom odsvetujem pa ti Šajino in Blejčevo sicer pa se sama odločaš ,jaz vem da k njima ne grem več niti pod razno ne pa sem sedaj 4 noseča . lp
|
|
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 13.9.2007 20:03:48
|
|
|
|
tinaaja
|
jaz sem s sajino zadovoljna. je strokovnjak za patoloske nosecnosti. ce pa rabis G, ki te bo ujckala, pa ona zate ni prava. Kaj a lahko sama izbiras? Mislim, da te dajo k tistemu, ki se ukvarja s podrocjem, katerega problem imas.. no ne vem.
|
|
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 14.9.2007 14:41:21
|
|
|
|
malamalinca
|
Kdorkoli, samo ne pa k Blejčevi, tudi pod razno ne
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 14.9.2007 14:45:55
|
|
|
|
mml
|
Jaz sem z dr. Šajino izjemno zadovoljna, tako v času nosečnosti, kot tudi sicer...je pa res, da ne govori veliko, vsekakor pa naredi vse kar je v tvoje dobro in v dobro otročka Dr. Blejc je včasih malo živčna in nevozna, vsekakor pa zelo skrbna, ima pa eno slabo lastnost in to je, da rada inducira porod, če si čez PDP
|
|
RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? 14.9.2007 22:55:59
|
|
|
|
mayci
|
Meni je pa Premru-Sršenova ful v redu!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?