ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NatašaC -> ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (13.9.2007 10:04:23)

Imam eno vprašanje, predvsem rabim nasvet, če ima katera kaj izkušenj z ginekologi v ljubljanski porodnišnici. Zaradi visokega krvnega tlaka se moram namreč preusmeriti na preglede kar v porodnišnico, pa me zanima, koga mi priporočate? Pa če mogoče veste, kdaj dela?
Vsakršne informacije bom vesela! Hvala in lep dan vsem!

AnaB. -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (13.9.2007 10:16:27)

Z dr. Šaino, Tul-Mandičevo, Pušenjakom in še z enim dr. - imena se žal ne spomnim, a je zelo visok, sem imela res pozitivne izkušnje, vsekakor pa odsvetujem živčno dr. Blejec.

malamedika -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (13.9.2007 19:55:48)

Jaz imam dobre izkušnje z Tul Mandič in Pušenjakom odsvetujem pa ti Šajino in Blejčevo sicer pa se sama odločaš ,jaz vem da k njima ne grem več niti pod razno ne pa sem sedaj 4 noseča .

lp

tinaaja -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (13.9.2007 20:03:48)

jaz sem s sajino zadovoljna. je strokovnjak za patoloske nosecnosti. ce pa rabis G, ki te bo ujckala, pa ona zate ni prava. Kaj a lahko sama izbiras? Mislim, da te dajo k tistemu, ki se ukvarja s podrocjem, katerega problem imas.. no ne vem.

malamalinca -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (14.9.2007 14:41:21)

Kdorkoli, samo ne pa k Blejčevi, tudi pod razno ne

mml -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (14.9.2007 14:45:55)

Jaz sem z dr. Šajino izjemno zadovoljna, tako v času nosečnosti, kot tudi sicer...je pa res, da ne govori veliko, vsekakor pa naredi vse kar je v tvoje dobro in v dobro otročka
Dr. Blejc je včasih malo živčna in nevozna, vsekakor pa zelo skrbna, ima pa eno slabo lastnost  in to je, da rada inducira porod, če si čez PDP

mayci -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (14.9.2007 22:55:59)

Meni je pa Premru-Sršenova ful v redu![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

NatašaC -> RE: ginekolog v ljubljanski porodnišnici? (20.9.2007 18:24:28)

Hvala vsem za nasvet. Ginekologinja mi je rekla, da bom lahko izbirala. Sicer pa imam jutri internista - a katera ve, kako to izgleda? In baje se bomo jutri dogovorili kako in kaj naprej, če bom sploh lahko dobila spremljanje v porodnišnici. Ker se vozim sicer 50 km na preglede, pa da se ne bi podvajale vožnje in bi vse opravila naenkrat v porodnišnici (ker me je uvrstila v pn in mi tako pripada več ultrazvokov).
A je bila katera pri internistu? Kaj pomeni pn? V prvi nosečnosti še vedela skoraj nisem, da sem noseča, zdaj pa take. Sem pa imela v prvi CR (mali ni hotel na svet), tako da mi mogoče grozi tudi zdaj, ker od prvega poroda ne bo preteklo dve leti.
Hvala vsem za odgovore!

Stran: [1]