|
RE: ufff, sem jezna na te mame...! 14.9.2007 10:11:06
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita O.K. razumem da nekdo res nima kam dat in gre pač normalno v vrtec, ampak jaz pravim za tiste, za katere VEM DA IMAJO VARSTVO IN OK SLUŽBE. konec koncev, kje so pa moški pripadniki v tej zgodbi? pa če mama ne dobi bolniške, mogoče pa lahko dopust ali pa moški, ki imajo itak ne vem koliko neplačanih dni dopusta namenjenih otroku? Me res zanima za kaj te dni eni šparajo? Lej, sem se tudi jaz zasekirala, ker so že prejšnji teden prihajala deca s šmrlji do tal - valda da imamo že tri dni tudi mi. Konkretno zase ti povem, da jo bom pač vozila v vrtec, če ne bo imela vročine, bo normalno jedla in se obnašala. Če pa bo bolj pospana, sitna, pa vročina, bom pa že nekako uredila, da ne bo šla v vretc. V družini imamo dve vzgojiteljici, pa obe pravita, do šmrklji stalen spremlejvalec tja nekje do maja v vrtcu Aja, pa nimam bolniške oz. si jo sama plačam, prav tako dopust. Mama je trenutno res na bolniški, ampak ima terapije, vsi ostali delajo. Ja, tudi oče je v tej zgodbi-bi lahko vzel bolniško, ČE bi to uredili na ZZZS - tam pa moramo biti šrijavljnei na istem naslovu, ker nismo, ne dobi bolniške , čeprav na CSD vedno, da živimo skupaj. Tega pa ne moremo uredeiti, ker še ni urejeno lastništvo stanovanja, kjer smo podnajemniki, zato se tam ne moremo prijaviti začasno.... Zapleteno, ne? Vidiš, zato bo moje dekle s šmrkljem pač strašila po vrtcu - kot večina otrok.
|
|
|