|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V katerm obdobju ste se redile?
13.9.2007 10:58:09   
Anonimen
Meni je šlo po 1 kg na mesec, v 6. mesecu pa 4kg, potem spet po 1kg, v 9. mesecu pa 1 kg na 14dni. Sedaj sem na 13kg+ in imam PDP čez 14 dni. Pa nič ne zatekam, tako da je verjetno kaj za hude čase...

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.9.2007 12:02:57   
papica2
Jaz sem se v prvi nosečnosti največ na začetku nosečnosti (prva dva meseca, največ še preden sem se sploh zavedala, da sem verjetno noseča - me je nosečnost prehitela za kakšen mesec, pa sem še kakšnih 14 dni po izostanku menstruacije jo še vedno čakala user posted image ), ter nato od cca 22 tedna do 30 tedna. Potem mi je začel nagajati želodec in sem se v zadnjih dveh mesecih zredila kaka 2 kg oz. se je po moje dojenček, jaz sem hujšala. no skupaj sem se takrat zredila 9 kg. Zdaj v drugi nosečnosti (29 teden) pa bo verjetno spet podobno, ker me zadnji teden spet začenja peči zgaga in ne smem niti pogledati čokolade, mastnega, konzervansov,.... (skratka vsega kar redi) user posted image . Do sedaj sem se torej zredila 8 kg...

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 14:11:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.9.2007 14:00:35   
NELY00
Lep pozdrav!
Jaz se vsak mesec zredim kot da sem plačana za to.Na mesec pridobim po 3 kilograme, srečo imam da nisem videti kot bunka samo zato da sem bila prej presuha.Sedaj sem v 27 tednu in računam da bom nekje do konca nosečnosti pridobila do 30 kg ali pa več.Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.9.2007 22:42:58   
rožica81
Oj!

Jaz sem začela pridno nabirat kilograme po 4. ali 5. mesecu, na koncu sem jih imela pa +21 user posted image  user posted image  user posted image  Je bil pa tudi dečko pol konkreten user posted image  Sem pa potem v dveh mesecih izgubila vse pridelane kg, edino špehek na trebuščku pa še kar vibrira user posted image

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?