|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerm obdobju ste se redile?
12.9.2007 15:32:11   
marita
Sem v drugo noseča 16t in me zanima, v katerem obdobju ste pridelale največ kg. Jaz sem jih v prvi user posted image med 20 in 26 tednom. Na koncu sem imela +14 kg.

Marita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katerm obdobju ste se redile?
12.9.2007 15:44:58   
Nasy
a hočeš rečt, da sedaj se še ne smem zredituser posted image kaj pa vroča čokolada..ah, ta ne rediuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2007 16:04:28   
*tajda*
Jst sem se pa največ po 33 tednu pa tud strije so se mi kar naenkrat razširile po celem trebuhu.user posted image  

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 16:08:49   
marita
ma rada bi bla pripravljena, ko bo prišel ta hud apetit, da bi recimo bolj zdravo jedla; zelenjavo (kaj je že to user posted image ), sadje in čim manj sladkarij, ker sem čist zmešana na cukr. Sej jem toliko kolikor zdravo, sam zelenjave recimo res bolj za en mini vzorec. 

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 16:50:15   
sasa79
Jaz se sem zredila točno 4 kg in sem v 28 t. Zaenkrat še nimam velikega apetita, verjetno se mi je želodec tako navadil, ker prve tri mesece nisem veliko jedla zaradi slabosti. Naj pa povem, da sem bila pred nosečnostjo tak sladkosned, da bi lahko kateri firmi delala reklamo za čokolado. No upam, da se mi ta apetit ne bo vrnil. Je pa fajn, če se malo potrudiš in poješ veliko sadja in zelenjave, ker je to vredu za dojenčka. LP! 

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 17:30:21   
Anonimen
Jaz nimam izkušenj še s cel nosečnostjo,lahko pa povem le to,da sem se v slabih treh mesecih nosečnosti zredila za skoraj tri kilograme.To je moja izkušnja.

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 17:36:24   
Naja30
Že takoj na začetku malo, ker ko sem izvedela, da sem user posted image  so zavore pri hrani popustile user posted image  Potem okoli 20t, ko sem se poročila in je bilo polno dobrot user posted image  In potem spet proti koncu, okoli 33t. Zadnji mesec sem pa celo izgubila skoraj 2 kile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2007 18:11:29   
nora
teza je zacela naglo naraščati v 8 in 9 em mesecu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2007 18:20:09   
Anonimen
Do 8 meseca +8kg, sedaj pa do 40 tedna kar še +7 zraven. In to kar naenkratuser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2007 18:21:37   
Anonimen
Mah ne vem. Meni se zdi, da se ves čas redim. In ne vem kdaj bo konec.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2007 18:37:44   
Katy13
Sicer sem prvič noseča in šele v 12. tednu, vendar sem ta čas izgubila dobra 2 kg. Tudi nekega posebej apetita nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2007 18:48:03   
san
jst sem se prvič do osmega meseca kilo in pol, pol sem se pa v osmem in devetem 20 kg - groza, ampak je bila samo voda, ker sem imela naslednji dan po porodu isto kg, kot pred nosečnostjo (no 1 kg mi je ostal), v drugi sem se redila, po 0,5 kg na mesec, pol pa spet v osmem in devetem drastičen porast kilogramov, no nasrečo je šlo tud po porodu dol. me je pa vse bolelo, hrbtenica, križ, noge. upam, da tokrat ne bo spet isto

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2007 19:22:47   
sonce78
Sem v 39 t. in se redim že celo nosečnost user posted image . Trenutno imam +25 kg.user posted image user posted image user posted image
Upam, da bodo tako hitro kot so kile šle gor, šle tudi dol.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2007 19:33:27   
Jančika_
Sem se kar skoz po malem. Prvič 13, drugič 12 kil, obakrat sem kljub hudi slabosti in bruhanju v prvih nekaj mesecih dobila gor 5-6 popolnoma nepotrebnih kiluser posted image . Točno toliko sem jih namreč po porodu zelo težko spravila dol. Za naslednjič sem si zadala, da se mi to ne bo zgodilo. Hahauser posted image .

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2007 19:45:27   
Majchi
Prvi trije meseci: 3 kg
Četrti mesec: 3 kg user posted image
Peti-Osmi mesec: 13 kg
Deveti mesec: ničuser posted image

Skupaj: 19 kg, od tega vsaj 6 nepotrebnihuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2007 20:43:34   
amalia
Noseča sem 14. tednov, pa se zaenkrat še nisem čisto nič zredila, čeprav imam že kar lep trebušček.

Lp, A.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2007 20:54:57   
tajtaja
V vsaki nosečnosti ( bile so štiri) od prvega do zadnjega dneuser posted image .
Največ je bilo 28 kg.
Ampak sedaj, pri petih otročičkih in 17 m po zadnjem porodu z dvojčki jh imam zopet 53.
Tako da ne obupat, na koncu vse pride na svoje mesto.
Treba je malo volje, živahnega otročka, po možnosti še hišo zidat.... in se vse topi.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu amalia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2007 20:58:02   
Magi*
prve 3 mesece sploh ne štejem. ni šlo ne prvič, ne zdaj nič gor. je pa zatem začelo strmo naraščati. sedaj si sploh na tehtnico ne upam večuser posted image  pa jem normalno, kot prej. no, apetit imam za vola pohrustat, ampak se mal bremzam. sem v 26t in imam +9kg.user posted image  pa menda se bo zdaj šele zares začelo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu amalia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.9.2007 21:41:55   
Nikki24
Do konca 6. meseca +10, potem pa samo še +2. Na začetku sem kar jedla, potem sem pa ukinila sladkarije.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.9.2007 23:02:19   
Noama
Jaz sem sicer v 6. mesecu in do zdaj sem se zredila za 9kg od moje normalne teže. Dogajalo se je pa nekako takole; prve tri mesece sem shujšala za 3 kg, potem pa sem samo v treh mesecih pridobila 12 kg (ampak ni tako hudo kot se sliši user posted image ). Zdaj me je en sam trebuh, drugače pa se po telesu še nisem zredila. Upam samo, da se bo zdaj teža ustalila ali pa vsaj počasi naraščala, če ne ne vem kako bo telo preneslo user posted image      

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.9.2007 7:31:27   
Ketrin24
Helo!

Jaz sem v 21.tednu in sem do sedaj pridelala 7 kg user posted image kaj še bo do konca user posted image

(odgovor članu Noama)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.9.2007 8:03:18   
MR99
Jaz pa do 6. meseca 4 kg, potem pa v šestem 6 kg, zdaj sem v 31. tednu in jih imam 12 več. Malo se bremzam, čeprav imam velik apetiti ampak zvečer ne jem (tako, da grem lačna spat), dosti zelenjave, sladkarij samo toliko, da je za zdržat, pa vseeno gredo kar kg gor. Zgleda, da imam zdaj vsak teden 1 kg več. user posted image user posted image Aja, pa vsak dan grem na dooooolgi sprehod - hitra hoja! Pa nič ne pomaga. user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.9.2007 8:43:02   
Grlica
Pozdravljene!

V prvi nosečnosti sem se zredila za 13 kg (pa nisem imela velikega apetita) in po porodu izgubila le 6 kg.
Zdaj sem za začetku druge nosečnosti in me že zdaj skrbi...imam zelo velik apetit v nasprotju z prvič.

Lep dan...

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.9.2007 8:50:01   
Strawberrie Cherrie
Zredila sem se nekaj čez +20kg. Domov sem prišla s +6kg, ki so postopoma padali.

Zredila sem se do 5m praktično nič. Potem je šlo pa samo navzgoruser posted image

(odgovor članu Grlica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.9.2007 9:02:03   
Bonnie_RR
Js sem se zelo enakomerno redila. Nekje po 1kg na 1m, na koncu pa v 1 tednu kar za 3kg! Sem bila pa polna vode, ful zatečena...
No rodila sem s +14kg.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?