Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:18:06
|
|
|
|
Pinja
|
Ja ja tale anoreksija je hudič! Mam rajš mal večjo rit, ma dragi vsaj kej prjet :)-! Fish, ti si pa v resnici ful drugačna kot na sliki! Te nebi spoznala, če bi te po sliki iskala :ups:! Nas je blo pa zanč v CP tolk, da sploh nisem vedla s kom se nej pogovarjam. Sploh nisva nobene pametne rekle :zmeden: Bomo mogle ponovit, dokler sem še inkubator na dveh nogah :)- (tko me je moj dragi krstil)! Zdej bom pa verjetno tud jst šla med rjuhe, k mi oči pešajo
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, kle sem res čist drugačna...ampak tale slikca je ena boljših...pa kle nisem mela tolk rdečk:)-:)-:)- kt jih mam zdej... hehe...inkubator na 2 nogah...ja z ezi sva se zmenile, da se vidmo po miklavžu...:)
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:23:45
|
|
|
|
mami Lea
|
Ja jaz grem spat. Bomo šli jutri na Waldorfski sejem in bom čist hin če ne grem spat. Lahko noč in eno bolho na pomoč. :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko nočko vsem...jaz bom tudi počasi mogla it, je sis pršla.. Pošljite mi maile na privat, mam en full lep pps, mi je dudldi poslala:)
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:27:34
|
|
|
|
Pinja
|
Ja bomo še Nino nahecale, pa se lohk skup dobimo, 4 še nismo preveč :)- Zdej grem pa tud jst spat, k vidm, da so že vse obupale NOOOČKA :sloncek:
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 23:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok;) Punce, mislim, da imamo rekord:muca:
|
|
|
|
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 27.11.2004 11:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- Biba....najedena:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?