Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 19:51:18
ZARA
ojla...
jst sem tukej,pa ne vem kolk casa bom lahko :zmeden2:???Ker bo kasneje prevzem compa...verjetno... Pogresam Piko74,kje se skriva,da ni spet u Sarajevu??? Kako ste drgac?? ;)
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 19:58:55
Anonimen
Čaki, ga kar kopiram (u bistvu so to dišavni piškoti):
DIŠAVNI PIŠKOTI-mojca
75 g surovega masla 1 majhno jajce 275 g moke 50 g medu 1 mala zlicka pecilnega praska 100 g rjavega sladkorja 1 jedilna zlica cimeta
Moki primesas pecilni in cimet in vse presejes v skledo. Dodas maslo v malih kosckih in to s prsti drobis, da nastanejo nekaksne velike drobtine. Jajce v kozarcu zmesas z vilicami, nato prilijes med in oboje stepes se malo. V skledo k moki dodas se sladkor, zmesas, nato pa dodas mesanico jajca in medu. Zgnetes in naredis veliko kroglo. Das kroglo v polivinil vrecko in v hladilnik za cca 30 minut. Mizo + valjar malce pomokas. Razvaljas na ene pol cm.
Pecica 170 stopinj, 15-20 minut
(jaz nič moke ne presejem, cukr dam pa tut kar navaden:))
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 20:19:40
biba77
jaz tud mislim, da bo. maloo pocakaj. jaz sem tud bla pravkar v kuhinji. sem ze 2 lonca za jutri pristavila; zdaj pa v re3zem meseka... njami...:)- ja, tia, golaz:love: :miska:
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 20:25:15
biba77
Ja, moja kombinacija je se hujsa: radi dobro kuhamo in dobro jemo... Sem pol leta za tem, ko sem se preselila k mojemu dobila prepoved peke peciva, ker se je baje ze vsem poznalo. Za kuhanje pa se ni blo nic prepovedi, pa si tud v eno kaj zmisljujem.;):);) Jaz osebno pa imam sadje celo raje kot sladko... :miska: ps: tudi :sloncek: - 171cm in cca 80 kg
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 20:27:05
tinkamiška
Hojla! Sem se mal priklopla, da vas pozdravim. Danes nisem najboljša družba, me polna luna matra. sem bolj žalostna, pa tečna, tak da me možek carta in mi je mal boljš. Sej je že navajen, ja vsako polno luno isto(nimam nobenga znakca za zombija).
No fajn čvekajte, sem mal višje vidla en fajn recept za piškotke in si ga bom jutri skopirala...njam, njam. Pri nas doma tudi vse papamo8)
PETEK JE ČAS ZA KOFETEK, KAJNE??? 26.11.2004 20:30:28
biba77
Le pridi, Tinka, da te malo razvedrimo... Jaz sem bila prej uro in pol zunaj z :kuza: in je blo prav fajn. Nic ni pihalo in tak svetlo je, da se oko kar privadi. Sma prav uzivale pod zvezdami in luno. Sicer pa luna na mene zelo dobro vpliva. Kako pa na vas ostale?? :miska: