|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poslavljam se...
10.9.2007 13:50:56   
cati
Pa saj ne morem verjet neža zelo mi je žal zateuser posted image user posted image
Kar se pa tiče vohunk jih pa kr naj en lep kuser posted image .... Je pa res hudo ko ljudje nimajo svojega življenja pa se morajo z drugimi ukvarjat.
Eh brez veze
Draga neža drži se in veliko sreče v naprej saj mislim da si bonus grdih izkušenj izkoristila. Punca pogumno naprej

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.9.2007 14:11:31   
spelka12
kolegice so me opozorile na tvojo prejšnjo zgodbo.
Res mi je žal za vse kar se ti dogaja.user posted image
Nimam besed za tiste omenjene "klepetulje"bi bile prehude.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.9.2007 14:16:59   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  ne morem verjeti... user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.9.2007 14:44:47   
bumbum
Neža81, saj sem čisto brez besed in te popolnoma razumem. Sem pred parimi leti bila še tvoja sokrajanka in vem kako se širijo novice po našem malem mestecu. Žal mi je, da se moraš zdaj, ko si tako srečna, posloviti od nas. Vedi, da ti iz srca želim vse dobro, pa čim manj babjih čenč. Drži se, punca naša!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.9.2007 14:46:43   
soncece24
Neža, zelo mi je žal user posted image user posted image Za klepetulje in vohunke sem pa že oarkrat povedala kaj si o takih mislim in še vedno čakam, da se ena pogumnica enkrat najde in javno objavi kdo ji je škodo delal, da bo tega enkrat konec. Nekateri se pač ne znajo sami za sebe brigat.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.9.2007 15:13:58   
Neža81
... najbolj me razjezi, da so te čenče ženske srednji let, ki že imajo otroke in jih v bodoče ne načrtujejo ...... in
KAJ HUDIČA SPLOH DELATE NA TEM FORUMU??!! ČE ŽE BERETE TE STVARI JIH VSAJ NE RAZLAGAJTE NAOROG!!!

Ena pove v mojem mestu drugi, ta druga spet pove naprej trem, one tri spet parim naprej.......... če ste tu prebrale moje osebno sporočilo, da sem bila noseča, zakaj za vraga ste morale vprašati še mojo mamo, sestro....? A ni dosti, da sem osebno napisala na rr? Menda pa ja jaz bolje vem, kot pa moja familija. Sram vas je lahko.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.9.2007 15:15:18   
girly
neža....user posted image čestike za veselo novičko!

žal mi je, da nekatere ne razumejo in ne spoštujejo zasebnosti ostalih. te popolnoma razumem in te v tvoji odločitvi podpiram. držim pesti za vas!

lep pozdravček
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.9.2007 15:18:16   
Neža81
girly.... preberi še enkrat prvi stavek mojega sporočila..... zdaj je žalostna novica... nič hudega, če si spregledla

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.9.2007 15:25:32   
*sanela*

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.9.2007 15:28:40   
sapi
Ni besed za tvojo žalostuser posted image ...  ne daj se zlobnim jezikom ...

sapi

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.9.2007 15:36:16   
sonček33
Neža bodi močna. Nekaterim tukaj gor  iskreno veliko pomeniš. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.9.2007 15:39:37   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Neža bodi močna. Nekaterim tukaj gor  iskreno veliko pomeniš. 

Tole je pa sonček33, tako lepo napisala. Se strinjam z njo. Enim tukaj iskreno veliko pomeniš. Jaz bom v mislih zagotovo s tabo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.9.2007 16:04:18   
natasarobi
neža81 - iskrene sožalje, saj sploh ne morem verjet

veš kje nas najdeš - če ne drugače na zs user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.9.2007 16:14:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse te vohunke lahko rečem pa samo to, da se vse vrne, duplo!!!!!

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.9.2007 17:32:23   
anckabancka
Neža res ti želim vse najboljše, da tudi zate posije sonce user posted image

Za babje čenče pa user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.9.2007 17:38:25   
Neža7
Zelo mi je žal. user posted image  Sem pravkar prebrala, da si imela ss. user posted image  vam pošlijam.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.9.2007 17:45:49   
Raho
Neža, prej ti nisem napisala. Bodi močna. Za vsakim dežjem posije sonce... Boš videla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.9.2007 17:46:59   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Vso srečo ti želim še vnaprej.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.9.2007 17:48:39   
pot
Zelo mi je žal, Neža81. user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.9.2007 18:22:10   
soncek.djukelica
draga neža,

čeprav se ne poznave, si mi blizu! Tudi meni se je podobno zgodilo, pa ne glede mojih prijateljic,ampak v službi! Kar je še hujše!
Da pa tvoje starše obremenjujejo s tem, je največja svinjarija! Kaj naj si človek misli o vseh teh ljudeh; preprosto plehke ženske, svojih težav ne vidijo, ampak se vtikujejo v druge!
Želim ti,da najdeš pot nazaj med nas,ker je nas veliko,ki te spodbujamo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.9.2007 19:18:36   
Anitka
Pa saj ne morem verjeti kaj se dogaja. Poleg vse te žalosti si nekdo drzne vtikati nos tja kamor mu je najmanj treba. Sram naj jih bo.

Neža81 hudo mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sploh si ne znam predstavljati tvoje žalosti in bolečine. A verjamem, da bo tvoja pot prav kmalu posuta z rožicami in obsijana s soncem. Skušaj ostati močna in vedi, da si naš sonček, kateremu bomo stale ob strani, če ne drugače pa vsaj preko ZS, če pač zaradi nekaterih zlobnih jezikov ne gre drugače.

Neža rade te imamo user posted image user posted image user posted image in le oglasi se nam kaj. Bomo vesele.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.9.2007 19:53:00   
sayuri
Joj Neža, sem kar ostrmela, ko sem tole zdaj prebrala. user posted image  PA tako sem bila vesela, ko si nam sporočila lepo novičko.  ŽAlostna sem zaradi ponovne izgube in jezna na ljudi, ki nimajo drugega za počet, kot opravljat in javno govorit o drugih. user posted image user posted image  Se katera upa to javno povedat? Bodo tudi to javno povedale, kar so zdaj prebrale in se ti opravičile? Dvomim....

Hudo mi je Neža in lahko ti ponudim le user posted image  ter besede: BODI MOČNA! Meni je mama zmeraj govorila:"Za vsako rit raste palica!" in tudi za te čveke nekje...sigurno...že za prim grmom.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.9.2007 20:04:48   
jasnika
žal mi je za ss in ti želim da bi čimprej donosila

sedaj pa š nekaj pa to ni slabo mišljeno, saj jaz tud ne razumem opravljivk pa za to sploh ni opravičila, ampak Neža81, zakaj pišeš gor os stvari, če ne želiš da se razvejo, saj pa veš da slo je mala država in kraji so mali rr pa ima veliko članov, ....pa si napisala da se ti je to že enkrat zgodijlo sedaj pa ponovno si naredila isto si šla gor razlagat kaj se dogaja s teboj, no ja pa ne bit preveč huda sedaj

user posted image  za srečo v bodoče

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.9.2007 20:05:13   
Sulfinija
Neža 81,žalostno,žalostno je tole vse skupaj.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.9.2007 20:18:39   
miskica35
se nebi čisto strinjala s teboj, jasnika. Če je zvedela to prečudovito novico in se še ni odločila povedat svoji družini (ker bi pač lahko prišlo do zapletov), še vseeno ni razlog, da to razlagajo ali pa sprašujejo nekatere osebno njeno mamo itd. Veš kako hudo je držati v sebi, še posebej, to super novico, ki si nikoli nebi mislila, da bo šlo po naravni poti? Verjamem, da je rade volje zaupala to novico tle gor, da se lahko tudi takšne veselimo z njo, ki jo sploh ne poznamo osebno, je pa vlila novo upanje za nas!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.