Neža81
|
... pa ne zaradi tega, ker sem spet razočarana, ker sem imela v petek ss..... .. .. ampak zato, ker se nekatere ženske na tem forumu preveč vtikajo v moje osebno življenje.... dobro veste, katere ste to, jaz pa tudi.... Če preberete moja sporočila na tem forumu, mislim da ne rabite o istem spraševati še mojih domačih . Že po smrti dvojčkov ste s tem morile moje domače in jim na veliko razlagale, da ste vse prebrale na internetu (celo imena otrok, za katera oni zaradi žalosti niti vprašali niso). Res, da ste prebrale, ampak ta dogodek je bil za nas šok, zato ne bi rable tega pogrevat. To sem vam že enkrat mislila napisat, vendar sem se zadržala. Prejšnji teden sem vam sporočila, da sem noseča, pa se je zgodba ponovila. Spet napad na moje domače, čes da ste na internetu vidle in celo sorodniki so prej izvedli od vas, kot pa od mene. Res je bila to vesela novica, vendar zaradi tragedije pred kratkim, še en čas nisem nameravala povedati sorodnikom in ostalim. Poudarim naj še enkrat, da so zgornje vrstice namenjene tistim, ki imajo preveč časa in zato o mojih stvareh razglabljajo po celem mojem mestu. Od stalih bork, fosilk, prijateljic, .... pa bom vesela kakšnega zasebnega sporočila, da bom vedela, kaj se z vami dogaja. DRŽITE SE!!!
|