Anonimen -> RE: rabim nasvet oz. sem res nora (25.10.2007 11:40:44)
|
Živjo, anonimna jaz sem bila pred časom na istem kot si ti...sem poročena, dva otroka...in sploh ne morem reči, da imam slab zakon...celo lahko rečem, da je vse ok,... mogoče je ravno to krivo...skratka z nekom sva si bila že nekaj časa simpatična, začela sem dobivati maile, nanje odpisovala in tako je prišlo do prvega srečanja-na samem, nekajkrat sva se le pogovarjala in padali so poljubi, nato je želja postajala močnejša in močnejša začela sva se pogosto videvati in sploh mi ni bilo nikoli žal, da sva se, še sedaj mi ni, počutila sem se kot začarana, želela sem si v njegovem objem zaspati ....bilo je drugače, lahko pa rečem, da sem bila doma v mislih pri njem, me je kar metalo, ves čas sem samo čakala kdaj se bova slišala, videla,vedno sem iskala trenutke za srečanje z njim, in ti povem po pravici, da sem bila zelo živčna in obremenjena s tem tako da ni le tisto lepo ampak so resnično tudi posledice ki jih s tem pridiobiš v meni je pač zasedel del srca in ne bom nikoli pozabila in nikoli mi ne bo žal.Morda me je v to vleklo tudi to da sem imela odnos samo z možem in nikoli pred njim z nobenim drugim, kot pravijo, da vsak enkrat proba z drugim......odloči se sama, presodi kakšna so čustva in kakšna bodo po tem.pozdravček vsem.....
|
|
|
|