Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:32:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Ok, ok ... sem že psssst. Všeč mi je ideja za nagrado, ampak se bojim, da tudi že spada v generacijo praprapra....čokolad po letih ... V smislu a ima ''plemenito plesen''?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:42:21
|
|
|
|
spelka12
|
Se* ne, ne, nima plesni. Teta Milka mi vsako leto prinese svežega, najprej pomolze frjolčno kravco Milko jr., pol gre mleko k bratrancu - vojvodi, plemenitemu Čokosvizcu, ta doda kakav, in ga skupaj z polbratom medvedom Čokoladoradjem pelje v dolino k ta drugi teti Gorenjki (to je sestra od moje tete Milke). Ta ma tovarno in izdeluje čokoladne zajce po podobi mojega prapra...........deda. No a zdej veš kako to poteka, naj te reklame ne zavedejo . Ajsika za tebe velja isto. Pššššššššššššš, pa bo nagrada.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:44:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, moja otroška iluzija se je podrla Potem svizec ne zavije čokolade v folijo????? Samo kakav doda?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:47:51
|
|
|
|
ledenka
|
ja, ampak... kdo pa pol zavije čokolado? a medved? pupe, jaz se bom polulala
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:50:46
|
|
|
|
spelka12
|
Neeeeeeee. Kakav doda ata svizec. Čokolado pa v folijo zavijajo njegovi sinovi pa hčerke. On ma pa pol kontrolo čez. Veš teta Gorenjka ma čez praznke ful dela, pol pa svizec mal mladino delat pripelje, drugač so skoz samo pred TV-jem pa španske žajfnce gledajo. Joj, dobr, da bo meseca kmalu konc, da se vse selimo v november. Tolk nakladam, da bojo temo sigurn zakodiral .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:54:26
|
|
|
|
Serendipity
|
Domišljija ti laufa sto na uro! Hvala, da si mi razložila situacijo. Khm--- mogoč ebi lahko dobila dve čokoladi? Potem ne bom nikomur povedala o tebi pa tvoji familiji ... No, sicer pa, da nas ne ''zaprejo'' - kako kaj vaše sex life? V smislu reprodukcije sprašujem ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:56:55
|
|
|
|
LuNa73
|
babe...men je všlo en mal....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:58:43
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka, teb pa res domišljija dela.... ajsika čokolado dans še lohk ješ... juter pa začnema hujšat...... ja in potem svizec zavije čokolado v fpljo.... jaaaa sevedaaaaa!!! Se* dej reč O naj pride nazaj, da še ni iopravla svojga poslanstva za ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:00:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 babe...men je všlo en mal.... Ma shit no.. A bo spet dež zaradi tega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:02:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* dej reč O naj pride nazaj, da še ni iopravla svojga poslanstva za ta mesec Bom jo kontaktirala po mailu, številko ima izklopljeno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:04:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* dej reč O naj pride nazaj, da še ni iopravla svojga poslanstva za ta mesec Bom jo kontaktirala po mailu, številko ima izklopljeno Jst mislim, da si mal prenežna z njo... mal jo nakur.. bo kr hiter dosegljiva Dež je že... pa brez mojga "ušlo"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:06:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Dober nasvet, ni kaj! Špeelkaaaaa - daj pošlji mi čokolado. Jo rabim pod nujno. Bo za vabo moje drage O.... Upam, da potem prej M ne pride na limance
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:06:55
|
|
|
|
spelka12
|
Pa res ne vem, kaj mi je dons. Bo treba kmalu , drugač se bo pajkec tam notr še kleklat nauču, pol bom pa lulala skoz čipke. Se* zajci oddani na hitro pošto. Sam med prazniki ne delajo, za dane so zaključil, v petek majo kolektivca....Dobiš decembra.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:08:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pa res ne vem, kaj mi je dons. Bo treba kmalu , drugač se bo pajkec tam notr še kleklat nauču, pol bom pa lulala skoz čipke. Ha ha ha ha ha Jao, zdaj je pa meni ušloooooo!!!!!!!!!!!!! Špelka - faca si!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:10:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Se* zajci oddani na hitro pošto. Sam med prazniki ne delajo, za dane so zaključil, v petek majo kolektivca....Dobiš decembra. Decembra? Deceeeembraaaaaaaaa?????? Kaj pa november? Nič ne bo ovuliranja v novembru?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:13:33
|
|
|
|
ledenka
|
tolk se pa že res dolgo nisem nasmejala Se* sam morš pazit, ker ma bolj izostren voh kot O in zna prej prit, če s čokolado vabiš po moje morš bolj kake kumarce uporabljat, ker te privlačijo
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:15:07
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pa res ne vem, kaj mi je dons. Bo treba kmalu , drugač se bo pajkec tam notr še kleklat nauču, pol bom pa lulala skoz čipke. Se* zajci oddani na hitro pošto. Sam med prazniki ne delajo, za dane so zaključil, v petek majo kolektivca....Dobiš decembra. hmmm, a se ti to vsak dan vprašaš????? Ker teb pa domišljija dela non stop.... pa ka si ja nor..... dober da je mehur zdej prazen... tole s čipkami pa je rtri mač... moj šef me gleda če sem upledena.... k se smejim ko zmešana... grem na čik....da se k seb spravim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:16:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tolk se pa že res dolgo nisem nasmejala Se* sam morš pazit, ker ma bolj izostren voh kot O in zna prej prit, če s čokolado vabiš po moje morš bolj kake kumarce uporabljat, ker te privlačijo Špelka - te pa ni problema s čokolado. Ni sile. Prodaja katera kumarce?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:19:41
|
|
|
|
LuNa73
|
prodajam ne... ti jih pa odstopim kaki dve... pa ziher se bo še kira našla ko ti jih bo tud odstopla iz kakega glažeka....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:19:50
|
|
|
|
silvya
|
Jaz bi tudi.... . Saj bom čisto tiho, ko jo bom jedla . Danes ne bo nič slikic ? Jaz žal ne morem limat, samo link mi prime, slikice pa ne . http://www.ani3.dk/mand01/mand660/yg101.gif
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:23:40
|
|
|
|
spelka12
|
Kumarce, a sem nekje slišala kumarce? Ja te bi ti pa lahko že novembra zrihtala. Moj drug praprapra.... dedek je mel bratranca kumaro, k je gojil super kumarce. Z ženo bučko sta bla najboljša deleč naokol. Njune kumarce res hrustajo, so sočne, prožne in ravno prav kisle. Te zanima?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:24:31
|
|
|
|
ledenka
|
silvya tako uro bi pa jaz tuuuuud! jaz mam ziher še kake kumarce v hladilniku mogoč že tud hodijo pri tem sem pa reeees nemarna, šele, ko začne smrdet, vržem zadeve v smeti
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:24:55
|
|
|
|
spelka12
|
silvya tudi za tebe se bo kej našlo. Ampak punce zjasnt se bo treba. Čokolado al pa kumarce, oboje naenkrat ne gre.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:30:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj pa čokolada s kumaricami? Nekoč sem že jedla čokolado z bučami... Tak, da... Špelka - inovativnost, mogoče? Jaz glih nemaram jako ugork, tak da - za bebija vse! E, malo prej sem dobila eno idejo (ob prebiranju ene teme) - kaj pa če bi midva delala našega bebija s kondomom? Mogoča pa tak rata? Kao, da plavalčke malo okoli prineseva (... mogoče imajo tremo pa potem postanejo dezorientirani in se izgubijo do jajčeca....). In potem v smislu - saj ni nobene odgovornosti, nič ne boste delali - potem pa puff in paff kondom poči, oni bežijo bežijo, niti ne premišljujeo o ničemer in booom vtrofijo naše jajčece .... Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 14:32:50
|
|
|
|
silvya
|
Jaz sem taka čokoladosnedka, se res priporočam. Ura pa ni "švoh" ne? Fajn bi bilo, če bi bila taka za navit . Bi bila za preganjanje .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?