|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
30.10.2007 13:32:36   
Serendipity
user posted image

Ok, ok ... sem že psssst.

Všeč mi je ideja za nagrado, ampak se bojim, da tudi že spada v generacijo praprapra....čokolad po letih ... V smislu a ima ''plemenito plesen''?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
30.10.2007 13:42:21   
spelka12
Se* ne, ne, nima plesni. Teta Milka mi vsako leto prinese svežega, najprej pomolze frjolčno kravco Milko jr., pol gre mleko k bratrancu - vojvodi, plemenitemu Čokosvizcu, ta doda kakav, in ga skupaj z polbratom medvedom Čokoladoradjem pelje v dolino k ta drugi teti Gorenjki (to je sestra od moje tete Milke). Ta ma tovarno in izdeluje čokoladne zajce po podobi mojega prapra...........deda.
No a zdej veš kako to poteka, naj te reklame ne zavedejouser posted image .
Ajsika za tebe velja isto. Pššššššššššššš, pa bo nagrada.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
30.10.2007 13:44:07   
Serendipity
user posted image   user posted image   user posted image

Jao, moja otroška iluzija se je podrla user posted image

Potem svizec ne zavije čokolade v folijo????? Samo kakav doda? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
30.10.2007 13:47:51   
ledenka
ja, ampak... kdo pa pol zavije čokolado? user posted image  a medved? user posted image  

pupe, jaz se bom polulala user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.10.2007 13:50:46   
spelka12
Neeeeeeee. Kakav doda ata svizec. Čokolado pa v folijo zavijajo njegovi sinovi pa hčerke. On ma pa pol kontrolo čez. Veš teta Gorenjka ma čez praznke ful dela, pol pa svizec mal mladino delat pripelje, drugač so skoz samo pred TV-jem pa španske žajfnce gledajo.

Joj, dobr, da bo meseca kmalu konc, da se vse selimo v november. Tolk nakladam, da bojo temo sigurn zakodiraluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.10.2007 13:54:26   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Domišljija ti laufa sto na uro! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala, da si mi razložila situacijo. Khm--- mogoč ebi lahko dobila dve čokoladi? Potem ne bom nikomur povedala o tebi pa tvoji familiji ... user posted image

No, sicer pa, da nas ne ''zaprejo'' - kako kaj vaše sex life? V smislu reprodukcije sprašujem ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
30.10.2007 13:56:55   
LuNa73
babe...men je všlo en mal....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2632
30.10.2007 13:58:43   
LuNa73
špelka, teb pa res domišljija dela....user posted image
ajsika čokolado dans še lohk ješ... juter pa začnema hujšat...... ja in potem svizec zavije čokolado v fpljo.... jaaaa sevedaaaaa!!!user posted image
Se* dej reč O naj pride nazaj, da še ni iopravla svojga poslanstva za ta mesecuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
30.10.2007 14:00:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

babe...men je všlo en mal....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma shit no.. A bo spet dež zaradi tega?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
30.10.2007 14:02:03   
Serendipity
Se* dej reč O naj pride nazaj, da še ni iopravla svojga poslanstva za ta mesecuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Bom jo kontaktirala po mailu, številko ima izklopljeno user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
30.10.2007 14:04:47   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  user posted image  user posted image

Bom jo kontaktirala po mailu, številko ima izklopljeno user posted image

Jst mislim, da si mal prenežna z njo... mal jo nakur.. bo kr hiter dosegljiva user posted image

Dež je že... pa brez mojga "ušlo"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.10.2007 14:06:37   
Serendipity
Dober nasvet, ni kaj!

Špeelkaaaaa - daj pošlji mi čokolado. Jo rabim pod nujno. Bo za vabo moje drage O.... Upam, da potem prej M ne pride na limance user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.10.2007 14:06:55   
spelka12
Pa res ne vem, kaj mi je dons. Bo treba kmalu user posted image , drugač se bo pajkec tam notr še kleklat nauču, pol bom pa lulala skoz čipke.
Se* zajci oddani na hitro pošto. Sam med prazniki ne delajo, za dane so zaključil, v petek majo kolektivca....Dobiš decembra.

Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.10.2007 14:08:42   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Pa res ne vem, kaj mi je dons. Bo treba kmalu user posted image , drugač se bo pajkec tam notr še kleklat nauču, pol bom pa lulala skoz čipke.

Ha ha ha ha ha

Jao, zdaj je pa meni ušloooooo!!!!!!!!!!!!!

Špelka - faca si!  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.10.2007 14:10:11   
Serendipity

Se* zajci oddani na hitro pošto. Sam med prazniki ne delajo, za dane so zaključil, v petek majo kolektivca....Dobiš decembra.

Decembra? Deceeeembraaaaaaaaa?????? Kaj pa november? Nič ne bo ovuliranja v novembru? user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
30.10.2007 14:13:33   
ledenka
tolk se pa že res dolgo nisem nasmejala user posted image  

Se* sam morš pazit, ker ma user posted image  bolj izostren voh kot O in zna prej prit, če s čokolado vabiš user posted image  po moje morš bolj kake kumarce uporabljat, ker te privlačijo user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2641
30.10.2007 14:15:07   
LuNa73

hmmm, a se ti to vsak dan vprašaš????? user posted image  Ker teb pa domišljija dela non stop....
pa ka si ja nor..... dober da je mehur zdej prazen... tole s čipkami pa je rtri mač... moj šef me gleda če sem upledena.... k se smejim ko zmešana... grem na čik....da se k seb spravimuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
30.10.2007 14:16:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tolk se pa že res dolgo nisem nasmejala user posted image  

Se* sam morš pazit, ker ma user posted image  bolj izostren voh kot O in zna prej prit, če s čokolado vabiš user posted image  po moje morš bolj kake kumarce uporabljat, ker te privlačijo user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka - te pa ni problema s čokolado. Ni sile.

Prodaja katera kumarce? user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
30.10.2007 14:19:41   
LuNa73
prodajam ne... ti jih pa odstopim kaki dve... pa ziher se bo še kira našla ko ti jih bo tud odstopla iz kakega glažeka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.10.2007 14:19:50   
silvya
Jaz bi tudi....user posted image . Saj bom čisto tiho, ko jo bom jedla user posted image .
Danes ne bo nič slikic ?
Jaz žal ne morem limat, samo link mi prime, slikice pa ne user posted image .

http://www.ani3.dk/mand01/mand660/yg101.gif

Neposredna povezava do sporočila: 2645
30.10.2007 14:23:40   
spelka12
Kumarce, a sem nekje slišala kumarce? Ja te bi ti pa lahko že novembra zrihtala. Moj drug praprapra.... dedek je mel bratranca kumaro, k je gojil super kumarce. Z ženo bučko sta bla najboljša deleč naokol. Njune kumarce res hrustajo, so sočne, prožne in ravno prav kisle. Te zanima?

Neposredna povezava do sporočila: 2646
30.10.2007 14:24:31   
ledenka
silvya user posted image  tako uro bi pa jaz tuuuuud!

jaz mam ziher še kake kumarce v hladilniku user posted image  mogoč že tud hodijo user posted image  pri tem sem pa reeees nemarna, šele, ko začne smrdet, vržem zadeve v smeti user posted image  

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
30.10.2007 14:24:55   
spelka12
silvya tudi za tebe se bo kej našlo. Ampak punce zjasnt se bo treba. Čokolado al pa kumarce, oboje naenkrat ne gre.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
30.10.2007 14:30:48   
Serendipity
Kaj pa čokolada s kumaricami?

Nekoč sem že jedla čokolado z bučami...  Tak, da... Špelka - inovativnost, mogoče? user posted image

Jaz glih nemaram jako ugork, tak da - za bebija vse!

E, malo prej sem dobila eno idejo (ob prebiranju ene teme) - kaj pa če bi midva delala našega bebija s kondomom? Mogoča pa tak rata? Kao, da plavalčke malo okoli prineseva (... mogoče imajo tremo pa potem postanejo dezorientirani in se izgubijo do jajčeca....). In potem v smislu - saj ni nobene odgovornosti, nič ne boste delali - potem pa puff in paff kondom poči, oni bežijo bežijo, niti ne premišljujeo o ničemer in booom vtrofijo naše jajčece ....

Kaj mislite?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
30.10.2007 14:32:50   
silvya
Jaz sem taka čokoladosnedka, se res priporočam.

Ura pa ni "švoh" ne?  Fajn bi bilo, če bi bila taka za navit user posted image .  Bi bila za  preganjanje user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?