|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
29.10.2007 20:37:45   
K_a_t_j_a
*angelina* lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.10.2007 21:09:18   
silvya
*angelina*  Čestitke!

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.10.2007 21:51:08   
Anonimen
Čestitke vsem novim nosečkam, Erin tebi pa za službo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.10.2007 21:53:59   
sun71
Angelina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.10.2007 22:07:13   
renata nana
*angelina* čestitam, lepo nosečnost in zdravega otroka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
30.10.2007 7:10:34   
talika81
jutro!

najprej naj katy\o/ in angelini iskreno čestitam za user posted image . želim vama prelepih user posted image  in zdravega user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
30.10.2007 7:35:38   
sonček33
Dobro jutro punce.
Kava je kuhana. Lahko izbirate.
Jaz pijem veliko črno z malo mleka.
Čestitam novim nosečkam.
Žal mi je za tiste, ki vas je življenje spet postavilo na preizkušnjo.
Kako smo sicer?
Jaz ne morem spati, ker se je ta ura premaknila. Zdej spijem kavo pol pa skočim na sprehod, pod tuš in spet na slikanje in UZ ledvic in medenice.
Se kaj slišmo a ne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
30.10.2007 8:18:46   
Anonimen
Angelina, čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rahla črtica je to.user posted image Tudi jaz sem bila včeraj še malo v dvomih, danes pa se je na CB pokazal zelo jasen +.

LP, Petra

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
30.10.2007 10:48:47   
pikapoka2
Ja, super!!!!!
Vsem user posted image  čestitke!!!
To bo drugo leto veliko user posted image !!   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse nas ostale borke pa user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajmo punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
30.10.2007 11:32:18   
silvya
Anonimna, čestitke! Res lepa novica user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa uživaj.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
30.10.2007 11:38:14   
spelka12
angelina in anonomna user posted image user posted image user posted image
erin sploh nisi povedala za službo, hm ja al pa sem to jest nekje med vsemi temi posti falila. No bolje pozno kot nikoli. Čestitamuser posted image user posted image user posted image .
luna nehej pometat, boš zajčka čez prag pometla, pol bo pa prišel hudobni volk pa bo zajčka...........user posted image  hi, hi, hi še dobr, da se nobeni ne sanja, da sem ta hudobn volk.....JAZ. Hi, hi, hi, hi.
Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojediniuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
30.10.2007 12:10:11   
sun71
Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.10.2007 12:24:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sun71

Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bereš mi misli, sun ... Tudi jaz še držim pestke za ninevo ... Me že krči grabijo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.10.2007 12:28:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojediniuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  O, hvala, hvala. Sicer smo odovulirali (in ni bilo nobene akcije, ker je moj bil že dva dni zaporedoma ob 8 v postelji in deželi sanj user posted image )... Mah, pa ni nobenih sexi sosedov okoli, tak da ... Tistega enega plavalčeka, ki ga moje jajčece pričakuje, ni bilo na spregled user posted image . Grrrrr

Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
30.10.2007 13:01:34   
matt
ANONIMNA - PETRA user posted image in Angelina - ČESTITAM!!!!!

VSE DOBRO ŽELIM....

nINEVA... kje si???

Kako lepo je ko je spet nekaj rozik, a ne?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
30.10.2007 13:03:01   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Joj punce vam moram prenest veselo novičko ki nam jo je sporočila KANTA, če bo vse po sreči, bodo drugo leto štirje. Ima namreč dvojčka!!!!

ČESTITAM,TO PA JE NOVICA user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
30.10.2007 13:05:17   
Raguel
Punce, Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaa !!!
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce,  Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaauser posted image !!!

Vse naj naj, prelepih user posted image ter zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
30.10.2007 13:06:15   
spelka12
Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK?
Jaaa pametno. Rešimo vse zajčke na svetu, ja kdo bo pa pol pirhe prinesul, če popapcava zajčkauser posted image ? No evo Se* na to pa sigurno nisi pomislila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
30.10.2007 13:09:45   
spelka12
katy(o) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
30.10.2007 13:10:33   
Serendipity
Bi pa imel dobri stari Dedek Mraz dvojno službo. user posted image

No, saj jaz bi raje zajčke pelala na kebap - mislim korenčekbap. Pa bi potem za zahvalo dobila največji čokolden pirh od njih!user posted image

user posted image  Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.10.2007 13:11:12   
matt
opa, še dve nosečki in kar 3 user posted image user posted image user posted image  - ... čestitke !!!!

naj se tale prekrasen trend rozik kar lepo nadaljuje v november, me smo vse za!!!! 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
30.10.2007 13:12:11   
Raguel
Angelina-čestitam in zdravega user posted image ti želim 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
30.10.2007 13:14:10   
Anonimen
Včeraj sem potem še enkrat naredila test in tokrat s CB in mi je pokazal +user posted image . Kar ne morem verjeti. Sem se hotela že danes naročiti za pregled, pa ta teden ne delajo zaradi praznikov. Tako, da bomo konec junija dobili user posted image  user posted image user posted image .

Lp

N. (Nina)

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
30.10.2007 13:14:54   
spelka12
Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili!

Srauser posted image  sem vedla, da enkrat me bo ena sigurno razkrinkala. Res je, priznam. Sem prapraprapraprapra vnukinja od velkonočnga bunnya. Ampak nič še ni izgubljeno. Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda.

Neposredna povezava do sporočila: 2624
30.10.2007 13:31:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda.

hmmmmmmmmm. če ne bo Se* povedala, bom pa jaz - al dobim jaz tud čokoladni kip tvojga praaaaaaaa deda? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?