Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 20:37:45
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
*angelina* lepo nosečnost!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 21:09:18
|
|
|
|
silvya
|
*angelina* Čestitke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 21:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem novim nosečkam, Erin tebi pa za službo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 21:53:59
|
|
|
|
sun71
|
Angelina - čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 22:07:13
|
|
|
|
renata nana
|
*angelina* čestitam, lepo nosečnost in zdravega otroka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 7:10:34
|
|
|
|
talika81
|
jutro! najprej naj katy\o/ in angelini iskreno čestitam za . želim vama prelepih in zdravega .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 7:35:38
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro punce. Kava je kuhana. Lahko izbirate. Jaz pijem veliko črno z malo mleka. Čestitam novim nosečkam. Žal mi je za tiste, ki vas je življenje spet postavilo na preizkušnjo. Kako smo sicer? Jaz ne morem spati, ker se je ta ura premaknila. Zdej spijem kavo pol pa skočim na sprehod, pod tuš in spet na slikanje in UZ ledvic in medenice. Se kaj slišmo a ne?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 8:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Angelina, čestitke. Rahla črtica je to. Tudi jaz sem bila včeraj še malo v dvomih, danes pa se je na CB pokazal zelo jasen +. LP, Petra
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 10:48:47
|
|
|
|
pikapoka2
|
Ja, super!!!!! Vsem čestitke!!! To bo drugo leto veliko !! Za vse nas ostale borke pa !!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo punce!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 11:32:18
|
|
|
|
silvya
|
Anonimna, čestitke! Res lepa novica . Sedaj pa uživaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 11:38:14
|
|
|
|
spelka12
|
angelina in anonomna erin sploh nisi povedala za službo, hm ja al pa sem to jest nekje med vsemi temi posti falila. No bolje pozno kot nikoli. Čestitam . luna nehej pometat, boš zajčka čez prag pometla, pol bo pa prišel hudobni volk pa bo zajčka........... hi, hi, hi še dobr, da se nobeni ne sanja, da sem ta hudobn volk.....JAZ. Hi, hi, hi, hi. Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojedini .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 12:10:11
|
|
|
|
sun71
|
Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 12:24:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sun71 Nineva - al sem jst kaj spregledala??? Kje se skrivaš; jst pa tko čakam tvojo potrditev! Bereš mi misli, sun ... Tudi jaz še držim pestke za ninevo ... Me že krči grabijo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 12:28:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Se* glede na to, da maš ovulacijo se lahko pridružiš pojedini . O, hvala, hvala. Sicer smo odovulirali (in ni bilo nobene akcije, ker je moj bil že dva dni zaporedoma ob 8 v postelji in deželi sanj )... Mah, pa ni nobenih sexi sosedov okoli, tak da ... Tistega enega plavalčeka, ki ga moje jajčece pričakuje, ni bilo na spregled . Grrrrr Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:01:34
|
|
|
|
matt
|
ANONIMNA - PETRA in Angelina - ČESTITAM!!!!! VSE DOBRO ŽELIM.... nINEVA... kje si??? Kako lepo je ko je spet nekaj rozik, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:03:01
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Joj punce vam moram prenest veselo novičko ki nam jo je sporočila KANTA, če bo vse po sreči, bodo drugo leto štirje. Ima namreč dvojčka!!!! ČESTITAM,TO PA JE NOVICA
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:05:17
|
|
|
|
Raguel
|
Punce, Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaa !!! IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punce, Katy\o/ je srečka nosečkaaaaaaaaaa !!! Vse naj naj, prelepih ter zdravega BRAVO!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:06:15
|
|
|
|
spelka12
|
Požrtija se pa vedno privlačno sliši ... Samo zajčka? Bove raje zajčka s sabo vzele pa bomo vsi šli na kebap... OK? Jaaa pametno. Rešimo vse zajčke na svetu, ja kdo bo pa pol pirhe prinesul, če popapcava zajčka ? No evo Se* na to pa sigurno nisi pomislila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:09:45
|
|
|
|
spelka12
|
katy(o)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:10:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Bi pa imel dobri stari Dedek Mraz dvojno službo. No, saj jaz bi raje zajčke pelala na kebap - mislim korenčekbap. Pa bi potem za zahvalo dobila največji čokolden pirh od njih! Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:11:12
|
|
|
|
matt
|
opa, še dve nosečki in kar 3 - ... čestitke !!!! naj se tale prekrasen trend rozik kar lepo nadaljuje v november, me smo vse za!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:12:11
|
|
|
|
Raguel
|
Angelina-čestitam in zdravega ti želim
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem potem še enkrat naredila test in tokrat s CB in mi je pokazal + . Kar ne morem verjeti. Sem se hotela že danes naročiti za pregled, pa ta teden ne delajo zaradi praznikov. Tako, da bomo konec junija dobili . Lp N. (Nina)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:14:54
|
|
|
|
spelka12
|
Glede na tvoj avatar - a si ti ziher, da nisi v kaki navezi z velikonočnim bunniem??? Kakšen volk požeruh - mogoče si pa ti zajček! Pa smo te dobili! Sra sem vedla, da enkrat me bo ena sigurno razkrinkala. Res je, priznam. Sem prapraprapraprapra vnukinja od velkonočnga bunnya. Ampak nič še ni izgubljeno. Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.10.2007 13:31:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Če bova obe čist tiho me ostale ne bodo odkrile zatp pšššššššššššššššš. Za nagrado pa dobiš giant čokoladno verzijo mojga prapraprapraprapra deda. hmmmmmmmmm. če ne bo Se* povedala, bom pa jaz - al dobim jaz tud čokoladni kip tvojga praaaaaaaa deda?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?