|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vedno ena in ista vprašanja
3.9.2007 20:42:41   
lukec
Meni se zdi, da takšni ljudje sploh ne razmišljajo. Nekoga sprašujejo zakaj še nima otrok in se ne zavedajo, da jih pa mogoče ne more imeti. S svojim brezveznim blebetanjem lahko hudo prizadenejo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.9.2007 20:45:25   
sonce in smeh
Mene tud sosedje dostkrat podražjo, da smo zdej mi na vrsti za soseda narest. Sam midva še ne veva, če lahko ali če ne moreva, ker še nisva poskušala. Sva namreč oba redna študenta in bomo še kako leto počakali. Če bi pa vedeli, da jih npr. ne moreva imet, pa naju sigurno ne bi dražili, ker take stvari zelo bolijo...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.9.2007 21:35:04   
Anonimen
Naju že ene 3 leta priganjajo. Letos, ko so spoznal, zakaj ne mormo imet, so pa vsi čudežno tiho.user posted image
Ker pa je tudi to zdaj vse mimo, gledajo moj trebuh, če je kaj zrasel.user posted image
Pa jim samo rečem, vse ob svojem času. user posted image

(odgovor članu sonce in smeh)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.9.2007 7:27:14   
srki
Najbolj pa boli to, da nekdo, ki ve, da neka oseba ne more imeti otroka oz. se trudi in trudi, pred to osebo reče drugim, jah, eni jih imamo lahko kolikor hočemo, drugi pa jih ne morejo.

To se mi zdi pa res podlo. Pa ne rečem, da ta oseba ne bi vedela za osebo, katera se trudi, to bi še nekako bilo. Ampak, ker ve, jo je za moje pojme namenoma prizadela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.9.2007 9:53:07   
slovenka
Po mojem to v glavnem govorijo taki, ki so imeli otroke pri 19 in se niti ne zavedajo, da bi kdo lahko imel težave z zanositvijo... potem pa pač slišijo iz TV, kako danes mladi nočejo več otrok... in zbadajo. Kot da bi ti hotli rečt, da še nisi dal davka družbi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.9.2007 10:54:00   
Šaki
Meni pa gre vedno bolj in bolj na živce vprašanja zakaj in kdaj bomo imeli še kakšnega otročička.

al pa komaj rodiš pol pa vsi "no zdj pa še enega"

kao da sm stroj za rojevanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.9.2007 14:08:09   
Lenny
Nekaterim dolgim jezikom nikoli ni prav. Ko sva bila še sama, so težili, kdaj bo kaj otrok. Je prišel privi sinko, kdaj bova imela še katerega. Zdaj imava dva. Ja škoda, da ni parček, a bosta zdaj še poskusila, mogoče bo pa punčka.
Halooooooo!
Nikoli konca! Bratranec ima pa tri pupe. Tam šele brusijo jezike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.9.2007 15:55:22   
Pupica
Pa saj to nič takega, če si ne upata imeti otrok zaradi zdravstvenih težav!Ti jim kar mirno lepo povej, da si ne upata reskirat, ker lahko ti in otrok umreta. Boš videla, ljudje se potem zamislijo, v kaj neki vtikujejo svoj nos. tisti ki pa niti to ne razumejo, pa niso vredni tvojega razmišljanja, jeze, frustracij in obupa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......