NAVT -> RE: trojčki (8.10.2008 22:36:32)
|
Pri hranjenju sem samo enkrat ali dvakrat dajala vsaki s svojo žlico, in sicer takrat ko se mi je zdelo, da se Brina mogoče ne bo nalezla nevem že česa od Neže. Kakšna naivnost!!!! Glede vsega ostalega pa jima itak nisem mogla preprečiti. Tudi na krožnik dam za obe. Hranim ju tako, da dam vsaki eno žličko, torej jesta hkrati. In posledično tudi vem koliko katera poje. Čeprav me zdaj skoraj ne zanima več. Ko rečeta Ne, ne, ne, poskusim še kakšno žličko in pol neham, ker sta očitno siti. Upoštevam njuno odločitev. Sem imela slabo izkušnjo s taprvim, ko se mi je zdelo, da jaz vem kdaj naj bo sit. Glede samostojnega hranjenja. Navadno jima dam manjšo porcijo vsaki v svojo posodico, ne vedno vse hrane (npr. samo riž ali samo zelenjavo). Pri nas se še najboljše obnesejo tiste od Tommee Tippee, ki imajo gumijasto podlago, nanjo pa prisesaš posodico. Ostale variante frčijo po kuhinji. No, tudi ta, a ne tako hitro. Z žlico v usta nam ne gre ravno dobro. Sploh pa jima na misel ne pride, da bi se malo potrudili, če gre perfektno s prsti. Obvezno si "kradeta", sploh Neža. Stvari na žlico (juhe, mineštre, ostale "tekočine") jima dajem jaz. Ker bi bilo sicer zame to preveč. Že tako imam pol ful enega dela s pobiranjem in brisanjem. Sploh kadar jesta kus kus. Pa tako se zna razmazat.
|
|
|
|