matejabr -> RE: trojčki (1.8.2008 8:48:38)
|
Punce, Meni je ostalo po porodu ogromno odvečne kože (strij nimam veliko) in se nikakor nisem mogla rešiti obročov okoli pasu in sem bila res nesrečna. Potem pa mi je prijateljica povedala, da v enem kozmetičnem salonu obstaja "čudežna" naprava. Skratka sem se pozanimala in se odločila za paket (stane sicer okoli 800 EUR za cca 30 obiskov). Imela sem tri terapije (boditer - to je po mojem najbolj učinkovito, v bistvu ti na stegna, trebuh, rit dajo plošče, ki ti dovajao tolopto in električno stimulacijo; bodywraping - namažejo s kremo proti celulitu, zavijejo in zopet priključijo na neko napravo; carboxy - zavijejo v vrečo, dovajajo kisik - to je za odvajanje vode). Bistvo je, da se zorganiziraš in skušaš na teden imeti vsaj tri terapije. Jaz sem vse skoncentrirala na 1 mesec in moram priznati, da je bil rezultat fantastičen. Tako se mi je poznalo pri oblinah, da so vsi opazili, da me je veliko manj skupaj, čeprav po kilah sploh nisem nič zgubila. Trebuh še vedno ni tako raven in čvrst kot je bil prej, vendar pa čisto sprejemljiv in ljudje, ki so me videli s tistim groznim trebuhom (punci sta imeli 3300 in 2960 pa še voda mi je zastajala), ne morejo verjeti, da mi je ostalo tako malo. Meni je pomagalo, verjetno vsem tudi ne (jaz sem šla cca 1 leto po porodu). Hodila sem v en kozmetični salon v Celju (da ne bo kdo rekel, da delam reklamo, če kareta želi izvedeti, naj me kontaktira), so pa potem kolegice gledale na internetu in obstaja tudi salon v Ljubljani, ki ima bodyter (to res najbolj priporočam, ampak potrebnih je vsaj 15 obiskov ali več). Upam, da sem kateri pomagala. Mateja
|
|
|
|