|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse za bebico
2.9.2007 20:06:45   
zorica

Verjetno res skoraj ni več stvari, katere ne bi počela, da bi le prišla do željene user posted image .Pa poglejmo :
- bila sva pri vraču in pila čaje z čarobnim listom user posted image
- hodila v cerkev in molila ter prižigala sveče za željo
- šla 2× na IUI
- hodila k vedeževalki, ki mi pove da letos do decembra zagledam user posted image
- šla k bioenergetiku, ki pove da spiva napačno - obrnila posteljo
- pila čaj iz krvomočnice

in še ZADNJE
danes šla po  100%matični mleček, katerega morava jesti 14dni takoj sedaj ko mi je končala user posted image in bi naj bilo to - to !!!!!

Človek ko je obupan verjame v vse.Kaj bo tisto kar bo pomagalo ne vem, sem pa si prepričana z mojim vred, da še letos zagledava user posted image

PO VSEM TEM BI SKORAJ MORALO USPETI !!!!!!!user posted image user posted image

PS : Vse že jemljem z smehom, saj po 1,5 letu mi še edino optimizem ostane

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse za bebico
2.9.2007 20:19:51   
Serendipity
user posted image  Tako se govori! Se popolnoma strinjam s tabo! Če sprobamo vse variante, ki nam jih nudi svet, ni vrag da nam ne rata!
Ostani optimist! Navijam za vaju in vajino pikico - in do decembra boš srečka user posted image  in me se bomo noro veselile s tabo! Pa še ena veeeelkaaa pikapoka, dodatek za srečo!Saj ne more škodit, a ne?

user posted image

ps: Kje si pa dobila matični mleček?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2007 20:22:21   
sonček33
Zorica - upamo s tabo. In jaz verjamem, da bo rezultat dober.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2007 20:23:40   
Anonimen
Kaj pa cimet? Na eni prejšnji temi smo se o tem pogovarjale:)
Poskusiti ni greh.user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2007 20:27:14   
Marogica
Zorica, vse to kar sta delala,je očitno zaman, kajti uspelo ti bo kar po naravni poti...Boš videla...Samo ne obupaj in še naprej jemlji vse s humorjem. Gre lažje...user posted image

p.s. Aja, pa sexat je tudi treba...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2007 20:27:30   
hrabra miška
Držim pesti da vama uspe, da boš srečkauser posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2007 20:30:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

p.s. Aja, pa sexat je tudi treba...user posted image

user posted image user posted image  to pa itak:)

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2007 20:41:32   
moci
samo sprosti se in uživaj.user posted image
pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2007 20:44:16   
zorica

Do sedaj je bilo edino to, da sva pila čaj, ki ni pomagal in šla na IUI.
Obrnila sva posteljo šele pred 14 dnevi, da se telo navadi rabi 2-3 mesece in se novi sprermiji pripravijo user posted image
Vedeževalka je rekla da do decembra.
Matični mleček sva začela danes.
Če vse to seštejem, mi pride do decembra.Aha pa seveda še tisto najpomembnejše.
Ljubljenje iz užitka, brez računanja in študiranja - to pa je itak najlepše in najlažje.

Prav dobre volje sem, tako sem prepričana v uspeh user posted image user posted image user posted image ( tisto o cimentu pa si grem sedaj hitro preberem, sem zgleda izpustila user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2007 20:44:20   
*sanela*
Optimizem in veliko user posted image pa nam bo uspelo!
Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2007 20:46:34   
LuNa73
no jst pa kdaj pa kdaj (ko sem malo bolj down) na to temo mal povprašam angelske karte... pa vedn potegnem ven takega fajnega, da se ne sekiram več in še sam uživam....
vrjemi, tudi vama bo uspelo brez vseh teh pomagačev. Sprosti se in uživaj...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2007 20:47:51   
freha
zorica če verjameš v to, potem ti bo sigurno pomagal!
povej mi, v katero smer sta prej spala, da vama je predlagal
da se obrneta :)?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2007 20:48:29   
zorica

Ja sanela to je tisto - optimizem, ker na trenutke res padem v depresijo, saj je leto in pol poskušanja in razočaranja res včasih preveč.

V nekaj moram verjeti, da nisem vsak mesec tako potrta ko se prikaže user posted image , da si mislim, ah saj bo.Tako je tudi ta.Potem mi ji lažje.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2007 20:52:02   
Serendipity
Kje pa je ta debata o cimetu? Sem iskala, pa ne najdem ... user posted image  Mi pripopa katera prosim link? user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2007 20:55:37   
Kaja08
Živijo! Se* Debata o cimetu je padla pod temo NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1800140&mpage=6&key=
Še mal, pa bojo vsi naši moški za začimbo k jedem dobivali samo še cimet  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.9.2007 21:25:33   
Blejka26
imaš pa dobrega fanta da pristane na vse to..v glavnem jaz sem enkrat slišala,da v Ameriki vrjamejo v to,da če težko zanosiš,da morta z partnerjem sexat pod jablano!Tega ne bom nikoli pozabila,ker se mi je zdelo prav smešno.Probajta mogoče pa deluje.user posted image Skratka pa bodi sproščena in ne misli toliko na to in bo uspelo.Želim vama vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.9.2007 21:42:40   
stunfek
Jaz sem tudi zavila na pota, na katera sicer najbrž ne bi :) in sicer sem prosila taščo, da mi je poslala sliko indijske boginje Lakshmi, h kateri molijo hindujke v Indiji, ko si želijo zanositi in donositi user posted image . Imajo tudi tak ful lep simpatičen tempelj, kjer ženske obešajo na drevo mini zibelke s prošnjo za otročička. Tam stoji mogočno drevo in prav na vsaki veji binglja drobcena zibka.
Tako zjutraj posedim pred svojim "pooja" kotičkom, prižgem kadilo, Lakshmi okrasim s kakšno svežo rožico in se sproščam ob poslušanju indijske glasbe. Prav sede mi :) (za tiste, ki ne veste, moj mož je indijec, da se vam ne bo čudno zdelo od kod vse te ideje user posted image  ). tudi svoj avatar sem spremenila v boginjo lakshmi. Vsa zadeva me nekako sprošča in pomirja. Pa moč mi daje.

Nsem pa še nikoli kaj posebnega jedla...no, razen folne kisline ali obiskala kaj od alternative.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.9.2007 21:59:54   
babylove
Lahko pogledas se film Maybe baby, bo skoraj kot če se v zrcalo pogledaš user posted image .

Otroci pa itak pridejo, ko sami hočejo.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.9.2007 22:23:16   
Srčekgirll
zorica
Iz srca ti privoščim, da boš tudi ti in ostale letos zagledaleuser posted image user posted image .
Nama ni ratalo, kr sva user posted image ob ne pravem času, nisem se dovolj sprostila, vedno sem razmišljala, bo ali ne bo. No, potem sem si pa rekla: kaj sploh razmišljam o tem in pazim, kaj jem, pijem,...uživaj dokler lahko, napij se ga, žurej kokr ti da duša. In res še pred tedni preden bi mogla dobit user posted image smo z družbo ga žural, popila sm za dost,user posted image user posted image user posted image 100/h in glej ga zlomka user posted image mi je zamujal 5 dni kar ni v navadi. Nardim test in kaj vidimuser posted image user posted image .
Verjamem, da ti bo letos uspelo ugledatiuser posted image user posted image .
SREČNO, držim pestke tudi za vse ostale punce katere si želite še letos ugledatiuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.9.2007 22:25:49   
Luckica
ZORICA kot prvo ne obremenjuj se,to zelo vpliva na zanositev in se postavi takšna blokada,da ženska ne zanosi ali pa s težavo po dolgem času.
Sprosti se ,pojdita na morje ne mislita na otročka in ko prideta z morja ne bosta več 2 ,ampak 3 .Verjemiuser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.9.2007 23:02:26   
Palčica*
Po zelo dolgem času sem Vas prišla malo pogledat-tale forum namreč.
Pa bom napisala,mogoče kakšno potolažim,oziroma spodbudim,da verjame da se da,da bo.
Tudi midva sva pozkušala vse živo (no bolj jaz,moj dragi ni tko zlo fleksibilen).Sva upala,prosila...več kot 2 leti in pol.Obiskovala zdravnike,pristajala na preglede-pa naj bi bilo vse o.k., spet drugi so videli enkrat nepravilnosti pri meni,spet drugič pri njem.

Otroček pa ni in ni prišel.
Lanski avgust,ko sem bila sploh jaz ekstremno zaposlena,sva z mojim user posted image  le enkrat in -bum !
Kar tako-brez dodatnih prošenj in kakršnegakoli opozorila...

Danes le meter stran od mene spi najbolj čudovito bitje na tem planetu-moj Aljaž.
In res je punce-da ti občutke o katerih v preteklosti spletaš tisoč in eno sanjarjenje. Da ti nekaj (saj ne vem točno kaj...) ob čemer zatrepetaš vsakič, ko ga pogledaš.

In drage moje-stiskam pesti za vse Vas. Resnično. Želim Vam,da kmalu spoznate vse to kar je dano meni.
Prepričana sem,da tudi na Vas čaka nekdo,ki Vam bo lahko rekel MAMA. Mora. Kajti vem,da je v vsaki izmed Vas neskončno veliko ljubezni in če je kaj pravice na tem svetu,bo tisti tam zgoraj dovolil,da jo delite.

Srčno Vam želim,da Vam uspe.

Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.9.2007 23:06:29   
viv_
Pa v Bohinj pejte na počitnice. Deluje 100%. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.9.2007 8:03:02   
scubadiver
Zorica midva z mojim user posted image sva se trudila skoraj dve leti. Nisva bila obsedena z računanjem dni, nisem si merila temperature.. sem pa okvirno vedela kateri so tisti dnevi pa nikakor ni ratalo. Doma sem imela pol leta napotnico za preiskave kaj je narobe. Pa se nisem odločila oz sem kar upala da bo. Potem pa sem februarja sklenila, da če pa ta mesec ne bo, se pa res naročim na pregled. Očitno sem se s to odločitvijo toliko sprostila, da se je prijelo in od takrat veselo pričakujemo november user posted image
Želim ti vso srečo da čimprej zagledata user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.9.2007 9:59:03   
sani1
zorica  jaz ti priporočam, da se vpišeš na jogo. Ne gre toliko za telovadbo, kot za sprostitev  in odklop misli... Pa mogoče zavij v kakšno cerkev( ne vem ali si ali nisi verna) malo pomoli in tam poišči tudi notranji mir in ko boš našla svoj notranji mir boš pripravljena tudi, da na svet spraviš bebico... Jaz ti povem, da je pri meni delovalo...
Pa da ne boš mislila, da sem nek fanatik...
Držim pesti in res upam s tabo, da ti uspe!!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.9.2007 11:23:40   
spelka12
Čav!
Sem malo sem pogledala pa vidim,da smo vam s cimetom kar malo pomagaleuser posted image user posted image .
Zorica nisi edina.Probala sem vse.Poleg tvojih variant me je vedeževalka poslala še na samooperacijouser posted image user posted image user posted image .Si predstavljaš to?Zamisliš si svoje telo in potem to sliko s svojimi rokami navidezno celišuser posted image .
Štala res.Kaj vse delamo za našeuser posted image :Ker ni to nič pomagalo sem se pridružila borkamuser posted image .
Tam je vse naravno.Samouser posted image inuser posted image pauser posted image user posted image .
Aja pa cimet ne pomaga pri plodnosti ampak naj bi bil afrodiziak-povečuje željo po spolnosti.COOOl a ne.
Vsem želim dve debeliuser posted image  pa veliko srečeuser posted image in malo spodbudeuser posted image .

LP vsem

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!