Palčica* -> RE: Vse za bebico (2.9.2007 23:02:26)
|
Po zelo dolgem času sem Vas prišla malo pogledat-tale forum namreč. Pa bom napisala,mogoče kakšno potolažim,oziroma spodbudim,da verjame da se da,da bo. Tudi midva sva pozkušala vse živo (no bolj jaz,moj dragi ni tko zlo fleksibilen).Sva upala,prosila...več kot 2 leti in pol.Obiskovala zdravnike,pristajala na preglede-pa naj bi bilo vse o.k., spet drugi so videli enkrat nepravilnosti pri meni,spet drugič pri njem. Otroček pa ni in ni prišel. Lanski avgust,ko sem bila sploh jaz ekstremno zaposlena,sva z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] le enkrat in -bum ! Kar tako-brez dodatnih prošenj in kakršnegakoli opozorila... Danes le meter stran od mene spi najbolj čudovito bitje na tem planetu-moj Aljaž. In res je punce-da ti občutke o katerih v preteklosti spletaš tisoč in eno sanjarjenje. Da ti nekaj (saj ne vem točno kaj...) ob čemer zatrepetaš vsakič, ko ga pogledaš. In drage moje-stiskam pesti za vse Vas. Resnično. Želim Vam,da kmalu spoznate vse to kar je dano meni. Prepričana sem,da tudi na Vas čaka nekdo,ki Vam bo lahko rekel MAMA. Mora. Kajti vem,da je v vsaki izmed Vas neskončno veliko ljubezni in če je kaj pravice na tem svetu,bo tisti tam zgoraj dovolil,da jo delite. Srčno Vam želim,da Vam uspe. Palčica
|
|
|
|