Tejcha
|
Sončica, in hvala, da deliš z nami, :). A bi še??? A vam je že zalaufalo? Kr nč se preveč ne sekiraj, pa bo... Pa ne razmišljaj o službi, punca... Zdej imaš čas za mulčka. Nikol več ga ne bo toliko. Mene pa kar pošteno grize, ko ne vem, kako bomo izpeljali tole mojo študentarijo. Enostavno me je strah diplomirat (ja, še 4je izpiti so prej, ki jih nameravam poštimat do konc leta). Sedaj lahko delam preko študenta in tako vsaj nekaj prispevam k družinskemu proračunu. Plača, ki jo prejema moj, je sicer kar solidna, a je za večje izdatke moj prispevek nujno potreben... In če diplomiram in čakam na sončni upravi, se lahko samo sama sebi smilim ali pa butam z glavo ob zid. Za službo v pravem pomenu besede pa vidim (sošolke s faksa), da bo kar velik problem... Mah, bo že. V kočni fazi bom delala za to, da bom nekaj zaslužila, pa tudi, če bo to v proizvodnji... Zdej sm pa zamorila, kaj? Moji samo zamahujejo z rokami:"Eh, sej bo. Itak, da boš dobila, ko boš iskala... " Js pa mislim, da sm bolj na realnih tleh... Tevža, mi smo tud štartali s počitnicami, pa je bil mali že zvečer doma. Kljub temu, da se mu je babica 100% posvetila, mu ni preveč pasalo. Se pozna, da sta bila sestriča na morju. Pa drugič... Sem pa tudi js imela podobne plane kot vidva, pa se je nato sfižilo... No, belili še ne bomo. Mamo vsak dan kakšno novo risbico kje in sem se odločila, da bom zraven samo datume napisala. Čudna mama, kaj? Js sm v cotah. En del že nosim po omarah, čaka me še pa kar precej likanja. A je samo pri nas tak, da se kar ne konča... Potem pa pomislim na to, kolikokrat se na dan preoblečemo, pa tako ni čudno. Zjutraj, pa po opoldanskem tušu, pa, če gremo proti večeru ven, pa friški pižama... Smo pa na dveh strojih na dan... Jaoooo...Bo treba tole zreducirat. Sam si ne znam predstavljat, kako... Izpod tuša kar ne bom dajala nazaj gor "starih" cot... Adrijana, js sm se bala te zmešarije v vrtcu in tudi ostale frendice, ki imajo škratke v vrtcu, poročajo o problemih. Sej se bo poštimalo, navadit se mora, pa bo, Ob enih imava z malo zopet tehtanje... Upam, da dobimo pikico... Gre pa Tilen z nama, saj ga danes res nimam kam dat. Bomo vidli, kk se bo obneslo. Gremo prej na igrišče, da ga zmatram, :) Šibam, da bom pravi čas gotova. Papa