RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


julam -> RE: Septemberke 2006 (23.7.2008 8:29:33)

ojla babe! na hitro se še jaz javim.

Soncica! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Krasen fantek! Upam, da ujamete ritem in brez težav speljete prve mesece. Tejcha naj ti bo zgled, madonca, punca, dobra si, da takole furaš. Ali sem pa jaz tako nesposobna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Tejcha, jaz bi fitnes še za par mesecev pozabila, ker naj bi prekomeren napor res vplival na mleko. Saj bojo šle kile že potem dol, ne prehitevaj. Sicer nimam nič proti flaši, ampak dojenje se mi zdi, da je, če ne drugega, bolj komot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Vrtec: pri nas so bile kar težave s poletno skupino pri tavelikem. Se nikakor ni mogel navadit na drugo sobo in druge vzgojiteljice, čeprav jih je poznal. Zdej je pa itak že drugi teden bolan, potem pa dopust in do sept ni vrtca.

Pri nas kaj novega? Nič. Naš malček je postal pravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], trmari, uveljavlja svoje, tepe nas, če ni po njegovo. Me kar skrbi, ker gremo na morje v hotel, kako se bo obnašal, ker ne prenesem 'razvajane' mladine. On pa za mizo poje, kriči in sploh mu ne morem dotupit. Tavelik si da dopovedat, mali pa prav išče. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Že nekaj časa se zbuja s "Kuža pazi", je ful zgovoren, še vedno zelo sramežljiv. Kahlico je dal čisto na stran, tako da mislim, da štartamo kar z drugim letom. Se mi ne da, on pa tudi vztraja pri svojem. Ful se veseli vrtca sept, vsako jutro, ko ga peljem v varstvo, joka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Sigurno sem kej pozabila, ampak nimam časa nakladat!

papa




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2008 10:25:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (24.7.2008 14:00:11)

Joj, je tule žalostno...

SOnčica, kako je šlo s patronažno?

Js sm od zobozdravnika, pa na UE je blo treba še en papir it podpisat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Sej sami ne vejo, kaj bi radi. Na vrt sem šla iskat malo solate in nabrala za celo pest (!!!, :) ) stročjega fižola, prva paradižnika pa bosta po moje zrela pojutrišnjem, :). Nekaj bo pa le, :). Bučke pa že tak ene 14 dni pridno pobiram.
šibam rože zalit, pa zokne sparat, pa za kosilo pripravit...

čau






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.7.2008 7:52:39)












[image]http://www.ani3.dk/maaneder02/ny1/CA6HO9O1.gif[/image]  
   
  
  26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

  04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan




    19      [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg39.gif[/image] in

      12    [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg28.gif[/image]                        












adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.7.2008 7:59:58)

Jutro!

Se še spomnite prvotnega sezanma. Me je po naključju nekam zaneslo.

Soncica tud od kolegice punčka je bila tako rjava, samo da njej ni potegnalo od česa. Zato mi je tako v oči padlo. In pridno napredujete?

Tejcha ti pa si prava mašina, s čim dobivaš toliko energije. Jaz še komaj kaj sfolgam zadnje dneve, nič nimam več časa počet (vsaj meni se tako zdi). Se pa izogibam vseh malenkostim in kompliciranju.

Sara je bila včeraj spet po dveh tednih tista prava stara - tako so jo opisali. Zjutraj še sicer joka, ko gre noter, potem je pa baje spet super pridna in nezahtevna. Da bi vsaj pri tem ostalo.

Tevža kako kaj pri vas? Zdravje zdaj ok? Trkamo!

Čas bi že bil za kakšne nove slikice, da vidimo kako so se naši malčki spremenili. A, ne?

Zdaj pa delat - imam eno takšno fajno zadevo, da se mi rola zraven že tri dni, pa še nisem kaj dovolj napredovala - vse posledica novega plačnega sistem.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.7.2008 12:45:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.7.2008 22:01:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (28.7.2008 9:48:22)

hojla!

prejšnji teden je bil matevž prvič na počitnicah - pri babi v LJ (od čet. do ned.). vse je minilo v znamenju uživanja in še prvič se je peljal z avtobusom in zdaj imamo "pela bus" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  

midva z možekom pa sva uživala oz. delala po svoje; prebarvali so nam dnevno, na novo sva obesila slike, švignila v ikeo še po en regal, igrala tenis, bila na večerjici, pri prijatlejih na pikniku...skratka pestro.

najboljši rezultat počitnic pa je, da je tevž prišel domov bolj priden. hvala, mami! nič več se ne deremo za vsako figo (no, vsaj za enkrat ga še drži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ) in končnooo smo se začeli igrati - z avtomobilčki. včeraj zvečer, ko je po dnevni prvič porival avto, se mi je tako dobro zdelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  no, pa smo le dočakali.....ja, moja mami ni babi, ki bi vnuku vse dovolila. red je red in za to sem ji res hvaležna. to bomo sigurno še ponovili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

sončica, me veseli da ste dobro zaštartali. čim več lepih trenutkov vam želim! tale tvoja porodna je bila pa dolga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley26.gif[/image] . no, samo da se je vse srečno izteklo.

in še novica: matevža sva vpisala v vrtec. s 1.9. štartamo in bomo videli kaj in kako. upam na najboljše! no, gledle na to, da od 1.4. odkar ni v vrtcu tudi smrkal ni in da sva bila midva vmes na antibiotikh, mali pa se ni nalezel, mislim, da smo krizo prebrodli. sicer pa ostajam do pomladi doma, če bi se nam karkoli porušilo.

naj bo dovolj za danes....LP




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.7.2008 10:17:23)

Sončica, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in hvala, da deliš z nami, :). A bi še??? A vam je že zalaufalo? Kr nč se preveč ne sekiraj, pa bo...  Pa ne razmišljaj o službi, punca... Zdej imaš čas za  mulčka. Nikol več ga ne bo toliko.

Mene pa kar pošteno grize, ko ne vem, kako bomo izpeljali tole mojo študentarijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Enostavno me je strah diplomirat (ja, še 4je izpiti so prej, ki jih nameravam poštimat do konc leta). Sedaj lahko delam preko študenta in tako vsaj nekaj prispevam k družinskemu proračunu. Plača, ki jo prejema moj, je sicer kar solidna, a je za večje izdatke moj prispevek nujno potreben... In če diplomiram in čakam na sončni upravi, se lahko samo sama sebi smilim ali pa butam z glavo ob zid. Za službo v pravem pomenu besede pa vidim (sošolke s faksa), da bo kar velik problem...  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mah, bo že. V kočni fazi bom delala za to, da bom nekaj zaslužila, pa tudi, če bo to v proizvodnji... Zdej sm pa zamorila, kaj? Moji samo zamahujejo z rokami:"Eh, sej bo. Itak, da boš dobila, ko boš iskala... " Js pa mislim, da sm bolj na realnih tleh...

Tevža, mi smo tud štartali s počitnicami, pa je bil mali že zvečer doma. Kljub temu, da se mu je babica 100% posvetila, mu ni preveč pasalo. Se pozna, da sta bila sestriča na morju. Pa drugič... Sem pa tudi js imela podobne plane kot vidva, pa se je nato sfižilo... No, belili še ne bomo. Mamo vsak dan kakšno novo risbico kje in sem se odločila, da bom zraven samo datume napisala. Čudna mama, kaj?

Js sm v cotah. En del že nosim po omarah, čaka me še pa kar precej likanja. A je samo pri nas tak, da se kar ne konča... Potem pa pomislim na to, kolikokrat se na dan preoblečemo, pa tako ni čudno. Zjutraj, pa po opoldanskem tušu, pa, če gremo proti večeru ven, pa friški pižama... Smo pa na dveh strojih na dan... Jaoooo...Bo treba tole zreducirat. Sam si ne znam predstavljat, kako... Izpod tuša kar ne bom dajala nazaj gor "starih" cot...

Adrijana, js sm se bala te zmešarije v vrtcu in tudi ostale frendice, ki imajo škratke v vrtcu, poročajo o problemih. Sej se bo poštimalo, navadit se mora, pa bo, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Ob enih imava z malo zopet tehtanje... Upam, da dobimo pikico... Gre pa Tilen z nama, saj ga danes res nimam kam dat. Bomo vidli, kk se bo obneslo. Gremo prej na igrišče, da ga zmatram, :)


Šibam, da bom pravi čas gotova.

Papa






Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.7.2008 19:07:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




yennika -> RE: Septemberke 2006 (29.7.2008 0:02:28)

Evo nas nazaj dam....teden je minil kot bi švignil, ampak smo ga maksimalno izkoristili,bili 24 ur/dan skupaj,skratka imeli smo krasen dopust-no, saj ga še ni konc.


Malo skomin.....

ob prihodu na morje

[image]http://shrani.si/f/3p/11d/2psN7oTT/1/p200708115401.jpg[/image]

slikanje z nosečnico:-)

[image]http://shrani.si/f/2d/9G/GjzFFL9/p210708102202.jpg[/image]

počitek po plavanju

[image]http://shrani.si/f/i/8I/2DZhRoZV/p2107081539.jpg[/image]

po zajtrku še sladica

[image]http://shrani.si/f/3K/Ie/NExfQZO/p2207080933.jpg[/image]

na igrišču

[image]http://shrani.si/f/2t/Ga/YQ2ENxo/p220708102304.jpg[/image]

mi gremo pa na plažo...

[image]http://shrani.si/f/1J/iE/3MGR0M29/p220708145501.jpg[/image]

pa mi2 ob sončnem zahodu

[image]http://shrani.si/f/2K/Vm/3KOjoouj/p2207082003.jpg[/image]

spet zahod

[image]http://shrani.si/f/1z/ZI/4udihOze/p2207082021.jpg[/image]

pa kopanje

[image]http://shrani.si/f/3X/iO/3bSTIfy6/p2407081020.jpg[/image]

[image]http://shrani.si/f/2N/UT/4FXfDj9N/p250708111801.jpg[/image]

ga najdete?

[image]http://shrani.si/f/1B/NZ/3FGlSMRy/p2707081106.jpg[/image]

pa spanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , medtem pa ati in mamca na kofetkanju

[image]http://shrani.si/f/1K/fi/4PEyoVDx/p2407082049.jpg[/image]



Dovolj razvajanja za vaše učke...upam da me zdaj RR ne pusti na cedilu....ne, ne morem iz svoje kože, še to vam morem pokazati...


no, pa še ena romantična za na konec....ke je lepo, mona[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 


[img]http://shrani.si/f/d/lI/27cfMjNf/1/p220708201301.jpg[/img]

a ve tudi vidite srček tukaj med oblaki?????

[image]http://shrani.si/f/1z/3g/2rMBpans/p2307081839.jpg[/image]


Pa lahko noč in naj vam bom za vzgled[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ....lepite slikeeeeeeee!!!!!







adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (29.7.2008 7:12:59)

Jutro!

Yennika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] super predstavitev vašega dopust! Tista z velikim avtom je pa res dobra, ker če ne bi opozorila, da je nekje na sliki bi ga spregledala.

Pridem še potem kaj napisati - jutranje obveznosti![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (29.7.2008 8:20:21)

pozdravček

da se malo javim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sončica kako lepega Timoteja imate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] .. to z zlatenico ... pa brez komentarja v porodnišnici .. so Timoteja videl že drugi dan kako rumen je bil pa nič ... ko je bilo treba domov pa full pod nujno pod lučko in to za 22 ur ... uf sem bila jezna na njih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

adrijana to nevestino vročino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , kaj naj rečem ... jaz mislim da nisem nič živčna ampak ne vem zakaj se ponoči zbudim in ne morem spati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tejchi kako je bilo pri zdravniku, rezultati

yennika super slikice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

moram še jaz prilepit kakšno iz sobotnega potepanja po živalskem vrtu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

počitnice- Timotej je tudi te dni pri moji mami pa joka za dopoldansko spanje tako da ga nisem upala zvečer pustiti in sem ga šla popoldan iskat in danes zjutraj sem ga spet peljala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (29.7.2008 8:26:00)

[img]http://www4.slikomat.com/08/0729/sze-IVALSK.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/08/0729/l97-IVALSK.jpg[/img]

v živalskem vrtu




tevža -> RE: Septemberke 2006 (31.7.2008 6:29:41)

jutro!

ja, danes smo pa zgodnji. od 5.45 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . dolg dan bo, a ker dobimo na krajše počitnice otroka od Matevževe botrce, bo pester in hitro minil. tako da sem do jutri polno med otroci. akcija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

yennika, super fotke. si nepoboljšljiv romantik? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

nič, grem nescafe "spravit" v skodelico. vsem trem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lep dan!




yennika -> RE: Septemberke 2006 (31.7.2008 11:37:21)

tevža, hvala za kompliment[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mi smo bili danes tudi zgodnji....včeraj je bil mali na obisku za kaki 2 urci pri kolegih, ki imajo 5 let starega korenjaka-sam, so mi ga kar odpeljali, no, sam je smuknil v avto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Zvečer sva šla ponj in mali je bil čist ok, dobrovoljček kot ponavadi...ko se pripejemo pred hišo je pa zakuhal, mi skoraj zaspal v naročju, ko smo še malo posedeli na terasi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Mi je bil prav čuden,pa je dedi pripomnil, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]otrok samo zaspan.No ja, pred spanjm dobil sirup, ponoči pa veselica, me vrgel ven nekaj čez 3 z vročino, bruhal....skratka akcija.


Zdaj nadaljujemo s kuhanjem, svečka niti ne pomaga ne vem kako dolgo...po mojem trojkice zgoraj....



lp




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2008 14:30:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (4.8.2008 7:55:50)

Jutro!

Pridete kaj na plano? Pa se je spet začel nov delovni teden.... dopustniki pa le uživajte še za nas.

Pri nas nič posebnega. Doma sem se že trikrat lotila lepljenja slikic z morja, pa nisem nikoli izpeljala. Se vedno kaj vmes najde. Za nami je lep, umirjen vikend. Malo razvajanje, malo smo okoli hiše migali. Drugače pa nič posebej novega. Sara še vedno noče zjutraj v vrtec, je pa čez dan baje pridna, tako da sem pomirjane.

Soncica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za dober štart. Kar tako naprej, ostani samozavestna in se vse lepo poklapa. Pri dojenju je psiha res najpomembnejša.

Yennika zdravje je bojlše ali ste čisto zakuhali?

Javite se kaj.... bodoči nevesti imata pa verjetno precej natrpane urnike... če pa vseeno rata, pa kar na plano s potekom priprav...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2008 14:13:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




yennika -> RE: Septemberke 2006 (4.8.2008 19:09:47)

ijeeee sončica, kak lep dojenček....no, danes sem tudi jaz vzela "mušter",hehe.Bratrančeva žena je rodila sinkota[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], z carskim pri katerm sem bila seveda zraven.

Drugače pa adrijana, ja, smo zakuhali na polno-do 39,8.ga je že trest začelo, pa sem ga kar hitro ohlajala in z svečko spravila takoj dol.hvala bogu.dobil je tudi neke izpuščajčke po telesu, baje alergija na sonce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]sma bila pri dežurnem.no, zdaj je vse ok, alergija počasi izginja....danes bil po mesecu dni spet v vrtcu, vse bp, ni spustil niti glaseka, nič jokal, baje bil zelo priden, le jedel ni kaj dosti.....


uživajte, meni je dragi ravno prinesel sladoled na teraso....čaoooo




pupika -> RE: Septemberke 2006 (5.8.2008 8:24:21)

Ojla babence!

Yennika full lepe slikice iz morja, tudi jaz bi spregledala, če ne bi opozorila kje se skriva  tvoj škratek. Soncica čestitke vsem trem in lepo uživajte v crklanju. Pa ne sekiraj se glede dojenja, bo že, se jaz spomnim, da nisem imela skoraj nič mleka pri Galu, pa sem vsaki dan, dvakrat na dan pila čaj za dojenje od hippa in mi je pomagalo.

Mi smo se pa ravno pozdravili, namreč Gal je fasal afte in je bilo kar grozno, najbolj naporno do sedaj to, ker ni mogel nič pit in jest, pa ponoči smo zelo malo spali, sem prejšnji teden na noč spravila kake 4 ure spanja, potem pa v službo, sem bila kot zombi, Gal se je pazil pri tašči in moja starša sta prišla na obisk, je bila tole prva preizkušnja zanj in ni bilo panike, le za spat je bila kriza in me je kar naprej klical. V službi je super, kolektiv je super, mi je tu bolj všeč kot v stari službi, sedaj sem kar vesela da smo takrat dobili odpoved. Aja pa na morje gremo zadnji teden v avgustu gremo v svseti filip in jakop v prikolico, bomo videli kako se bo obnesla prikolica, verjetno bo boljše kot v apartmaju ker si večino dneva zunaj in ne v prikolici.

Kako vam je uspelo slikice pripopat, meni sploh ne rata, kopiranje mi ne dela v ringaraji.
Zaenkrat toliko in mejte se, pa veliko cartanja vsem skupaj




pupika -> RE: Septemberke 2006 (5.8.2008 8:37:31)

Pa še slikica od Gala ki je postrižen

[image]http://www4.slikomat.com/08/0805/d1q-Gal.jpg[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.8.2008 20:05:15)

Dan!

Pa rečmo, da mi bo danes uspelo spravit kakšno slikico gor. Sara se veselo odmaka, mami pa po dolgem času sploh vklopi domači računalnik.

Soncica kako lepe otroke pa vi delate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pa taka šobica, da dol padeš.

Yennika te bolezni, ne? Še poleti ne dajo miru. Samo, da ste se pozdravili, pa naj pri tem ostane v nedogled....

...vidiš tu se pa meni ustavi, če pomislim, da bi imeli še enega - pri zdravju, to mi je najbolj mučno, ko ne veš več kaj bi, da bi vse to ustavil.... sem že globoka, ne? Se vidi, da je naporen dan za mano. Bom šla danes bolj zgodaj spat, če bo Sara za. Ji zvečer nič več ne diši postelja, zjutraj bi pa dremuckala, ko je treba spat.

[img]http://www4.slikomat.com/08/0805/kec-Morje-.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/08/0805/q5d-Morje-.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/08/0805/3t-Morje-.jpg[/img]

No, vmes je minila dobra ura, pa sem vseeno uspela kar tri slikice nalepit. Zdaj gre pa Sari spat, jaz pa tudi pod tuš in ji hitro delat družbo.

LAHKO NOČ!




tevža -> RE: Septemberke 2006 (5.8.2008 20:28:42)

ojla!

kako lepe fotke. tile septembčki so res pravi angelčki - vsi po vrsti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

glede bolezni moram jaz kar hitro potrkati, ker smo od začetka aprila skoz zdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  upam, da se nas bo to držalo tudi septembra, ko spet začnemo z vrtcem.

adrijana, kako dolge lase ima ža sara. aja, opazila sem, da se od septembrčkov oglašamo le še mamice fantkov. sara kraljuje. no, le ajša ji dela konkurenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]  

drugače pa pri nas nič posebno novega. komaj čakam posvetovalnico (enkrat v sept. jo bova imela), da vidim, koliko je velik, ker se mi zdi, da je spet ful zrasel. danes sem ga merila in če sem bila dovolj natančna je velik 91 cm. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  aja, pa nogico imamo že 24,5.

nič, grem še malo surfat.....matevž spi, jaz pa sem slamnata.

ciao




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (6.8.2008 8:19:45)

Jutro!

Pohvala za slikce! men enostavno ne znese...

Yennika, res krasne fotke! Tole so pa res lušte... in tud js ne bi opazila Klemna, če ne bi opozorila nanj. Čedno!!!

Sončica, joooj, kak lep fantek!!! Za požret! Ste pridni?


Pri nas dnevi minevajo še hitreje kot prej. Pa odštevanje se je začelo in s tem seveda tudi kakšna glupa fora, ki mi bo požrla še kaj živcev...  Ponudbo iz gostilne sem dobila šele včeraj. HB je tudi cenovno po pričakovanjih, čeprav bo vseeno kar naneslo ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Qrc .... sam enkrat se ženmo, a ne? Vsaj upam ... Dans imam probo za obleko (tazadnjo, pa itak mi mora le naramnice skrajšat), včeraj sem šla naročit torte in se zmenit na grad, zvečer pridejo na  kup starši, da naredimo točen plan, kdo bo kaj kdaj ...  Pofočkanih imava namreč 99...

Mala lumpa sta pridna in zdrava (tole tud js trrrrkaaaaaam), prejšnji teden je bila Ajša cepljena, je potem v manj kot tednu dobila čez 200g, tak da je menda  ok, js pa sem skenslala fitnes. Bomo vidli, kk bo...

Aja, tole pa je čist prevč spuki, da ne bi napisala... ko smo se pogovarjali o številu povabljenih in pričakovanem številu svatov, sta bili po mojem mnenju cifri 130 in 100, mami pa je rekla, da bodo v glavnem vsi prišli, če le ne bodo na dopustu, ker se na ohcem MORA it ... Da naj bi to veljalo že od nekdaj, da, če si povabljen, je treba it, drgač se ti lahk kk drgač vrne, ... Ok, vraževerje gor al pa dol ... Z dveh strani odpoved in v enem tednu ugotovljena levkemija in vnet slepič ...  Mi kar slabo postane, ko se spomnem na to ...


Aja, pa Čarlija imamo na novo. Se bom potrudla, pa tud js prilimala kako fotko, sam zdle nimam več lufta ...  Alarm z dveh strani.

Čau







Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>