RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 9:23:11)

Dan


No,Žan je končno zdrav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image](trkam) in je šel danes po 14 dneh v vrtec.Je rekla P da ti niso več izpuščaji,ampak da ima trenutno tako kožo in da mi ni treba skrbeti,da pa verjame da me je skrbelo,saj sem vendar mama.Malo mu še iz noska teče,upam da se bo poštimalo,in da ne bo spet zbolel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]sedaj ko je šel v vrtec.

Zdaj pa letim v trgovino in potem kaj skuhat.

Lep dan vsem




žiža -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 11:04:34)

Dober dan. Sem imela namen, da bom šla danes za 4 ure delat, ker moj dragi začenja kasneje pa se ni iozšlo. Smo imeli zelo pestro noč. Urban je ves čas nekaj jokal pa stolkal... Tako, da sem danes še kar lepo doma ostala ker nisem bila sposobna zjutraj ob 5ih vstati. Pa ker imam itak bolniško ni panike.
Pralni stroj je majster včeraj usposobil, je šel grelec, tako, da ni bilo večjega stroška.
Dalin a si bila ti sveh teh 14 dni ko je bil Žan bolan na bolniški? Joj jaz se ful slabo počutim, ker bom ta mesec pridelala 14 bolniške [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Ampak res ne gre drugače. Upam, da je potem bolniška projekt zaključen. Čeprav pravijo, da po noricah ful odpornost pade in hitro kaj novega pokasirejo.

evo moj noriček je zdele nadoknadil nočne urice in je prilezel iz sobice. Še par slikic...






žiža -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 11:09:25)

uff sem nekaj narobe pritisnila. še enkrat probam
[img]http://shrani.si/f/b/iU/3BwPmP3Z/1/dsc03032.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3k/DP/2uHa8PPW/1/dsc03043.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/1g/X/4h2hFVEB/1/dsc03045.jpg[/img]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 14:40:33)

IZVIRNO SPOROČILO: žiža


Dalin a si bila ti sveh teh 14 dni ko je bil Žan bolan na bolniški?





Pred dvemi tedni,ko je zbolel,sem imela popoldne smeno in je bil z mano dopoldne doma,potem ga je mož prevzel.Prejšni teden,ko sem imela dopoldne smeno, sem imela dopust,čeprav bi ga lahko tašča pazila,ampak se je nekaj zgovarjala da imata s tastom toliko dela v vinogradu.V bistvu ga je samo en dopoldan pazila,ampak meni je živc počil in sem vzela v službi dopust,ter jim povedala da imam bolnega otroka in da nimam varstva.Čeprav vejo da imam taščo doma.Komot bi ga lahko pazila,mali gre itak opoldne spat,tistih par ur prej pa tudi ni tako neukrotljiv da ga ne bi mogla paziti.Pa če noče,noče.Enkrat vse prav pride[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].No,ta teden pa imam spet popoldne smeno in je bil v ponedeljek in včeraj z mano.

Zdaj pa letim v službo.

Še enkrat lep dan,pri nas je ful oblačen.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 15:10:28)

Ojoj, bogi Urban, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].
Žiža, res držim pesti, da se čimprej pozdravi. Kolk časa pa traja ponavadi ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]?

Dalin, pa še zate en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].

Tudi sama sem ugotovila, da bo najbolje, če se za vse  zorganiziram sama. Drgač je eno samo prilagajanje, ki nikomur ne koristi. In se učim večinoma zvečer. Zjutraj mi pa nekak ne uspe zlezt iz postelje.  Zdej sm se spravila  k nabiranju materiala še za  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] diplomski greh, da ga enostavno prisilim, da jo spravi skupaj do aprila.

Tilen spi(sva prej naredila kar orng sprehod in prinesla domov par kil blata), kosilo se kuha (danes čaram pečenko s krompirjem... vse skupaj se čmradi v pečici... upam, da bo ratalo..., naredim še solato ), letim na hitro obesit en stroj (žiža, js tud sam čakam, da nam kej crkne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  se ponavad naredi takrat, ko je najmanj treba in sedaj bi blo za to idealno... ), potem pa upam, da mi uspe prebrati še par člankov.

No, pa so me klicali za eno oblikovanje... in bom verjetno zvečer namesto za knjigo prlimana na stol... Vse je za nekaj dobro. A ne? :)


Aja, pa klicala sm za rezultate cukr testa in je baje vse ql. Hvala bogu...

Adrijana, kako služba?

Pa vse izgubljene?

Zdej pa šibam.

Papa




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 20:07:48)

Čer!

Nisem še pozabila na vas, samo se še lovim v urniku. Za enkrat nam gre odlično, je babi servis vskočila in nam je še lažje. Tako, da gre Sara v vrtec po 7h z babico in jo pobere po kosilu. Jutri bomo pa poskusili prespati. Je bila kriza v pon., zdaj dva dni je pa vedno bolje in dosti manj joka. Ji pa družba paše, ker je popoldan pravi sonček, dobrovoljček, tako da je prav užitek priti domov.
Služba je po pričakovanjih - kavica in delo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa res fajn, ker imam skoz dela kolikor hočem, tako da mi ni dolgačas in se ne rabim prestavljati iz enega na drugi konec. Tako, da je dan takoj naokoli, zaposleni so me lepo sprejeli - sem že noter padla (kdo je faca, kdo zahrbtn...), ker pa direktorice ta teden ni, je malo bolj sproščeno in prav paše, da se znajdem po svoje. Drugi teden bo pa baje druga pesem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ko bo spet glava v hiši. Ne bomo rabili več drug drugega iskati po pisarnah cel dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...

Žiža, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]dajte se hitro posušit in pocelit - ubožec! A ni dobil tistega sirupa proti srbenju. Sara ga je takrat dobila, pa za tistih pet koz ga res ni rabila, Urbanu bi pa prav prišlo. Je pa full šikan - kakšni bombončeki.

Soncica pa smo le dočakali slikice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - pozer ni kaj, bi ga tudi vsi imeli, ne?

Tejcha tebe pa vedno znova občudujem, da imaš toliko energije. Mene bi že verjetno pobralo. Zdaj pa hitro dresirat dragega, da ti bo potem še samo stregel in skrbel za Tilna, brez da bi kaj spraševal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Novost - bavca mala noče iti spat, ker misli, da jo bom spet pustila samo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Tako, da jo grem cartat, ker zdaj se pa že eno uro klati z vrečo po spalnici, spat pa še kar ne. Me hoče v istem prostoru, pa ji še vseeno ni dovolj. Grema cartat!

Lep pozdrav!





dalin -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 0:16:01)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] mi je tako hudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .

Mami mi je pred eno uro sporočila da so mojega polbrata(mami je ločena in drugič poročena) nezavestnega peljali v bolnišnico.Kar skupaj je padel.Mah tam dol pri nas nikoli ne dajo na nobene preiskave.To se ni zgodilo prvič,ampak je ponavadi takoj k sebi prišel.Danes pa kar ne in ne.Menda da je nekaj s srcem narobe,kaj ne vem.Ponavadi so ga na EEG priklopili,enkrat je štimalo,drugič ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Tako mi je hudo,sicer ga tamal(jaz mu tako rečem,čeprav bo aprila 17 let dopolnil)zadnje čase kar sračka in šprica pouk.Ne vem kaj mu je.Ali pa:moj očim je zeeeeloooo tiranski in mislim da ima brat strah pred njim,tako velik da mu je vse skupaj na srce udarilo.Sicer imam še enega polbrata(star 11 let),ampak njega ima raje.Tavelikemu pa je vedno dal vedeti da ga ne mara.Sem že parkrat orng burko imela z očimom,ker sem mu povedala da ne bom dovolila,da se tako obnaša do otroka in da bom sama urgirala naprej,če ne bo mir.

Bogi otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ,in moja mami,zmešalo se ji bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .

Pa še povrh tega je pred dvemi tedni tudi tamal bratec pri športni vzgoji skup padel.Jaz ne vem kaj se to dogaja.Mogoče imajo to v žlahti po očimovi strani.Me je pa zdaj zelo strah da se bo to dogajalo tudi pri mojih pikcih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .Čeprav jaz in sestra teh problemov nisva imela.

Me je pa dve minuti nazaj mami klicala in rekla,da je v bolnici prišel k sebi,da pa zdravnike skrbi ker je bil toliko časa v nezavesti.Sprejela pa ga je P,ki je sicer z mano v žlahti,poročena je namreč z mojim bratrancem.Ampak ker sta mami in oči ločena,se obnaša kot da se ne poznamo.Sem ji pa že dala vedeti,da je ne bom za nič prosila,tudi takrat ko sva bila z Žanom v bolnici,sem ji povedala da ne glede na vse,je ne bom nič prosila,zahtevam pa,da mi pove kaj je z mojim otrokom,drugače da bom hodila po celem oddelku za njo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .Mater me je jezilo,ko je samo na hitro vizito naredila in šla iz sobe,ker je pač vedla kdo sem.Ampak jaz,kot jaz trmasta kot bik.

Ne zameriti,ampak sem si morala malo dušo olajšati.Saj veste:nekomu je treba povedati.

Nočka




Anonimen -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 2:24:01)

O Dalin, držim pesti, da bo vse ok ! Ampak je pa res čudno, da kar skupaj lezejo.....Pa že tako imaš dovolj skrbi ane, potem pa še kaj takega....Pa dobra tvoja mami, a je še tako mlada ? Ali je tebe imela, ko je bila zelooo mlada ?

V glavnem, drži se !!!!




pupika -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 8:53:04)

jutro babike, kako kaj vaši sončki in sončice. Midva z Galom sva se, upam, da končno pozdravila, več kot teden dni sva bila doma, je imel že v peto laringitis  in to v 3 mesecih, kadar j emalo prehlajen, mu vedno udari na glasilke, upam, da bo sedaj spet malo mir in da bo revček zdrav.

Žiža tale tvoj Urban pa je res bogi revček, so ga norice kar fajn zdelale, upam, da se kmalu pozdravite.
Dalin upam, da bo s tvojim bratov vse v redu in da ni kaj hujšega, naj zdravniki bratu malo pregledajo glavo, kajti tudi moja svakinja je že večkrat skupaj padla, v zadnjo je bila kar kriza, ko smo se mož jaz in svakinja rolali, je kar na enkrat tja padla in jo je avtomatsko zmanjkalo, takrat se spomnim jo je mož oživljal, ker baje naj ne bi dihala, jaz sem letela v tistem trenutku po taščo in vodo in je potem prišla k sebi, se spomnim, da so delali ene preiskave in naj bi bilo nekaj z glavo narobe, zdravniki so tudi sumili na to, ker naj bi se ona rodila z vakumom in je lahko to celo posledica tega, no upam, da bo vse v redu z bratom.

Adrijana lepo, da si se vpeljala v službo, sedaj ti bo pa čas tako hitro minil, kot bi mignil mimo tebe, semi se zdi da mi za vse kar zmanjka časa.Sara se je tudi hitro vpeljala v vrtec.

Tejcha super za tvoje teste, drži se in pobožaj malo pikico, upam, da ti uspe pred aprilom uresničit vse cilje, da se boste potem brez skrbi crkljali, hahahaha.

Mene je zgrabil en kašelj, sploh se nisem mogla odkašljat, potem pa še Gal, zgleda da sem se najprej od njega nalezla, potem pa spet on od mene, upam, da se ne bova vrtela v krogu s tem kašljem, ker  ni prijetno.

Jaz si bom po vsej verjetnosti morala iskat novo službo, baje naj bi naš oddelek ukinili in bomo tako vsi brezposelni, me je tako šokiralo, ko me je sodelavec klical po telefonu domov, ko sem bila na bolniški in sem se malo zamislila, kako sedaj naprej, si sploh ne predtavljam kako bomo preživeli če v daljšem času ne dobim službe, ker imava z možem velik zalogaj kredita za hišo.

zaenkrat toliko od mene




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 8:54:35)

Dalin, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 16:38:27)

Joj, Dalin. Upam, da se vse dobro izteče in je bil samo lažen preplah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]... Mene je kar groza, ko slišim kaj takšnega. Tako mladi, pa že takšni zdravstveni problemi. Kaj vse nas še čaka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Pupika držim pesti za tvojo službo. Pa saj ponavadi naredijo reorganizacijo in še ne pomeni, da boste vsi na cesti. Res upam, da bo tako!!!!! Pa pocajtajte se, vas čisto razumem in sočustvujem z vamo.

Sara je danes prespala v vrtcu, jokala skoraj nič... tako, da lepo kaže. Se je šla kar sama na ležalnik uležit in precej hitro zaspala. Je bila lepo pohvaljena. Jo pa babica pelje zjutraj in je rekla vzgojiteljiva, da ji je očitno lažje, ker se čez minutko pomiri.

Ok, zdaj pa cartat za nazaj in naprej! Dalin poročaj kakšno je stanje, upam na dobre novice!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (31.1.2008 21:35:31)

Haaaaaaloooooo?

Ja, kje pa ste?

Moj razboljnik še kr noče spat... in zdej gledava en film z Antoniem Banderasom na TV3, pa sm pršla  gledat, kaj sploh gledam... in itak,  da ne morm mimo RRja.

Pa se nč ne  dogaja... in se grem naprej  špilat z vlakci... pa poiskat nekaj sladkega. So babe na aprilski temi čist znorele s krofi in sladkarijami in mam že čist preslinjeno tipkovnico, :)


Fajn spančkite!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (1.2.2008 7:55:19)

dobro jutro

evo mene, gužva in gužva.... no pa k sreči je tukaj vikend in pust [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tejchi pridna sta s pripravami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kako pa misliš da bo s tistim tečajem ki ga moraš opraviti za cerkveno poroko, midva ga imava aprila

žiža kakšen bošček je urban, to pa je pikic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

dalin tudi žanu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].  imaš pa smolo s taščo, povej kako včasih rade špikajo in ponagajajo....

arijana lepo da si zadovoljna s službo in Sara je super pa še babi pomaga tako da je sve tako kot mora biti...še malo pa bo tudi po kosilu ostala le da se še malo privadi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

dalin upam da se je dobro razpletlo s tvojim polbratom in je vse ok .... je pa čutno to da kar skupaj pade in še drugi polbrat... pa tako mlad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ... ne skrbi da se bo to dogajalo tudi pri tvojih otročkih... lahko je za tem psihični pristisk in preutrujenost, izčrpanost (če praviš da je njun oče "tiran") ... držim pesti in sporoči kako je

pupika za tebe tud držim pesti da se v službi odpre kakšna nova priložnost in ne boš ostala brez dela.... pa saj se mora, ne morte kar na cesto

tejči privošči si krofe itak se ti ne bo poznalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pupika -> RE: Septemberke 2006 (1.2.2008 8:49:51)

Jutro

Dalin kako je kaj s tvojim bratom?

Tejchi, si mi naredila lušte s temi krofami, tako da danes za malco pade en krof.
Nataši in Tejchi, kaj morata dat skozi te priprave za cerkveno poroko, pri nama ko sva se poročila pred leti, namreč imamo tako dobrega župnika, da sva šla 2 krat k njemu in to je bilo vse, je rekel, če imava čas lahko greva v mesto na neke priprave, če pa nimava pa ne rabiva hodit. Itak smo se vedno kar nasmejali, si pa vedno vzame čas naš župnik, namreč samo obred krsta je trajal dobrih 45 minut, naš mali pa je bil že kar fajn siten, sem si rekla, joj kako dolgo bi bilo če bi bil krst med mašo.

Adrijana me veseli da si zadovoljna s službo in upam, da tudi ostaneš v tej službi za nedoločen čas.Sara pa je kar pridna, da se je tako hitro vpeljala v vrtec in se kar sama ulegla na ležalnik, Gal še danes ne gre sam na ležalnik in seveda mora vzgojiteljica na začetku nekaj časa ležat zraven njega dokler ne zaspi, doma pa ni verjante da bi tako zaspal, ga moram vedno ponosit in mu pet uspavanko, če pa ga prehitro položim na posteljo, pa bi se on igral na postelji, pa ko se jaz kregam, da je treba it spat in je že tolko ura, pa se mi smeje in kaže s prstom, na posteljo, da se mora uležt na posteljo, pa luči mi prižiga in ugašuje.

Glede moje službe pa, baje da naj bi šli 100% na zavod, bomo videli kako se bo obrnilo, saj bi bilo že čez kakih 14 dni znano, delam pa v enem velikem podjetju, ki ima podružnico v mb in smoi tu v mb samo 4 zaposleni, pred dvemi leti se je podjetje rešilo stečaja, sedaj pa so nas kupili tujci, tako, da čakamo kaj bo rekla nova uprava. Drugače pa bo treba za lov za novo službo. A mogoče katera kaj ve, kako je s tem, če si zaposlen za nedoločen čas, te lahko kar tako vržejo na cesto, ker so nam dali možnost da sami gremo in tako dobimo še neko odškodnino poleg odpravnine, če pa ne gremo sami pa dobimo samo odpravnino in odpovedni rok 45 dni. 




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (1.2.2008 21:47:02)

Čer!

Kam ste se poskrile babuške? Jaz sem zdajle urejala slike, da rajši ne povem, da sem jih imela skoraj 400 za razvit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - lenoba jaz!

Tudi danes je vrtec super uspel. Sem šla po njo ob pol treh in sem jo še čakala 15min, ker se še lepotni spanec ni končal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Res sem si kar odahnila, da lahko tudi spi kot je treba.

Pupika ti pa se le pošteno pozanimaj kako je s tem. Kolikor jaz vem, če daš sama odpoved, ti ne pripada nadomestilo na borzi. Pa glede na to, da si za nedoločen čas, ti odpravnina tako pripada po zakonu, tisti dodatek je pa verjetno finta. Tako, da se pozanimaj in klicari, dokler ti ne bo vse jasno, da se ne boš potem po glavi tepla. Upam pa, da do tega sploh ne bo prišlo in ti ne bo potrebno nič vedeti. Preventiva je pa le preventiva!

Izgubljene mamike...hitro na plano!!!!!!!!!!!!!! Tukaj vlada zatišje in je potrebno malo razburkati morje.

Dalin jaz še vedno večkrat pomislim na vas in vam zaželim, da je vse ok in je bil samo lažen alarm... javi se nam kaj ob priložnosti!!!

Zdaj pa mal pred tv in spat, ker smo danes vstali 15 čez 5h, je gospodično trebušček mučil (je bila zaprta) in smo ugotovili zakaj - v vrtcu so pozabili na moje opozorilo, da ne pije čaja in ji niso ponujali vode. Danes je pa vse lepo steklo. Upam, da ne bo jokcanja ponoči kot tokrat.

Mirno noč vsem!




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (1.2.2008 22:24:29)

žalosten pozdrav z Dolenjske. Mi se pridruzujemo bolanckom. ema ima malo povisano temperaturo ze od vceraj, prejle, ko je zaspala, je pa zacela bruhati in to zelooooo... je zbruhala hrane za 3 dni nazaj, sem imela obcutek... pa ni nic kaj posebnega jedla, nic nove hrane... pa nosek zamasen in ne more spati... pa tista sluz ji potem nagaja...
v glavnem- maskare bodo bolj zalostne... do babic in dedkov (moja sta celo v hiši, druga dva pa na koncu ulce;) potem pa domov...
sem pa jezna, ker se vedno kaj takega zgodi med vikendom. ce je bila kdaj bolna, je vedno zbolela na petek ali soboto, ko ni dezuren noben pediater...
no, upam, da bo noc brez posebnosti in da bo jutri dobro razpolozena...
danes je bila dobre volje kljub temperaturi in amasenemu nosku...

dalin- tudi jaz upam, da ni kaj hujsega s tvojim polbratom. Me ze skrbi, ker nisi nic vec javila... Imas pa veliko druzino- to je lepo.  drzim pesti, da se vse dobro iztece

ostalim bolanckom pošiljamo veliko zdravilnih objemčkov in poljubčkov...
lep našemljen vikend vsem skupaj in jne prenajejte se krofov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (2.2.2008 0:39:53)

Oj

na hitro,grem potem spat,sem utrujena.

Bratu so naredili preiskave,vse je v mejah normale.Predstojnica oddelka je sicer posumila na epi napad in danes je dal še te preiskave čez.V ponedeljek bodo izvidi.Upam na najboljše.Nataši je pa res kar si ti napisala,drugi zdravniki pravijo da je vse na psihični bazi.Bogi otrok(čeprav ima 17 let),najraje bi očima poklicala in ga poslala v tri p....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]  m......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]  in ga vprašala,če se zaveda do česa je lastnega otroka "pripeljal"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .

Zvezda P so tudi ob vikendih dežurni.Sem v torek dobila,ko sva bila z Žanom na kontroli,njihov letak,na katerem vse piše:kdaj kateri P dela,kdaj so dežurni čez vikend.Se moraš pa po tanovem prej naročiti,preden prideš k zdravniku,pa če je otrok bolan ali zdrav.Jaz sem to itak vedno prakticirala.S sestro se poznava in sem vedno prej poklicala in jo vprašala kdaj lahko pridem,da mi ni bilo treba ure in ure čakati z bolnim otrokom.In vedno sem takoj na vrsto prišla,več kot 10 min nisem nikoli čakala.Dober sistem so uvedli in upam da se bo obnesel.Na šolski pa že nekaj let to prakticirajo.

Tako:zdaj grem pa spat.Žan spet nekaj pokašljuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  komaj se je pozdravil.

Nočka




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (2.2.2008 9:01:13)

dalin, drzimo pesti, da bodo bratovi izvidi brez posebnosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

glede pediatrov ob vikendih- tako je: en vikend dezura solski, drug vikend otroski zdravnik. se pravi da moras imeti sreco in naleteti na pediatra. ta vikend je dezurna Plutova s solske. naslednji vikend bo pa pediater dezuren. s tem da to pomeni- dezurstvo v petek popoldne in soboto dopoldne. v nedeljo pa je dezuren je splosni zdravnik.
ja, ta nov sistem narocanja pa tudi poznam. sprva mi je bil vsec, zadnjic pa sva bili naroceni ob 8:45, na vrsti pa ob 10:10. tako hitro se jim sistem lahko porusi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
saj se mi kar smilijo zdravniki- naša tudi na malico ni mogla, ker so ze tako zamujali s sistematskimi, ki naj bi jih zacela ob 10ih.
je pa nekaj takih starsev, ki se ne poznajo sistema in samo pridejo- no, pa je vmes kaksen res nujen (npr. zadnjic ena novorojenka) in ga vzamejo naprej, potem se pa vse zamakne...

no, pri nas je toplo 10 stopinj:) upam, da dezja ne bo... sicer ga ne bomo nic srackali in okoli hodili- punca se ni zdrava...

veliko okusnih krofov vam zelim in lkep vikend




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (2.2.2008 10:45:08)

Ojla!

Za  mano prva  runda učenja za danes... čakata me še dve... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].

Dalin, držim pesti za  brata... je pa res šit, ko ne  veš, pri čem si...

Zvezda, naj bodo maškarce vesele, kolikor se  da, kljub bolezni.

Drgač pa je začelo tudi mene nekaj lovit.. Slabo mi je, pa kar naprej laufam na WC. Grem zdle takoj iskat vrečo z najmanjšimi cotkami in prevleko za  posteljico in dam prat, da se mi slučajn kej ne zgodi, predn bo to poštimano.
Upam pa, da se počutje izboljša in bomo popoldan z našo mini maškarco vseeno zgasnili na povorko v Šoštanj.

Adrijana, sem ti kar mal fovš glede tega uvajanja. Mi bomo štartali z vrtcem septembra, drgač se mi bo verjetno res čist zvozlalo... če se mi ne bo že prej... Vse to bo pa že za vami...

Kje pa so vse ostale čvekice???

Čim lepši vikend!








adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (2.2.2008 13:48:35)

Dan!

Vreme pa je... se ne da določiti letnega časa po njemu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - nobenega!

Dalin hvala za javljanje, samo da ni nič narobe, čeprav je tole full šit, če sploh nobenega vzroka ne najdejo. Res možno, da je vse skupaj na psihi - moderna bolezen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Upam, da ti še Žan ne zboli.

Zvezda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]še za vašo miško, da hitro nabere novih moči. Bruhala ti je pa potem verjetno tako zaradi noska in te sluzi, vsaj pri nas je ponavadi tako. Razen, če je spet tista nadležna viroza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - kdaj bo  tega konec.

Tejcha tole uvajanje je tudi meni pobralo precej energije in povzročalo velike skrbi, samo se je precej lepo izteklo oz. se izteka (ni še konec). Ta teden ji bo še verjetno bolj zanimivo, ko se bo okoli pusta dogajalo. A pred septembrom ga pa ne bi dala v vrtec, ker jaz si tud ne predstavljam imeti dva na enkrat. Pa še to je Sara full v prednosti, ker je edina, ki se uvaja in dobi dosti več pozornosti, kot bi jo septembra. Tako, da če je prostor in možnost, je uvajanje med letom dosti bolje - razen letni čas nam ne gre najbolj na roko (kot je rekla sestra v bolnici, pa ravno zdaj ste se spomnili na uvajanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - bi ji kar kaj naredila).
Bi ti jaz prišla cotke rihtat - to mi je pa ostalo v tako lepem spominu, pranje, likanje, zlaganje - zdaj ni več tako fajn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Maškare - en del sva že dali skozi. Dopoldne sva bili pri moji stari mami v domu in seveda sva morali biti maškarci. Pa je sploh ne živcira. Po spanju bomo pa videli kako bo z vremenom, bomo pa šli verjetno z eno sosedo in njenim dvoletnim sinom malo po vasi. Centre sem pa definitivno črtala - bacili na udaru!!!! Rajši nič kot pa novo bolezen.

Eno slikco, kakšna bolj profesionalna in da bom jaz zraven še pa verjetno pride. Da jo prej pošteno uštimam, tu se že ni pustila.

[img]http://www4.slikomat.com/08/0202/kbt-P20200.jpg[/img]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (3.2.2008 19:53:28)

Tule je pa taaak žalostno, da  se bom šla kr nazaj učit...


Če slučajno niste vidle, je naša borovnička z nikom razturala s pesmico z Afroditini nagradni igri. Čestitke!


A res ne bo nobene?




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (4.2.2008 7:34:39)

dobro jutro

uf, tle je pa res zatišje- a je virus [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

vsem balončkom pošiljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

pri nas je vse po starem, zdravi smo (trkam), maškarca je bil (ob priliki prilepim slikico)

Sara je pa zelo lepa pikapoka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dalin upam, da se bodo ti "napadi" končali in umirili ... samo tega očima bi bilo pa res mal za ob steno postavt pa mu mal pojasnt stvari ... pišuka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

mi smo imeli pa v soboto 17 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pa ravno na soboto je prišlo ko se je rodil tudi na soboto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (4.2.2008 17:48:23)

joooj, kam smo ze padle septembrke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
kje pa ste vse???

mi smo boljsega zdravja, ampak ni se cisto dobra- to vem po tem, ker se zelo hitro utrudi, nima se tiste svoje prave energije...
prijateljicin sinko je danes pristal v bolnisnici- rotavirus- ze cel vikend je imel drisko in ni hotel jesti- je izgubil do danes 700 g in so ga poslali v bolnisnico. samo ne vem, kje bi lahko staknil ta rotavirus, ker ni v vrtcu, je edincek in res malo zahaja na takšna mesta, kjer bi lahko zbolel... Mi smo se z njim videli prejnsji ponedeljek. A katera ve, kaksna je doba preden virus izbruhne?
Upam, da se mu bomo izognili...

Novost je tudi ta, da sem dobila (oziroma bom- še ne upam prehitro reči) delo- in sicer kar delo na domu za racunalnikom- to bo super, ce mi bo ratalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
bom takooooooo vesela, ce bo kaj iz tega

No, punce, javite se kaj...




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (4.2.2008 19:51:00)

Čer!

Še hitro nekaj napišem, dokler bavc mali po hiši nori. Je danes neverjetno naspidirana, pa tak sladkorček za pojest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Je šla baje zjutraj sama v igralnico in cel dan ni nič jokala, pa do petnajst čez tri je prvič ostala in ni bilo težav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]- upam, da bo tako tudi v prihodnje.

Zvezda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za službo!!!! Sem malo pretipala teren, pa vidim, da ni kr tako službo dobiti, tako da res čestitam!
Glede rotavirusa sem pa slišala, da naj bi bil otrok 3dni prej kužen, preden izbruhnejo znaki. Nisem pa sigurna. Pogooglaj malo in srčno upam, da ga niste pobasali.

Tejcha kaj je to z Borovničko? Se da kje videti, prebrati?

No, v naši bližini so spet nove nosečke, tako da se pazite, ne vem če ni nekaj v zraku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lep večer in mirno noč!!!!




Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (4.2.2008 21:15:51)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara


Tejcha kaj je to z Borovničko? Se da kje videti, prebrati?




Večer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mene tudi firbec matra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

Borovnička - javi se kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>