RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 9:13:42)

Tanyka, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Čestitke!


Epilog moje davčne akcije: Uveljavlja me lahk mami... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  pa nism prijavljena doma, če bi imela pa socialko, bi pa morala bit, da bi me lahko...




yennika -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 9:22:35)

Pa še nekaj za razvedrilo....

 Najpopularnejši screen saver v USA.

 Če se zatakne, ga premakneš z miško.


http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm




yennika -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 9:33:20)

A mama te lahko?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Noro!Svašta!




ajne -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 11:07:22)

hojla,

si ne upam več sem pogledat, da ne bi tudi nas napadli kaki virusi k jih je tu polno. no sej se hecam, vas skoz berem, sam časa za pisat pa res nimam...

jasno da smo tudi pri nas imeli mal vročine (3 dni obe v paketu) pa mal vnetih ušes (tavelika), ampak zaenkrat ni bilo hude panike. sam čakam kdaj nas bo fajn butnilo.

sicer pa nič posebno novega, razen da je ajdica ena huda trma in bog ne daj da ni vse po njeno. se mi je že dvakrat tako po tleh vrgla, da se je čist tresla, k nekaj ni bilo tako kot si je ona zamislila... no zgleda da se je iz tistega kaj naučila, ker vsaj po tleh se mi več ne meče, ampak trmasta pa je, ni kaj.

a greste kaj smučat? mi bomo šli za počitnice mal na sneg (upam, da bo) in že vsi komaj čakamo. že dolgo nismo nikjer bili, pa nam je že mal dolgčas po akciji... naslednji teden gremo za vikend na Kanin, je tekma Freeride Battle (smučanje čez drn in strn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in komi čakam, k bo po mojem noro dobro. sam da bo vreme.

zdaj pa spet veselo na pisanje... mam pred sabo en fino zabaven sosedski spor (za pop***** smo slovencljni smotani, kar se sosedskih štosov tiče, joooooj).

pocajtajte se vsi bolančki in se beremo in pišemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 20:16:31)

Čer!

Da nas malo dvignem.

Danes sem naredila zdravniškega, tabletke sem si še končno vmes zrihtala, Saro sem peljala na kontrolo in ko sem prišla domov - konec, zakuhala! Sem celo popoldne preležala, Sara je bila pa tak angelčak, kot že dolgo ne. Nič težila, skoz se je sama igrala.

Zdaj pa spat, ker tak ne morem biti več pokonci, se je pa biba razigrala s stricem in še zdaj nori tukaj okoli. Pa mislim, da o padla zdaj zdaj.

Pozdravite se vsi bolančki in se beremo kaj!




Dajanax -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 21:01:50)

Čer ženske!

Tle pa res bacili mrgolijo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] No sej so se tudi pri nas ustavili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Tokrat je zbolela mami... sem že od srede doma, kašljam, smrkam, črevesne težave, ....katastrofa. Imam občutek, da tale vrtec bolj mene habi kot Vito.

Dalin kje si? Žuriraš zdaj ko si sama doma??? Vidiš če neb jaz zbolela bi šle lahk mal v life...hahahaha pa kup otrok za nama bi tekalo.

Že o dohodnini razmišljate?? Men so v službi dali obrazec za vpis otrok in sem izpolnila, drugače bi najverjetneje tudi zadnje dneve okrog skakala...

Koliko že kaj vaši malčki govorijo??? Naša pikica že fuuuul ponavlja besede, kriči, poje se dere. Npr. karkoli poje obvezno pove "doba" ali pa "ni doba". kaj pa kahlica??? Vita že kak mesec vedno pove ko kaka ali pa po kakanju "kakala" ali pa če jo sprašujem če je kakala pa sam reče "ni kakala". Včasih jo slečem pa kahlico nastavim v dnevno in se začne z njo igrat, se usede in govori "lululululu..." ampak prteče pa nič. Saj vem da je še prezgodaj, samo probavam pa le ker res vedno pove kdaj kaka.

Kako pa očite kličejo? Vita pravi očitu kar "koki" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tanyka ČESTITAM za službo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tejcha tebi pa vse pohvale za voljo do študiranja!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (25.1.2008 21:58:11)

dajanax- ko smo že pri kahli- naša punca ze cel teden hodi na stranisce (in ne na kahlo- je sploh ne mara). no, sla je kaksnih 6krat do zdaj- dvakrat kakat in stirikrat lulat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
sva kupili prejsnji teden nastavek za na wc in gre, ga sama nastima na skoljko, pride po mene, jo slecem in jo postavim sedet na wc. potem pa vcasih uspe, vcasih se prej polula, ravno ko jo slacim... ampak napredek pa je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

jo pa spet grozno napenja- ima krče. povečali smo Plivit D3 iz 5 na 7 kapljic, ker mečave še nima zaprte (baje mora biti zaprta do 18. meseca, najkasneje 19. je meni rekla doktorica. mi bomo pa že 17 mesecev, pa se kar odprta... me ze skrbi kaj bo...) in ocitno jo ta D vitamin tako napenja... sploh ne vem kaj bi- po eni strani ga mora jemati, po drugi strani je pa revček zaradi krčev. Zdaj čakam, da mi prijatelj prinese Pleovit D3 iz avstrije- baje se dosti lazje prenasajo...

kako je pa z vasimi malcki kar se tice mečave?

no, lep večer se naprej pa lep vikend (verjetno bo spet zatišje na RR)
a pozdravite se čim prej...




yennika -> RE: Septemberke 2006 (26.1.2008 13:25:08)

Dan,

sem prišla malo bacile razmetat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Jaz sem še vedno v k****, nenormalno zabasana, kašljam, niti forte tableta mi ne zagrabi.Ta kašelj me bo ubil.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Mi uporabljamo kahljico že od 11 meseca in to uspešno, za lulanje seveda.Sicer mi pove, ko začne kakat-reče kaka, ampak takrat je že prepozno, pa tud če bi laufala na wc.Drugače pa mi prakticiramo kahljico le na stranišču-ker tudi midva tam opravljama zadeve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Sem mu na začetku postavila kahljico v njegovo sobo pa se je z njo samo igral, je mislil jeeeej nova igrača.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Torej smo ugotovili, da to spada na wc.

Atija kliče ati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Mene mama.Ko ga vprašamo kako je pa njemu ime, odgovori Tadi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Veliko čeblja, pač take besede, ki jih veliko uporabljamo:čaj, duda, ni-ni, dol, ne, ja, hvala,ven, deda,amam,mijat......

Mečava pa se mu je zaprla že kar precej pred prvim letom, bi mogla pogledat na list točno kdaj.Bi rekla, da okoli 10 meseca.Sem mu mogla premer glavice merit, ker lahko da ne bi več rastla.


No evo, sem vas malo pozdravila.Mi je dolgčas, ker moja dva lumpa spita.Saj sem se vlegla zraven, pa me je spet pregnal iz postelje moj zoprn kašelj.Potem pa gremo na en dolg družinski sprehod.

Lep vikend vsem.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.1.2008 16:58:23)

Dan!

Vikend in zatišje je spet tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jaz sem po starem in veselo kuham, pa grlo za znoret... Drugače vse po starem.

Tanyka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo. Sem zadnjič pozabila čestitati.

Dajanax in Yennika upam, da se hitro spravite k sebi, sočustvujem...

Pri nas kahlica ni več in, čeprav je že hodila kakat na njo. Pa je ne bom silila, bo že. Govorimo vsak dan več, kar nekaj ponavlja - daj to, jaz to mela, pa imena so ji zakon - Maj je najbolj priljubljeno, danes sem ugotovila, da reče tudi Teja, čeprav ne vem od kod, ker nimamo nobene v svojem okolju, RR pa še ne bere... Ati je ati, mami je mami, živali obvlada, je pa smešna, ko ji rečem Gregi, pa začne gggggggg... in se tu ustavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa dva dni super angelček in me skoz pusti, da počivam. Pa nenormalno veliko je, skoz bi nekja mlela.

Mečava - jaz sploh nisem bila pozorna, se skoraj nič ne čuti, ni pa še čisto skupaj, kak centimeter, dva... ji pa v posvetovalnici vedno potipa, pa še ni nič rekla glede tega.

Uživajte vikend, jaz bom pa vodoravno!




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (26.1.2008 20:14:08)

adrijana- a kapljice D vitamin ji se dajes? koliko pa in katere?




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.1.2008 21:55:22)

Nič več ji ne dajem. AD3 je dobivala do 9meseca na recept, potem je pa zdravnica rekla, da ni več potrebno in ni dala recepta. A je potem kaj narobe? Očitno pri nas ne dajejo na to preveč poudarka, ker sem že slišala, da nekateri dobivajo AD3 do dveh let.
Kako je pri vas s tem? Da se bom znala pozanimat na naslednjem pregledu, imama tako v februarju.




julam -> RE: Septemberke 2006 (27.1.2008 14:15:10)

ojla! Sem vas na hitro preletela, pa vidim, da ste tudi vi kar na veliko bolani. Mi smo se včeraj vrnili z enotedenskega smučanja - prej sta bla 1 teden bolana, pa smo kar šli. Imeli srečo z vremenom, tamalčka ful uživala!

Tanyka, čestitke za službo!!!!

Tejcha, pridna punca! Samo ne si preveč ciljev zastavit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], razen če nisi kot naša Ajne, hiperaktivka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! Ne, punca, ti kar, srečno!!!

Ostali, pocjatite se! Mi se še nismo, pa ni videt, da se bomo. Si bom eno študentko najdla, da bo z njima doma na bolniški, ker drugače ne vem, kako bom faks nardila, če sem skoz doma za šporhetom.

papa




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (28.1.2008 7:32:23)

jutro

se na hitro malo javim- gužva v službi

mi smo ok, včeraj smo bili malo na Bledu in je bilo super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] naš mali mora pa vse raziskati in se dotakniti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tanyka čestitke za službo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kako pa zdravje vaših sončkov, je že kaj bolje





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.1.2008 8:36:52)

Jutro!

Jaz doma, Sara pa v vrtcu joka. Nas je takoj pogruntala, ko sem jo usmirila v igralnico in se je začela jokat. Mislim, da bo fejst kriza, sam bo treba to skoz dat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Jaz že lahko skoraj požiram, vročine ni več, tako da prihajam k sebi. Sara pa malo pokašljuje v spanje, samo danes je precej manj. Ima pa njeno "kozo" spet rdečo (njen senzor za padanje odpornost), tako da nikoli ne vem kaj naš še čaka.

Upam, da ste ve nov teden začele bolj pozitivno. Grem zdaj po nakupih, da se zamotim, že tako si nisem kupila nič... dolgo časa, ne volje, ne časa... pa bo ura prej 12h.

Lep dan! Vreme pa očitno ne bo najbolj prijazno.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.1.2008 9:23:47)

Ojla!

Hvala vsem za lepe želje, se že trudim, da bi realizirala načrte... Mah, bo že. Me pa čedalje bolj j... križ, vse mišice čutim... Julam, sedaj točno vem, kaj si mislila takrat, ko si rekla, naj se pripravim, da tokrat nosečnost ne bo takšna kot prvič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ma, bom že preživela, sam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] morm malo bolj vprežt, pa bo kar lažje. Drgač pa do aprila sploh ni več daleč. Aprilčice že pridno pripravljajo vse za nove člane, js pa nekak še kar odlašam...Tavečje stvari imam tak al tak poštimane, voziček še imam za "dezinficirat"(verjetno je v šivih za par malic robe, pa sem sproti spravljala stran drobtine in obrisala, če sem videla, da je mulc kje kaj polil. Pa me je, ko sem šla v malo bolj podroben pregled, skoraj kap) in posteljnino za oprat. Tetra plenice čakajo na svojem običajnem mestu, previjalna je  tak al tak aktivna...

Drgač je pa Tilen še vedno pri kitajščini... čeblja in na veliko razlaga. Vmes se mu posreči kakšna beseda, ki bi recimo čist pasala v kontekst... Ok, mama, ata, baba, dedi, ni ni, ne ne, gaga...ipd. ne štejem zraven, ker je to že kar precej časa.
Je pa zadnjič moja sestra na tleh k sebi stiskala njegovga Rodyja(za skakat) in pride mali do nje, jo klofne in in tistem trenutku izjavi: "Sica si..."in gre užaljeno stran. Res ni veliko manjkalo, da mi ni ušlo. Noben od naju ne uporablja žaljivk, kletvic, pa tudi zmerjava se ne...

Zaenkrat se glede zdravja še držimo nad vodo. In trkaaaam...

Adrijana, uspešen nakup in čim manj solz!

Šibam kej nrdit, :)




dalin -> RE: Septemberke 2006 (28.1.2008 12:46:38)

Še od mene glas

Žan spi,je še vedno doma,ker ima po obrazu,rokicah in nogicah še vedno izpuščaje.Pa je zjutraj že bolje zgledalo,prej se mi je pa zdelo,da jih ima spet več.Mogoče imam samo občutek tak,ker ga neprestano pregledujem.Jih ima pa po nogicah več,te dni je imel samo do kolen,danes pa so spet po stegnih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Sem prej njegovo P klicala in je rekla da naj se prideva jutri pokazat,ker traja dlje,kot je bilo za pričakovat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Zdaj že tretji teden teče odkar je doma.Jaz sem pa tudi danes končala z dopustom in grem popoldne v službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Bom vidla kaj bo jutri P rekla,sporočim.

Tanyka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo.

Tejcha tebi pa veeeeeliiiiiiiko energije,da ti bo uspelo vse izpeljati.Veš,tudi jaz sem pri Žanu do tazadnjega odlašala in pripravljala stvari,ko je že skoraj ven pokukal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Adrijana držim pesti za Saro,da se bo čimprej navadila,tebi pa čimmanj solz in žalosti.Saj vem,da je hudo,sem probala,že štirikrat.

Yennika pocajtaj se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Upam,da si danes že bolje.

Tevža kje si[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image].

Nataši še dobro da ste vsaj vi zdravi.Izogibaj se RR,da kaj ne stakneš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](hecam se).

Kar se tiče govorjenja,Žan ne govori veliko.Je pa tudi Rene začel govoriti tam nekje pri 21 mescih.Dvojčka sta že prej začela,sta od Reneja veliko pobirala.Žan razume vse,govori pa res bolj malo.Zadnjč me je parkrat poklical mama,pa je še to nehal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],razen če afne gunca,pa hodi za mano in vpije mamamamamama[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],pokaže ni-ni,oponaša konja,muco,psa,reče ala(hvala),ve kje imam skrite sladkarije in si kar sam postreže,ko se pokaka pride do mene in reče beeeeek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Zdaj grem pa še kaj narediti,potem pa v službo.

Lep dan




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.1.2008 20:44:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.1.2008 21:07:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




yennika -> RE: Septemberke 2006 (29.1.2008 9:18:18)

Dan,

kako mamike? Jaz sem že ozdravela, sicer me je gripa zadnjič dodobra položila.

Danes sem prišla domov iz službe, sem po dežurstvu.Bilo kar mirno, hvalabogu.
Moram pa priznati, da sem imela včeraj popoldan tako krizo v službi, tako sem pogrešala mojega pokeca, da mi je šlo kar na jok.Komaj čakam, da ga stisnem.

Adrijana, skozi to krizo boš pač morala, verjemi, da bo hudo za obe...itak nimaš druge izbire.Boš pa potem toliko bolj vesela, ko ugotoviš kako se otrok v vrtcu pozitivno razvija.Res se spremenijo.Ti pa priporočam, da veliko sodeluješ z vzgojiteljicami, zaupaj jim Sarine navade,običaje, da se bo počutila čimbolj sproščeno.Mi smo morali njihove navade celo napisati na list, da je bilo potem vzgojiteljicam v pomoč.No, pa so se kar hitro ulovili in vse piči kot je treba.

Sončica-mali je pravi lump.Super je!

Tejča-moj mali tudi velikokrat reče, no kot bi rekel "sija si", pa tudi ne govorimo grdo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


LP




žiža -> RE: Septemberke 2006 (29.1.2008 10:01:10)

OJla
Evo jaz spet na bolniški. Tako kot sem pričakovala je sedaj za noricami zbolel še Urban. Za razliko od Sare je mali pravi revček. Že od sobote ima ves čas vročino med 38-39 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] NO sej ko mu jo zbijem je kar v redu ampak ne traja dolgo. Pa pikice ga ful srbijo. Upam, da si jih ne bo preveč razpraskal. Drugače smo pa kar zdravi. Ampak o tem ne bom preveč naglas govorila.
Zdele pa čakam majstra da mi pride pralni stroj pogledat. Mi je v soboto počepnil. No sej pri takem tempu ni čudno. Preden sva šla spat sem dala prat belo in ob 5ih ko se je Urban zbudi sem slišala da stroj še vedno ropota [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se je ustavil pri drugem programu in se v przno vrtel celo noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] No k sreči se grelec ni vklopil tako da ni bilo hudega. Bomo videli če se sploh splača kaj popravljati. Imam občutek da bova še danes letela v šoping za novim pralnim strojem. Joj da ne govorim o kupu cunj ki se je nabral [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
Adrijana upam, da vam bo vrtec hitro zalaufal.
tanyka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] bravo za službo. mene je tud že pšočasi panika začela dajat, ker mi konec marca pogodba poteče.... pa tele bolniške mi ne grejo nič preveč na roko. Upam na najboljše.
evo zdej pa majster zvoni...




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (29.1.2008 12:30:55)

Ojla!

Moja storilnost je danes na nuli... Čist celo dopoldne sm pospravljala, mali je za mano itak takoj zadeve spravil v prejšnje stanje, kar  naprej hodim čekirat, če se kje kaj dogaja... da pa kaj počnem, se pa nikjer ne pozna. Fuj!

KLicala me je tetka z dursa in še enkrat prebrala člen v Zdoh-2 v zvezi z vzdrževanimi člani... in zdej se bom pač vdala v usodo in me bojo uveljavljali moji... Svašta... Res. V primeru, da me uveljavljata starša, o mojih "lastnih sredstvih za preživljanje" sploh ni govora. Kot da ne obstajajo. Če me pa moj, gre pa noter vse (ŠS, štipendija in starševski...). In js v razmerju do [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] baje sploh nism študentka. Bljah... si bom vzela čas za obisk pri enem izmed asistentov na našem faksu, ki je sodeloval pri oblikovanju zakona... Res je glupo.

Mah, bo že. Itak se bo vse še bolj zapletlo avgusta. 

Nč, grem posesat, pa cote obesit, potem pa šibava na sonček.

Žiža, a se dobi kakšna reč, da pikice ne srbijo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] Naj se mali čimprej pocajta!

Sončica, js sm tud za voziček, dokler ga nism šla orng čekirat, bila prepričana, da je tak, kot je treba... :) A počutiš se OK? Držim pesti, da mala biba čimprej razkrije, kaj ima med nogicami. :)
Pri nas se tudi na nuhalni še ni nč videlo, na morfologiji pa že - tak daleč še pa tk nisi, ali pač? Pri Tilnu sem vsak teden posebej vedela, kaj naj bi se dogajalo, pa kolk dni je še do konca... zdej mi pa tale ticker potuho daje, da vsaj približno vem, v katerem tednu sm. Res gre hitro. In prva aprilčica od včeraj že carta Pio in Tio.

Papa





zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (29.1.2008 21:44:20)

samo da nas spravim na prvo stran




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 7:12:58)

no, pa smo spet padle na drugo stran:)
jaz sem nahodna, komaj gledam s temi zabuhlimi ocmi. ze 3 dni. upam, da bo danes kaj boljse, ceprav nic ne kaze. Ema zaenkrat se uspesno kljubuje virusom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (trkam ob les). Gleda kot zatopljena risanko: Zelimo vam srecen bozic- je tudi Nodi in Fifi ne prekasata vec. Videla jo je ze kaksnih 30krat, pa je pri vsakem zajtrku se vedno zanimiva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

danes grem jaz na durs vprasat kako je s tem uveljavljanjem vzrdzevanih clanov- da bo mož popoldne to odnesel tja...
no, zaenkrta bi bilo to vse.
aja- adrijana- ne ve, meni je tanč na forumu med.over.net napisala, da se mora do 18. meseca zarasti mečava, naša oediatrinja pa da do 18. oziroma najkasneje do 19. Na internetu sem v člankih prebrala, da se nekaterim tudi do 2eh ali celo 3eh let zarašča in da ni to nič hudega. ne vem- vsak po svoje ocitno. jaz ji dajem se vedno D3. Zdaj nam je dozo povedala, kot sem ze rekla. Se vedno cakam na Oleovit iz Avstrije- ker jo Plivit napenja.
Sicer pa- kako so pa v starih casih to poceli, ko niso jemali D3 in jim nihce ni kontroliral mecave?!? kr neki... ne bom prehitro panicarila... bo ze izginila odprtinica...

lep dan vsem




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 7:39:05)

jutro

uf. .tukaj je pa zatišje? No saj mene tud ni prav dost tle, je obupna norija v službi

adrijana upam da se sara privadi, vsaka stvar potrebuje malo časa tako da kar pogumno... saj veš da je to za njo le pozitivno in je v družbi otrok, saj bo .. timotej je pa začel nagajat pri spanju, včasih ga je položila v pojstlco in je zaspal, zdaj ga mora pa odnest ven v drug prostor in ga pocrkljat da zaspi in potem tudi v drugi postelji pančka, to že dva dni.... upam da je le prehodno obdobje

tejchi kako kaj...nič te ni na poroki. kmalu bo april jap in novi član[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]... a tilen kaj pazi na trebušček

sončica tale tvoj pikec je pa tak kot bi timoteja gledal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , pazi na pikico v trebuščku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

vsem bolančkom pošiljam veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image], pozdravite se !!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (30.1.2008 9:00:46)

Ojla!

Nataši, rajš nč ne hodim tja čekirat, ker imam potem kar slabo vest. Splanirano je zaenkrat vse, kar je lahko, naslednji teden greva do župnika, da naredimo plan glede priprav in da točno pove, kako bo izgledala naša kombinacija. Pa na UE plačat takso (datum in ura sta pa že itak najina). Glede konfetkov sva se tudi že odločila in bomo počas začeli pripravljati, vabila bova razposlala verjetno v maju, to da si naj rezervirajo datum, je že tako šla "okrožnica" po žlahti (verjetno nam res ne bo ratalo oblaufat cele žlahte). Z grada sva že dobila dovoljenje, vse ostalo bova pa glede organizacije tam, izvedela 14 dni prej. Tak da...
Najprej so zdle na vrsti 3 oziroma 4 moji izpiti, kaj bomo pa jedli, bomo pa že porihtali, :) . Zdej, ko bo zadeva v organizacije restavracije, bomo glede tega mal lažje dihali vsi skupaj.

Tole s temi virusi in prehladi je pa že res grozno in res samo trkaaaaaam, da nas še ni zagrabilo in da nas tudi ne bo. Res pa je, da vsako jutro spijeva (vsaj s Tilnom, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je bolj površen) vsak svojo dozo revite (alla cedevita z matičnim mlečkom), ki naj bi bila za odpornost...

Grem zdej zlagat kocke, mali že grozi z izklopom računalnika, :)






Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>