RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 13:16:35)

Mi trije doma, gledam sam na eno učko, Tilen pa tudi že spi, tk da se mu grem hitr pridružit.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vrtec in korake!!! Se mi ob vsaki taki novički kar oči zasolzijo, ko se spomnem kolk sm bla sama ponosna in se mi zdi, da so tudi vaši otročki mal moji... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in se res veselim vsake nove pogruntavščine in napredkov pri vseh... Moj me pa kar čukasto gleda, ko začnem razlagat, kdo že kaj počne...


Z Malo bibo je vse OK, danes nisem imela UZja, je pa že naslednjič morfologija. Še pomnite, tovarišice? Men se zdi, da sem šele včeraj bila s Tilnom, zdej smo pa že zopet skor tam.  Uff...


Nabavila sem septolete, tk da me vsaj grlo ne boli več tolk, pa po limone bom še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] poslala popoldan - enostavno nisem imela volje še po trgovinah skakat. Že tako sem na pregled čakala 1h in 20min. Izvidi iz LABa so ok.
Yennika, a mi lahk plis poveš, kaj bi naj blo pri krvi rezultat 13,1 oh in sploh fajn? Je rekla G, da imam nadpovprečno kri, sploh za  nosečnico... pa me zanima, v čem je fora...

Zdej pa res grem vodoravno.

Aja, pa za recept za matevža bi lepo prosila. Se ga men tud lušta, pa še nisem nikol sama delala. Ideja za jutri, :)





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 13:44:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Se mi ob vsaki taki novički kar oči zasolzijo, ko se spomnem kolk sm bla sama ponosna in se mi zdi, da so tudi vaši otročki mal moji... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in se res veselim vsake nove pogruntavščine in napredkov pri vseh... Moj me pa kar čukasto gleda, ko začnem razlagat, kdo že kaj počne...

Tejcha temu se pa reče podivjani hormoni nosečnice, ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ? - hec, to je bila moja prva asociacija. Bibi se očitno lepo godi, tebi želim veliko zdravja in odvečne energije.
Jaz nisem noseča in sem čist fuč danes. Sem bila na izobraževanju preko borze - pot do dela- in lahko rečem, da je bilo prav fino. Sara me ni nič pogrešala, me je bila pa vesela, ko sem prišla domov. Zdaj je pa koma utrijena padla - ni mi pa jasno zakaj pri drugih spi dvakrat na dan, pri meni pa enkrat. Verjetno bi pri meni tudi, če bi jo spravljala spat, ker pa mora it sama mora pa vso energijo pokuriti.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] MATEVŽ za hojo!
 
Klemen je pa pravi frajerček s temi škorni. Eno vprašanje - a jih morajo imeti v vrtcu? Mislim, da mi je nekdo govoril, da mora imeti skoz tam škornčke in palerino. Drži to?

Zdaj pa grem malo na pospravljanje, drugače bom tako sede zaspala. Mi je pa nekaj slabo, pa cela sem čudna. Tako, da bom verjetno tudi sama legla za kakšne pol urce.

AJA, še pohvala - pridno ste pisale![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem že mislila, da sem osvojila to citiranje, pa me vedno kaj novega zajebava. Nimam več energije še za to razvozljat.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 19:00:54)

Kar na drugo stran smo padle[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Nas moram dvigniti. Sara se spralja spat, kar mi zelooo odgovarja. Se tudi mene očitno loteva in sem čisto brez energije. Mislim, da prej sploh nisem napisala, Sara je ok, včeraj zjutraj se je bruhanje končalo in zdaj že normalno je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Zdaj pa pospravljanje, da se čimprej spravim vodoravno.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 21:01:50)

dober večer!

v vrtcu se je potem izteklo vse ok; spal je slabo uro (sicer v vozičku), a za prvi dan spanja je to čisto ok. potem je doma spal še uro in pol. no, upam, da bo tako nadaljeval še naprej in da bo iz dneva v dan bolje.

prej sem spekla piškotine, tako da grem zdaj še po skodelico mleka in bo večerja. njami....

lep večer.....pišite kaj....

aja, resno tuhtam, da bi jo jutri dop. mahnila v ikeo. je katera kandidatka za zraven oz. zapravljanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]?







adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 21:51:57)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

aja, resno tuhtam, da bi jo jutri dop. mahnila v ikeo. je katera kandidatka za zraven oz. zapravljanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ?




A z novim avtom?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image] Matevž bo že šprical vrtec ali greš brez njega? Radovednica, ni kaj!

Mogoče drugič z veseljem, samo zdaj pa ne časovno, ne finančno ne znese.

Matevž je pa res priden fant! A vozeki imajo tudi v vrtcu ali jih morajo starši pustiti? Sem že enkrat razmišljala o tem, kako bi te otroke sploh peljali ven, če jih še nekaj ne hodi oz. so bolj začetniki, pa dve vzgojiteljici... sploh hodijo ven?
Spet imam globoke misli, ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Če se kateri da, naj kaj o tem napiše, drugače pa pustite vse skupaj.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 22:22:06)

ne, nov mali avtek sem prepustila kar možeku....meni bolj pašejo ta večji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . tevž gre pridno v vrtec.
vozičke imajo tam in jih z njimi vozijo naokoli. tisti, ki hodijo, pa se veselo držijo za štrikec in copa-copa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

grem še malo pred TV.....




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 7:14:49)

jutro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kolkkkk sem jaz še zaspana... kriza, naš mali kar ne zaspi in potem smo ko avioni vsi skupi

o jaz bi šla mal po nakupih... pa kaj ko... ah saj bo. Moram pa nujno bundico kupit timoteju

tejcha super rezultat na pregledu.... joj kje so res tisti časi ko smo hodile na pregled ... me kar mika mal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]





tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 8:32:48)

hoj!

evo, matevža sem že odpeljala v vrtec in ko je sam odkorakal v igralnico, je potegnil stolček k mizi (za zajtrk [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in mi začel mahati češ mami pojdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image] tako zelo sem vesela, da nimava problemov z razhajanjem.

grem pa-pa....lep dan




dalin -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 9:40:12)

Oj

Žan je danes še bolj jokal v vrtcu,kot včeraj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].Mislim,da bova imela kar krizo.Upam pa,da se kmalu navadi.Danes bo tudi spal tam,če bo pa hudo me pa pokličejo.

Adrijana v našem vrtcu imajo voziček,ki ima šest sedežev in tisti ki še ne hodijo dobro se vozijo v njem,drugi pa racajo zraven.

Jaz sem že pospravila,dala perilo prat,en stroj se že suši,kuham pa paprikaš.
Tako da,to je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lep dan




tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 9:47:27)

sem se odličila, da ne grem v ikeo. sem raje malo perila oprala, ker imamo ves čas poln koš. zdaj se bom lotila likanja, potem pa zavijem še malo v city center in bo ura takoj 13.30, ko grem po matevža.

dalin, upam, da se žan čimprej navadi na vrtec in ugotovi, da je tam lušno in da mamica po nekaj uricah vedno pride ponj. 

ajne, ku-ku....





dalin -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 9:53:01)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža



dalin, upam, da se žan čimprej navadi na vrtec in ugotovi, da je tam lušno in da mamica po nekaj uricah vedno pride ponj. 






In jaz srčno upam,da bo tako.Mi je tako hudo zdaj,ker ne vem ali je dobro ali neprestano k vratom gleda,kdaj bom vstopila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Bi ga šla kar iskat in ga cel dopoldne k sebi stiskala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 10:17:23)

Dalin  - ne skrni, Žan se bo definitivno navadil. Pri Lovru je trajalo en mesec - jokanje, oklepanje mene... ampak danes - imam občutek, da komaj čaka da pride v vrtec, kjer se non stop nekaj dogaja in kljub temu, da še ne zna dobro hodit, se vedno potrudi da kar sam "steče" vzgojiteljici v objem.





dalin -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 10:29:26)

Inca najbolj me je tega strah,kaj si Žan "misli":glej jo,spet me tukaj pustila,ne mara me,.....Mah,sem že čist zmešana.
Mi je pa kolegica rekla,da je njen sinek tri mesece vsak dan jokal,ko ga je v vrtec pripeljala.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 11:55:21)

No saj ravno tega si ne smeš mislit!!! Imej v mislih to, kak bo Žan užival v vrtcu ko se bo enkrat navadil vanj, koliko se bo novega naučil, kaj vse se mu bo dogajalo...
Predvsem ne smeš imet slabe vesti, ker otrok to čuti in valda da mu je potem še bolj hudo ko se v vrtcu ločita...




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 12:54:56)

dalin kar pozitivno misli, saj se bo navadil... tudi naš se je. kot sem ti rekla je rabil 14 dni. otročki so si različni med seboj

tevža za vajinega korenjaka pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] da se je res tako hitro vklopil




dalin -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 13:47:15)

Žan spi v vrtcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].Me je ob 12. vzg.klicala in rekla,da je lepo zaspal,pa da če se bo zbudil in jokal me bo poklicala.No,do zdaj me še ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Bom šla pa vseeno čez ene pol urce po tavečje tri v šolo in po Žana,mislim da bo takrat že buden.
Hvala vsem za vzpodbudne besede[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] in tolažbo.

Grem še posodo iz pomivalca zložiti,potem pa po moje čmrlje.

Lepo se imejte še naprej,se pišemo jutri.

Diiiiijooooooooo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ajne -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 14:17:42)

hojla,

danes imam spet študijski dan, sem ravnokar zaključila s pisanjem. madona, k da nimam faksa že za seboj...  ah, ni da bi govoril...

mi imamo sedaj z ajdico krizo pri varuški. smo bili zdaj 10 dni non stop skupaj, tako da sedaj tuli zjutraj, ko je treba iti... hm... upam, da se bo hitro nazaj vpeljala... me je kar groza, se potem popoldne napopa name in se me drži za hlače, da niti na WC ne morem ne, da bi njo s seboj peljala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. samo, da me ne vidi, že nori... upam, da bo minilo. no, tavelika mi je pa danes rekla, mami zakaj tako hitro prideš pome v vrtec? se imam v vrtcu tok finooooo... Pa ne grem ponjo ravno kmalu... hvala bogu, da ji je fino, si mislim...

no, tko, zdaj bom počasi odkolovratila po ajdico...

čau






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 16:31:35)

Dalin tega vsega je tudi mene strah. Pa enkrat bo treba dati skozi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Žanu za današnje spanje. Samo za voziček s šestimi sedeži še pa nisem slišala, ne pa da bi ga videla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - daj ga slikaj enkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!

Tevža bom Saro mal k tebi pripeljala, jo boš pripravila na vrtec, sam zdaj ti je sigurno precej dolgčas, ker nimaš Matevža doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Jaz sem tudi Saro pustila že drugič v varstvu za celo dopoldne, pa ni bilo problemov. Samo je pa med domačimi, pa si jo malo podajajo. Me je pa res vesela, ko me vidi, pa seveda me potem ne spusti nikamor. Še spat ni hotela iti. Je pa spet pri njih dopoldan spala, pa zdaj vem, da je nista dedi in babi nosila. Očitno ji dajejo nekaj takega za jesti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Imamo pa drisko oz. smo jo imeli dopoldan, odkar sem pa doma pa ni bilo nič. Očitno imamo res kak virus, mene je včeraj želodec in posledično glavobol matral, mojga že dva dni driska, no zdaj pa še Sara. Pazimo pri prehrani, pa bomo videli kaj se bo izcimilo.







yennika -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 17:28:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Yennika, a mi lahk plis poveš, kaj bi naj blo pri krvi rezultat 13,1 oh in sploh fajn? Je rekla G, da imam nadpovprečno kri, sploh za  nosečnico... pa me zanima, v čem je fora...




Dan mamike.
Evo, smo se nakosilali, pospravili, pa je že tema zun.Noro!Sem tako zelo utrujena, ni za govorit, v službi delali same poškodbe, je blo dans noro na cesti....

Tejča, bi blo fajn da mi poveš pri čem so te vrednosti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Si sigurna da ni 131 g/l-to bi bil hemoglobin(normalne vrednosti 120-140).Ne vem, potem lahko gre še samo za RBW -13,1 %, kar pomeni specifično težo rdečih krvnih telesc-eritrocitov(norma. od 11,5-14,5).če gre za to, je res super rezultat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Finta je v tem, da so si aparati, ki delajo te krvne preiskave različni, vsak pač dela določene preiskave...a me razumeš?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Vsekakor čestitke za zdravo nosečnost!

Vrtec-naš je rabil kak mesec, da se je vklopil-no, vsi smo rabili čas.Dalin, saj bo!Zdaj že komaj čaka in sploh ni problema, nič ne joka, lepo pomaha, da lubčka...verjetno so se tudi otroci navezali eden na drugega.So pa do 8 ure zjutraj vsi v isti skupini in potem že malo večje pupe priletijo k njemu in kličejo, Klemen je prišel, pridi Klemen, se bomo igrali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Čeprav mi je še vedno težko, ko ga oddam.Pa zjutraj mi je hudo, ker ga budim že pred 6.Spat pa hodi že okoli 19ih, včeraj celo že pred sedmo.
Pri nas imajo tudi voziček-trosed, ostali racajo ob verigi.Mislim pa, da že vsi hodijo.je ravno zadnjič vzgojiteljica rekla, da imajo prav po protokolu,da morajo iti vsaj 1x/dan na sprehod.


Spet sem naklofala....krneki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lp




tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.11.2007 22:23:27)

že vse spite???

no, samo da ne bomo na drugi stani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

nočko




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.11.2007 7:05:31)

dobro jutro !!

naš malček se je pa danes kar sam zbudil ko sem pojstelje postilala in je prav hecen ko je še tako napol speč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... zaspi pa komaj ob 21.00 (no smo že na bolje, dve uri smo napredovali)

včeraj sem mu v masu kupila zimske škorenjčke... so full fletni in a lahko verjamete- bili so komaj 14 eur? so lanski modelčki in so 50 %. so malo višji in kosmateni. Sem opazila da imajo tudi full škorenjčkov za dež in palerince ..




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.11.2007 11:55:53)

Dan!

Vidim, da vse septemberke uživate na sončku oz. ste polno zaposlene v službi.

Prej sma bile na sprehodu v gozdu, pa Sari sploh ni bilo za hodit, tako da sma se malu usedli in igrali z listjem. Je bila pa ob 10h že čisto zaspana, da bi jo lahko kar položila (je dva dni tako prakticirala v varstvu), vendar meni bolj odgovarja, da gre enkrat za malo dlje in tudi ponoči potem spi boljše. Jo bom kar nazaj na star ritem uvedla, pa tako mi tudi hitreje zaspi.

Ok, malo sem nas dvignila, zdaj pa grem kosilo pripravit v miru, pa perilo dat sušit, potem pa pridem pogledat, če ste se kaj javili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pri nas se sonček skriva, tako da  vprašanje kaj bo s popoldanskim sprehodom.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.11.2007 11:58:17)

ZVEZDA in INCABINCA vidim vaju!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
 
Nataši ti si imela pa res srečo s škorenčki, jaz sem jih tudi tam iskala, pa nisem nič dobila, ne pa po taki ceni. Se očitno splača večkrat pokukat.




žiža -> RE: Septemberke 2006 (8.11.2007 12:27:34)

ku-ku
A se me še sploh spomnite [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ma jaz vsa pogrešam 100/h. Ampak nimam niti tolk časa, da bi se dol vsedla pa prebrala o čem klepetate.
15.10. sem začela delati s polno paro. tamala dva sta v vrtcu. Ful sta se fino vživela in z nobenim nimam nikakršnih težav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Jaz vstajam ob 5ih domov pribremzam mal do treh pa v vrtec pa kosilo+posoda pa da hitro še kakšen sončni žarek ujamememo  je 123 čas za spanje. Itak imam še vedno zvečer blazne težave da oba zaspita. običajno sta v postelji do 19.30-20.00. Ampak traja tud do 21ih da je tišina. Potem pa še ostala gospodinjska dela pa da kakšno z mojim rečeva je pa ura že čist preveč in samo še dol padem.
Danes sem izjemoma doma, ker smo imeli na sodišču zapuščinsko razpravo in sem si malo prost dan privoščila.
Oh sej sploh ne vem kaj naj še napišem, ker nimam pojma kaj je novega pri vas. A je kakšna nova nosečka?
šibam zdej kuhat,da bomo šli iz vrtca lahko direkt ven, ker je tako luštno zunaj.
lp do prihodnjič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.11.2007 14:36:08)

ja adrijana čisto naključno sem bila tam ker sem šla po copate in seveda ne morem mimo otroških stvari [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] in vidim tam škornčke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. sem jih pa zamenjat nesla danes za eno št. večje. Timotej ima nogico št. 22, škornčke sem pa vzela 23 ker je žabica pa nogavički in je bolje da je na "komot"

žiža pozdravljena. imaš pa na full natrpan dan, boga. No saj je pri nas precej podobno ampak za odtenek bolje. Nosečko imamo pa tejchi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

imejte lep dan, izkoristite sonček... jaz grem domov ker imam za danes čist dost že.

aja še to... TEVŽA (tebe vem da tud bolj to zanima) sem bila prej v Merkurju... in imajo že tooook dobrih stvari za veseli december... bi kar kupovala... stvari za lepit na stene (full dobri motivi) pa stekla pa nori okraski.... da bi kar tam ostala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zdaj pa res,

čao-čao




Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>