RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 8:35:03)

Dan!

Hitro eno vprašanje - SARA BRUHA, ponoči je začela, se zbruhala, zdaj pa bruha takoj, ko da kaj v sebe. Kakšna izkušnja? Saj kličem v zd, pa so vsi zasedeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], sploh ne pridem not. Kaj ji naj dam jesti, piti noče?




pupika -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 8:54:59)

ojla babike

Mi smo se ravno kar pozdravli in smo bili skoraj teden in pol v bolniški, mali je fasal laringitis v vrtcu. Sem bila ravno 4 dni v službi in sem morala it spet v bolniško. Sem bila full jezna, ker eni vozijo bolne otroke v vrtec, sem se pogovarjala z enim staršem in mi pravi da ima mala laringitis, on p anjo pšripelje v vrtec, sej potlej ni čudno, da je bilo skoraj pol vrtca doma, mali pa je bil tak bogi, tale larinf+gitis je hujši kot kaka zelo visoka vročina, po vrhu vsega mu rastejo še vse 4 štirice  in je bil bogi revež kompleten.

Glede zobkov, meni je rekla, zobozdravnica da mu lahko umivam zobke z kremo first teeth, in sem do sedaj prakticirala ščetko in to kremo, sem se pa malo zamislila, ker nobena od vas ne uporablja te zobne paste, sem malo prebrala sestavine in so same naravne sestavine pa še encim iz materinega mleka ima.

Glede čeveljčkov ima pa naš Gal ene take kotr gojzarje izt cicibana in je v njih najbolj stabilen ker so do gležnjev.

Babike kaj boste danes kuhale?




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 8:55:39)

Adrijana.sara, včeraj sem od "sosede", ki ni soseda (sedaj živijo v medvodah) izvedela, da razsaja viroza. Bruhanje in driska.
Po moje je treba pazit, da dovolj pije, da slučajno ne dehidrira.


Pa bobi palčke in coca cola... do sedaj je pri nas to vedno palilo, pri Tilnu pa upam, da še ne bo treba preizkušat...




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 8:55:55)

pojma nimam adrijana- vprasaj se k oktobrkam- one so bolj aurne kar se tice RRja in mogoce katera kaj ve...
sicer pa v ZD- vsaj jaz bi tako... verjetno je kaksen trebusni virus ali kaj takega...
lp




pupika -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 9:26:31)

adrijana.sara nočem te prestrašit malo poglej na internetu če je slučajno rota virus, za ta virus je značilno da bruhajo in imajo drisko.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 9:41:25)

Za enkrat samo bruhamo in ničesar ne obdrži v sebi. Je bila pa tako utrujena, da je zaspala (kar me ne preseneča). Bom še malo počakala, da vidim kako je ko se bo zbudila in ji bom prežganko dala. Potem bom pa klicala, ko bom mal več vedela, drugače me bo tako kar na hitro odpravila.

Hvala za vaše odzive in pomoč! Upam, da ji samo malo želodček nagaje in ne bo hujšega.

Tejcha palčke kot bobi palčke(slane palčke)? S coca colo se pa ne bom igrala, zaenkrat. Sem pa tudi jaz slišala pred parimi tedni, da je najboljše zdravilo za lajšanje želodčnih težav, ker baje požre kar se ne da prebaviti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - potem se pa človek zamisli...

Grem zdaj župco pristavit.

Tejcha pozdravi bibo še v našem imenu.
Tevža in Matevž veselo igranje in nič solzic, pa danes še tako verjetno ne bo krize. 
Pupika kakšna bolezen pa je to, znaki, zdravljenje? Sem že slišala, pa nič ne vem o njej.

Ok, zdaj pa res grem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 9:47:43)

Adrijana.sara, em... js sm to s cocacolo in bobi palčkami mislila čisto resno! Pa mislim, da mora bit kombinacija obojega. Pomaga proti driski, res!

Drgač pa je Tilen direkt usekan na mehurčke. V pričakovanju, da se bo kremžil, sem mu dala za poskusit Schweppes... in je blo za slišat samo: "Njam, njam"... in potem borba za kozarec...




pupika -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 9:55:04)

adrijana.sara rota virus je bolezen, ko otrok samo bruha in ima driska, je lahko kar nevarno, ker lahko vse kar poje zbruha in lahko dehidrira. Moj nečak je moral it v bolnico na infuzijo, ker ni nič obdržal v sebi kar je pojedel. Lahko pa je samo lažja oblika, pazi da bo sara dovolj pila.

Pa javi kako je z Saro




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 10:32:48)

prepečenec bi ji jaz dala. coca cola in slane palčke




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 10:36:46)

kar se tiče mehurčkov so tudi pri nas problemi ker kakor vidi kaj drugi pijejo on takoj PIL BI ... in kriza... mora dobiti pa konec. ne pustim pa da je tega veliko, tako malo za jezička in je čist navdušen

adrijana sporoči nam kako je




tevža -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 12:29:52)

oj!
 
adrijana, kot so že ostale napisale poskrbi, da bo dovolj pila. za drisko je pa kolegica, ki je dr. rekla, da so resnično dobre bobike in/ali prepečenec. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]ko bosta izvedeli kaj več, pa javi....

prvi dan v vrtcu je USPEL! po zajtrku sem ga pustila samega. ko sem odhajala, sem ga poklicala (ko bi ve videle oči od pom.vzg. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image] češ, kaj boste pa vi sedaj naredila gospa. mislite razdražit otroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) in rekla pa-pa. matevž me je pogledal, pomahal nazaj in se naprej igral [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. vzg. je bila vidno presenečena in navdušena. prišla sem ga iskat po kosilu in vzg. je rekla, da je bilo popolnoma bp. yes! nobene solzice, nič jamranja, klicanja mamice....skratka super! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] zelo sem vesela, da se je tako izteklo. rekla mi je samo, da je zelo živahen (sem jih takoj opozorila pa mi niso verjele [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), da morajo kar malo bolj paziti nanj, saj je skozi v pogonu. jah, mali živček je. na poti domov pa je v avtu zaspal kot klada, brez dude in zdaj spi v postelji.

tejcha- gumi škornjčke sem jaz zasledila v cicibanu in chiccotu. tudi mi jih bomo kupili, ko bo hodil čisto sam. ta vikend je dnevno sobo prehodil cca. 10 sam. tako da mislim, da smo res tik pred tem, da bo racal naokoli. 

grem še malo postorit stvari po stanovanju....lep dan





NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 12:41:59)

No tevža vidiš kako nas otročki presenetijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz sem imela mal problemov kakšna slaba dva tedna da je zjutraj jokal ampak je bilo prec ok.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 12:42:21)

Sara se je dopoldan še malo naspala in je celo nekaj malega pojedla, pa zaenkrat še ni bruhala. Tako, da upam, da ostane pri tem. Driske še ni na vidiku, kakala še tudi ni. Upam, da je bil samo razdražen želodček in se je moral samo počistiti. S coca colo pa ne bi upala tvegati, če jo čokolada čist naspidira, kaj bi šele ta naredila. Jo bomo pa uporabili kot zadnji izhod, če bo potrebno.

Zdajle je pa že spet tako utrujena, da mislim, da bo počasi padla - spet.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]MATEVŽ zdaj pa kar nadaljujta v tem tempu, da bo za oba bolj prijetna izkušnja.





dalin -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 13:18:50)

Dan
 
Se me še spomnite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].Prvi delovni teden je za mano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].V soboto sem delala ponoči,je imela ena gospa abrahama in je naročila večerje za 120 ljudi,kar se je zavleklo do 6.zjutraj.No,ob štirih so se "spokal" domov,preden smo pospravile mize in spolirale vse kozarce je bila ura šest zjutraj.Naslednjo soboto pa spet,pa naslednjo glih tako,potem se pa itak silvestrovanja začno,tako da bosta november in december kar naporna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image],pa nobene sobote ne bom fraj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
 
Žan je šel danes prvič "zares" v vrtec.Je vzg.rekla naj ga kar po kosilu pridem iskat.Zjutraj ni nič jokal,tudi registriral ni da me ni,zajtrk je lepo sam pojedel,sadje pri malici tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],kosila pa ni hotel veliko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Je rekla da mu je lahko samo tri žlice "poturila" pa še to s težavo,ker je bil zaspan.Doma gre tazadnji čas ob 11.30 spat,v vrtcu pa takrat šele kosilo dobijo.Pa še segedin so imeli in Žan ga ne mara.Se čudim da tako majhnim otrokom sploh dajo kaj takega.Upam da bo tudi jutri brez problema ostal v vrtcu in da ne bo za njim vse skupaj prišlo.Zdaj spi,jaz sem si pa čas za vas vzela,saj sem dopoldne pospravljala po hiši in se motila z delom,da nisem preveč tuhtala kaj Žani v vrtcu počne(če joka).
 
Žan še nima škorenjcev,bo pa treba malo iti v trgovine pogledat,če imajo kaj.Sem šla že prejšni petek po trgovinah,pa za tako majčkene niso imeli še nič primernega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Zaenkrat ima nikice in višje masove čeveljčke,to je pa tudi vse zaenkrat.
 
Tejcha kako tvoja biba?
Tevža držim pesti za uspešno uvajanje.
Ajne vi pa kar veliko potujete,a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Bi šla pa tudi jaz zdaj nekam pod palmo ležat,pa pir srkat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Adrijana upam da je bilo bruhanje samo prehodno in se bo umirilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image].
 
Še to:Žan že kar kakšnih deset dni lepo hodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in štirinožnega pogona[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne uporablja več.
 
Lep dan




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 14:06:34)

Dalin [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za uspešen štart v službi, vrtcu in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za Žanovo hojo! Pa pošiljam ti velikoooo energije, ker mislim, da jo boš res potrebovala pri takem tempu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Tudi jaz vedno bolj ugotavljam, da bo potrebno Saro dat v vrtec, ker ni šans, da še zraven pišem diplomsko. Moj ima svojega dela toliko, da si ne more privoščiti, da bi pazil malo bibo, drugim je tudi ne morem skoz podtikati, zraven nje pa tudi nič ne naredim, sem že poskušala. Bo treba počasi stopiti na realna tla in malo ptičko spustiti iz gnezda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  - mi je že zdaj hudo!




yennika -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 21:47:17)

čer...

Samo na hitro, sem ravno izpod tušeka, bila na jogi.Ne morem vam povedati kako mi paše...še pa še...zdaj pa gospodinje.

tevža-super za malecka in vrtec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

adrijana-lahko da je rotavirus, ni nujno da se pojavita driska in bruhanje skupaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Poskusi ji dati kake lahke dietne reči, da pomiriš želodček, ne vem, mogoče kuhan riž na vodi-žiševo sluz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], prepečenec, ŠIPKOV čaj-kamilice naj bi samo še bolj razdražile zadevo....s coca-colo jaz tudi ne bi, še sama ne pijem gaziranih pijač, razen cocte zraven pice.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Vem, da ste mislile kot prva pomoč za drisko....sama sem pa že poskusila in res pomaga v kombinaciji s palčkami.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


dalin-veliko energije ti želim!


Vse ostale prav lepo pozdravljam in vam vsem želim lahko noč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

....bataškornje-mi jih pa imamo, haha...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/07/1105/gfd-PA060019.jpg[/img]





yennika -> RE: Septemberke 2006 (5.11.2007 21:48:09)

tevža-kuku, vidim te!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 7:09:58)

jutro

dalin kar revca boš zdajle v teh mesecih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  ... naj zdaj zaposlijo mal več kadra ko je taka gužva- študentje? in seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vrtec. vsaj to naj gre tako kot je treba da ne boš še na tem sesuta. to s kosilom je pa narodna reč, pri nas v vrtcu imajo kosilo ko se zbudijo ker je sama vzgojiteljica rekla da so otročki preveč zaspani da bi jedli. in grejo spat okrog 10 (mal drugačni sistem ki meni zaenkrat full ustreza)

adrijana poglej s stega vidika da so naši sončki full radi v družbi sovrstnikov in ko ga vidiš kako uživa potem je tudi tebi ok. tako da kar pogumno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]







Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 7:33:00)

Ojla!

Js sm že pokonci več kot eno uro, pospravila sem po kuhinji, zalaufala pomivalca, odnesla smeti... in sedaj čakam, da se zbudi naš Veliki mali... Grlo me boli za popiz***, smrkam, glavobol, kiham... in se zato nalivam s čajem, pa s prežganim sladkorjem, pa mažem z neko žavbo, ki res odpre sinuse, ampak na žalost le za krajši čas, pa v nos zlivam aquamaris, pa med in limono tolčem kar na suho... Dans imam pregled in upam, da mi da G žegn za kako konkretno reč, ker bom drgač hin... zdle si pa prav želim, da bi se lahk zabubla pod dekno in da bi me vsi pustil pri miru... le kje so tisti stari časi??

Zdej je pa mali auf... in grem zamenjat rit, ga oblečt, pa zopet napacat kuhno... Zdej hoče vse sam jest in to letiiiii.... Sej ne nalašč, sam kr pade... js pa pod stolom lovim, kar se da... tla v kuhinji pa sp potrebna ene orng dezinfekcije, pa pucam čist vsak dan...

Javim, kaj bo zvedla dans...







dalin -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 8:44:36)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI



in seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za vrtec. vsaj to naj gre tako kot je treba da ne boš še na tem sesuta. to s kosilom je pa narodna reč, pri nas v vrtcu imajo kosilo ko se zbudijo ker je sama vzgojiteljica rekla da so otročki preveč zaspani da bi jedli. in grejo spat okrog 10 (mal drugačni sistem ki meni zaenkrat full ustreza)








Saj je bil tudi v našem vrtcu tak sistem,pa se je ena mamica pritožila,da njen otrok ne gre nikoli pred dvanajsto spat.In zagnala paniko,tako da so potem urnik spremenili in gredo otroci po kosilu spat.Ne vem,no,zaradi enega otroka morajo ostali "trpeti".Žan je že ob 11.koma in verjamem da mu ob 11.30 sploh ne paše jesti.Pa drugi teden bo še slabše,ker bo vstajal pred sedmo zjutraj,ker imam dopoldansko.Ta teden lahko vsaj spi do pol osmih.
Je pa danes zjutraj jokal,ko sem ga oddala vzg.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  Ga je morala kar strgati z mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Sem pa potem pred vrati poslušala in je kmalu nehal.Meni se pa še zdaj srce trga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Pa včeraj sva se vidla vsega skupaj pol ure.Ko sem ga po kosilu domov pripeljala,je takoj zaspal in spal do 15. ure,ko sem bila že v službi.Zvečer,ko sem prišla domov je pa tudi že spal.Bo treba vse enkrat noter prinesti,se bova pa drugi teden bolj crkljala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Hvala vsem za lepe želje glede službe in čestitke ob Žanovih korakih.

Zdaj se grem pa na podstrešje spraviti in poiskati kakšne cotke od tavečjih treh za Žana.Saj vem,da zdaj ko nuca,ne bom nič našla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .




dalin -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 9:38:25)








[image]http://www.ani3.dk/born02/born0/windelwinni.gif[/image] Naši septemberčki praznujejo:
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  26.08.
 
BOROVNIČKA - NIK
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   01.09.
 
YENNIKA - KLEMEN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image] 02.09.
 
ZALA ADL - ZALA
 
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  02.09.
 
NATAŠI - TIMOTEJ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.09.
 
TANYKA - RENE
BUCHKA - FILIP
 

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   04.09.
 
x_SREČKA_ - VESNA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   04.09.
 
INCABINCA - LOVRO
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   06.09
 
JULAM - AMADEJ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   07.09.
 
ZVEZDA06 - EMA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   08.09.
 
NEN - NEŽA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   08.09.
 
PUPIKA - GAL
 

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   09.09.
 
BUDA - TILEN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   09.09.
 
ADRIJANA.SARA - SARA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   10.09.
 
PRINCES - LIA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   10.09.
 
KATY - TILEN
 

 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   11.09.
 
ŽIŽA - URBAN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   12.09.
 
MATEJČICA - TOMAŽ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   14.09.
 
ANIKA_24 - LANA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   15.09.
 
ALENKA11 - ALEKSEJ
ANČ - TRISTAN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   15.09.
 
KALIPSO - ZARA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   16.09
 
MAJA81 - LARA MARIE
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   22.09.
 
SONČICA - BENJAMIN
TEVŽA - MATEVŽ
 


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   23.09.
 
SANJAS - MAKS OLIVER
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   25.09.
 
ROSE22 - NEJA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   26.09.
 
AJNE - AJDA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   27.09.
 
DAJANAX - VITA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   27.09.
 
DALIN - ŽAN
MIRIJAM - TOBIJA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   30.09.
 
TEJCHA - TILEN


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.10.
 
LINA - TRISTAN
 
 
 
 
 
 
21[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/t_piepie.gif[/image] 12


 
 
 
 







dalin -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 9:39:26)

Amadeju za 14 mesecev
 
[image]http://www.syllienachtvlindertje.nl/images/verjaardag/big%20happy%2520birthday%2521%2521.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 10:28:07)

tejcha se te je pa lotil tole, daj vzemi vršičke če jih imaš ker ti le pazi malo bolj na sebe

dalin veš je bilo pri nas enako, prvi dan brez problema (ni vedel da bo potem kar vsak dan ostal tam brez mamice) potem pa jok vsako jutro slabih 14 dni. potem pa ničveč solzic in gre kar sam. imela sem pa tudi probleme potem popoldne doma, skos eno tečnarjenje in ovijanje okrog mene po naročju.... pogrešajo mamico kar je logično saj smo bile prej z njimi 25 ur na dan potem pa kar na enkrat v kruti svet- pravi moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] da življenje ni potička







tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 12:16:31)

oj!

jaz sem doma in čakam, ali me bodo poklicali, da naj pridem po matevža, ker noče zaspati. sem namreč pred 15 min govorila z vzg. in je rekla, da vse vse ok, le da je ZELO živahen in da ne kaže nobene utrujenosti. in če ne bo zaspal, me pokličejo, da pridem ponj. že zadnjič sem jih opozorila, da je mali resnično živahen in da ga je povsod dosti, a mi niso najbolj verjele na besedo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . in tako sem v dveh dneh slišala že tretjič da je živahen, tako da mislim, da imajo kar dovolj dela z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]  jah, vsi otroci niso enaki in res upam, da ga zato ne bodo bolj "na trdo" obravnavale. jooooj, zdajle mi pa malo živčki delajo, priznam.....no, upam, da bo vse ok??!!!!!

yennika, mali je prava faca. super!

matevž se je včeraj prvič samoiniciativno spustil in hodil. in potem je to ponavljal še celo popoldne do večera. tako, da lahko uradno rečem, da smo osvojili prve samostojne korake.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]   julam, kako pa vaš ziheraš? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

aja, včeraj, ko je tevž prvič jedel kosilov vrtcu, so imeli matevža z repo in meso [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ....meni se je zdelo tako simpatično; matevž je matevža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

adrijana, kako sara?

grem še za nes pristavit....  

pa-pa




dalin -> RE: Septemberke 2006 (6.11.2007 12:37:21)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

in tako sem v dveh dneh slišala že tretjič da je živahen, tako da mislim, da imajo kar dovolj dela z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]  jah, vsi otroci niso enaki in res upam, da ga zato ne bodo bolj "na trdo" obravnavale. jooooj, zdajle mi pa malo živčki delajo, priznam.....no, upam, da bo vse ok??!!!!!






Vesele naj bodo,da je tak živahnež,in ne vidim razloga da bi ga na trdo obravnavale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Bo pa celo skupino pokonci držal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],ker je bolj živahen,jim vsaj dolgčas ne bo.

Žan že spi,jutri bo pa v vrtcu spal.Če bo zneslo,je rekla vzg. da lahko bo hudo lahko bo pa brez problema zaspal.Pa tudi če zaspi,po mojem dolgo časa ne bo spal,ker Žan mora pa res imeti tišino,tega pa v vrtcu ni.Evo,Tevža,zdaj pa tudi mene živci dajejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Grem zdaj še krompir dati kuhat,bomo imeli repo in matevža za kosilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](Tevža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]).

Če ne prej,pa jutri kaj napišem.

Čao




Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>