RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 21:14:13)

Joj, joj... se mi je vse spet nekam izgubilo, pa saj ne vem kaj sem nazadnje naredila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Najprej Tejcha jaz bi ti z veseljem pomagala, če bi vedela kako. Mogoče mi uspe na msnju dobiti kolega, ki se bolj spozna na te reči in ti posredujem. Če še sploh rabiš?

Ajne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vso energijo. Vidim, da ste zelooo aktivna družina in se vam skoz dogaja. Kar tako naprej s polno paro!
Slikce www.slikomat.com (pobrskaj, velikost 320krat 240, naloži, kopitaj prvi link, prilepi v rr post in že mi zadovoljno gledamo slikico).
Srečanje  - očitno bi nam do sedaj najbolj odgovarjal torek 23.10, ker petek že za dve odpade. Kaj pravite?




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:00:30)

UPS, pa če vam povem, da ga prej ni bilo, pa nalagal tudi ni. No, zdaj je pa dvojno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:01:37)

Sem uspela poštimat - no, tud js sm se obrnila na kolega, ki je stručko na tem področju. Sama itak ne bi nič zrihtala, ker nimam strežnika na razpolago, kamor bi zadevo obesila... No, uspelo je in jutri bojo že pridno tiskali letake (pa niti ne vem v kateri državi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]), js bom pa tud lažje spala.

Srečanje, ZA torek! Tevža, zdej pa sam napiš, kaj imaš v planu, :)


Js grem pa sedaj vodoravno. Šibam jutri zjutraj v MB na inštruktažo-  tudi letos bom sodelovala pri raziskavi Slovensko javno mnenje in grem iskat material.

Čim prej se pozdravite!


Papa







adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:03:38)

No, jaz sem pa ravnokar izvedela. Če še bo katera kdaj rabila, vključno z mano, bo vsaj nekje shranjeno.



http://www.box.net/individual






Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:16:33)

Adrijana, tole je plačljivo... :(





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:18:05)

Sicer je 14 dnevni free trial, sam je treba rej vnest cifro kreditne kartice - tega pa js ne prakticiram...  Sej preko spleta sem že marsikaj kupila, sam takih reči se pa ne grem, :)




ajne -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 22:50:49)

samo za adrijana.saro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] (in ostale tudi seveda):

[image]http://www4.slikomat.com/07/1019/jxv-DSC03207.jpg[/image]

evo, upam da bo uspelo... takole mi namreč jemo jogurte... no ja, čez nekaj let bo bolje...

če je torek sedaj potrjen, potem je meni ok. zdaj pa še uro in kraj, pa smo zmagale!!! no organizatorke, zdaj ste ve na vrsti...

grem pa v mižule, k komaj držim očke odprte... šoping je pa uspel, smo kupili vse razen bunde za taveliko...klasika!

lahko noč.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 23:07:48)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Ajne! Imate pa zelo lepo pupiko, ti svetli laski in velike, temne očke. Pa smo jo le dočakali... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], nič več skrivanja.

Tanyka to pa nisem niti gledala, jaz tudi ne zaupam tem stranem. Sem kar link nalepila. Važno, da si vse uredila in boš lahko mirno spala.

ALENKA11 VIDIM TE!!!!!!!

Zdaj pa res grem tudi jaz spat, dovolj sem danes pisarila tu gor in nam nabijala poste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lep vikend vsem skupaj




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (20.10.2007 12:24:11)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Nobena noče nič napisati!

No, za naše izpuščajčke so očitno res krive mandarine, ker jih sedaj ni jedla dva dni in so popolnoma izginili. Malo še čistimo noseka, drugače je pa že ok.

Zdaj se gremo pa razvajati k babici in še potem kolegice, tako da ve pa kaj lepega napišite, če boste utegnile.

A pri vas sneži? Baje kar v dostih krajih sneži, prav tako sem sedaj izvedela, da tudi na Pohorju (malo nad Bistrico), kamor gremo. Ga bomo šli pa iskati, če ga tukaj še ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - sneg mislim!

Lep vikend




yennika -> RE: Septemberke 2006 (20.10.2007 13:49:57)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nobena noče nič napisati!

Zdaj se gremo pa razvajati k babici in še potem kolegice, tako da ve pa kaj lepega napišite, če boste utegnile.

A pri vas sneži? Baje kar v dostih krajih sneži, prav tako sem sedaj izvedela, da tudi na Pohorju (malo nad Bistrico), kamor gremo. Ga bomo šli pa iskati, če ga tukaj še ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  - sneg mislim!

Lep vikend


Hej,

ja tukaj pri nas snežiiiiiiiiiiii.Fuj, pa mrzlo je zelo.Sma kar notri.

Lump spi popoldanca, jaz sem pa zraven njega zadremala za kako urco.Zdaj pa sem zlezla izpod tople oddeje in me kar ima, da grem nazaj.Pa se morem lotit diplome....sem slamnatna in morem izkoristit tišino.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Moj predragi me ne da iz rok, če je doma.Pravi, boš že takrat kaj delala, ko bota sama in bom v službi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Če verjameš, takrat mam jaz rezervirano RR.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sma imela danes čudovito kosilo.Sem naredila tetsenine z zelenjavno, mesno, smetanovo omakco.Zraven pa rdečo peso-Klemen jo obožuje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tevža-jaz oblečem malega za vrtec kot drugače, majčka, hlače.Le redko je v trenirkici.Tisto ima bolj za doma, kot mami.Prvo, ko pridem domov iz službe skočim vanjo.Sicer se zelo umaže, sploh če so v peskovniku.Pa kaj, se vse lepo opere.Itak pa ima tam v omarici še najmanj 2 kompletka, da ga lahko vedno preoblečejo.

Srečanje-bom verjetno opravičilo napisala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Iz službe prišibam namreč okoli 16ih, skuham, pojemo, pospravim, je ura že čez pet.Spijema kavico, gremo na sprehod, v trgovino in to je to.Kopanje, večerja, spanje.Lahko noč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Sem koma že ob osmih.Skoraj sede zaspim pred tv.Mi je pa zeloooooo žal.


Ajne-lepa je tvoja pupa.

Dalin-ste ok?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]

Tanyka-kako tvoja kozica?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Tejcha, si prisotna, ampak kje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Grem kuhat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image], da se malo k sebi spravim.



Lep snežni in deževni pozdrav.





zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (20.10.2007 14:13:33)

yenika- snezi? od kod pa si?
Fino bi bilo, ce bi poleg rojstnih dnevov na spisek dodale tudi kraj bivanja, kaj menite? Jaz za skoraj nobeno ne vem, od kod je, oziroma vse pomesam:)

pri nas je bil dopoldne tak lep soncek, smo bili do 12ih zunaj, potem je sla Ema spat, ravnokar se je zbudila in jo oci fotra- buckr in krompir- ni nic posebnega, ampak za Emin skromen jedilnik super;) jih ima rada- seveda le kuhano. Sem komaj cakala, da se zbudi, da se malo izkoristimo soncek- pa zdaj ppogledam ven in dez lije!!!! pa ful piha... skoda, ne vem ce bomo danes se kam ven sli- bo pa zelo sitna, ce bomo samo doma...

napisite kaj tiste, ki vas je "zametal" sneg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




borovnička -> RE: Septemberke 2006 (20.10.2007 23:18:28)

Se vam mal oglašam... sem se res mal izgubila... ampak vas pa kar redno berem, tak da mi skoraj nič ne uide. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No, začela sem hodit v službo. Mam krasno službo, res.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Delam s takimi škratki kot so naši otročki. Sem hitro nazaj noter padla.

Nik je pa tudi štartal z vrtcem in mu ni všeč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tolk joka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Najprej se ga še da potolažit, pol pa fertik, nič več, dokler jaz ne pridem.

Še en cel teden ni hodil v vrtec, je že zakuhal in sva bla 14 dni doma. Staknil virozo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Se že pozdravi in evo v nedeljo zvečer spet zakuha.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Visoka vročina mu ne pade do četrtka popoldne. Men se je že mešal. Tokratna diagnoza... začetek slinavke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No in tako smo bli 3 tedne doma. Zdej pa že 14 dni hodim delat. Upam, da se bo moj pikipoki navadil na vrtec in da smo za nekaj časa zaključili z bolniško.

Evo, tole je pa naš lump. Neverjetno se naši otročki spreminjajo a ne? 
Ima že kar dolge laske. Smo mu jih spredaj že 2x strigli. Kar naprej mi ga zamenjajo za punčko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sej bo znal kmal sam povedat, da je fantek.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Drugače se pa navajamo na notranjsko podnebje. Nič kaj preveč nam mi všeč. Tako pogrešam MB in moj Lent. Ponavadi za vikende skočimo gor in mi je tak hudo, ko moramo nazaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] No en vikend sva se celo s Tanyko srečale v mestu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Škoda, da ni blo več časa za klepet.

Aja, pa v šolo sem se vpisala... za vzgojiteljico. Bomo vidli kak bo šlo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Začeli smo z glasbo... note že kar sanjam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Aha, pa vidim, da sestavljate seznam z našimi rojstnimi datumi... Moj je 25.4.1981.

Aja, štajerke... se bomo dobile na kaki kavici? Za krompirjeve počitnice si bom fraj vzela in bova z Nikom v MB.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Komaj čakam! No, če bo katera za...  Lahko tudi v Celju... Ptuj... kjerkoli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tak, zdaj pa pakiram v mižale. Nočko![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 9:54:40)

Jutro!

Yennika, nimam pojma, kje sem se "izgubila"...  Ja, kk bomo zdej s srečanjem? Smo ali nismo? Kolk nas je sploh?  Škoda, da ti ne bo zneslo.

Pofočkite se! Torek, 23.10.2007 ob ??

Predlagam 18.00 - 19.00, da se ne boste prepozno vračale. Tevža, kak je plan?


Aja, a že ktera dela seznam z RD?
14.8.1983, Velenje
Če še ne, mi na ZS pošljite:
RD, kraj bivanja in mail, pa bom spravila skupaj seznamček in vam pomailala...


Borovnička, js sm pa čist zgrešila, da niste več Mariborčani... :( kolk časa pa že ne?
A zdej ste na Vrhniki/v Vrhniki? Kak se pravilno reče? No, javi, ko bota v "naših koncih". Smo že od (mislim, da marca 2006 zmenjeni za tortico), [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

Pri nas je tud snežilo včeraj (Velenje), no... Malo bi še lahko počakali s snegom, je še tak luštno okrog špancirat po suhih tleh, :)

Morm priznat, da sem se letošnje zime ful veselila. Sankanje, kepanje... valanje po snegu... zdej bo pa glaaaavni ati...js ju bom pa verjetno bolj opazovala. Buš se mi že kar pozna, drgač sm pa trenutno na -3 kg (na ogromno podlage se ta - tk skor nč ne pozna) Čakam, da me razpihne, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Zdej grem pa hitr obesti, pa novo rundo dat prat, pospravit p stanovanju, potem gremo pa k našim na kosilo.

Papa















adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 11:55:46)

Dober dan!

Naše včerajšnje potepanje se je zavleklo na danes, ker smo kar prespali pri kolegih. Je prav pasalo, otroke smo dali spat, mi pa udarili čvek. Moška sta malo prej zaleknala, midve s kolegico sma se pa začvekali do polnoči. Danes pa še zajtrk in kavica, pa domov. Smo pa videli kako gre sneg, višje nad njimi se je pa že tako vse prijelo in so hribi lepo pobarvano. Ne morem verjeti, da je oktober, ko pogledam ven.

Srečanje torek, ura je ok, jaz sem za! Yennika te bomo pogrešali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
 
Seznam tudi jaz sem še hotela predlagati, da dodamo kraj. Katera bi zdaj delala seznam? Lahko tudi jaz.
 
BOROVNIČKA najprej opravičilo, ker sem te zgrešila pri tiralici, nisem pozabila na tebe namerno. Upam, da na zameriš.
Lepo, da si se nam oglasila, Nik je pravi lepotec s temi laseki. Če bi videla to sliko kar tako, bi precenila, da je fantek star vsaj 2 leti, če ne več. Tako odrasel deluje. Upam, da ste zdaj res zdravi in ste premagali to slinovko. A nam malo zaupaš kakšni so simptomi, da bomo lahko malo pozorne pri svojih?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo in vam želim uspešno uvajanje v vrtec. Saj bo, verjamem pa, da je težko.
 SREČANJE načrtujemo v torek 23.10 in si lepo povabljeno, če ti znese. Se še pa lahko kdaj drugič dobimo kak dan z otroki, če bi kateri zneslo.
 
Tejcha si se zatipkala ali si res -3kg? A to od slabosti in bruhanja? Saj zdaj se ti pa začne tisto cvetoče obdobje - uživaj kar se da!
 
Popoldan bomo šli verjetno Aniko obiskat, če nam ne bo kaj načrtov prekrižal, pa vam bom jaz povedala kako so kaj, če nam sama noče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
 




tevža -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 13:16:25)

zelo ste pridne s tipkanjem......ker nimam časa vse prebrati in pokomentirati, vam samo na hitro potrjujem, da
tudi meni torek odgovarja. se dobimo ob 18h (mislim, da je ta ura ok kot je že napisla tejcha. no, če pa kateri ne bi zneslo, se pa lahko dobimo tudi pol urce oz. urco kasneje. ) in gremo na pizzo v puccinijia. ste za? dobile bi se kar v centru CE, se parknile in potem peške čez center.....no, jutri pokomentitram še ostalo in napišem kažipot za tiste, ki ne veste kam.

šibam pojest kosilo (možek kuha, njamiii), potem pa gremo na obisk pogledat 2,5 m staro pučico.

pa-pa




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 19:26:23)

Čer!

Ste bile pa res kar pridne s tipkanjem. Jaz sem zbolela včeraj in non stop bruham in polovico dneva preživim na wc-ju. Očitno sem neki v vrtcu staknila.

Srečanje - odvisno od zdravja

Roj. dan - 11.08.1983

Grem spat.

Lahko noč.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 20:59:30)

ohoj!

njaprej en kup [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  za vse bolančkane....take care!

ajne in borovnička - lušna septembrčka! juhuuu...sami lepotci in lepotičke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

no, upam, da se v torek vidimo v čim večjem št. zdaj pa še navodila za pot: tako iz smeri LJ (velenje-žalec) kot MB: izvoz CE-center, pri semaforju levo in skoz naravnost po Mariborski c. (mimo vseh nakupovalnih centrov). ko prepeljete manjši podvoz (bo na desni strani hotel štorman, na levi pa celea park) zavijete v križišču desno in pri prvem semaformju levo. "padete" in se peljete po enosmerni ulici in zavijete prvo desno, ko lahko - vuola....parkirajte avto in tam bom čičala in čakala jaz. če sem bila premalo jasna, se še tipkamo oz. slišimo.

grem še malo gledat izide volitev...

lep večer in mirne sanje!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 22:30:45)

                           [image]http://www.ani3.dk/kaerlighed02/kaerlighed550/knus_03.gif[/image]



Incabinca, vsi bolančki in prehlajenčki!
 

Tevža jaz te bom našla. Res upam, da nam tokrat uspe oz. meni in da se nas čimveč udeleži.
 
Še malo po netu in hop spat, Sara se mi je zdaj nekaj jokala in mislim, da jo muči spodnja, leva štirica. Tako, da sem ji po eni uri stokanja dala malo lekadola, da se bo sirotica vsaj malo odpočila. Je čisto izmučena, smo imeli bolj luftarski vikend in se je morala prilagajati sitruaciji.
 




julam -> RE: Septemberke 2006 (21.10.2007 23:24:51)

Evo, jaz študijozna, lovim nočne ure, ko fantje spijo. Jaz v torek ne bom mogla, ker sta oba moja sinkota bolana in dvomim, da bosta do torka OK. Žal, vedno mi mora nekaj ponagajat. Pa tako sem si že vse splanirala v glavi.

Več jutri...




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 7:28:29)

jutro

evo za nami je naporna noč, skos eno vstajanjem in kar neki... potem smo se pa dvignili ob petih zjutraj in ko je bilo treba it v vrtec ob 06.20 on lepo na sedežni zaspi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] potem sem ga pa varuški dostavila kar v spanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. čakam na sms da pove kako je odreagiral ko se je zbudil.

zunaj pa tako piha da bomo te naše malčke kar obtežile da jih ne odnese [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sem zjutraj dobila sms da je prijateljica rodila punčko Katjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dalin [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo

adrijana jaz izkoristim čas za nakupe kar med službo imam tako pri roki vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], sem opazila tudi jaz smrekco v merkurju pa je rekla prodajalka da imajo tolk trgovin za okrasit in da nekje morajo začeti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] moje mnenje da pred prvim novembrom absolutno prekmalu. pravi čas je okrog miklavža.

vsem želim da se čimprej pozdravijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]





NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 8:10:37)

koliko boste kaj prakticirale bundice? Jaz imam flis in brezrokavnik (ala bundica) potem pa kombinezonček. 




tevža -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 8:37:51)

dan!

midva sva že od P. dobila sva pikico in matevž ni niti pisnil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . imava potrdilo za vrtec, tako da je vse nared, da bova lahko po praznikih štartala.

jaz naravnost obožujem december, saj se povsod polno dogaja in prav tako tudi pri nas doma. sem namreč fanica vsega "kičastega" - sveče, venčki,....juhuuuu. no, se pa strinjam, da je nobembra občutno prezgodaj za krašenje trgovin...a, to je doba kapitalizma, kjer morajo potrošnike še predčasno potegniti v nakupe, da čim več prodajo. sama začnem s 1. decembrom: na vrata venček in potem sledi počasi vse ostalo. en dan v novembru moram še izkoristit in se zapeljat v ikeo, da malo še nakupim lepih stvari...letos razmišljam o čisto beli ali pa zlato okrašeni jelki. no, dovolj dovolj v oktobru okoli decembra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

julam - upam, da se čimprej pozdravite! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

nataši - mi zdaj nosimo podloženo jaknico ali pa jeans jaknico in puhast brezrokavnik, za bolj mrzle čase pa imamo bundico. dokupila mu bom še smučarske hlače, tako da kombinezona ne bomo imeli. meni se ne zdi ne vem kako praktičen, pa še lani ga ni imel niti enkrat na sebi. ko je fejst minus ima v vozičku tako ali tako zimsko vrečo in se mi zdi to z žabicami in hlačami popolnoma dovolj. za tavanje po snegu mu bom pa oblekla čez žabice smučarske hlače in to bo to. sem pa malo gledala za hlačami in vidim, da jih bom kar težko dobila. no, ampak povsod so mi rekli, da te stvari še dobijo, tako da.....



pofočkajte se še.......

solo srečanje, 23.10. ob 18h

tevža
adrijana



lep dan......




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 8:47:56)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža






pofočkajte se še.......

solo srečanje, 23.10. ob 18h

tevža
adrijana
Tejcha



lep dan......





tevža -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 8:49:30)

tejcha, ku-ku?

piješ kavico??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (22.10.2007 8:52:15)

Jutro!

Pa sej se ne morm odlimat od računalnika.

Sem pri kapučinu, mali pa razmetava... Ti tudi?




Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>