RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 7:25:33)

JUTRO

Adrijana ni problema bi ti jih tudi nekak poslala, da bi le pomagalo tem našim sončkom. Kako pa je bilo ponoči?

Mi smo imeli full dobro nočko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] je pančkal od 20.00 do 06.00 v svoji postelji. vstala sem le ene dvakrat in mu dudi dala. Tako da sva se midva tudi naspala po dooolgem času.

timotej full malo povečerja, pa očitno ima dovolj.

zvezda upam, da bo Ema tudi lahko vse jedla, da se ji bo uredilo. je od sodelavke otroček imel alergijo na vse E-je pa jajčka itd... pa zdaj lahko vse je, je hodila v moravske (se mi zdi). Okrog vršičkov se lahko pozanimam, ker jaz jih dobim že pripavljene v flaški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. zobkov imamo mi 5 tako da pred nami sta fejst v prednosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]










NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 8:03:25)

oooo poroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]   ZAKOOOON

Full sem navdušena. To bo poroka na prostem in je takoooo lepo. Full travca (taka kot na golfu) potem tepih. okolica je samo trava potem nekaj drevesov, čisto na mirnem koncu nobenega šunda in nič. ženin počaka nevesto tam na sredini potke. jaz pridem z avtom pet min. za njim in me pospremi oči do njega potem greva pa skupaj naprej. med tem dogodkov bova imela nušo darendo v živo ki bo zapela verjetno (dan ljubezni). potem je obred in nežna glasba, potem naredijo rižev "špalir" in potem pogostitev. imajo nekaj kelnarjev ki bodo lepo poskrbeti za vse. zdaj se moramo še dogovoriti kaj bodo stregli- sadje, pa kanapejčke ali eno meso na žaru ki je potem na palčki, pa piškotki ,.... drugače je pa to to.... sem bila full full zadovoljna in vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . menda se je damjan murko želel tukaj poročiti potem mu je bilo pa predaleč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa oto pestnar je pel na eni poroki in se je tudi on poročil in je rekel da če bi vedel za ta prostor bi se sigurno tukaj. oni full ne oglašujejo in jih je kar težko najti.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 9:31:22)

hoj!

zeloo ste pridne....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

naše noči so mirne; spat hodi ob 19h (kakšno minuto čez) in spi do 6.30-7h. priden fant.

zvezda - upam, da bo malčica čim prej premagala alergije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  
 
yennika - ja, res lepo, da si se malo pofočkala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]....
 
nataši - tole bo pa lepo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image] en nasvet, če lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ; na D-day se ne pusti motiti NIKOMUR. kaj bo komu všeč in kaj ne, kdo kaj dela....boli te k.....to je VAJIN dan in imejta se tako kot sta zastavila. srečno!
 
adrijana - jaz mislim, da pri kg oz. višini igra vlogo konstitucija oz. geni staršev. matevž je zelo aktiven, poje nekaj povprečnega, prebava odlična (kaka 3-4/dan), pa ima celih 12kg in 82,5 cm. ja pač mali velikanček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . kolikokrat na dan pa kaj vaši kakajo??

sem pa včeraj zvečer po tuširanju opazila, da se mu je koža spet zelo poslabšala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  in da ima vse flekaste nogice in komolce. enako kot je že imel (kao atopijski dermatitis). po navodilu P sem napisala njegov jedilnik za 72 ur nazaj in ga naročila na pregled, tako da imava danes ob 11h P. ni pa jedel nič posebnega ali česa novega, tako da nimam pojma, zakaj se je spet pojavilo. no, bomo videli.

včeraj sem uspela pokukati v njegova usta in videla, da je pogledala v svet sp.d. 2. smo na št. 7.....smo pri bolj brezzobih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

danes bo očitno spet lep dan...uživajte!

kje pa je kaj anika, ajne, zala adl,....ku-ku??






NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 10:15:35)

tevža hvala za nasvet... vsak je dobrodošel sploh od tistih ki ste dale to že čez. bom upoštevala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Tale tvoj otroček je pa full priden, da tako zgodaj zaspi in potem celo nočko do jutra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  jojjj timotejček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  no pa saj smo si različni, da bodo le zdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image].  Pri nas kakamo (zdaj evidenca ni čisto točna ker je v vrtcu) vsaj 2 krat, včasih 3 krat na dan. Tevža mi smo pri zobku št. 5 tako da - no coment [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 12:52:09)

Smo čisto na dnu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Kje pa ste vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 13:54:29)

HM... kje pa ste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 14:10:48)

evo, naju oz. bolje rečeno mene, ker tevž panča.

P nama je potrdila AD in glede na jedilnik, ki sem ji ga predložila, je rekla, da so velika verjetnost vzrok mandarine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. pa tako rad jih je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. z jedilnika morava črtat, da se koža umiri, mandarine, čokolino, med in svinjino (ki pa je doma sploh ne jemo). od sadja lahko zdaj je samo banane in jabolko. še dobro, da ima jabolko zelo rad (skoraj celega sam pogricka; jaz mu načnem, ga dam celega v roke in potem ga gricka skoraj do pešk [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]).

danes je pri nas bolj oblačno vreme in ni nič kaj prijetno vzdušje. sem namreč bolj vremenska...

aja, včeraj sem bila v okaidiju in malčku kupila ful lušne, mehke športne hlače (18eur). malo že računam za vrtec, da ne bi bil skoz v kavojkah ali pa trenirki. se mi zdijo take hlače še najboljša rešitev (udobne in še šminkaste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]). kaj pa oblečete vaše palčke za v vrtec?

uživjate....   




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 14:17:58)

Dan!

Pa se mi je uspelo prilezti na rr. Mi skoz nekaj načrte križa, pa nič slabega - dopoldan me ni bilo, zdaj dva obiska, pospravljanje...

Sara je noč prespala čisto proti pričakovanju, glede na to, da sem pričakovala katastrofo. Zvečer je dobila malo vročine in sem jo pustila, da jo je ponoči malo kuhalo, vendar se ni skor nič potila, jo je pa imela. Zjutraj se ji je v postelji pridružila teta, jaz sem pa morala na sestanek preko borze. In so spali do pol devetih - pri meni nikoli tako dolgo ne spi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], jo je sigurno dol držala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Kašlja samo, ko se zbudi oz. se skašljuje, ni več sluha ne duha o suhem kašlju od včeraj. Nosek spušča gnoj in ima malo vročine, 37,5. Zdravniku je nisem peljala, ker bi so sigurno spet s čim našopala, jaz bi pa rada, da se telo samo pozdravi, da se ne bo spet ponovilo. In zaenkrat kaže dobro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ! Hvala za skrb in podporo!

Nataši super načrt imate za poroko. Na tak način bi pa še mene zamikalo, ker tisto na matičnem urado mi je tako neosebno in hladno, da sploh ne dobiš pravega občutka, kar nekaj mimo leti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]kar tako naprej!

Tevža držim pesti, da se tudi Matevž zmaže iz tega in da je samo lažni alarm.

Mi je pa kolegica rekla, da je zdaj en virus, ko otrok dobi pikice in se nič ne zdravi, tako da mogoče imamo mi to - glede na to, da sta z njenim bila skupaj in tudi on preboleva.

Sara ne pusti več pisat, predem kasneje!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 16:25:47)

Tevža sem šele sedaj prebrala tvoj zadnje zadnje javljanje. Mandarine? To mi je pa dalo malo misliti - mogoče pa Sari od tod pikice po obrazu, ker mandarine je pa res začela šele zdaj jesti. Jih bom tako ukinila z jedilnika, ker premišljujem, da je bila so izpuščaji že skoraj popolnoma izginili, danes so pa spet bolj vidni (in jaz krivim prehlad) - včeraj je pa res dosti mandarin pojedla, prejšnje dneve pa ne, ker jih je doma zmanjkalo. Bomo preizkusili!

Zvezda06 kaj z bioresonanco pa ne bi poskusila? Mislim, da je to bolj učinkovito oz. da težje naletiš na nestrokovnjaka kot pri bioenergetičarjih. Mogoče samo tist prvi test, da vidiš kakšna bi bila diagnoza. Je pa nekje okoli 50€, vsaj bilo je tam nekje.
Upam, da ne bo potrebno nič od tega in se vam uredi samo od sebe, verjamem pa, da je to zelooo težko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Pri zobekih pa res vodite - mi smo na 11, 12 na pohodu.

Lp




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 16:46:26)

DA še js pristavim piskrček:

Tudi pri nas so bile problem mandarine. In to že lani, ko sem še dojila - pojedla bi jih par kil na dan, pa nič drugega ne bi blo treba. Je bil pa mali čist marogast.  Prav tako po pomarančah.

Poskusite kak dan čist brez, potem pa en dan za probo... pri nas so se izkazale za edine krivce...

Tevža, kaj pa problemi s kožo zaradi mraza? Moja sestra je bila čist flekasta, če je bilo zunaj hladneje.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 17:14:38)

Tilen je najbolj srečen, če lahko pospravlja posodo v kuhinji. In vsake tolk časa mu pustim, da mi preuredi eno omaro. In ravnokar je iz kuhinje v dnevno prišel z dvema pokrovkama in z njima udarjal skupaj kot da ima činele... Sm se skor polulala od smeha... Svašta! Le kje je pa zdej to pobral...

Sem vam enostavno morala napisat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 19:04:05)

Tejcha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tako majhni, pa že take brihte, ne? Soseda vedno govori, da ko sta bila njihova otroka majhna, niso imeli skoraj nič igrač, starši so delali in ne zraven njih tičali cele dneve in za igrače jima je v stajico dajala pokrovke in kuhljo, da je bil mir.

Tevža, ker si se toliko potrudila, da si nam recepte napisala, sem šla poskusit narediti piškote. Sicer sem malo prilagodila recept, glede sestavin, ki jih imam doma - suho sadje sem spet pozabila kupiti, sem naletela na nov problem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - kako se naj znebim zdaj Sare, ki mi vsako minuto teži, da je am am in me vleče v kuhinjo po piškote. Sem jih skrila, pa ne pomaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Super recept, s sadjem bodo še boljše, sem prepričana. Ko se pa spomnim čokolado kupit, pa poskusim še kolač. Se še priporočam za kakšen tak bolj lahek recept, bom mogoče začela bolj pogosto kaj pacati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 19:50:11)

Čer!

Se sam na hitro javljam, sem danes že pridno službovala, so že klicali. Sem utrujena do konca!!

Oblečem za v vrtec ga jaz v trenirko, ker mislim, da je najbolj pomebno da se otrok udobno počuti, da se lahko brez problemov umaže...

Za ostalo pa  že nimam več moči pisat, ker grem spat - ja, prav ob osmih bom šla spat - pred mano je namreč naporen vikend. Jutri delam do pol štirih ob petih pa že letim na Debeli rtič na intenzivne vaje in pridem domov v soboto ponoči. Ful mi je bedn da bom brez Lovrija in imam ful slabo vest, čeprav vem, da mu ne bo hudega... Tokrat bo prvič, da me ponoči ne bo doma.... :(







tevža -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 20:56:58)

hoj!

tejcha - upam, da bodo pri nas tudi problem "samo" mandarine, saj je na izbiro še dovolj drugega sadja, tako da ne bo panike nadomestiti vitaminčkov. na mrazu nima nobenih flekcov, tako da je očitno res kriva hrana. matevž igra s "činelami" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  kadarkoli se prikrade v kuhinjo; sem se mu pa tudi sama prvič zelooo nasmejala. res so lušni.....

incabinca - jaz nikoli ne kompliciram, tudi če umaže najboljše in najlepše hlače...pralni stroj vse opere. grozne so tiste mame, ki "našminkajo" otroka, potem pa se ta še usesti na klopco ne sme....grooozaaaa. ker  sva oba z možekom "šminke" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] , je posledično tudi matevž mali frajerček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . nasploh pa nisem pristaš "raztegnjenih" trenirk. sto ljudi sto čudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]
tudi midva še nisva čez noč nikjer pustila matevža, a vse je enkrat prvič. če ne prej, se bo to pri nas zgodilo 20.11., ko greva z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]  na koncert. držim pesti, da bo vse bp in da boš čim bolj mirna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

grem še malo pred TV...predsedniki....potem pa še forenziki, če bodo učke dovolile.

pa-pa  




tevža -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 21:06:35)

še nekaj: za drug teden sem preverila možev urnik (se moram kar v njegov rokovnik vpisat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in imam lahko prosto torek, 23.10., in/ali petek, 26.10. če večini kakšen od dnevov odgovarja, se lahko končnoooo dobimo.

naj bo dovolj za danes....




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 21:09:45)

Jaz sem pa tako žalostna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .Žan ima vročino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Je bil cel popoldan nekaj sitkan,zvečer pa vročina.Cel popoldan imam že itak uničen,z večerom skupaj,....
Me je popoldan klicala mamica od Domnove in Davidove sošolke in rekla,da je njihova punca že parkrat potožila,da jo Domen tepe.Sem še zdaj šokirana,sploh zato,ker je Domen tako punčkast,še muhi ne bi nič naredil.Pa ne da ga zagovarjam,ker je moj sin,res je tak.Ne rečem za Davida,on bi se s hudičem stepel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
Sem mu cel popoldan "možgane prala",on je pa vztrajno zatrjeval,da jo je samo enkrat udaril,ker ga je spotaknila.In še povedal,da je zafnana,da samo tožari,.....
Sem tudi učiteljico domov klicala in njen prvi odziv je bil:"TO PA NI RES!" Se bo jutri pogovorila z obema,mislim pa da punčka malo privija resnico.Sem potem še enkrat njeno mamico klicala in ji rekla,da naj hčer,v prvi vrsti,nauči,da se bo znala postaviti zase.Pa mi je rekla,da ona njej zeeeeeelooooo verjame in da hčer sploh ni pustila,da bi me mami poklicala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Mislim,da to že nekaj pove.Kaj menite.Šest let sta bila skupaj v vrtcu in nikoli ni bilo med njima nobenih konfliktov,zdaj pa kar naenkrat,....
Aja,mi je pa še rekla,da če se ne bo nehalo,bo sina do psihologinje peljala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Takrat mi je pa pokrovko z glave odneslo.Sem ji tako nazaj povedala,da jo je verjetno pribilo.Ona z mojim otrokom ne bo nikoder hodila.Ima svojega,pa naj ga "štima".
Se vam pa opravičujem,ampak sem se morala malo oddahniti.Vem,da bi morala pisati o Žanu,ampak me je to res iz tira vrglo.

In kot da ne bi bilo že to dovolj,mi še Žan zboli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Ma,sem čist zamorjena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Sem zmučena,fizično in psihično.

Pa da vseeno malo pohvalim Žana.Nataši tudi Žan spi od cca.19.00-19.30 zvečer,do 7.30-8.00 zjutraj.Je res priden,edino zdaj ga ta kašelj ponoči zbuja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 21:28:30)

moram se oglasit na tole prigodo....

dalin - tale pa verjemem, da ti je pisker dvignila....kaj vse si nekatere mame privoščijo...tuje otroke bi vozile k psihologom in ne vem še kam vse, svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa v vitrino in prah z njih dol brisat. joooj, me to [image]http://www.ani3.dk/smiles04/smiles1/i_angry_steaming.gif[/image]. res sovražim dvojna merila.

zdaj pa res - ciao!




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 21:33:32)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

moram se oglasit na tole prigodo....

dalin - tale pa verjemem, da ti je pisker dvignila....kaj vse si nekatere mame privoščijo...tuje otroke bi vozile k psihologom in ne vem še kam vse, svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa v vitrino in prah z njih dol brisat. joooj, me to [image]http://www.ani3.dk/smiles04/smiles1/i_angry_steaming.gif[/image] . res sovražim dvojna merila.

zdaj pa res - ciao!


Ja,Tevža tako je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].So pač privatniki,in nekaj več od nas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 22:04:17)

dalin- HUDO!!! Mene bi tud razkurila taksna domisljavka!!! Kaj si dovoli! Jao, ce bi mene tako klicala, bi ji jih tako povedala, da se ne bi upala vec blizu priti... Taksne me pa res razkurijo... Kaj vse si dovoli- pa to o psihologu- haloooooo!!!! Tako kot je tevza napisala- vsak naj svojega otroka stima in naj se ne vtikuje v vzgojo drugih. Sicer pa mislim, da ce bi Domen res nagajal puncki, bi uciteljica to vedela, tako da mislim, da je slo res mogoce za enkraten dogodek in bujno domisljijo puncke... sicer pa pravis privatniki da so- taksni ponavadi nimajo casa za otroke in otroci na vse mogoce nacine iscejo pozornost pri starsih... kaj pa ves...

adrijana.sara - saj jaz sem peljala Emo k tej zenski na bioresonanco, ampak je najprej pogledala s tistim nihalom- in ker ema ni pustila, da se je sploh dotakne in je bil vik in krik ze na zacetku, je gospa rekla, da bioresonance sploh ne bi mogla narediti, ce ne bi bila Ema pri miru. Jaz sicer ne vem tocno, kako to izgleda... Ima katera kaj izkusenj? Rea pa je, da Ema ni pri miru niti 1 minuto- sploh ne zdaj, ko ze hodi... in niti slucajno ne pusti, da bi se jo v kaj prisililo ali na silo drzalo na miru..- imava ze pri zdravniku vedno tezave in vresci na ves glas... kaj ve menite? naj poskusim drugje na bioresonanci? stroski niso ovira, da bi se le otrok pozdravil... ta gospa mi je rekla, da bioresonanca pride v postev cez nekaj casa, ko bo malo zrastla in bila sposobna biti na miru kaksne pol ure...

lep vecer se naprej- jaz grem spat, jutri pa spet na delo (danes sem imela frej dan in sva lepo vozickali po mestu dopoldne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]- kolk je pasalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image])




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 22:06:40)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

moram se oglasit na tole prigodo....

dalin - tale pa verjemem, da ti je pisker dvignila....kaj vse si nekatere mame privoščijo...tuje otroke bi vozile k psihologom in ne vem še kam vse, svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa v vitrino in prah z njih dol brisat. joooj, me to [image]http://www.ani3.dk/smiles04/smiles1/i_angry_steaming.gif[/image] . res sovražim dvojna merila.

zdaj pa res - ciao!



Pod tole se pa js tud podpišem! Najprej je treba pred svojim pragom zglancat...in tale mama ima več kot očitno to za naredit!


Zdej pa js tud šibam proti kavču.

Glede datuma je men zaenkrat vseeno. Povejte ostale, ki ste bolj oddaljene.

Nočko!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.10.2007 22:09:01)

Zvezda, si me prehitela, :)


Kaj pa, če bi se zmenili za tak termin, da bi Ema spala? Kolk časa traja ta reč? Pol ure? A bi morala bit budna?


Zdej pa res grem.

čau




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 7:31:02)

Jutro !!!

petek je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in bo timotej dva dni doma skos z mano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in seveda očijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tevža saj se bo poštimalo tole z mandarinami le držat se je treba "diete". naš mali pa noče jest nobenega frišnega sadja (pa tako rad ga je imel) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Jaz timoteja oblečem v vrtec kavbojke, hlače z žepi, hlače na lac.... zelo malokrat trenirko (če nimam drugega) potem pa pulovrčke. mala šminka je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

adrijana ja meni je všeč nekaj posebnega in ne tisto na matičnem ko si ko na tekočem traku. tukaj si vzamejo čas za tebe in imamo rezerviramo cca 2-3 ure in takrat nas nihče ne moti. potem se gre pa itak naprej na kosilo pa malo okrog potem pa na cerkveno in fešta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dalin upam da se Žan čimprej pozdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] in priden je s spanjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Te fore v šoli nas pa še vse čaka in prav zoprne situacije so. čimbolj mirne živce in potrpežljivost pa bo šlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. drugače se pa podpišem pod mnenje tevže

zvezda ja mislim da je Ema premala za to, ker menda naj bi bil otrok res pri miru. no ta primer katerega sem zadnjič omenila je bil fantek star 4 leta (sedaj ima 6 let)





dalin -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 7:57:02)

Dobro jutro
 
Za mano je spet neprespana noč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Žan se je ob pol desetih zbudil in ni zaspal do pol dvanajstih,ko sem mu svečko dala.Mu je vročina sama od sebe na 37,5 padla,vendar zaspati ni mogel.Je neprestano stokal in se obračal po posteljici,tako da sem mu ne glede na nizko vročino dala svečko in potem je zaspal.Mogoče je glih svečka nucala.
 
Zjutraj sem imela še kratek sestanek z učiteljico in je povedala da se je z mamo punčke pogovorila.Ta ji je rekla,da se ni glih vse tako dogajalo kot mi je včeraj po telefonu povedala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Da v bistvu punčka ni nikoli doma tožila da jo Domen tepe,ampak je samo mimigrede(recimo v igri),mamici omenili:Domen mi nagaja,Domen me je uščipnu.Včeraj mi je njena mami rekla celo to,da jo je  s prstom v ritko.Lahko da jo je res malo špiknil,se bi moral pa hudičevo potruditi,da bi ji prst v ritko porinil.Vsaj jaz tako mislim.Bo pa učiteljica danes še oba na samem izprašala.Jaz sem ji povedala da sem Domna včeraj orng privila,ampak on je vztrajno govoril,da jo je samo enkrat udaril.
Pa mi je že marsikatera mamica rekla,da naj se ne obremenjujem toliko in če je bil kdaj prej kakršen koli preblem v šoli,sem se sekirala in otroku doma mogane prala.Sem enkrat eno mamico iz Renejevega razreda vprašala,kako je rešila nastalo situacijo(fantje so nagajali),pa je rekla da ona svojmu sploh ni nič rekla,ker ne misli otroka zaradi tega sekirat.Da so učiteljice v šoli in naj to tam rešujejo.Hočem samo to povedati,da se marsikatera ne sekira toliko kot jaz.
 
Zdaj se je pa Žan zbudil,tako da letim.
Lep dan




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 8:03:24)



IZVIRNO SPOROČILO: tevža

moram se oglasit na tole prigodo....

dalin - tale pa verjemem, da ti je pisker dvignila....kaj vse si nekatere mame privoščijo...tuje otroke bi vozile k psihologom in ne vem še kam vse, svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  pa v vitrino in prah z njih dol brisat. joooj, me to [image]http://www.ani3.dk/smiles04/smiles1/i_angry_steaming.gif[/image] . res sovražim dvojna merila.

zdaj pa res - ciao!


Se tudi jaz podpišem in še dodajam, da so zdaj vaši otroci že dovolj stari, da se sami zmenijo, drugače imajo pa učitelje v šoli, da posredujejo. Najslabše je, če se začnejo starši mešati, potem pa nastanejo resni problemi iz kake malenkosti. Pustiti, se pa tudi ne, če že nekaj drezajo. Grrrrrr

Zvezda je pa res, da jaz poznam dva primera, pri enem je bil fantek še dojenček, pri drugem pa že pet let in je res moral sedet pri mamici. Tako, da bo verjetno držalo.

Zdaj pa zajtrk za Saro, potem pa spet kaj skočim nazaj! Tole mi pa ni dalo miru.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2007 8:06:29)

dobro jutro!

za nami je mirna noč, brez posebnosti. danes končno dobiva očija malo prej domov, tako da upam, da bomo imeli kaj od petkovega popoldneva.

dalin - kako malček in vročina? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

zvezda - jaz sem slišala, da zna pri takih zadevah pomagati tudi bikom. sama sicer nimam izkušenj, a sem slišala same pohvale. vem, da ga imajo v ZZ Revita v bežigrajskem dvoru.

pri nas nič ne dežuje, zato bova čez kakšno urico švignila malo na zrak.

jutri grem k frizerju in sem se odločila, da se bom pobarvala na čokoladno rjavo. zdaj sem že skoraj 3 leta črna in si želim malo spremembe. sicer pravijo, da mi črna na mojo dokaj temno polt in modre oči paše, a mislim, da je čas za stilsko preobrazbo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] 


anika, kje se skrivaš? pa yennika in ostale??

aja, včeraj sem po netu naročila avtosedež nanio, je bil v akciji znižan s 60 na 35 eur. sedež bomo dali k botrci v avto, ker bo ob sredah ona hodila po matevža v vrtec. mislim, da bo za tako kratko vožnjo (cca.10km) čist ok.

se oglasim še kaj kasneje....





Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>