RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (6.10.2007 19:27:25)

Hello

Naj še jaz po dooolgem času kaj naklofam.Končno mi je uspelo za računalnik in sedaj resnično upam, da bom lahko kaj več naklofala.

Rene že spi, Lara gleda tv, starega pa itak ni doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] -kdaj te je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Odkar mali hodi v vrtec vstanemo zelo zgodaj(ob 5h) Ob 6h pa se vkrcamo v avto in via proti vrtcu.Tam se je že lepo navadil in ni nekih problemov-razen problemov povezanih z zdravjem, teh pa je že do sedaj bilo ddddddoooooosssti.
No tudi sedaj sta oba bolana.Imata vodene koze [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .Lara jih je dobila tri dni prej in ima zelo fejst tudi povišana tt jo spremlja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , Reneju pa so se komaj danes spustle tako, da bomo videli kako in kaj, upam samo, da bodo v nekoliko milejši obliki kot jih ima sestrca.
Ceplenja in posvetovalnice "kao" pri enem letu še sedaj ravno zaradi teh bolezni nismo imeli tako, da bo to šele enkrat novembra-mislim ful napredno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .


Kaj se pa večernega spanja tiče pa je pri nas nekak tako:
Rene hodi spat  med 18.30 in 19.30-najkasneje med vikendi so včasih mali zamiki + , po navadi pa je sedaj kr tak ritem kaj se spanja tiče.


Jima pa tudi jaz nardim zajtrk (čokolino po flaški) predno jih odpeljem v vrtec.

Ja kot vidite je pri nas kr pestro.O sebi pa itak boljše, da ne govorim, ker sem izžeta kot cunja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Ta tempo me bo čist potolkel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .Včasih več ne vem kje se me drži glava in kje rit.


No sedaj sem se malo potožla, upam, da vam nisem preveč zamorila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Tejcha-me veseli, da je z bebico vse o.k.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
 
Solo srečanje- še javim kako in kaj, moram pogledat kako takrat delam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Sedaj, ko pa imam malo več časa pa se ne spomnim več, o čem vse debatirate[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tako, da drugič več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Se tipkamo.....................


čao čao




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.10.2007 20:57:18)

Tanyka drži se in hitro popasite te kozice. Še dobro, da so samo enkrat v življenju - naj bi bile. Sem rekla, da ko bom za prve izvedela, da bom Saro peljala, da vidim, če jih je dejansko že prebolela ali bi jih dobila. Samo zdaj pa rečem, ne hvala, smo se končno malo pozdravili in upam, da še vsaj enčas tako ostane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Sma se danes spet malo potepali, dopoldan sva na kavo skočili k kolegisi, sami. Popoldan smo bili  pa na 2. rojstnem dnevu. Tako, da danes se res nimam kaj pritoževati. Zdaj pa samevam, ker imajo deci moški večer in nas pač nočejo vzeti s sabo. Pa danes smo bili tako veliko skupaj, glede na druge dneve. Tako, da norma je že presežena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Imam pa zdaj še dva zobeka več (nedefinirano, štirici ali petici). Tako, da ima že sedaj 11 zobekov in dvanajsti na poti. Jih sploh ne dohajam več in trkam, ker sploh ne vemo, da se kaj dogaja. Pa sem šla slučajno malo poštorat in same špiče povsod.

Je še pa vedno pravi nespečnež, danes je vstala ob 7h in čez dan spala 1h. Pa še to pol uro v avtu. Energije še pa vedno na pretek in še kar nisem odkrila vira. Je pa vsaj danes kar padla v posteljo, brez problemov in upiranja.

Zdaj grem pa kmetijo pogledati, pa še ve kaj napišite!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (6.10.2007 23:30:10)

Čer!

Tanyka, samo sranje s temi boleznimi... Se mi zdi, da je kr v vsaki familiji nekaj. Groza... Čimprej se pocajtajte! Mislim pa, da je bolje, če se motim, me popravite, če se koze prebolijo čimprej in je pol mir. Majhni otroci vso reč bolje prenašajo kot če jih dobi odrasel človek, čeprav je tudi to daleč od luštnega... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] Pa predlagam ti, da se kar večkrat skašljaš, če je kriza, zihr pomaga in tule po moje vse razumemo, kak je, ko se spraznijo baterije - tud tiste, ki imamo (zaenkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) samo  1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Yennika, brez problema se dobiva v Velenju in greva skupaj naprej. Tanyka pa ima do Celja bližje kot do Velenja, tak da je verjetno ne bova matrali, a ne, Tanyka?

Mi smo ravnokar prišli domov, smo se potepali pri  prijateljih, ki sta bila v Egiptu in sta pripravila "foto evening". Res je blo luštno. Bo treba večkrat ponovit takšne družabne večere. Se mi zdi, da drgač res čist vse postane preveč rutinsko. Tak, da se srečanja res že veselim. Pa daleč od tega, da bi samo doma čepela, sam dogaja se pa res vse okrog čmrlja in včasih kar pozabim, da tudi midva še nisva za v staro šaro. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Bo treba do aprila izkoristit, ker potem bo par let verjetno kar pestrih, Julam, a ne?

Adrijana, tud js sm od sedaj naprej slamnata - tudi moški večer v nadaljevanju. Lan party imajo danes. Vsaj to lahko trkam, da je v bistvu pri nas doma - v dvorani, se zna pa tole zavleči pozno v jutro in zato šibam spat.

Nataši, sm že zadnjič hotla vprašat, pa sem pozabla: kakšno rolado pa delaš, da imaš v pol ure fertik?

No, zdej sm pa tam... Res boljš, da grem spat, predn pogruntam, da se mi česa lušta...

NOČKO!













tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.10.2007 20:26:40)

ohoj!

najprej en kup objemčkov za vse smrkave, kašljavčke, kozice,.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] . take care in čim preje se pozdravite!

no, za nami je relativno naporen vikend, povrhu vsega pa smo še vsi kar dobro prehlajeni. v soboto je bil za našo družino "prelomni" trenutek, saj je najstarješi član naše družine aktivno vstopil v politiko. in zdaj? adijo "skrivanje" matevža in mene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image] . in seveda kot pridna žena možeku stojim ob strani v dobrem in slabem, zato.....tale slikica....(tista črna-črna sem jaz)

[image]http://www4.slikomat.com/07/1007/dsx-600537181.jpg[/image]


malček je v soboto preživel tudi ognjeni krst, saj je bil prvič cel dan v varstvu (pri botrci). in bilo je super, bp. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
danes pa smo imeli na kosilu mojega očija in mami, popoldan pa še rd sosedovega malčka (3 leta). mislim, da mi niti ni potrebno razlagati kakšen direnjdaj je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . tako da danes res nimam več energije za likanje (kar ponavadi delam ravno v ned. zvečer). in zdaj pičim pod kovtrček pred tv.

lep večer in se beremo jutri....


aja, je potem četrtek, 18.10., naš D-day solo srečanja? jaz sem za!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 7:40:53)

JUTRO

Najprej naj čestitam tejchi za nuhalno in živahno pikico v trebuščku. Naj se lepo razvija in raste v maminem trebuščku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]. In seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za prave korake tvojemu sončku!

Mi smo pa v petek dobili pikico v ramo in je samo malo zastokal- nič solzic. Za enkrat nobene reakcije, menda se med 4.in 14. dnem pojavi lahko viroza, vročina in če bo dlje kot 3 dni mora nazaj. Hodimo pa tako na pol, dela po nekaj korakov potem pa bum na rito in gas naprej po vseh štirih. Na plan gre 5. zobek tako da smo malo tečni. Drugače pa zdravi kot ribice (že trkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

vsem bolanim sončkom želim da se čimpreje pozdravijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

tevža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] tvojemu možu. zdaj boš imela pa verjetno še malo bolj natrpan urnik kot ga imaš do sedaj. No pa saj se  vse zmore če se to hoče.







NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 8:43:55)

tejcha rolada je tista z orehi, brez moke s kislo smetano. moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] jo obožuje




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 9:12:01)

Daaan!

Tevža, čestitke za možeka!!!                                                    Itak se pa ve, da za vsakim sposobnim moškim stoji nekdo, ki vso zadevo fura, a ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]



Punca, hvala za lepe želje za malo bibo. Glede na želje, res ne sme it nič narobe... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Nataši, poznam rolado, a imam na žalost probleme z orehi (po jeziku se mi takoj naredijo "brazgotine") in se jim zato na daleč izogibam. Sem že upala, da je kakšna nova hitra zadeva za kakšen obisk z neba...

Kaj boste pa kuhale danes?Js razmišljam o segedin golažu, pa še nisem čist zihr, če mi bo uspelo it do trgovine po zelje, saj se zunaj dela krasen dan in ga bo treba izkoristit na polno.

Uživajte!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 9:26:43)

tejcha saj lahko namesto orehov daš kaj drugega. jaz sem enkrat čokolado naribala in je bila ravnotako dobra




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 9:41:33)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za Tevžinega možeka...bo že držalo, da za uspešnim moškim stoji še bolj uspešna ženska, al neki takega - kot tudi pravi Tejcha. A v tej novi stranki je? Nekaj sem nekje ujela, da so novo stranko ustanovil. Drugače se pa bolj slabo spoznam na politiko.

Nataši glede na tvoje informacije o reakciji na cepljenje, bi pa tudi jaz lahko predvidevala, da je Sari zaradi tega tako padla odpornosti in je pobrala vse kar se je trenutno dalo. Upam, da se v temu izogneta.

Za kosilo bo pa danes kar goveja juhica od včeraj, pa za zraven se bom še že nekaj spomnila. Še imam malo časa. Pa obljubila sem si, da bom danes polnozrnat kruh spekla - imam moko že nekaj časa doma, pa se še kar nisem spravila. Tako kot, da je full dela, pred Saro sem pa sploh pozimi večkrat pekla kruh. Zdaj pa še samo kosilo in delavce postrežem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Ok, kavice je zmanjkalo, gremo naprej na delo.




žiža -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 10:58:58)

Hojla
Evo, tudi za nami je en lep vikend. Predvsem nažuriran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
V soboto smo bili na enem praznovanju 6. rojstnega dneva.
Ful mi je bilo super, ker je bilo en kup "velikih" punc, ki so okupirale in do konca zanimirale moja dva čmrlja. Zdej si želim, da bi imela še eno cca. 10 let staro hčerko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No vsi smo uživali.

Včeraj pa smo praznovali pri nas doma. Uradno Sarin 3. rojstni dan. Zraven pa še Urbanovega, za tiste, ki septembra niso mogli priti k nam na morje. Ta runda je bila familjarna, s starimi mamami in ati pa tetami, stricem in sestričnami. Bilo je super.
Torta je uspela. Popoldne, ko pride možek pa slikce napopam, da se malo pohvalim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drug teden nas pa čaka ponovitev, še za prijateljčke.
Ja, pa mali navihanec se je končno upogumil in začel samostojno korakat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Tako, danes spet podoživljam porodno sobo iz pred 3eh let in me kar skomine dajejo... Kok je luštno, če imaš take super spomine na porod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Komaj čakam, da danes prideta Sara in Urban iz vrtca ker je tako lepo zunaj. Se bomo kar hitro spokali ven. Bomo šli mal v gozd, ker je tolk lepo vse obarvano. Bomo malo listkov  in jesenskih plodov nabrali, da bomo v deževnih dneh imeli kaj početi.
zdej pa šibam šivat možičkove hlače, ker reveš pravi, da je kot kovačeva kobila  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]


Tanika, a ti delaš an več izmen? Jaz sem v eni dilemi zaradi ene službe. Sicer je solidna služba, samo izmensko bi delala. Kar pomeni, da bi me en teden otroka videla samo zjutraj, ko bi jih peljala v vrtec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To mi ful ni všeč in mislim, da me onadva bolj potrebujeta kot pa jaz tak službo. ma ne vem, bom videla, kaj se bomo zmenili s šefi.

lep pozdravček
Pa pozdravite se vsi




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 11:10:13)

Čist na hitro: samo predlog: žiža, kaj pa, če bi tist teden, ko bi delala popoldan, imela tamala dva dopoldne enostavno doma?

Zdej pa šibam naprej likat, ker je malega zmanjkalo, potem pa greva tudi midva ven.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 11:57:23)

adrijana ja upam, da se izognemo in ne bo reakcije

jaz bi šla tud ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] pa moram počakat da pridem iz službe...

žiža tudi vam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za samostojne korake... mi pa še kar čakamo. no pa saj smo na dobri poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




žiža -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 12:49:11)

Ja tejča tudi na to sem že pomislila. Samo se mi zdi, da bi to tamala dva ful begalo. Pa mislim, da bi tisti teden, ko jih nebi bilo čist ven padla. Če bi bilo to eno privat varstvo še ne rečem. V vrtcu se pa preveč stvari zgodi v enem tednu. Imam občutek,da bi potem Urbana vsak ponedeljek na novo uvajala. Pa jaz bi itak ob 13ih morala od doma potem pa do 4ih nimam varstva...
no sej pravim, če se bo dalo tako zmenit, da mi bo vsaj malo šlo na roko potem se bomo zmenili, drugače bom pa še naprej iskala sanjsko službo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in delala tukaj kjer sem trenutno.




dalin -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 13:09:14)

[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c012.gif[/image]
 
Moram še jaz kaj natipkati,po parih dneh.Berem vas sicer redno,ampak sem vedno taka utrujena[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a227.gif[/image],da se mi enostavno ne da nič napisati.Če bi bila pomlad,bi se na spomladansko utrujenost zgovarjala,tako pa.......
Večinoma sem cele dneve sama z mojimi pikci in seveda potem neprestano v pogonu.Vozim jih v šolo,jih hodim iskat,pa verouk,pa krožki,pa,pa,pa...........še miljon stvari[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e136.gif[/image].
 
Tevža-sta imela z Matevžem res zelo izčrpljujoč pregled[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c038.gif[/image].Madonca,kva si pa zvedla novega.NIČ!!!Jaz bi jo sigurno zasula z vprašanji,pa vprašala če se mi je splačalo za pol minutni pregled voziti v LJ.Če pa malo bolje pomislim,bi pa verjetno tudi jaz,tako kot ti,ostala brez besed[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a213.gif[/image],od samega razočaranja.
Na tisti fotki z možem,si pa zelo kjut.Ampak nekaj zamišljena.Kaj si pa tuhtala[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c024.gif[/image][image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif[/image].
 
Tejcha-[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif[/image] nuhalno in izpit.Tako se dela.Kdaj imaš pa rok?So ti že kaj izračunali?
 
Žiža-glede dvoizmenskega dela te pa čisto zastopim.Jaz imam tudi dvoizmenski šiht in tako so me moji otroci videl vsak drugi teden samo zjutraj,ko sem jih v vrtec peljala[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gif[/image].Zdaj se sicer nekaj dogovarjam,da bi po štiri ure delala,vendar je zaenkrat še vse v zraku,pa še moj deledajalec drugo firmo odpira in ko mu zalaufa,ostanem brez službe. Imam pa priložnost iti delat v lokal v mojem kraju,in je res blizu doma.Pet minut peš.Se pa s terase vidi direkt k nam domov in mi ni glih fajn občutek,ko vem da bi otroke videla,kako se igrajo pred hišo,jaz pa do njih ne morem,ker bi bila pač v službi.Bi se kar zjokala.
 
Princes-tudi tebi čestitke za tri opravljene izpite[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif[/image].Pa upam da se boš še kaj oglasila.
 
Julam-Upam,da bo pri vas kmalu minilo to neprestano bolehanje.Če ti bo kja v tolažbo,naj ti povem,da je bilo pri nas tudi vedno tako.Sploh,ko sta bila dvojčka majhna.Najprej je eden zbolel,ko se je pozdravil,je tadrugi zbolel,potem spet taprvi,......[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gif[/image].Noro.Edino tavečji jo je vedno dobro odnesel.Upam,da se čimprej pozdravite.
 
Kar se zobkov tiče,mu jih čistim kolikor pač pusti,drugače mu pa dam njegovo ščetko v rokico in si jih sam glanca[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif[/image].Njegova hoja napreduje,včeraj zvečer se je kar spuščal in naredil par korakov.No,največ pet,ampak jaz sem bila tako ponosna.Saj počasi pa bo.Pa čestitke vsem za osvojene korake.Za zajtrk sem mu jaz do zdaj vedno dajala hippovo kašo zmešano z vodo,pred dnevi sem mu pa kar začela dajati konkretne zajtrke,take kot jih ostali jemo.Danes je jedel kruh namazan z marmelado in kakav.Pa sem spet tako zmedena.Mislite,da je dovolj,če poje en konkreten kos kruha z namamzom ali bi mu morala še dati.Pomagajte mi z nasveti in vašimi izkušnjami[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a108.gif[/image].
 
Smo imeli pa tudi mi ta vikend kar aktiven,v soboto smo šli na rojstni dan,sta nečak in nečakinja praznovala,3. pa 5. rojstni dan.To sta otroka od moževega brata.Včeraj smo šli pa k sestrini tašči in tastu na kosilo,sta naju povabila,ker jim je moj mož zrihtal popust v njihovi firmi,za eno spalnico in sta se hotla oddolžiti.Tako,da je bil vikend zelo zanimiv in kaloričen tudi[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c027.gif[/image].Bom zdaj par dni malo pazila kaj jem,da ne bodo kile slučajno spet kam zbezljale.
 
Jutri ima Žan sistematski  pregled in pregled za v vrtec.Združeno.Komaj čakam,da izvem nove mere.Vam sporočim.
 
Kar se kozmetike tiče,sploh ne kompliciram.Imam zanj sicer otroško,ampak kupim pa tisto,ki mi najbolj diši.Zaenkrat s tem nimava nobenih problemov(trkam).
 
Toliko za zdaj.Grem še kaj postoriti,preden se Žan zbudi.Sem ga dala ob enajstih spat,pa kar ni hotel.Ko sem šla ven iz spalnice je začel jokati[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif[/image].Opoldne sem ga dala zato še enkrat.Sicer je malo pojokcal,potem pa kar zapančal.Je bil utrujen.Če pa ne bi hotel zaspati,bi ga pa pač dvignila.Kaj naj.ga tlačim v jogi.Brez veze.Ko bo zaspan, bo spal.Vsaj tako pravijo[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c033.gif[/image].Upam,da se strinjate z mano.
 
Lep dan vsem[image]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g090.gif[/image]




princes -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 14:53:24)

No pa je spet tukaj ponedeljek...Kako šibnejo mimo teli vikendi..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa spet očija čakamo, da pride domov..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tko je fino, ko smo skupaj, da si malo delo podajamo..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tevža čestitke, in veliko lepih dogodkov v političnem svetu..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

Jaz se pa zdajle spravljam kuhat, dokler tamaučkana spi, da imam mir, bom pa naredila rižoto pa solato..Čeprav sem ful lena se mi nič ne da..
Treba bo mal migat začet.. zdej sem spet malo na dieti, ker sem se zredila, pa mi ni nič prav...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Lia ma pa kremo aderma, in je kar ok..Bom pa šla zdele enkrat v italijo, treba garderobo zamenjat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], pa bom tam pogledala, če majo kake kreme..
Morem jaz tudi tole od mustele za temenca dobit, jih ima Lia tudi še vedno, pa sem probala z oljem, pa ni nič bolje, sploh ne grejo stran..
Za telo ima pa kar od nivee lotion..

Zdaj Lio mal na kahlico dajem pa sploh noče gor sedet, kar dol gre..
pa zdaj zna že sama vstati, ko pade se pobere in vstane, pa gre naprej..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Samo je res en lumpek, pa tolk scrkljana, jo vsi samo po rokah valjajo, da sem kar mal jezna, pa jim skoz trobim da ne smejo, pa me ful kdo porajta..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image]
Skoz roke steguje, da jo daš v naročje, drugače pa kar na rito pade..

zdej pa grem, sem že lačna..

Lep dan..






Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 17:22:08)

Hejla!

Uau, kakšno lepo vreme. Verjamem, da ste vse ali vsaj večina na sončku in se sprehajate ali vozičkate. Lana je tudi z babi (mojo mami) zunaj, jaz pa končujem delo za službo in potem se jima pridružim. Te dni smo namreč v Savinjskem koncu (kjer sem po svoje še vedno doma) predvsem zaradi varstva in mojega dela, sploh pa na maksimalnem razvajanju - bravo babi in dedi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Otroka je sploh prve dni res težko puščati v vasrtvu po tem, ko si z njim 24ur na dan, ampak je veliko veliko lažje, če veš, da je zanj poskrbljeno tako kot mora biti. K sreči tečem v službo kadar je res potrebno, trenutno sicer skoraj vsak dan, ampak ko bom imela zbrano vso dokumentacijo in potrebne programe, me bodo videli le na sestankih ali ko bo to res potrebno, enkrat ali dvakrat tedensko. Joj, kako bi jo zdejle težko pustila tretjino dneva nekje drugje. Ko bo v vrtcu bo pa itak par metrov stran od moje službe, ampak do takrat bosta pretekli še vsaj dve leti. Ah ja, kako včasih ni fino biti tako zelo čustven in povezan z nekom. Da ne pozabim, Lana je na dobri poti k prvim samostojnim korakom, jih naredi že kar nekaj, ampak še ne morem reči, da hodi.
Tevža, čestitke Tvojemu možu za preboj v politiko, zate pa verjamem, da boš pravšnji steber opore in podpore. Le skupnih trenutkov bo verjetno še manj, pa tega si tako bolj ali manj že navajena. Ali se tega nikoli ne navadiš?
Vsem prehlajenin pa čimprej zdrave noske!

Mi2




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2007 21:22:47)

Čer!

Delavci nahranjeni in so že na svojih domovih, hiša pospravljena, po tleh obrisano, otrok spi... in čas za internet, ter večerno klepetanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Žiža potem pa še VSE NAJBOLJŠE ZA SARO (našo soimenjakinjo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]! A si imela oba poroda tako lepa ali si pozabila vse slabo? Zdaj pa še na slikice počakamo...(tudi s porodne veljajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Tudi pri vas boste bolj na veliko praznovali.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za  korake. Še eden več, ki je mobilen po dveh.

A popoldanskega vrtca pa pri vas nimate? Znanka ima tamalo izmenično v vrtcu, en teden popoldan, en teden zjutraj, pa jo ati potem pobere. Če že drugače ne gre.

Dalin, si tako dobra, da se še sploh kaj javiš. Jaz bi se tako verjetno sesula v enem tednu, če ne prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ti pa kar hrabro naprej.
Glede zajtrka, pa sem hotela vprašati, če dajete kakav svojim malčkom. Meni se zdijo tako sladki, da nisem sigurna, če bi ji to dajala. Sem danes kupila enega v Lidlu, ki se naj bi naknadno sladkal, pa bom videla, kakšen je, če ga ne sladkaš. Že tako se mi zdi, da je čaj z medom full sladek in nočem, da se mi odvadi navadno vodo piti.
Drugače pa Sara tudi poje za zajtrk en namazan kruh ali pa še ne celega, pa je drugače precej priden jedec.

Sem danes dobila izvide iz bolnice, pa so jo tehtal - ne da bi jaz vedela, in je imela 200g manj kot v posvetovalnici 14dni prej. Zdaj pa mi ni jasno, če jo je prej narobe zvagala ali mi je res shujšala, ker ni nič manj jedla kot drugače.





NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 7:31:31)

JUTRO

Evo za nami je ena neprespana nočka.... peti zobek mu nagaja in je bilo skos nekaj... zdaj sem pa toook zaspana. Ko sva šla zjutraj v vrtec je več čas pančkal, se oblačil in peljal v vozičku vse v spanju.

Včeraj smo pa izkoristili vreme, smo šli na sprehod malo daljši po gozdu in je bilo full luštno.

Ali vaši sončki tudi nimajo kakšnega full apetita? Samo  čakam da zboli, čeprav menda v vrtcu full je. Včeraj popoldne in zvečer ni doma jedel nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za zajtrk timotej največkrat pije čaj ker mu mleko sploh ne gre. Če pa je že mleko pa absolutno s kakavom. Adrijana mislim da so ti jo v posvetovalnici narobe stehtali. Meni so timoteja full narobe zmerl. Velik naj bi bil pri enem letu 74 in ko vpisujem v knjigo vidim da je bil tako velik pri 6. mesecih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] zdaj pa vedi, jaz sem se pa že full zasekirala da ima kakšno alergijo in da ne raste. Sem ga sama doma zmerila na približno ko je pančkal in sem namerila 79. Skratka ni jim vse čist za verjet, vsaj po mojih izkušnjah.

uživajte, gremo malo delat





žiža -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 8:24:05)

Jutro
Tudi za nam je ena kilava noč. Urban se je zbudil malo do 2h potem pa dve uri nergal in tulil. Prav izsiljuje me, ker hoče v najino posteljo. Ampak se nisem dala. Nekaj časa sem pri njemu slonela pa ga malo božala. Pa je vsakič ko sem šla iz sobe začel tulit... Potem sem ga imala pa dost in sem ga pustila, da se je zjokal. POjma nimam koliko časa je jokal in kdaj je zaspal, ker sem jaz očitno prej. Me je pa zdele soseda vprašala, če je Urban kaj bolan, ker se je ponoči tako jokal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mi je bilo kar malo nerodno. Očitno smo cel blok pokonci vrgli.

Adrijana meni so Urbana že v porodnišnici narobe stehtal. POtem ko je patronažna prvič prišla je imel 200g manj in je celo paniko nagnala, da otrok ful hujša. Ko sva šla pa iz porodnišnice  je pa babica rekla, kako hitro se fant redi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No treba je pa tud to upoštevat, da so tehtnice ful občutljive na kakšnio podlagi stojijo.  Pa pri ta micenih dojenčkih je razlika tudi če ima pol mehur in če je že kakal.
Urban je imel pri slabem enem letu 75cm in 10.8kg Je bolj majhne in nabite sorte.

Nataši, pri ans Urban ni pil mleka že tri mesece. Tud proba ga ne. Če mu naredim kakao ga popije, pa še to samo zjutraj. Zvečer pa obvezno čaj.
Mu pa zato pogosto dajem jogurte.
PO mojem se nimaš kaj sekirat, če ti popoldne doma ne je. če v vrtcu ful poje je sigurno sit. Sej pri nas tud samo kakšen košček sadja pomalca. Se bo pa treba navaditi, da prihajajo naši škratki v obdobje, ko bodo začeli sami jest in posledično bodo precej manj pojedli. Pa izbirčni bodo počasi postali. Ja tisto obdobje, ko so samo hvaležno kljunček odpirali so minili. No vsaj pri nas je tako. Je bilo pri sari tako, pa tudi Urban že počasi začenja. Dokler sam je potem je. Seveda je več okrog krožnika in po tleh kot pa v ustih. Ko pa mu jaz želim pomagat pa noče več ust odpret. Ah ko bo lačen bo že jedel. Meni je Sara eno leto pa pol samo govejo župo, gres in čokolino jedla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa je čist zdrava in prov nič suhcana punca.

uf sem se razpisala... Šibam na kavico, me je soseda povabila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
lp




tevža -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 8:36:01)

dobro jutro, punce!

včeraj je bil za mano spet naporen dan....z malim sva bila v LJ, sem nekaj pomagala svojemu očetu in bila posledično zvečer kot cunja - izmozgana. no, najbrž mi ni treba posebej poudarjati, da je dragi te dni polno zaposlen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] in (anika) mislim, da se človek lahko sprijazni, da je veliko solo, a navadi pa (no, vsaj jaz) ne. še vedno mu kdaj potožim, da sva veliko sama. bo že.....

zajtrk - matevž za zajtrk poje zelo različno; vsak dan popije lonček mleka (to je obvezno) in potem zraven še kakšen kos kruha z namazom, toast (včasih tudi celega), ali pa banano in kosmiče. včasih ima pa dovolj samo tisti lonček mleka. čaja ne pije, smo na vodi.

mu pa še vedno teče iz noska, tako da dvomim, da bo v čet. kaj s cepljenjem.

zdaj pa letim...tečka okoli mene.....


aja, hvala za čestike za moža.
 




žiža -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 10:55:45)

[img]http://shrani.si/t/3H/gG/3mEN1FLv/dsc02795.jpg[/img]

torta za Sarin rojstni dan. moje delo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://shrani.si/t/3J/12m/3OJSfSqH/dsc02804.jpg[/img]

mi 4je

[img]http://shrani.si/t/d/RW/3ucxqOaS/dsc02814.jpg[/img]

urban je bil glavni delilec

[img]http://shrani.si/t/20/vu/FgN7Vrd/dsc02724.jpg[/img]

Urbanov rojstni dan na morju

[img]http://shrani.si/t/3A/11a/1MJ83juo/dsc02717.jpg[/img]

kupljeno torto sem podomačila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




žiža -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 10:58:10)

No tako pa mi je za silo uspelo pripopat par slikc [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 12:14:53)

Sara se je spravila spat, kako je fajn, jo samo položim, malo protestira in potem se uleže in zaspi. Čez čas pa začne kašljati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  in seveda jokca. Zdaj jo dajem spat z vzglavnikom in se mi zdi, da je malo boljše.

Imam pa danes 5 delavcev, tako da sma se lotili ta velik pleh lazanije delati, ker bomo imeli še obisk popoldan in nama ne bi zneslo. Delavci so preskrbljeni, ko pa bo trdno spala, še pa tiramisu skupaj zmečem in imam dovolj pacanja za danes.
Žiža ti si pa prava mojstrica. Kar sam si takšno torto naredila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Bi jih lahko prodajala.
Glede mleka - mene je pediatrinja vprašala, če še Sara pije mleko (pri devetih mesecih). Meni je bilo samoumevno, da ja. Pa je rekla, da nič hudega, če ga ne bo več hotela, da se to večkrat zgodi. Da potem pač večkrat ponudiš mlečne izdelke in je to to. Tako, da sploh ni panike. Sicer ima pa Sara zelooo rada mleko. Zdaj, ko je bila bilana, bi ga pa tako skoz pila in me je kar naprej nagovarjala. 

Drugače pa res lahko rečemo, da imamo super prijetno jesensko vreme. Sma se že danes malo nasončili, malo pobirali stiropor okoli hiše in upam, da se bova popoldne še kaj. Nam pa tako obljubljajo, da bo vsaj do konca tedna tako.
[image]http://www.ani3.dk/vejr02/vejr000/yg48.gif[/image]
Lep dan vsem skupaj!!!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 12:47:27)

žiža faca si da si odločna pri spanju Urbana. Jaz ga še kar ne morem preselt v svojo sobico in ima še v spalnici posteljico ker sem takoj pri njem. Drugače pa spim pri njem da zaspi in ga prestavim v pojstlco pa ponoči ko teži ga sam k nama položim in spimo skupaj naprej. joj kolk imam razvajenega, kajne? In nasvet? Ali naj ga pustim jokati in prestavim v sobico? aja pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za tortico, je full lepa... pa lepe slikice so

tevža če mu še z noska teče ga sigurno ne bo cepila. timoteja ni cepla ker je ponoči malo nosek nagajal. Je pa tako da so menda ta cepljenja full delikatna in naj bi bil otroček zdrav ko ribica.

adrijana ti si tud pridna, od kje energija še pecivo pečt?





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (9.10.2007 13:20:10)

Nataši ni straha. Kupiš vrečke z že pripravljeno maso, zmešaš z mlekom, narediš plasi in to je to. Sem pa ugotovila, da mi je že skoraj mleka zmanjkalo, tako da bom še potem do trgovine skočila, ko pride moj domov in potem skupaj zmečem. Drugače sem pa jaz bolj ne pek za peciva pa to. Rada kaj novega poskusim, če imam čas, tiste klasike se mi pa enostavno ne da.

Pri spanju smo pa tudi mi sedaj na taki točki kot vi. Se kar ne morem odločiti, da bi jo v svojo sobico dala. Čeprav je mogoče že res čas, pa vedno najdem kak izgovor - zdaj pač kašlja ponoči in se zbuja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Potem se bom pa že kaj spomnila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>