nmagk -> RE: Septemberke 2006 (10.11.2009 18:34:42)
|
Žiža verjamem,da je hudo,moja starša živita spodaj torej sem že celo življenje nekako z njima in si sploh ne predstavljam,da bi kar naenkrat zgubila oba,samo kaj ko je usoda včasih zelo kruta,drži se že zaradi svojih sončkov verjamem da je hudo. Moji hodijo samo na krožke,ki jih veselijo,Matic igra harmoniko,Ana pa v šoli hodi na gubeline in poje,Nejc je že v srednji šoli,v prostem času pa hodi malo brcat nogomet,Grega je doma zaenkrat še ni v vrtcu.Ja jih zaposlim,včasih se imamo prav fino,samo ko se pa raspustijo je pa pri nas kot sredi đungle,pa mora tudi to bit. Med sabo se ful razumejo en brez drugega ne morejo,se pa tud sklofajo,največkrat Nejc in Matic,Matic bi bil ful rad že tak kot Nejc,tega pa mal meče puberteta in ima svoje muhe,Matic je pa še premali,med njima je 6 let razlike in se sedaj kar pozna,ampak bo minilo.Nejc je Maticu velik vzornik.Ana pa je zelo odgovorna in pridna punca,njej sem jaz vzor in ful lepo skrbi za Gregata in Karolino,mi je zelo v pomoč,čeprav ima komaj 8 let,naš triletnik Grega je pa model,njemu se ful nasmejimo,take stresa včasih,da se lahko samo smejiš,ko je zadnjič soseda malo vzela Karolinco v roke,je rekel,da jo naj da nazaj in si naj gre kar svojo kupit,češ,da naše ne bo pestovala.Mala pa je zaenkrat zelo zelo pridna pupika. Ja nekateri pa vtikajo otroke vsepovsod samo,da imajo mir,poznam tudi take,žalostno.Sama komaj čakam počitnic,da so vsi doma. Sedaj pa grem večerja,umivanje,crklanje in spanje.
|
|
|
|