RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


tevža -> RE: Septemberke 2006 (21.4.2009 16:38:56)

ajša - vse najboljše! še veliko nagajivih rožičkov in veselja, da slučajno ne bo mamici in atiju dolgčas ;)
ne morem verjeti, da je že eno leto naokoli...joj, čas res mineva s svetlobno hitrostjo.

glede dogodkov vas pa vsekakor obvestim. prvo pravljično urico bomo imeli okoli 20.5.

lep dan.....




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (22.4.2009 8:58:17)

Punce, hvala za čestitke! Ajšo smo opremili po "babje" in sedaj Tilen veselo lika, hrani punčke, prevaža z vozičkom, kuha, Ajša pa še vedno najbolj uživa v Tilnovi delavnici - šraufa, žaga, privija ... Jaaaooo, :) Kaj čmo, ... Zgleda, da bomo imeli ravbarja, :).
Naslednji teden imava oba frej in se bom lotila slik - zdej mi je pa že res nerodno in potem vam postrežem. Žurki sta uspeli, čez vikend nas čaka še ena mini, ...

Drgač pa pri nas po starem: norišnica. Mulčka, gospodinjstvo, služba, faks (ja, celo sem se zopet resno spravila k učenju), trenutno sem zopet na terenu z anketami in mi anketiranci povzročajo kar precej sivih (dogovorjen "zmenek", potem pa nikogar, ne javljajo se več na telefon - pa res nisem tečna. Če kdo reče, da ne bo odgovarjal, potem se sicer potrudim prepričat, če pa ne gre, si pa ne moreš čisto nič pomagat ... ), ... pa je konec dneva.

Tevža, pridemo na pravljico! No, verjetno prideva s Tilnom, čeprav moram priznati, da tudi Ajša z veseljem posluša. Bomo videli kakšna bo situacija čez 1 mesec.

V pon sva imeli posvetovalnico. Ajša je velika 74 cm in ima malo manj kot 9 kg... Pokazala je vse, kar je bilo treba, le žogice ni hotela podati ... in bolj kot razlagam sestri, da se punca doma s bratcem žoga in da NJEJ enostavno noče dat žogice, bolj ona Ajši razlaga, da pač tega še ne zna in da se bo že še naučila ... in potem v tisti test na veliko vpiše, da je tam še "luknja" ... Sej človek potem ne ve več, kaj si naj misli.   

Zdej pa naprej akcija...

Pozdravčki iz službe,

Tea




tevža -> RE: Septemberke 2006 (3.5.2009 8:27:10)

oj, punce!

evo, tudi te praznike preživljamo doma (velikonočne smo preživeli z virozo in visoko temperaturo): prejšnjo sob. si je matevž prebil glavo in je zadaj dobil 2 šiva. jah, kar dobro je kasiral. v sredo popoldne pa smo dobili še norice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. so ga pa napadle res povsod; na ustnicah, jezičku,.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] drugače pa jih kar pogumno prenaša. v bistvu se čisto nič ne praska [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image], najhuje je okoli in v ustih, ker ga boli. no, ampak potem pojemo kakšen sladoled in zadevo shladimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

kako kaj vaši malčki in malčice? pa nosečke???????????? ali že novo pečene mamice?

lepo nedeljo in uspešen štart v ponedeljek.





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.5.2009 17:33:05)

Juhuuuuu!!!!

Pa se je naša Yennika le oglasila z naslednjim SMSom:

Pomlad nas je s cvetjem obdarila,
najlepši cvet pa je nama pustila,
saj sinka TIANa ob 6.10 sva rodila.

3350 g in 49 cm ima
in komaj  že čaka,
da bratca Klemna spozna.



Iskrene čestitke!!! Obiiiilo zdravja in prespanih noči! Vse ostalo pa tako pride samo od sebe, :).
Javite se kaj!



Zdej pa, če sem na tekočem, čakamo še na Lino, :).

Že katera na novo v vrsti?:)


Pri nas dogaja na polno - dobre in malo manj dobre reči, ampak verjamem, da je odločitev glede slednjih bila dobra...


Tevža, boooogi pikec.  Imate pa res pestro... Tele naj malo pomagajo. Pa veeeeliiiiik sladoleda, :). Kaj je pa počel lumpek?
A glede dihanja ste zdej OK? A ste sploh pogruntali, kaj ga je matralo?

Na pravljično urico pa pridemo. Mogoče celo z vlakom, :). Že nekaj časa "iščem kak tak razlog" za orng izlet v Celje.

Zdej pa peljemo korita nasadit. Pa če bo možek za, še po kakšne jagode, ...  Vrta se bom lotila pa naslednji teden, mi je striček na tržnici rekel, da je zemlja še precej mrzla in da je bolje, da s flancami še malo počakam. Pa ve?


Pozdravčki,

Mi 4je





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.5.2009 19:49:45)

YENNIKA čestitke iz srca! Očitno imate veze nekje, da ste tako lep datum dobili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Kot vedno predvsem ogromno zdravja, razumevanja in ljubezni. Bratecu pa veliko užitkov in ne preveč stresa zaradi novega člana.
 
Tevža upam, da ste se pozdravili in nacartali. Vas je očitno spet našlo...pa tudi to boste dali čez.
 
Mi smo si prejšnji teden fajn dopust privoščili na morju od nedelje do nedelje. To je bil moj prvi dopust od lanskega leta in je tako pasalo, da dol padeš. Čeprav ni bilo briljantno vreme, pa tudi stiskanje ni bilo odveč. Sara je našla pravega slovenskega prijatelja (star 2 leti) v sosednji prikolici, tako da je uživala sto na uro, saj sta cele dneva skupaj tičala. Bom kakšno slikico prilepila.
 
Pri nas pa drugače vse po starem - se pridružujem Tejcha nekaj slabega, nekaj dobrega. Sem upala, da vam bom lahko kmalu zaupala, da bomo imeli še enega otročeka, pa se žal ni izšlo (spontani splav v 7 tedno). Glede na vse kar se je prej dogajalo - grozno mučno obdobje v službi in vse kar je zraven potegnilo se tolažimo s tem, da je že moralo tako biti. Predispozicija vsekakor ni bila briljantna. Tako, da bomo malo počakali pa v nov poskus. Sem sama sebe presenetila kako dobro sem vse skupaj prenesla, zato je še toliko bolj cenjen vsak trenutek z našo miško.
 
Tako, da je bil ta dopust popolna rehabilitacija na vseh področjih. Še noč žuranja in popivanja smo si privoščili (ne spomnim se kdaj je bilo zadnjič), razultat - ostala sem popolnoma brez glasu v nedeljo in ponedeljek, danes se pa že dejansko lahko pogovarjam. Se vidi, da nisem več navajena.
 
Točno tudi pri Lini pričakujejo v maju, če se ne motim. Naj bo vse v najlepšem redu in nikar nam ne pozabit sporočiti :). Pa oglasi se kaj.
 
[img]http://www4.slikomat.com/09/0505/84o-P42600.jpg[/img]




pupika -> RE: Septemberke 2006 (6.5.2009 14:08:27)

Adrijana sem si prebrala tvojo zgodbo na spontanem splavu, in sem dobila kar solzne oči, sploh nisem vedela, da si bila noseča. Zate en velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] in želim ti da boš čimprej prebolela to grenko preizkušnjo, kajti pozabila nikoli ne boš. Imaš pa sedaj svojega angelčka ki pazi na mamico, sestrico Saro in atija.

Tudi jaz imam dva angelčka, sem imela še pred Galom en ss in to v 11T, ter eno izvenmaternično nosečnost. Čez čas sem se pobrala in si na nebu izbrala dve zvezdici, ki sem ju imela za svoji mali pikici, ki jima ni bilo usojeno, da bi prijokala na svet.

Želim ti veliko sreče.

Yennika iskrene čestitke ob rojstvu sinčka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.5.2009 21:06:38)

Nisem hotela zasenčiti lepe novice, niti nisem imela namena tega gor napisat, pa se vseeno nisem mogla ustaviti. Res sem dala to skozi, čeprav sem ugotovila, da me dva dni že spet malo preganja vse to in ugotovila, da je danes en mesec in me je očitno podzavest prehitela pred razumom. Imamo angelčka, ki nas čuva, drugače nam pa nič ne manjka in smo prav srečno. Nam že ni bilo usojeno, za vse obstaja razlog. Mi je pa lažje, če govorim o tem takrat, ko me prime.

Tako, da hvala za posluh, zdaj bom pa res nehala in se posvetimo Yenniki in novemu članu na RR in naši čvekalnici. Kje ste vse? Kam ste se poskrile?






Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.5.2009 22:27:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (13.5.2009 13:12:34)

pozdravček

joj tud mene že full dolg ni bilo tukaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ..

čestitke yenniki in julam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

No eno slikico Timoteja

[img]http://www4.slikomat.com/09/0513/2wb-05.200.jpg[/img]

adrijana.sara  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

tejchi kolk si pridna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tevža imate pa res smolo ... no boste pa vsaj preboleli norice...

Drugače smo pa mi ok ... Timotej je zdrav (trkam), jaz tud ok ... na novem članu "še" ne delamo ....
Imamo pa zdaj počasi projekt- brez pleničk- .. pa mi ne uspeva preveč ... kako je pa pri vas?

lepo se imejte in se opravičujem če sem tkole mal umes skočila ven iz teme





tevža -> RE: Septemberke 2006 (15.5.2009 14:33:19)

oj,

no, pri nas smo še kar v bolezenskem stanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Matevž je po noricah skasiral še bronhitis, tako da smo na ventolinu, a ravno danes je dr. rekla, da se stvar izboljšuje. vsaj nekaj!

pleničke - pri nas kakšen dan hodi redno na kahlico, a ko mu predlagam sp. hlačke, mi reče:"mami, jaz sem majhen dojenček." [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]   ko je treba spat, pa reče: "mami, jaz sem velik fant. zdaj dojenčki spijo." haaaaa. evo, never ending story [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

yennika - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] . uživajte.....

adrijana - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  take care.....

lep vikend!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.5.2009 15:05:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (16.5.2009 8:19:47)

Jutro!

Res na hitro, ker se gremo danes v Šoštanj it TABORNIKE, :). Praznujejo 50letnico in se ob 10ih začnejo vesela srečanja. Se prav veselim, da bom videla folk, s katerim se preživela nekaj res nepozabnih taborjenj.

Na hitro se naj pohvalim, da smo dobli vrtec za Ajšo (sicer še neuradna info, a iz najbolj zanesljivega vira), tk da septembra štartamo v isti enoti kot je Tilen. Juuupiiiii!

Tevža, booogi Matevž, tud mi držimo pesti, da se čimprej pocajtate. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]A pravljice bodo?

Adrijana, ste ql? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]. Takle res ne veš, kaj bi sploh lahko napisal ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]



Pleničke: smo suhi od tedna pred veliko nočjo. Ponoči mu jo še preventivno namontiram, kar tisto"hlačke varianto". Sicer se pa zbudi in pove, da gre lulat al pa celo kakat in je zjutraj suha. Opoldansko spanje je brez, se pa včasih, če se zaigra, še zgodi nesreča, ampak res redko.

Sončica, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], da si nazaj!


Yenni, ste že doma?


Pupika, kje se skrivate?






Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (16.5.2009 10:00:39)

http://24ur.com/novice/slovenija/8-metrski-piton-in-njegova-druzba.html


No, tole je blo prejšnji teden v Velenju in sta mala dva uživala na polno!

Pa Nataši, WB!




tevža -> RE: Septemberke 2006 (16.5.2009 10:17:29)

evo, jaz spet pridno delam ;)

ja, tejcha (in ostale seveda), s pravljicami štartamo 28.5. ob 17h. dogodek bo podkrepljen s cvilečo violino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. več v živo - vabljeni!




yennika -> RE: Septemberke 2006 (16.5.2009 19:12:19)

Hejjjj!

HVALA za čestitke!

Ja, doma že od prejšnjega petka, saj veste po treh dneh greš že dam-HB.Mali je pridobival 100 g na dan, nič ni bil rumen, skratka vse ok!
Porod je bil ekspresen, še bolj kot prvi, v dobrih 2 urah sem bila gotova.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Začelo se je sicer v ponedeljek 4.5. pri razočaranih gospodinjah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], potem pa sem čakala na kaj bolj konkretnega....tako se je začelo okoli dveh zjutraj na cca 8 minut, pa sem predlagala možu v.d., da gre napolnit jacuzzi in rodima doma, pa ne morte verjet, ga je skoraj kap!Pa je zdravstveni delavec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Ob 4ih sma bila v porodnišnici, opravili formalnosti, nastavili EA, imela samo en tak res konkreten popadek-tiščanec, ko sem rekla atiju naj pokliče babico, ker bom rodila.Ja in res je bila črna bučka že zun, potisnili parkrat in moje-opa najino dete je bilo že na bušiju, ob 6-10.Občutek spet neopisna SREČA!!!!!

Ati je prišel domov ravno, ko se je Big brother zbudil in dojenček mu je prinesel darilo iz bušija-50cm Hummerja na daljinsko vodenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Še sreča ni vprašal kje v trebuščku se je skrival....in se je tresel od veselja. Mogoče tudi zato taka ljubezen in nežnost do bratca.Sicer rabi ogromno pozornosti, pa mislim, da vsi obvladamo zadevo.

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] Tian je zeloooooo priden fantič - kot je bil Klemi, itak je kopija njega....zelo je ješč-joškolina je na polno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], joka zelo malo, je bolj jamrek...krčeki so sicer prišli, pa jih lepo prenaša.Spi po vsakem dojenju 2-4 ure, tak da je vmes pavza za Klemna, kuhanje, gospodinjenje, počitek....vse gre kot po maslu. Pa itak je zdaj cel mesec ati doma in nam je res lepo.
Danes smo bili na prvem sprehodu, res fajn da je poletje pred vrati, da bomo lahko veliko zunaj na igrišču, bo tudi za Klemna veliko manj naporno....

Evo tak, jaz sem polna energije, čeprav me zdaj 2 dni malo glava boli, pa se spomnim, da je bilo prvič enako, po mojem je finta v ne-ravnovesju hormonov, malo pa tudi od vremena...bo že bolš!Sam da so otroci zdravi!

Aja, Klemi me skoz boža po trebuščku in ne more verjet, da lahko spet normalno funkcioniram, je še vedno pazljiv.A ko ga vprašam, če bomo še meli kakega dojenčka, zelo protestira![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Tak, da mislim, da je naša misija otrok zakjučena, čeprav.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]no, ko pa je tak fajn![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Babike, lepo se mejte in prite kaj gor, se splača.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Sem imela kar dosti za prebrat.
Adrijana.sara- žal mi je, da se vam je to zgodilo, ampak mati narava včasih naredi selekcijo še ob pravem času.Res se zelo grdo sliši....ampak na to pač nimamo vpliva.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]


lp






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.5.2009 9:41:02)

Hej, mamice!

Je lepo videti, da se kaj dogaja tu gor. Preberem še, komentirat mi pa ne uspe. Hvala za vse objemčke in tolažilne besede. Vsekakor delujejo, sem nekako dalal to skozi, občasno me še malo zagrabi, pa ni hujšega. Takšno je življenje, vse se zgodi z razlogom.

Tevža vas pa spet preganja ta bolezen, koze so mu vso odpornost pobrala, mi smo imeli kar precej časa potem težave, ker sem jo prehitro dala v vrtec. Upam, da sta že ok.

Bomo videli kaj "naše nove" dojenčke? :) Pa ostale otroke tudi - že dolgo niste lepile slikic gor in so že v tem obdobju pošteno zrasli (izvzeti Nataši in jaz). Timotej pa očitno rad pozira,fajn je pa že tko velik...kam gre ta čas...
 
Zdaj me pa delo preganja...




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 9:07:45)

pozdravček

kako ste kaj v teh vročih dneh ... naš mali kar nogice v vodo namaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No mi smo tudi že na stranišču le ponoči je še plenička .. dudike pa nimamo že kakšna dva meseca

adrijana ja a ne kako gre čas naprej .. zdaj mu pa že rečem no daj postavi se da te mami slika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 11:41:55)

Ojla!

Zdravi?
Mi smo, nam je pa tooolk vroče ... HB za klimo.

Tafrišne mamice?

Pri nas norišnica, a to ni nič novega ...
Danes imamo na gradu z vrtcem druženje s tematiko ljudskih pesmi in plesov. Mislim, da bo luštno.

Sej ne vem, če sm že povedla ... Potrjen imam vrtec za Ajšo - v isti enoti kot je Tilen. Pa tudi info, da gre Tilen z dvema prijateljčkoma, ki sta tudi 2006 letnik v drugo (mlajšo skupino), ker je starejših fuuul preveč. Sedaj je v skupini s 4letniki. Enkrat bi se tako moralo zgoditi. Bo pa tudi tanova vzgojiteljica špica. Letos smo imeli pri njej telovadbo in me res ne skrbi, jo ima Tilen že sedaj ful rad ...

Duda? Pri nas ni šans, da bi bli brez. Si jo pa pri Ajši sposodi.

Mala lumpa še ne hodi, drgač je pa živ hudiček. Vspovsod je je polno. Itak je treba vse početi tako kot Tilen. Že kakšen mesec imamo pri jedi orng probleme, ker punca je sama ... Jaoooo ... Tilen ni bil nikoli tak pujs. Je pa res, da je tudi kasneje začel sam jesti.  

Morje? Mi gremo zadnj teden junija. Že komaj čakam, da mine tale mesec ... Imam prej še 3 izpite v planu in sem se res lotila učenja. Fuuuuj!

Tevža, bo pravljica?
A pride še katera? Tilen je že čist upičen, sem mu včeraj povedala, da gremo v Celje z vlakom poslušat pravljico in ni mogel zaspat ...


Šibam v knjižnico do 14ih.

Pozdravčki,

T




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 13:37:58)

Pozdravček!

Novega pri nas - hm, dva šiva na bradici od nedelje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Je pri bratu padla iz sedežne na stekleno vazo, ravno na rob in je imela kar luknjo. Tako, da smo popoldan preživeli na urgenci in na URL. Pa samo, da ni hujšega. So jo pa tako zlepili, da sem že včeraj začela dol vleči, pa nisem prišla daleč. Danes smo jo pa s sestro obdelovale, načnema, pride zdravnica in reče naj jaz tole pogledam. Cuk in je kar dol v šusu potegnila, še jokat ni imela časa, sam solzica je od bolečine pritekla pa je bilo konec. Tako, da smo zamenjali za čist mali okrogli flajšterček kožne barve (jutri ima namreč slikanje v vrtcu, pa tudi to je za spomin[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).

adrijana ja a ne kako gre čas naprej .. zdaj mu pa že rečem no daj postavi se da te mami slika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  - Sara pa mami daj me sliki in že pozira. Prava afna je, ki nas zna pošteno obračati. Dvomim, da je pri vas kaj drugače. Imamo načelo, sodelujem pri vsaki odločitvi, mami mora samo prava vprašanja postavljati, da doseže svoje, kar je včasih presneto hudo. Sploh pri izbiri oblačil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] je ne prematnem za pet milimetrov, če posumi, da ji hoče drugo podturiti.
 
Tejcha vlak - dobra ideja, mogoče se je tudi midve posluživa, ji že dolgo obljubljam, pa seveda mcdonalds in pravljica ali pa v obratnem vrstnem redu. Se zmenimo? V petek ob 17h Tevža? Še drži?
 
Nisem še povedala, da sem si vzela tri dni dopust, da diplomsko ažuriram in glej ga zlomka, Sara si vzame dopust. Še takrat, ko si vzamem dopust, jo imam vedno doma. Mislim, da me čuti, da ji nekaj prikrivam :).
 
Lep dan, pa izogibajte se sončku, ker tole je pa že res hudo za maj.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 14:26:33)

tejchi o kolk imate pestro... morje ... i gremo tudi zadnji teden v juniju- 27.06. ... se že veselimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

adrijana o šment ... a je bilo veliko joka ... no pa da se le lepo pozdravi pa bo ... ja punčka je pa punčka in ima poziranje v krvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... so tok fletni ti naši sončki




tevža -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 15:11:28)

oj!

adrijana, welcome to the club. jah, ni kaj...do poroke bo vse mimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pravljica je v ČETRTEK, 28.5., ob 17h.

mi pa na dopust prvi teden julija...tudi jaz komaj čakam.

čao




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.5.2009 21:26:52)

Čer! Se opravičuje za zavajanje, pa še pogledala sem prej kaj si napisla zgoraj, pa mi je vseeno na četrtek potegnilo. Upam, da nama rata priti, da ne bo spet kaj vmes prišlo. Zaenkrat je še urnik čist... še katera pride?

Mi pa imamo planirano morje po petnajstem juliju za 14 dni, pa upajmo, da še kakšen podaljšan vikend prej in kasnej. Se mi pa pogodba izteče avgusta, tako da bom spet na iskalni akciji za službo, pa upam, da mi rata diplomirat pred poletjem. Jutri imam načrtovan dan za popravke, da pošljem v ponovni pregled - mal mi je Sara z svojo nesrečno skrajšala rok, pa bo že.

Nataši glede joka...iskreno - ga poznamo v hujši obliki, ko trmari pa tokrat, ko bi bil upravičen. Je kar trpežna - očitno po mamici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




julam -> RE: Septemberke 2006 (27.5.2009 22:54:30)

oj, Yenni, ČESTITAM!!! bravo za še enega korenjaka! Men je super, da imamo dva fanta z majhno razliko, se zdaj že super ujameta v igri in fajtu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Uživajte max, ker takooooooo hitro minevajo tedni in meseci, da je men kar groza!

Pri nas sicer ful dogaja, tamali je pa postal pravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Agresiven, za vsako figo useka, brata poriva, ščipa, grize, grobo objame,... če ni kaj po njegovo. Tavelik pa vse stoično prenaša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Smo suhi, hvala bogu za našo pomočnico vzg v vrtcu. Si je zadala cilj, da ga reši plenic, pa je šlo 1 2 3. Hmal se je odločil, da bo med ppočitkom brez. Še mal za tem, da bi bil ponoči.  Do zdaj mu super ratuje (da ne bom preveč hvalila, bo danes nesreča).
Naš jee pač ful težek karakter, se mora sam odločit. No, v tem sicer ne vidim nič slabega, da bo le znal v dobro uporabit.

Sestrico ima ful rad, ampak čutim potlačeno ljubosumje. TO mi je najteže od vsega, ker sta oba ljubosumna, pa se včasih glih ne morem na pol dat, ko bi si onadva oba želela MENE. Hvala bogu je ata tudi zakon!

tamala ju pa itak obožuje, tako z distance seveda (sta na momente še vedno groba). SPloh ima rada direndaj in ko sva sami, sem bolj slaba družba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Takole, noči so še vedno kratke in nepredvidljive, zato se poslavljam.

papa




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (3.6.2009 20:39:11)

Sem nas komaj našla, pa da ne boste imela druge teh težav. Pri nas vse po starem, danes smo bili v cirkusu (še sreča, da so mi karto zrihtali, ker glih 15€ ni bilo vredno, pa če je že tak blizu je pa treba it. So imeli pa ravno štiri različne živali - kameli, konja, lama in zajčka, pa klovna seveda.

Zadnjič nama je uspelo priti z Tejcho in Aniko na Tevžine ure pravljic. Full luškana trgovinca s srcem in dušo, glede poslušanja pravljic pa nismo bili najbolj vzorni, pa bo treba mal večkrat it, da ugotovijo kako se temu streže, ne mamike?

Tevža tako sem ugibala kdo je ta Srečko in od kod bi se ga spomnila. Nam izdaš? Je Anika nekaj nagruntala, kar je možno, pa vseeno rajši ti povej od kod bi ga poznali. Tevži je pa že pravi fant, se ga spomnim še dosti manjšega, pa je bil vedno za glavo večji od Sare [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Ok, otrok spi, jaz pa diplomsko popravljat, kot da se mi da, ampak tako pacam to, da me je že zakonodaja vmes prehitela. Mi je lahko pošteno nerodno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (3.6.2009 20:49:58)

Čer!

Še dobro, da si "nas spravila na vrh", Adrijana, :).

Tevža, res krasna knjigarna!

Ja, men je blo prav nerodno ...  Ajša se očitno boji violine in sva  pravljico "poslušali" od zunaj,  pa tudi Tilnu je vmes malo pregorelo ... Sooorriiii ... Bomo še malo zrasli, pa pridemo spet ...

Nuša je tudi na približno nagruntala, kdo bi naj ta Srečko bil, pa tudi mene firbec matra, če ima prav. Je pa res fenomenalno pripovedoval. Čista 10ka!


Guuužva ...











Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>