|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zaljubljena
2.9.2007 14:13:01   
Colt
Dvomim da bo tukaj kdo komu kaj povedal. Ima pa vojakinja 120%.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.9.2007 14:22:12   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

samo jaz ljubim moža in sem z njim 100% srečna, ljubim pa tudi njega. Kako to gre? Ne vem. Gre.

Bla bla bla bla bla ..... če kaj, potem se mi dozdeva, da ljubiš kvečjemu le samo sebe - in nikogar drugega. Ta tvoja trditev je namreč ena največjih neumnosti, kar jih lahko izrečeš. Nič ti ne pomagajo besede, če te dejanja demantirajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.9.2007 15:00:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Bla bla bla bla bla ..... če kaj, potem se mi dozdeva, da ljubiš kvečjemu le samo sebe - in nikogar drugega. Ta tvoja trditev je namreč ena največjih neumnosti, kar jih lahko izrečeš. Nič ti ne pomagajo besede, če te dejanja demantirajo.

Not true! Tudi to se lahko zgodi!

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.9.2007 15:47:00   
daddy

Not true! Tudi to se lahko zgodi!

Seveda, potem ko svizec že zavije čokolado, al mogoče pred tem ..... ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.9.2007 15:49:27   
Anonimen

Evo punce, moram vam povedat, da sem zaljubljena do ušes....

..sem mogla dat ven iz sebe, ker nimam nikogar, ki bi mu to lahko povedala razen njega.....

Če bi bila res tako zaljubljena do ušes, ne bi rabila naše potrditve user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.9.2007 19:39:55   
Anonimen
Na dveh stolih je težko sedet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.9.2007 20:15:36   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

No, jaz te ne bom razkosala. Živemu človeku se vse zgodi. Pa tudi "nikoli ne reci nikoli" pregovora se z leti zmeraj bolj držim. Uživaj, dokler traja, kaj naj ti rečem drugega.user posted image  

Se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.9.2007 15:07:59   
lev76
[[/quote]

[/quote]

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.9.2007 15:31:53   
plenicka
Na tej temi se pa popolnoma strinjam z daddy-jem!!!

Draga anonimna, tebi pa samo dobronamerno - misli še malo s svojo glavo (ne samo s čustvi), pa se bo družinsko prijateljstvo mogoče celo ohranilo...pa srečno vsem vpletenim!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.9.2007 15:37:17   
taja27
draga anonimna. verjamem, da ti je lepo, ko si zaljubljena. toda ne pozabi, da takšne reči pridejo vedno na dan. zelo dobro poznam primera, ko se je zgodilo isto, kot pri vama. v obeh primerih je prišlo do ločitev, uničene so štiri družine. vsi, ki so varali so se in se še tepejo po glavi.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.9.2007 19:57:17   
Anonimen
Draga anonimna, tebi pa samo dobronamerno - misli še malo s svojo glavo (ne samo s čustvi), pa se bo družinsko prijateljstvo mogoče celo ohranilo...pa srečno vsem vpletenim!

Mislim,da je zato že prekasno,da bi se ohranilo.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.9.2007 8:28:43   
Anonimen
Srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
4.9.2007 9:06:50   
slovenka
tudi jaz mislim, da ni res, da nihče ne trpi - skoraj gotovo bo stvar prišla na dan, sploh če ste družinski prijatelji in se srečujete, pa v sloveniji ni mesta, kjer bi lahko padel v anonimo... to trpljenje drugih pa se bo pokazalo takrat, ko bo stvar prišla na dan in bodo družine izvedele, da so živele v laži... pa sploh nisem starokopitna ali kaj, dobro vem, da nista edina, ampak se strinjam, da imata malo pomešane pojme o tem, kaj pomeni nekoga ljubiti - jaz sem zelo zaljubljenja v svojega moža in to vključuje popolno predanost, se pa zavedam, da mnogi tega nimajo niti takoj ob poroki, kaj šele kasneje, tako da se pretvarjajo, da so zaljubljeni, dokler pač ne pride kdo drug mimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.9.2007 10:48:31   
arabela*
lepo bo,dokler bo trajalo.Pa slejkoprej se ti bo zmešalo od napora,in boš hotela samo enega,verjemi mi.Pa se boš morala sama odločit,katerega.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.9.2007 12:39:44   
Sofi
Mogoče tega ne razumem, ker me pač še ni doletelo, ampak kako lahko to počneš. Nisi fer do nikogar neposredno ali posredno vpletenega. Kako lahko zvečer daš poljubčka svojim otrokom in jim gledaš v oči, ko pa ravno ti krojiš njihovo (ne)srečo. To je avantura, ki slej ko prej mine in za sabo pusti kup zlomljenih src - nazadnje tudi tvoje. Ne vem če se splača. Pravzaprev sem sigurna, da se ne.

Brez zamere, to je le moje mnenje.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.9.2007 13:25:10   
Jaz*
Ne bom te obsojala, ker vem, da se živemu človeku lahko vse zgodi. Problem nastane potem, ko si boš želela biti le z enim in takrat bo nekdo močno trpel. Iz lastnega primera vem, kako je to hudo in ko bo prišel ta čas, ti prav nič ne zavidam. Moj nasvet pa je, poslušaj srce in ne razum, saj je življenje prekratko, da bi ga delila z napačnim partnerjem.
Pa srečno!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.9.2007 11:34:50   
Anonimen
Sem bila v dosti podobni situaciji, kot ti, no on ni imel družine. Na začetku sva bila zelo zaljubljena, jaz še bolj, bila sem ko najstnica, kot praviš ti. Ko pa je ta nora zaljubljenost minila, so se pa začeli sami problemi. Skoraj bi razdrla družino. Tako zelo mi je bilo žal in mi je še sedaj. Ampak ko je človek zaljubljen res ne razmišlja realno. Zanimivo je pa to, da sem takrat izlila svojo zgodbo na RR in večinoma sem prejemala neodobravanje in opozorila in večino tega, kar so mi napovedali se je tudi zgodilo, tako da le upoštevaj nasvete, predvsem vojakinja, daddy in sofi so podali res realna mnenja. Zares se ne splača. Toliko kot ti je sedaj lepo, je bilo tudi meni, na koncu mi je bilo pa neprimerljivo bolj hudo, pa slaba vest, pa mama sem že, pa samoobtoževanja, res verjemi ni vredno,...kar hudo mi je zdele ko to pišem, ko sem se spomnila vsega za nazaj.
No kakorkoli se bo razpletlo, ti želim vso srečo 

(odgovor članu Jaz*)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
5.9.2007 22:27:12   
Anonimen
Prva anonimna.
A tebe je tvoj kdaj že prevaral?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
5.9.2007 22:47:16   
Anonimen
Mislim, da ne. Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
5.9.2007 22:53:26   
Anonimen
Ker ne veš kako se počuti prevaran človek.

Škoda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
5.9.2007 23:06:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Škoda.

A velik zamuja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
5.9.2007 23:09:21   
Anonimen
Zlo velik nabor čustev.

Ampak tega ima itak že sedaj v izobilju, ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.9.2007 23:30:36   
Anonimen
Se mi zdi da ima ja.. :))

Ampak to ni se nic.. lahko se ji tale nabor se zlo poveca.. :))

Sicer ne bo prevec smesno.. nooo odvisno v katero smer bo tole slo.. Ce ne bo po 3  4 mescih konc.. pol se bo nabor povecal..  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
6.9.2007 12:04:52   
najina pikica*
jst ti ful prvoščm......dej si duškauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 12:22:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?