|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaljubljena
1.9.2007 12:06:43   
Anonimen
Evo punce, moram vam povedat, da sem zaljubljena do ušes....sploh ne vem kaj naj naredim...kot kakšna najstnica sem, kljub temu, da sem mama in je on oče....nič ne bi bilo narobe, če ne bi bili to dve družini....no ja nama je v glavnem luštn....sem mogla dat ven iz sebe, ker nimam nikogar, ki bi mu to lahko povedala razen njega.....ki ga ljubim, kljub temu, da ga ne bi smela...je pa sreča, ker tudi doma noben ne trpi, ne pri meni, ne pri njemu, pa še moj najboljši prijatelj je...se veliko lažje z njim pogovarjam o vsem kar me teži kot z možem...zakaj je življenje lahko tok zaj.....

En lep dan...se kar malo lažja počutim...zdej me pa magari razkosajte user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaljubljena
1.9.2007 12:12:40   
Anonimen
Ti kar uživaj, kaj pa veš, če bi bila s tem gospodom skupaj tudi kot družina, vama mogoče ne bi bilo fletno. Čisto možno. Saj veš, kakšne so vsakdanje skrbi, ki jih pa vidva zdaj skupnih nimata. Vama je skupaj samo fletno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 12:22:32   
NevenkaP
No, jaz te ne bom razkosala. Živemu človeku se vse zgodi. Pa tudi "nikoli ne reci nikoli" pregovora se z leti zmeraj bolj držim. Uživaj, dokler traja, kaj naj ti rečem drugega.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 13:17:21   
Anonimen
no enkrat za spremembo sem pozitivno presenečena, tudi jaz sem bila strogo proti varanju, samo, žal ali pa na veselje, je prišlo do tega in zdaj pravim, če doma noben ne trpi oz. dobi več kot prej je tudi to dovoljeno...samo tega mucija pa tokkkkkkkkk pogrešam, komaj čakam jutri, da ga vidim user posted image

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 14:14:17   
Colt
Verjetno bi se dalo izračunat, kolikšna možnost je da je tvoj ''muci'' mož od kake gospe ki je prav tako RRovka user posted image user posted image user posted image Kjut misel user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 14:23:47   
karmy
če so čustva obojestranska....go for ituser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 14:49:35   
jade1
user posted image Tudi jaz sem neskončno zaljubljena v svojega moža pa se nič ne hvalim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še možu povej kako si srečna, ziher bo vesel zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 15:08:43   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: jade1
Še možu povej kako si srečna, ziher bo vesel zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh pa bo skakal od veselja, če mu pove zakaj je srečna user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2007 15:17:08   
Anonimen
Samo, da ne bo njen mož rekel; a res? jaz sem pa zaljubljen v njegovo ženo.Potem pa lahko skupinsko uživajo.user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2007 15:23:47   
Anonimen
no tkole je sem 100% da ni mož od katere RR-jevke....smo pa družinski prijatli, zato vem, da se srečamo kmalu....mož pa ne vem, če bi bil navdušen, da mu zaupam, zakaj sem srečna.

Ja karmy je obojestransko. Mi je par dni nazaj poslal sms in sem mu direkt nazaj povedala, kako je pri meni, potem pa se je zgodilo, kar se naj ne bi. Ampak sva pa oba v rožcah zaradi tega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2007 15:29:29   
silvya
Sta rabla malo adrenalina. Uživajta, dokler lahko, ker se ponavadi take pravljice hitro končajo, žal ne vedno s srečnim koncem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2007 15:39:41   
Erdbeere
se kar strinjam s silviyo...uživajta, dokler lahko..pa srečno user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2007 15:43:25   
tjaga
Da mal posmetim temo z enim vicem,  ki mi je ob tem prebiranju padel na misel:

Sedita mož in žena na terasi in pijeta kavo.

Mož pravi ženi: Grem stavit, da mi ne znaš povedat nič takega, kar bi me razjezilo in razveselilo.
Žena: Imaš večjega kot sosed.

No pa brez zamere.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2007 15:53:36   
Anonimen
Jaz bom pa tkole napisala, pa raje anonimno

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2007 16:00:28   
Anonimen
Ups sporočilo mi je ušlo user posted image ,

torej jaz bom pa tkole napisala, pa raje anonimno:
Ko se enkrat začne, se ne konča z lahkoto.
Anonimna, ki si to zaupala: vprašaj se, če no ni le trenutna norost??? Da si "potrebovala" še s kom drugim sprobat. Si se "zdivjala" v mladosti, prehitro poročila in mlada imela otroke???
Pa družinski prijatelj. Kriza. Le kako lahko on tvojemu možu pogleda v oči, ali pa ti njegovi ženi???
Vprašaj se je to res zaljubljenost?
Bi lahko oba ogrozila in razdrla družini???
Poglej, ne obsojam te, samo razmisli kako boste vsi peljali naprej (tvoja in njegova družina).
Ker večno se ti ne bo uspelo skrivati, pazi da ne izve mož ali pa njegova žena.
Previdnost ni odveč. Pa pazi, da ne zaupaš kakšni "prijateljici" ki se bo kje "zagovorila".
Meni partner po enem letu še vedno ni odpustil prevare.
Še vedno hrepenim po drugem, lahko pa rečem: ni mi bilo žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2007 16:03:22   
Anonimen
FO.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2007 16:09:14   
Anonimen
ja anonimna, ki si mi svetovala, res verjemi, ni to ravno iz danes na jutri, se že kar lep čas vleče, samo pred kratkim, sva si priznala, da ni le prijateljstvo med nama ampak tudi kemija. Verjemi, predno sva se podala v to, sva vse predebatriala na dolgo in široko, nihče ni nikogar nikamor silil, predno sva sploh dala drug drugemu lubčka, me je vprašal, če sem 100%, skratka, res je bilo zelo zelo premišljeno...hvala pa za vsak nasvet, res. Upam, da ne bova obžalovala, zaenkrat je vse v najlepšem redu kot sem rekla, če bo pa kaj...bova že nekak prebrodila. Joj no, samo jaz sem res kot kakšna najstnica zatreskana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2007 16:44:48   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Meni partner po enem letu še vedno ni odpustil prevare.
Še vedno hrepenim po drugem, lahko pa rečem: ni mi bilo žal.

In zakaj si pravzaprav se z njim?

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2007 16:51:16   
Naja30
Privoščim ti srečo, zaljubljen biti je lepo. Ampak veliko lepše v nekoga, ki je samo tvoj, ne pa še od žene in otrok. Pa ne mislit, da te grajam. Saj življenje je tvoje. Ravno te dni sem namreč doživela ljubezensko zgodbo prijateljice, ki je bila že en lep čas s poročenim moškim. Tudi on je bil (baje) zaljubljen v njo. No, vsaj kazalo je tako. Zapustil je ženo in otroka in šel z njo. Bila sta neskončno srečna in zaljubljena, zvezdice in iskrice v očeh... on malo zmeden... sreča je trajala natanko en teden. Vrnil se je k ženi. Zakaj? Ker... še sam ne ve. Mogoče zaradi otrok.
Ok, pri vama je tako, da imata oba družino (če sem prav razumela). Kot sem že rekla, zaljubljen biti je lepo. Jaz sem tudi. V svojega moža, vsako leto bolj.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.9.2007 17:40:50   
srki
Zakaj bi te razkosale? Uživaj, pa saj si napisala, da noben od njegove niti tvoje družine ne trpi zaradi tega, zato sploh ne vidim razloga, da imaš kakšno slabo vest, niti da ti jo me vzbujamo.

Da bi le ta zaljubljenost trajala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.9.2007 17:50:55   
srki
Glede na poste pred mano: Moje mnenje je zato tako, kakršno je, ker je napisala, da nobena familija, ne njena ne njegova ne trpi in ne bo trpela tega, kar se med njima dogaja. Zato ne vidim nobene ovire za to, v kar se podajata. In, predvidevam, da bosta vsak svojemu partnerju povedala, za kaj se gre in ne bosta skakala čez plotuser posted image . Ali pač?

Drugače pa, nista ne prva ne zadnja, ki kaj takega počneta. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.9.2007 20:43:15   
Anonimen
da nobena familija, ne njena ne njegova ne trpi in ne bo trpela tega, kar se med njima dogaja

Če verjamete.Jaz ne morem ,ker če je zaljubljena v drugega kako se potem lahko obnaša do svojega moža isto kot prej?
No ja saj verjamem,da mož ne trpi pomanjkanja ampak vseeno.Kako lahko uživa v postlji z njim,ko misli na drugega?
Če misli na drugega,ko sexa z možem nebi rekla,da familija ne trpi.In obratno pri njemu.
Zato ne govorit,da ne trpi.Mogoče navzven ne kaj pa v srcu v glavi,ko komaj čaka,da ga vidi a doma se obnaša prisiljeno kot se mora,da nebo kaj občutil mož???
Niti malo ni verjetno,da je vse v redu,ker,če bi bilo vse v redu nebi skakala čez plot.
To je moje mnenje.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.9.2007 8:59:20   
Anonimen
Glej vojakinja, sej mogoče imaš po eni strani prav, samo jaz ljubim moža in sem z njim 100% srečna, ljubim pa tudi njega. Kako to gre? Ne vem. Gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.9.2007 9:18:16   
Anonimen

Glej vojakinja, sej mogoče imaš po eni strani prav, samo jaz ljubim moža in sem z njim 100% srečna, ljubim pa tudi njega. Kako to gre? Ne vem. Gre.

Seveda gre, zakaj ne bi šlo. Marsikateremu moškemu gre skozi, zakaj ne bi ženski?

Anonimna, ti samo glej, da čim več dnara vun potegneš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.9.2007 13:06:55   
srki

Aja, jaz sem mislila, da boš to možu povedala in pač končala vezo s sedanjim možem, ne da boš igrala dvojno življeje. No ja, če ti je tako fajn, prav.

Meni se to ne zdi fer.

Prvi post sem pač tako razbrala, da boš povedala možu in on njeni ženi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?