|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOBACANJE
24.11.2004 10:31:30   
NIK IN MAMI
:bravo:KDAJ SO VAŠI MALČKI ZAČELI KOBACAT OZ.PLAZIT:duda:?????? MOJ MALČEK JE ZAČEL PRI 7M IN3DNI...SEDAJ PA BOMO SKORAJ STARI 9M,IN ŽE PRAV VSE RAZIŠČEM KJE JE KAJ,NAJRAJŠI PA SEM V KOPALNICI,KO SE VRTI BOBEN OD PRALNEGA STROJA:)-:)- L.P.:sloncek::kuza::zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOBACANJE
24.11.2004 11:01:27   
BARBARA R.
:bravo: Nik! Občutek imam,da bomo pri nas to kar preskočili.

:muca:

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOBACANJE
24.11.2004 12:59:06   
NinaŠ
Tud Anže se je začel plazit pri dobrih 7 mesecih, po 14 dneh pa je naštudiral kje povsod lahko vstane. Tko da imamo zanji mesec zelo pestro, saj ga ne morem tud za dve sekundi pustit samega - saj lepo vstane in ko kam hoče se vsede in šiba dalje, ampak včasih ga pa zanese ko hoče kaj prijet in nevemkakomutouspe, vedno se butne z glavo ob nekaj (najraj bi mu čelado naštimala). Drugače je pa tudi Anžetu najljubša zabava pralni stroj in tudi ko gremo kam na obisk ga najprej poišče in potem tud če ni prižgan, občuduje:zmeden:. LP

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOBACANJE
24.11.2004 20:54:59   
akinom
Naša :duda:je stara 9 mesecev pa se še ne plazi.Se pa poskuša vstati v stajci.Njeni koraki pa so dolgi,mislim da bo prej tekla kot hodila ker je hitra kot tale:kuza:
lp monika

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOBACANJE
24.11.2004 21:12:52   
Anonimen
Zadnjič je ena pripovedovala, da njen tamali vse pretakne in more skozi za njemu dirkat. Potem pa je bilo en dan kar nekaj časa vse tiho in ko se je spomnila, da je že predolgo tišina, je tekla v kopalnico in kaj je otrok delal? - lizal ščetko za čiščenje WC-ja... Vedno, ko preberem, kako je vašim všeč boben od stroja, se spomnim, kako je pa moj vedno pikiral na WC in na tisto smotano ščetko... Lizal je sicer ni, ampak vedno sem mu za las preprečila, da se ni začel z njo igrati.

(odgovor članu NIK IN MAMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOBACANJE
24.11.2004 21:26:12   
Urša
Mi se zaenkrat plazimo nazaj, ampak zelo pocasi in ne ravno z navdusenjem! ;) Aja, Nika je stara 8,5 mesecev.

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOBACANJE
25.11.2004 9:45:43   
palcica
Ojla,

mi smo se začeli plaziti pri sedmih mesecih, že prej pa smo vse stanovanje pregledali s kotaljenjem po tleh. Najljubša zabava našega sončka pa je koš za smeti. Vsaj trikrat na dan ga prevrne in raziskuje. Na srečo imamo v njem samo papir in kartonasto embalažo, ki je seveda zakon - kaj igrače - važna je embalaža v kateri so igrače zapakirane. Res so pravi srčki tile cmočki.

lp, palčica

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)


Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!