|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: notranjska
10.10.2007 6:44:14   
Anonimen
Jutro,
dans bom zgodnjauser posted image .
Zdej grem otroke zbudit, v šolo, v varstvo, jz pa k frizerju k nosim gnezdo na glavi, ne pa frizurouser posted image . Potem me pa čaka čiščenje kavča in jogijev s sesalcem, k mi je posodla teta. Matr kaj vse pobere (je znamke Hoover).
Ja v šolskih letih sm tud jz hodila h Krivičevi, ko sm pa začela delat, sm se mogla h drugi prešaltat, tako sm pri Krezovič-Lovko Ljiljani.

Zgleda da sm edina proti koncu nosečnosti med nami. Sm v 30tednu, PDP imam 11.12.
Se kasneje kej javim

(odgovor članu Leiah)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
10.10.2007 10:50:57   
Naty*
Jutro! TamaraJ oprosti, zadnjič sm kr malo spregledala tvoj post, pa ne namerno user posted image . Spomnim se te tud iz foruma zanositev, ker vem, da se ti je zgodilo tko nekak kot meni. Glavno, da nama sedaj vse lepo poteka ane user posted image .

A veš, kako je z mojo službo. Js sm se konec avgusta preselila iz Celja v Logatec, ker sva s fantom uredila stanovanje. Službo imam pa v Celju in sem zelo zadovoljna, zato zaenkrat ne nameravam menjati. Delam na sodišču in imam delovno mesto, ki mi nudi tudi veliko referenc za naprej, zato mislim, da ko bo otroček pršu enkrat na svet, bom verjetno iskala službo kje bližje. Sej veš...ko si sam je drugače, ko te pa nekaj malega čaka doma, ti pa ni še do ure in pol vožnje do doma.

anakarin potem maš pa že kr konkreten trebušček ane user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
10.10.2007 17:50:21   
Anonimen
ekola, frizura narjena, počistla, se najedlauser posted image , .....
Malprej smo ble s puncami mal na burji, uf kolk je mrzlo ratalo. Letos smo prezgodaj začeli kurit v bajti.
Ja trebušček se spreminja v trebuh al pa v bojleruser posted image , ma kolk me čaka drugu letu da skinm kilažo dol. Bolje da ne pomislim! Ko bom dojila (upam, da uspešno že tretjič; že zdej mi malo odteče kolostrum, če si stisnem bradavičke) bom spet skoz lačna. Če bodo neprespane noči, user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo vidli.
Bomo vidli kako bomo dans spali, k mi mala kažin dela ponoči. Danes je 2x zbruhala mleko po spanjuuser posted image , enkrat zjutraj, drugič popoldne. Nima nč vročine, nima niti apetita, samo juho poje.
Zdej bodo oziroma že razsajajo neki virusi, ma upam, da letos nebodo punce toliko bolehale kot lani. Pa še dojenček zravn. Ker sami vitamini danes niso dovolj, že tako veliko sadja in zelenjave pojemo, razen moža.
Grem zdej večerjo naredit, pa se beremo.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
11.10.2007 10:46:53   
Naty*
Jutro bejbe! Spet štrajkate?user posted image

anakarin mislim, da bomo kar vse na tem, da bomo mogle odvečne kg dol spravljat, ene prej, druge pa kasnej ampak ne uide user posted image . Kolk si se pa zredila do sedaj (no če ni skrivnostuser posted image )?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
12.10.2007 12:21:47   
TamaraJ
Ojla Naty..

Hvala za odgovor. Jaz sem, kot veš, mamica 4 letnemu Timiju  in se mi zdi, da že tako preživim premalo časa z njim. Pa ga vseeno veliko user posted image . Pred nekje 6 leti sem se preselila iz Logatca v Cerknico, delam pa zelo blizu, na Rakeku. Moj dragi ima S.P. in dela večinoma v TV produkcijah, na koncertih.... v glavnem vse, kar ima veze z zvokom. Zato ima tudi vemo kakšen delovni čas. Enkrat tako, drugič drugače, ponavadi je v tujini in ga ni po več kot teden. Zato mi veliko pomeni služba v bližini doma in seveda vrtca. Če ja kaj narobe, sem vedno zraven in imam 5min do njega. Pa rada imam popoldneve na polju s Timijem in Sharko (moj pes). Tega ne zamenjam tudi za boljšo službo (čeprav se zdaj nič ne pritožujem preveč).
Aja, ali sta vidva kupila stanovanje v Logatcu? Kaj vaju je zamikalo? Vem, da se veliko gradi in se Logatec neverjetno širi (jaz sem včasih kar zgubljena tam, pa sem še vedno veliko v Log.). Jaz ga malo pogrešam, čeprav je Cerknica po svoje idila. Čudovita narava, jezero, mir... pa vse imam tukaj, kar rabim. No, skoraj. Trgovine za nosečnice še ne user posted image user posted image . Pa povezava z AC je super. Sem se kar navadila. Pa ti na Logatec? Soprehodi pod Sekirico?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
12.10.2007 19:18:01   
Anonimen
Na hitr da se javim,
včeraj je mala bruhala, mleka ji  ne dajem, vročine nima, driske nima, bomo vidli kako bo danes ponoči. Čez dan se je nekako obnesla.
Kil, hmm v obe nosečnosti sm šla gor za 16kg. V prvi sm v enem letu zelo hitr shujšala , celo na težo pred nosečnostjo. V drugi nosečnosti pa sm med dojenjem velikokrat bla lačna in ponoči velik piškotov mlekom jedla. Tako da ni šlo nikamor. Ko smo se odvadili tam pri 9 mesecu, sm počasi začela delat hitre hoje vsak dan (če je blo deževno, pa na stepper) in obvezno mp3 s sabo. Čez dober mesec izvem, da sm spet noseča, a komaj 6kg spravila dol, od porodne teže.
Danes imam 7kg več od zanositve pri 30 tednu. Bližam se pa 100, čeprav mi to nobeden ne verjame. Imam močno (pa bolj športno) postavo, kr sm se skoz ukvarjala s kakim športom, samo ne zarad kg, ampak zarad sebe. Zame je tako idealna teža tam 72-75kg.

Še moj brat bo zgleda ostal v Cerknici en dan, kr tam visi vsak dan. Najprej služba, nato šport-košarka.
Ja v Logatec pa velik folka pride oziroma je prišlo, odkar na veliko gradijo.

Srečne nekatere k majo fajn šiht, malo je takih, da se ne pritožujejo.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
12.10.2007 19:21:06   
Srčekgirll
Ahoj!
Se vam spet mal oglašam. Kako ste kaj? Jst sm odlično, no če odštejemo da me dns glava boli, pa si ne upam vzet tableta za glavobol. Drgač pa, dns sva bla z mojimuser posted image  na NS in je vse ok. Vidm da ste se kr mal razčvekale. Če bi bla na bolniški, bi verjetn cel dan kle gor visela in klepetala, tko pa ni časa, služba.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 82
13.10.2007 21:14:02   
Gina
Lep pozdrav vsem. Nisem bila kaj dosti na pc-ju ta teden, sem imela ogromno dela. Danes sem še iz vrta pobirala reči, pa morala bi še tulipane posadit, pa se mi ni dalo, bom jutri ali naslednji teden. Ta teden mi je drugič letos crknila skrinja. user posted image  Sem bila zelo žalostna, ker mi je cel pridelek šel v franže.

Lepo, da se vas je toliko javilo. Se pravi logatec, cerknica, postojna...super.
Srcekgirl, od kod si pa ti? Super, da je NS ok.
Anakarin, koliko je pa tvoja bejba stara, ta mičkena mislim?
Ne vem več, katera me je spraševala, kdaj je moj ta mali rojen, 15. maja. user posted image

Se še kaj javim, lp

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 83
14.10.2007 10:43:27   
Srčekgirll
Sej jst sm že neki časa tu goruser posted image  Iz okolice Cerknice sm, sam se bom preselila v Loško dolino (upam da kmalu), ko bova dokončno si uredila domek. Ostajam Notranjka ZAVEDNOuser posted image
A res tvoj tmal ima roj. dan takrat k jest.?user posted image user posted image user posted image Lepo

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 84
14.10.2007 20:26:06   
Gina
A res, na isti danuser posted image ....pa naš otrok je tolk prijazen....sicer so pa vsi bikci, ki jih poznam prijazni.
Jaz sicer nisem original notranjka, saj veš, tukaj te gledajo malo postrani, ampak saj je vseeno, tukaj na našem koncu je kar nekaj priseljenih, kar je čisto ok. Važno, da je meni všeč in da se fajn počutim. Je pa res lepa notranjska, vsakič se veselim, ko se vračam domov. Krasno je tukaj.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 85
18.10.2007 8:27:23   
Naty*
No sm se odločla, da malo osvežim temo, ker je šla že čist na dno druge strani!

TamaraJ a ti si pa drugač Logatčanka? Zanimivo user posted image . Midva nisva kupila stanovanja v Logatcu, ampak sva dobila mansardo v hiši njegovih staršev. Pogoj je bil seveda menjava strehe, moj pogoj pa svoj vhod in smo se kr takoj zmenli user posted image . Zaenkrat mi ni žal. Drugače se pa na Logatec mogoče še nisem čist navadila, ker ven zdej tkointko velik niti ne hodim, razen kar je nujno. No sprehodi so mi pa tule prav všeč, ker je veliko takih poti...tud Sekirica ja user posted image . Poznam pa tud Cerknico, ker tam živi sestra od mojega, pa Rakek tudi, ker tam živi naš klaviaturist user posted image . Tud midva sva čist glasbeni par. So pa res lepi ti konci, ni kej rečt.

anakarin brat bo pa verjetno našu en dan še kako punco, takrat bo pa zares ostal v Cerknici user posted image . Take stvari te ponavadi potegnejo. Mene ni ne služba ne stanovanje uspelo v Celju obdržat, ko sva se z lubijem spoznala. user posted image

Gina in srčekgirl js mam pa 13. maja rok, tko da mogoče se vama vseeno pridružim 15. pri praznovanju. Nikol ne veš, kolk se bo kej malemu (mali) dopadlo noter. Mogoče se pa odloči podaljšat dopust v maternici user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 86
18.10.2007 10:35:06   
TamaraJ
Naty, kaj pa igraš? Je skrivnost, če v katerem bendu? Kateremu? Jooooj, zmeri te nekaj sprašujem. Kot naš Timi sem user posted image user posted image user posted image . Ja, jaz sem pa še vedno s srcem v Logatcu. Pa se tud Cerknice uspešno privajam user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.10.2007 10:35:57   
TamaraJ
Aja, Naty...a ti maš Logatčana?? Kok me firbec danes matra user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 88
18.10.2007 11:49:09   
Naty*
user posted image  Tamara, no sej bom vsaj mal pozabla, kolk sm danes depresivna, če ti mal odgovarjam. Mogoče poznaš band Mustangi? No moj lubi tam poje in igra kitaro, js pa pojem. Od lanskega septembra. Sva se tolk dobr najdla, da včasih kr ne morem verjet user posted image . Oba sva čist navdušena nad musko. Ime mu je pa Jure user posted image .

Drgač pa ti kr sprašuj, js nimam kej skrivat, razen mogoče kako podrobnost ti bom rajš po zs napisala user posted image .

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 89
18.10.2007 13:05:51   
TamaraJ
Joj, zdej si mi pa zaposlila možgančke... Jure, pa iz Logatca... A v bendu špila kakšen Slavc? Mislim, da Baraga? Kje pa ste vse špilal? Moj lubi že vrsto let dela v muski. Zdej ima s.p. in dela predvsem v TV produkciji, sicer pa še vedno veliko po koncertih. Zdej je hvala bogu sicer presedlal na večje zadeve oz. prireditve. Se spomnim na začetku, ko sva hodila okoli po cele noči za 15 jurjev ali manj, pripeljala ozvočenje, bila tam do konca in potem še do jutra pospravljala. Joj, ne bi več zdržala. Mogoče ga kdo iz vašega benda pozna (Kusi mu pravijo, Cerknica.. začel pa ja z Bane sound).
Imaš mogoče kakšno slikico benda?? Najbolj me mori to, da najbrž poznam marsikoga, pa rabim cajt, da mi kapne kam bi ga dala. ja, spadam med svetlejše-laske user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
18.10.2007 13:15:27   
Naty*
Ja Slavc je naš klaviaturist user posted image . No vidiš pa sva že bližje. Glede ponočevanja mi pa sploh ne razlagaj! Men je pet ful noro, ampak tisto postavljanje in pospravljanje je pa groza. Sicer je res pet moških v bandu, ki nardijo vse, ampak sm js tak človek, da ne morm kr gledat in seveda pol tud js pospravljam. Čeprav sedaj upam, da bom sploh še lahko šla na kak špil, da ne bom mela kr čist prepoved, ker bom ful pogrešala user posted image .

Drugač so pa igral že tud v Cerknici na pustovanju, mislim, da predlani. Takrat še js nisem bla zraven. Zdej smo bli pa na Rakeku v pizzeriji Furman, pa v hotelu Šport v Postojni lani decembra, pa tko...

Nč kej več še drugič, morm dobit zdej G na telefon. LPuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 91
18.10.2007 13:17:26   
Anonimen
Jaz pa poznam tipa od naty in od tamareuser posted image -na videz. No pa tud tamaro poznam-na videzuser posted image , pa tmalga tud, pa kužita tuduser posted image

user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
18.10.2007 13:42:22   
TamaraJ
Hmmmm, Karin. Zdej si mi pa še ti dela dala. Meni bodo možgančki eksplodirali od tuktanja kdo je kdo...

No, zdej grem pa v Logatec po avto na servis (1 mesec nazaj so mi mašino rihtal, zdej je šla pa lambda sonda in še en stikal za olje. Grrrrr, men se že meša od tega avta; kar ne neha se)

lepo se imejte in mogoče se kaj beremo popoldne, ko pridem domov. By

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
18.10.2007 13:50:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jaz pa poznam tipa od naty in od tamareuser posted image -na videz. No pa tud tamaro poznam-na videzuser posted image , pa tmalga tud, pa kužita tuduser posted image

user posted image

Ti tička ti. jaz pa tebe poznam, pa Tamaro tud. user posted image user posted image user posted image  Pa še marsikartero tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ja pač tako, če si znana osebnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
18.10.2007 14:00:23   
Anonimen
Jaz pa tebe!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
18.10.2007 14:22:47   
Anonimen
Ekola, ma ste res obrnile temo ter se vmes spoznale kdo je kdouser posted image .
Jz sicer nehodim kej dosti na Cerkniški in Logaški konec, kaj šele da bi poznala bend od Naty.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
18.10.2007 14:25:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca

aja tebe sm pozablauser posted image ....poznam, poznam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
18.10.2007 14:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca

S tabo je blo predvsem fajn v nočni delat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nene, predvsem Lauro planirat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
18.10.2007 17:59:59   
Naty*
Al ste se razgovorile user posted image ! No tko zdej pa mam....js pa nobene ne poznam! To ni fer.

karin24, če ga boš kje videla, pa bo zraven kaka majhna blond (z vse večjim trebuščkom) me pa za rokav pocukaj ok? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
18.10.2007 18:08:51   
Gina
A 13. imaš rok? Jaz sem imela 10., pa je naš mali zamujal.user posted image user posted image  Samo takrat se nisem smejala, sem jokala vsak dan, kdaj bo že.
Naty, a si ti iz dol. Log., tam pod Pavšičevo, a se tvoja tašča morda z zelišči ukvarja ljubiteljsko? Tam vem, da so delali en dodatni vhod k hiši, stopnice, pa mansardo nedolgo tega.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?