Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (145. nadaljevanje) 25.11.2004 9:51:59
|
|
|
|
pi
|
Katera ginekologinja je to ?
|
|
|
|
ZA NAS (145. nadaljevanje) 25.11.2004 10:07:37
|
|
|
|
ery
|
Hello punce... No tako, jaz sem bila včeraj pri ginekologu in ni odkril ničesar, da bi začelo kaj brcat..:(( Rekel mi je, naj počakam menstruacijo, po njej pa vsak drugi dan :sloncek::sloncek:..in potem moram priti k njemu noseča... Je pa zelo prijazen-namreč tega doktorja sem imela prvič in sem zelo zadovoljan, ker mi je res vse razložil, ne da bi ga sploh kaj spraševala... No Anitka IN Tia vseeno hvala za pesti... Zdaj pa čakam, da pride ta Franca, čeprav mi že malček zamuja... Ker vedno dobim točno... No bomo videli... Pišite... Aja, Anitka, da bi ti tiramisu po pošti poslala... Hm.. vprašanje je kakega bi dobila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
oktoberdapealKatero ime bi izbrali za fantka?Max (
33%)
Alex (
26%)
Tinijan (
8%)
Leo (
20%)
Kris (
14%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!