ZA NAS (145. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 19:41:33)

Ojla punce!

Kako ste kaj?
Jaz se te dni bolj malo oglasam. Ampak vedno mislim na vas. Sem in tja malo pokukam na RR in vem, da trenutno neni najbrz ze ve, al so trije :duda::duda::duda: al ja.

Nekatere imate ali ste imele HSG, spet druge konec tega tedna cakate na pozitiven test.

V meni je malo bolj umirjeno ta cas. Ne trepetam za tem, ali bo ali ne. Vem, da moram najprej na laparoskopijo in histeroskopijo v decembru in sele potem bomo lahko upali naprej. No, mogoce na tiho se vedno upam, da se mogoce vseeno kaj prime. Samo ni tiste panike. Zdi se mi, kot da bi malo otopela.

Drugace cakam, da me mentor poklice iz faksa in mi pove, kaj bo treba se popravit pri moji mag. - ze en teden me ni poklical. Upam, da ni kaj zbolel.

Se pa veselim bozica in novega leta, saj sem pravkar izvedela, da bom najbrz od 23.12. pa do 3.1. DOOOOMAAAAAAAA:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Tkole, na kratk.

Zdej pa sibam se naprej mal prebrat.

pa-pa
Pika74
:metulj:

Pia73 -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 19:50:06)

Hajli, hajlo!!! :rozica::rozica::rozica:

Pika74 is back!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pika74, če dobiš sms od neni mi prosim sporoči,... Jaz mam doma, ko bi bomba priletela, sam me tak firbec matra,....

LP Pia73 :metulj:

tia -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 19:52:44)

Hojla,

naj se tudi jaz na hitro oglasim,kot je že Pika74 napisala verjetno vse čakamo na Neni,zato Neni oglasi se čimprej,da bomo vedele ali so :duda::duda::duda:.:pujs: za srečo.

Tako kot vsaki torek tudi danes celi dan preživim v avtu ali pa ne doma.Že skoraj ne vem kateri dan je ko tako,letam na okrog.

Že sedaj sem vsa panična,namreč jutri imam pregled pri novi G.. Za vse tiste ,ki ne veste sem mojo prejšnjo zamnejala ker me je jezilo nikamur me ni dala,pa že dva ss imam za sabo.Zato sem šla in sem menjala bomo videlai kaj bo jutri ta nova rekala.Sploh nevme kje in kako naj začnem.Samo da nebo kaj narobe,pa bom morala dolgo čakati na željeno :duda:.

Samo naj mi čimprej uspe.

To bo vse kasneje se še enkrat oglasim.
:);):rozica::rozica::angel:

dijo

Tia

Pia73 -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 19:55:22)

tia seveda bo vse dobro!!! V to verjamemo vse! Držim pa pesti zate :miska::miska::miska: in ti pošiljam :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo!!!

LP Pia73 :metulj:

tia -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 21:22:20)

Hoj,
tukaj sem kot sem obljubila.

Pia73 hvala za pesti,res upam na najboljše.Kako se pa kaj počutiš?

Anitka kje se pa ti danes potepšaš,da te ni nič med nas?;)

Koala že komaj čakam na srečanje,da bom probala tvoj tiramisu.:)-

Gea1 oglasi se kaj?

Bambi ti spet delaš,pusti delo če si pred O. veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,delo bo počakalo.

Pika74 lahko boš tudi ti primerek presenečanja.:darilo:

Joj kako grozno se počutim,že od nedelje me tako počasi trebuh boli,včeraj zvečer mi je bilo malce slabo,pa sedaj mi spet začne ,nevem če nisem neki virus staknila,samo slabo mi je,šraufa me,:zmeden::zmeden2:.

Bom šla,pod tuš kajti res nevem če bom jutro videla,če seveda ne bom večino noči preživela v kopalnici pri wc-ju.

Vsem želim da čimprej zagledate :modri: ali +.

pa pa

Lepe sanje.

Tia

Anitka -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 21:26:19)

Hojla!

Pa mi je uspelo še nekaj besed namenit tudi vam. Danes sem bila spet na jogi in je čas tako odletel, da je joj.

BAMBI veš tudi moj današnji dan je nekam čuden. Sploh nimam nobenega feelinga, pa vse me razjezi in ne vem, če na to vpliva bližajoča se O ali pa polna luna:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Morda pa preženem ta občutek z :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa ne pozabi na ono fajn temo, ki si jo omenila. Aja, pa daj napiši kak predlog za srečanje (dan, ura....)

TINKAMIŠKA upam, da je tvoja M jasno in glasno razumela tvoje želje in je lep čas ne bo blizu.:)-;)

ERY pestke :miska::miska::miska::miska: še naprej in dobro opravi jutri pri G.

KOALA vaša organizatorka že zbira predloge za srečanje (dan, datum, ura..)

PIKA 74 sem že mislila, da si se odselila v kake tople južne kraje. Jaz že močno stiskam :miska::miska::miska::miska::miska: da te pa december morda vseeno preseneti. Ja in veš kaj, morda je bila tvojemu mentorju mag. naloga tako bombastična in enkratna, da te od osuplosti še ni mogel poklicati. Kakorkoli že bo, želim ti čim manj popravkov in da se čimprej rešiš tega in potem te bomo klicala mag. srečka :nosecka: PIKA 74 iz KNF.;);) (šala mala) Ej če boš pa od 23.12. pa do 3.1. doma potem pa se res moramo enkrat dobiti. Boš že zangažirala še PIO 73. Morda bo to večerja s tremi srečkami :nosecka::nosecka::nosecka:

TIA jutri dobro opravi pri novi G in ti kar z besedo na dan.Držim :miska::miska::miska::miska::miska: Aja in ko boš kaj fraj pa le pokliči in se kar pri meni na :kava: in čveku oglasi.

SIMONAS ti pa le hitro porihtaj tale internet. In seveda pestke :miska::miska::miska::miska: za začetek decembra. Baje se bliža en veliiiiiiik naliv srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:v decembru. Kdo ve, morda ga boš pa ravno ti začela.

KLARISA pravilna odločitev.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Uživaj vsak dan in vsak trenutek posebej, razveseli se vsake še tako majhne stvari, zavedaj se, da ima vse svoj namen in naj ti čas do naslednjega poskusa hitro mine. Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da bo le-ta uspešen in boš srečka :nosecka: z najmanj eno :duda: A prideš na srečanje?

PIA 73 lepo pobožaj bušija namesto mene.;)

PI kje pa se kaj ti potikaš? A si se malce skrila?

Pa GEA1?:zmeden2:

Nič punce, jaz grem postelja vabi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa jutri imam še en sestanek ob 16.uri, tak da ne vem če mi bo uspelo pred večerom pokukat na RR. Če bo kaj novega pa naj katera pošlje kak SMS.

Nočko,
:sloncek:Anitka:metulj:

Anitka -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 21:27:40)

He he TIA sva pisali istočasno kaj?:)-:)-:)- Želim ti mirno noč brez letanja po WC-ju.

Pa pa,
Anitka:metulj:

tia -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (23.11.2004 21:33:15)

He he pa res Anitka,veš kako natrpan teden mam,me more res trebuh boleti,upam da res ne bom preživela noč v kopalnici.
Bom te poklicala,da kakšno udarive,seveda če drugače ne priletim za pol urce,ki pa je vedno uro ali pa kaj več.

pa pa

:rozica::rozica::rozica:
Tia
:racka:

ery -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 7:44:20)

Jutro.. Pa smo spet v službi v vaši družbi :) Hvala bogu, da vas imam, ker mi polepšate vsak sleherni trenutek...
Anitka, hvala še1x za pestke..., čeprav res nimam nobenih znakov da bi bila :nosecka:. M naj bi dobila danes, ali jutri, me ja pa začelo okrog popka nekaj špikat oz. v spodnjem delu trebuha... To je, da bo prišla ta M kajne?:grrr:

Drugače sem pa spet včeraj naredila tiramisu... kok je dobr... Bi ga že zdej jedla...:)-

Zaenkrat toliko..
Pišite in rade se mejte!

papa

emaa -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 9:37:57)

No, da se še jaz mal javim, sem bla pr g. zjutraj. Pravi, da je zaenkrat videt vse v redu, folikl ima 14mm, torej mi ovulacija malo zamuja. Sem že naročena za ponedeljek, da vidi če je bla ovulacija, če je potem čaka moža spermiogram. Sem prav zadovoljna da se zadeve premikajo. Čeprav mi je moja g. rekla, da tudi njej mečejo polena pod noge, je prišla z druge porodniške pa so ji kar pacientke pokradl. Sem rekla, da ne se bat, jaz vztrajam pri njej in da jo ljudje zelo pohvalijo (dr. Strah), me je ona mal razveselila, sem pa še jaz njo.

LP:):)

pi -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 9:52:31)

Pozdravljen vse skupaj. Kar nekaj časa se nisem javljala saj sem upala da bom potem vsaj malo pozabila na:duda:. Pa ne gre, pa tudi vas punce sem zelooooooo pogrešala. Tako sem se navezala na vas da sploh nevem več kaj bi brez vas.
Lep pozdrav vsem skupaj in vsaki eno :rozica:in :pujs: za :roza:.

tinkamiška -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 10:09:29)

Hojla!

Pika74, jst mam tud ta mesec tak kot si ti rekla, skor nič ne razmišljam a bo kej al ne, ker itak ne jem klomifena in januarja grem na histero on laparo, tak, da je ta mesec kr tko, namenjen samo nama. In včeraj sva se imela prav fajn.

Še 10 dni je do najinega Londona in počasi že imam pripravljen načrt kaj vse si bova šla ogledat. Komaj čakam!

Tia, po mojem bo prav fajn tale zamenjava G, jst sem zlo vesela, da sem zamenjala prejšnjo. Tak da nič ne skrbi.:rozica:

Anitka, ja jst upam, da da France8) res ne bo. Ja, grem pa danes polubčkat mojo nečakinjo. Je že pravi korenjak, zdej ma že štriri zobe in še ji rastejo. Ha, ha, je tak hecn škrat!

Punčke, lepo se mejte!:rozica:
Se še beremo!

Tinka

koala -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 10:36:25)

Hoja punce!
Danes pa sem malo razočarana, a samo malo, ker sem tek izvid pričakovala, torej, včeraj je prišel izvid biolsije in ni, ni celic, tak da zdaj me čaka še THL v decembru, pol pa gremo k dr.Reljiču, da vidimi kako in kaj naprej. Ah, bo že!

Kar se srečanja tiče tiramisu definitivno bo, zdaj pa še samo prosim povejte, al želite tega po receptu od neni ali onega od Bibe, ker je meni vseeno.
Aja, pa še to Bambi, res bi lahko šel z enim avtom, to bi blo super, samo se bojim, da bomo kak dež nad prekmurje privlekla, saj veš, tri babe v enem avtu, ki imajo skoraj uro časa šimfat vse po spisku!! Kriza!!:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-

Anitka, meni je vseeno, ker se še zdaj lahko prilagajam jaz vam! Ti samo povej, kdaj in kje!!

Punce vse, ki čakate :hudicek:, da je nebi bilo, tiste, ki si jo želite(mo), da čimprej pride!!
Pa na :sloncek: :sloncek: :sloncek: ne pozabit!

Koala

biba77 -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 10:41:48)

OJLA,
Koala, ti kar po svojem receptu naredi, ce ga imas in je okusno :). Naslednjic pa se mogoce jaz potrudim in svojo verzijo prinesem, velja?

Zal mi je za rezultate, a vseeno ne obupat!!!

:miska:

koala -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 11:11:51)

Hojla Biba!
Ja saj moj recept je isti kot tvoj, tak da veš kako je dober:)- :)-. Lahko pa bi nardila pol pol, pol bi pa mele tekmovanje v okusnosti tiramisuja:)- :)- :)- :)-!

Koala

biba77 -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 11:22:48)

Me pozivas na "kuharski dvoboj"? Paprika:Paradizniku?
:)-:)-:)-:)-:)-:)-
:miska:

koala -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 11:28:41)

OK, samo jaz bom paprika, ker paradižnika ne maram preveč :)-:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-!
Mislila pa sem da bi medve neni izzvale ne dvoboj, mislim njen tiramisu:)-:)-:)-:)-:)-:)-
:muca:

ery -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 12:21:15)

Koala, jaz sem naredila tiramisu po neninem receptu in moram povedat, da je slasten... Včeraj sem spet kupila sestavine, ga bom spet naredila, doma ga vsi obožujemo...:bravo:

Moj pravi, da mu tisti s skuto ni všeč, ker to ni pravi tiramisu...

Tolk, da povem..

papa;)

cmokec -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 12:53:03)

Dejte mi povedat, kje je že nenin recept objavljen. Sem ga brala, pa ga ne najdem več.

cmokec

ery -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 13:19:15)

ojla... sem iskala, pa sem našla...

Recept je objavljen na podstrani številka 3, tema z naslovom: ZA NAS (142.NADALJEVANJE)-na drugi strani.

Upam da nisem preveč zakomplicirano napisala...

papa

cmokec -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 13:20:24)

:bravo: :bravo: hvala, pa lep dan

cmokec

tia -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 14:52:17)

Punce,samo tolko,bila sem pri G. in jo morem pohvalit :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:je res boljša od moje prejšnje vse ostalo pa kasneje ko pridem iz službe!

Pa pa

Tia

Anitka -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 20:13:55)

Hojla!

Pa sem spet tu. Smo imeli sestanek strokovne delavke vrtca tako da sem spet večerna. Jutri imam pa pogovorne ure s starši in me je že kar groza. Imamo namreč punčko, ki je kot mali :angel: taka luštkana, zgovorna, a ko jo spoznaš malo bolje vidiš, da je pravi mali :hudicek: Grize otroke, jih ščipa, ne "uboga", se ti mseji v obraz in sem tako :( Kako povedati mamici?!?:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Eh upam, da bom pogovor dobro speljala. Se bom res potrudila mamici povedati na kar se da "lep" način. Držite pmalo pestke zame.

ERY a veš, jaz pa sploh nimam časa za narest tiramisu. A mi ne bi ti kakega koščka poslala kar po pošti?:)-;) Ja pa še to, dokler ni :hudicek: je vedno upanje. Jaz ti še zmeraj držim :miska::miska::miska::miska:

EMAMAIR pa pestke :miska::miska::miska::miska:namenjam tudi tebi.

PI saj sem vedela, da ti ne bo uspelo uiti nam.;):)- Je full težko. Sploh, ker so tu same fajn punce, ki te znajo potolažit, razveselit, nasmejat... Res za vsako ena velika dišeča :rozica:

TINKAMIŠKA kak fajn, da že kar odštevaš dneve do Londona.

KOALA ti pa ne obupat. Me punce z RR-je (sploh pa fosilke;) ) gremo do konca, a ne? Ja na srečanje pa se vas naj kar čimveč z enim avtom pripelje. Veš bi rabila malo dežja, ker bi radi v vrtcu en poskus izvedli in kot zakleto ne dežuje:)-:)-:)-:)-

TIA saj sem vedela, da boš zadovoljna z G. :bravo::bravo::bravo::bravo: za njo in poročaj.

Punce zdaj se pa dajmo nekaj zmenit, namreč napišite kdaj vam ustreza imet srečanje. Če ne boste storile to čimprej vas bom čez koleno in po nagi riti:)-:)-:)-

Se morda še kasneje kaj tipkamo.

Pa pa

tia -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 20:54:43)

Hojla.

pa sem doma iz službe in kot vedno tudi danes takoj na RR,moj mi že pravi ,na RR-u se moreš javit da si doma.

Pa najprej kako sem opravila pri novi G..Kot sem že prej pisala sem tako zadovoljna z njo,je res prava.Žal mi je le ,da jo že prej nisem menjala,bi mogoče že imela kakšno :duda: doma.Najprej sva se vse pogovorili,sem ji povedala vse kar sem do sedaj imela za preiskav,no le HSG,se je čudila,da le to pri tako dolgo delanjem za :duda:.Drugače je z mano vse OK,le jutri grem še na UZ,pa se pogovorive za naprejkaj bom dobila in kako dalje.Le moj more iti na spermograf,upam da bo šel čimprej.Anitka kako dolgo je tvoj čakal?
Jutri pa še vse kar bom izvedela.

Anika ti pač tej mamici povej kot je,da izgleda punčka mirna ,ko pa je pač sama ali kao je ,pa dela vse to kar dela.Držim pesti,da se bo vse dobro končalo.

Koala saj boš videla vse se bo na koncu dobro izteklo,boste srečna družinica.

Neni ne obupaj,saj bosta obe :duda::duda: s tabo,še ponosna boš kako lepo rasteta.

Bambi ti se pa ne sekiraj zaradi enega kretena,ki te hoče imeti zase,ga kar pred vsemi naderi,pa bo dal mir.

Ery držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Sedaj grem malce pred tv,pa če tam ne zadremam se oglasim.

dijo

Tia
:muca:

Anitka -> ZA NAS (145. nadaljevanje) (24.11.2004 21:40:58)

Tia kot sem že rekla sem zelo vesela, da si s to G zadovoljna. Tudi moja sestra je in vse, ki jih poznam pa hodijo k njej. Moj je čakal na spermiogram nekje okrog 10-14 dni. Naj si gre iskat napotnico in naj kar pokliče tega gospoda pa se bosta zmenila za naprej. Držim pestke še naperj zate, da tudi jutri dobro opraviš na UZ in morda se bova kmalu obe veselili dveh črtic ali plusa.

Hja bom poskušala jutri dobro opraviti z dekličino mamico.

Pa pa,

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>