|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje o PCO
23.11.2004 10:52:29   
anadejka
Hojla pupike :rozica::rozica::rozica:kako ste kej?A ni dons lep dan!!!Pri nas na Vrhniki je tak lep sonček,jaz pa za računalnikom v službi,uffff komaj čakam da bo ura tri!!!:bravo:

No hotela sem vas nekaj vprašat.Sej najbrž ste to že 100x premlele ampak vseeno tako kot jaz mogoče tudi kake druge punce tega še ne vedo.8)

Zdaj sem ravno brala nekaj o PCO,če se ne motim so to policistični jajčniki,kar pomeni da ne morejo proizvajati jajčec in potem ni ovulacije in jasno ne more biti pikice8).Upam da nisem kej mim udarla zdej,če sem me prosim popravte.
Mene pa zanima,ali G lahko take jajčnike opazi že z navadnim ultrazvokom,ali moraš naprej na kake preglede da se to opazi?Pa še to,ali tiste punce ki imajo PCO,potem nikoli v času O ne čutijo špikanja v jajčnikih pa povečanje sluzi?

Jaz namreč nisem bila še na nobenem pregledu,razen pri svojem G.Ta je rekel da ne vidi da bi bilo kaj narobe.In ker bo zdaj kmalu že eno leto kar si prizadevava za pikico,bova prav verjetno še morala iti.Veliko sem se že naučila tukaj na RR in vem da naju zdaj čaka spermiogram,HSG,pregled hormonov,.....Po pravici povem da sem še ne tako dolgo nazaj upala da mi nič od tega ne bo treba dati čez,toda zdaj vedno bolj komaj čakam,da grem na kakšen pregled,ker bi si bila rada na čistem.Če je kaj narobe z mano ali pa z njim,bi rada vedla čim prej,da se potem lotimo in rešimo problem in čim prej povijemo eno malo štručko.

Vsem se že naprej zahvaljujem za odgovore in vam želim lep dan predvsem pa največ :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

Lepe pozdravčke.........andrejka76:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje o PCO
23.11.2004 11:48:37   
enci
andrejka76,
jaz naj bi imela PCO. Pri meni je na UZ lepo vidno, da je v jajcnikih veliko stevilo foliklov, ki sos e tam nabrali in niso pocli. Ko folikel poci=ovulacija.
Za potrditev te diagnoze pa te posljejo se na preverjanje dolocenih hormonov na dolocene dni v ciklusu.
Tudi sama sem mislila, da mi ne bo potrebno na vse preglede, pa sem jih potem res komaj cakala, ne toliko preglede kot rezultate. Res sem si zelela izvedeti kaj je na stvari. Tako da recimo, da sedaj vemo, kaj je potrebno.
Se mi je pa zgodilo, da je moja gin vse skupaj malo zavlacevala, v stilu, sedaj jej te tablete, pa ce ne bo nic do septembra se mi oglasi, potem pa ja ce se 3 mesece ne bo nic .... Potem pa se ta cas tako vlece in ne gre nikamor, njim pa 3 mesece ni nic.
Drzim pesti zate in upam, da se zadeve cimprej odvijejo!
Lep dan!
enci:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje o PCO
23.11.2004 12:32:14   
anadejka
O hvala Enci za odgovor.Veš sej imam jest tut takega G.Ko sem prišla k njemu in mu rekla da že pol leta ni nič mi je reku:"a šele?" Men pa se je že pol leta ful velik zdel.No pol mi je dal pa Klomifen za 3 mesece.Brez kakršnih koli pregledov ali sprotnih spremljanj.To se mi ne zdi glih prav.Kaj pa veš kaj pa če imam samo jajčnike zamašene,ali pa če ima težave moj dragi????Potem sem jedla te tablete čist za brezveze.Pa še nucal niso nič.No sej danes bom poklicala in se zmenila kako naprej.Če se me bo zopet hotel rešit samo z enim receptom,mu ga bom nekam zatlačla.

Ej Enci a potem tvoji jajčki čist lepo delajo,samo počit nočejo?Zakaj pa pride do tega?

Lepe pozdravčke...........andrejka76:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprašanje o PCO
23.11.2004 13:35:14   
enci
andrejka76,
to sem brala ja, da nekateri gin dajo Klomifen brez nadzora, to pa vsekakor ni dobro, ker je to namenjeno bolj tistim, ki svojih O nimjo. Mene je najprej poslala na HSG, potem pa moz na spermiogram, pa mene na hormonske teste ... in rekla naj se ji decembra javim. Glede na to, da so mi pa 3 drugi gin diagnosticirali PCO, ona pa ne, jo bom po vsej vrjetnosti zamenjala. V nedeljo grem v Postojno na posvet k dr. Merlotu. Ce se bi dalo bi kar pri njemu ostala!!! Bomo videli, no.
Moji jajcniki pa baje pridelajo folikle, potem pa noben od teh ne ovulira ... in mi ze vec kot eno leto digi dagi :sloncek::sloncek: bolj v prazno.
lp
enci:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?