anadejka -> vprašanje o PCO (23.11.2004 10:52:29)
|
Hojla pupike :rozica::rozica::rozica:kako ste kej?A ni dons lep dan!!!Pri nas na Vrhniki je tak lep sonček,jaz pa za računalnikom v službi,uffff komaj čakam da bo ura tri!!!:bravo: No hotela sem vas nekaj vprašat.Sej najbrž ste to že 100x premlele ampak vseeno tako kot jaz mogoče tudi kake druge punce tega še ne vedo.8) Zdaj sem ravno brala nekaj o PCO,če se ne motim so to policistični jajčniki,kar pomeni da ne morejo proizvajati jajčec in potem ni ovulacije in jasno ne more biti pikice8).Upam da nisem kej mim udarla zdej,če sem me prosim popravte. Mene pa zanima,ali G lahko take jajčnike opazi že z navadnim ultrazvokom,ali moraš naprej na kake preglede da se to opazi?Pa še to,ali tiste punce ki imajo PCO,potem nikoli v času O ne čutijo špikanja v jajčnikih pa povečanje sluzi? Jaz namreč nisem bila še na nobenem pregledu,razen pri svojem G.Ta je rekel da ne vidi da bi bilo kaj narobe.In ker bo zdaj kmalu že eno leto kar si prizadevava za pikico,bova prav verjetno še morala iti.Veliko sem se že naučila tukaj na RR in vem da naju zdaj čaka spermiogram,HSG,pregled hormonov,.....Po pravici povem da sem še ne tako dolgo nazaj upala da mi nič od tega ne bo treba dati čez,toda zdaj vedno bolj komaj čakam,da grem na kakšen pregled,ker bi si bila rada na čistem.Če je kaj narobe z mano ali pa z njim,bi rada vedla čim prej,da se potem lotimo in rešimo problem in čim prej povijemo eno malo štručko. Vsem se že naprej zahvaljujem za odgovore in vam želim lep dan predvsem pa največ :nosecka::nosecka::nosecka:!!! Lepe pozdravčke.........andrejka76:miska:
|
|
|
|