Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 17:39:36
|
|
|
|
Pobalami
|
kengurujčke res priporočajo po 3-h esecih. Prej niso primerni zaradi možnih poškodb hrbtenice (mikropoškodbe). Sem pa jaz tudi videla reklamo za kengurujček, ki se poleže in otrok leži. quinny mogoče?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 17:43:23
|
|
|
|
Pobalami
|
Takole recimo (ta je iz sončka) še ena druga firma
< Sporočilo je popravil faca -- 28.8.2007 17:47:15 >
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 18:11:01
|
|
|
|
Freycha
|
waw.... super..... tega pa res nisem vedela hvala faca, res si faca
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 18:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo, potem pa res ne štekam foro kengurujčkov. Jaz sem 1. dala noter nekje pri 6. mesecih in je bil definitivno pretežki tako, da ga sploh nisem mogla nosit . No, bom še par tednov počakala, definitivno pa ne dokler ne ve sedeti. Moj je samostojno sedel šele pri 6,5 mesecih shodil pa z osmimi, palzil s nekje s pezimi . Potem je že brezveze. JAz sem sicer mislila, da bi bila noter samo kakšnih 5 minut, toliko, da dam npr. kosilo kuhat ali posesam bajto. NA sprehod ali kam v trgovino ziher ne bi šla s kengurujčkom. A je potem teh 5 minut tako kritičnih?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 19:51:50
|
|
|
|
Putka
|
Paštetka, pomoje je takle klasičen kengurujček (ne tale ležeči) res bolj stran metanje denarja. Ni primeren dokler otrok ne sedi, takrat gre pa lahko že v nahrbtnik. Sem že napisala prej, sling od 0-15 kg, nahrbtnik za daljše ture, kengurujčka ne rabiš.
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 20:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka, potem si raje sling ali štorkljo nabavi. Ko je dojenček v njih, lahko ti kaj narediš, če je v kengurujčku, pa težko oz. nemogoče pri tej starosti. Poglej na forum povezano starševstvo, tam najdeš eno daljšo temo o vseh vrstah raznih "nosil".
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 21:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil . Saj vem, da sem čudna A ga katera proda po simbolični ceni, da sprobam ?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 21:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil Enako so mi govorile stare tetke, ko sem Mičico nosila v kenguruju. Da naj jo primem, da ne bo ven padla .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?