![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 17:39:36
|
|
|
|
Pobalami
|
kengurujčke res priporočajo po 3-h esecih. Prej niso primerni zaradi možnih poškodb hrbtenice (mikropoškodbe). Sem pa jaz tudi videla reklamo za kengurujček, ki se poleže in otrok leži. quinny mogoče?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 17:43:23
|
|
|
|
Pobalami
|
Takole recimo (ta je iz sončka) še ena druga firma
< Sporočilo je popravil faca -- 28.8.2007 17:47:15 >
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 18:11:01
|
|
|
|
Freycha
|
waw.... super..... tega pa res nisem vedela hvala faca, res si faca
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 18:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo, potem pa res ne štekam foro kengurujčkov. Jaz sem 1. dala noter nekje pri 6. mesecih in je bil definitivno pretežki tako, da ga sploh nisem mogla nosit . No, bom še par tednov počakala, definitivno pa ne dokler ne ve sedeti. Moj je samostojno sedel šele pri 6,5 mesecih shodil pa z osmimi, palzil s nekje s pezimi . Potem je že brezveze. JAz sem sicer mislila, da bi bila noter samo kakšnih 5 minut, toliko, da dam npr. kosilo kuhat ali posesam bajto. NA sprehod ali kam v trgovino ziher ne bi šla s kengurujčkom. A je potem teh 5 minut tako kritičnih?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 19:51:50
|
|
|
|
Putka
|
Paštetka, pomoje je takle klasičen kengurujček (ne tale ležeči) res bolj stran metanje denarja. Ni primeren dokler otrok ne sedi, takrat gre pa lahko že v nahrbtnik. Sem že napisala prej, sling od 0-15 kg, nahrbtnik za daljše ture, kengurujčka ne rabiš.
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 20:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka, potem si raje sling ali štorkljo nabavi. Ko je dojenček v njih, lahko ti kaj narediš, če je v kengurujčku, pa težko oz. nemogoče pri tej starosti. Poglej na forum povezano starševstvo, tam najdeš eno daljšo temo o vseh vrstah raznih "nosil".
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 21:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil . Saj vem, da sem čudna A ga katera proda po simbolični ceni, da sprobam ?
|
|
|
|
RE: Kdaj dojenčka v kengurujček? 28.8.2007 21:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, pri teh slingih imam filing, da mi bo ven padel ali se zadušil Enako so mi govorile stare tetke, ko sem Mičico nosila v kenguruju. Da naj jo primem, da ne bo ven padla .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.