|
RE: Kako otroku povedati, zakaj nočem k babici 27.8.2007 18:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Aja, pa ti? Ti kaj rečeš tašči, ko takole fantka v kot postavlja? Brez skrbi, da rečem, in to GLASNO. Zadnjič na primer, mu ni pustila domov odpeljati kolesa, ki sem ga pred 10 leti jaz kupila njeni vnukinji in je bil slučajno zdaj kakšno leto spravljen pri njej. Za Tiborja je bil še prevelik. Nato pa se je kar naenkrat znal voziti z njim in bil seveda blazno ponosem, saj ima kolo prestave, tako kot najina. Bil je ves hepi, komaj je čakal, da nama pokaže, da ga obvlada. Ampak ona je rekla NE, da domov ga pa ne bo odpeljal. In na moje vprašanje, zakaj, je bil njen odgovor, da ne bo vedno vse po njegovem. Normalno da sem popizdila. Namesto da se otzroka vzpodbuja in hvali, vau, kaj si se naučil, super, no vidiš, zdaj boš pa tudi ti imel kolo s prestavami, kot oči in mami, ga je treba dol zabit in mu prepovedat, da kolo odpelje domov. Takrat sem nazadnje popizdila, protestno smo šli v avto, odnesli kolo v prtljažnik, pa je še šla Tiborja spraševat na 5 cm, ko je že sedel v avtu, če zdaj banane ne bo do konca pojedel. Da mu je ja vbila tisti občutek krivde, da je nekaj spet narobe naredil. Ja valjda, da po vsem tistem kregu ne bo šel brez naju v hišo naprej jesti banano.
|
|
|