|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če se mu ne dvigne...
27.8.2007 13:16:57   
Anonimen
Če o vsem, naj bo pa še o tem. Predvsem za možakarje je tole ali pa tudi ne. Torej, kakšne misli vam gredo po glavi, če se vam slučajno zgodilo (se je zgodilo), da hidravlika ni delala? čemu bi to pripisali? Stresu, vročini, bolezni, partnerki, nevredni poželenja...? A je to hud udarec za moški ego?

In obratno, ženske, kaj ste si mislile o moškem, ki ni zmogel seksa?

No, meni se je to samo enkrat v mladosti zgodilo, samo tam itak ni nič špilalo, tako da mi je bilo vseeno, če mu dela ali ne. Se je pa fant kar precej sekiral.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če se mu ne dvigne...
27.8.2007 13:26:28   
kalbo
Če se meni to zgodi, odmislim zadevo, se posvetim ženinim čarom in hidravlika po navadi čudežno proradi. V momentu, ko se začne človek zaradi tega sekirati je gotovo z libidom.

Sem pa zadnjič prebral en hud vic na to temo:

En 78 letni dedek se odpravi v hribe. Tako spi na skupnih ležiščih nekje visoko v gorah s polno sobo ljudi. Nakar se začne sredi noči dreti : " Dajte mi babo, rabim žensko, dajte mi babo..." Mladenič poleg njega pa zaspano reče: " Oča, zaspite, lažen alarm, za mojga držite"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 13:28:31   
LuNa73
mislim da je ta tema bolj za moško populacijo...
fajn tema... bomo vsaj vedle kak se počutjo takrat pa kaj pričakujejo od nas v takih situacijah....
jst sem bla enkrat v taki situaciji, sam se je to zgodil zarad strasti user posted image  in prevlke željeuser posted image .... prvo je hidravlika delala 8000 na uro, ko pa je blo treba akcija...pa je naenkrat odpovedala.,... no, ampak smo se pol mal umirili in stvar speljali do konca....user posted image ... ampak sprašvala pa nisem kej dost, ker si nisem upala....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 13:29:42   
Anonimen
bomo vsaj vedle kak se počutjo takrat pa kaj pričakujejo od nas v takih situacijah....

Ja no, prav to me zanima.

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 13:32:20   
Anonimen
To se je zgodilo nama, ko sva mislila prvič user posted image , pa mu je dol padu. Se je sekiral, vendar mene osebno to ni nič prizadelo, zato sem mu dala par lepih besed.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 13:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To se je zgodilo nama, ko sva mislila prvič user posted image , pa mu je dol padu. Se je sekiral, vendar mene osebno to ni nič prizadelo, zato sem mu dala par lepih besed.user posted image user posted image user posted image

Ga že nisi dovolj zrajcala oz.ga nisi privlačila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2007 13:37:46   
Anonimen

ja seveda vsevednež. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2007 13:39:44   
Anonimen

No jst tega še nisem doživela, ampak po moje to ni glih zato k ga neb privlačla a ne. Mogoče je trema nardila svoje. Al pa predolgo pričakovanjeuser posted image .
K če ga neb prvlačla nekak se sploh neb spravu k stvari al kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2007 13:40:31   
cmokec
Meni se nikoli ne dvigne, mojemu pa na srečo vedno. user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa je tista meja, po starosti mislim, ko lahko ptiček odide v pokoj?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2007 13:41:29   
Anonimen
Kdaj pa je tista meja, po starosti mislim, ko lahko ptiček odide v pokoj?

Eni še pri 70-tih. Vsaj hvalijo se tako.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2007 13:42:25   
Anonimen

ja seveda vsevednež. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj pa druzga? To se meni že nebi zgodil? Fejst bejba te ja vedno vzburi in tička dvigne. Vsaj mojega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2007 13:44:03   
Anonimen
Ja kaj pa druzga? To se meni že nebi zgodil? Fejst bejba te ja vedno vzburi in tička dvigne. Vsaj mojega.

Daj, daj, ne trapaj. Če pa si res tak kerlc, kot se hvališ, pa ne piši pod anonimno. Mislim, kr neki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2007 13:44:15   
Anonimen

Ja valjda user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa nekoga, ki ga poznam še nobena ni privlačila dovolj, ker ima (je imel) z vsako dozdejšnjo punco občasno tovrstne probleme.

Drgač se pa jst nisem nikol sekirala, pa sva se mela lih tko fino in pol je po čudežu zadeva začela clo funkcionirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2007 13:44:42   
cmokec
Uf, pol imamo pa šedovolj časa user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2007 13:45:49   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne morem verjet kaj berem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak so eni samozavestni. Poznam par primerov, ko je bil tip živi ****ač, enkrat mu je pa zaštrajkal. Kakšna sramota je to bila, ko je bejba povedala, da nista mogla zaradi njega.user posted image user posted image user posted image
Tak da, prosim, nikoli ne reci nikoli. To pride tako iznenada, da si ne moreš misliti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.8.2007 13:47:46   
Anonimen
To pride tako iznenada, da si ne moreš misliti.

Zakaj pa sploh pride?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.8.2007 13:47:46   
baguSka

Hehe... zarecenga kruha se najvec poje!!!! Tko da se hitr ugrizni v jezik!!!!

Pr mojmu pa se to rado zgodi, kadar ga cel dan zavracam... In potem ce ga zvecer hocem in zelim, pravi da zdej je ap njemu vse dol padl, ker sem ga itak cel dan zavracala.user posted image  In ga ni vraga da ga pokonc spravm. Tko da kot sem jaz seznjanjega s tem - vse je samo v glavi... Lahko pa je tud kontra: ce ga cel dan rajcam in mu zvecer ne dam, potem revez zaspat ne more... Dokler ne gre revez sam postimat na wc.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2007 13:50:02   
lenika
Na srečo še nimam teh izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2007 13:50:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

To pride tako iznenada, da si ne moreš misliti.

Zakaj pa sploh pride?

No, jaz tud poznam dva ****aca ki se jima je to zgodil. In oba sta varala svoje 'zene'. In ko sta hotla prevarat, se jima enostavno ni dvignu... user posted image  Zarad prevelike treme?? Slabe vesti?? Hmm.. Al pa prevelike zelje in je bil to samo izgovor!? Pomoje prej to... Enega pa poznam, da je mel preve alkota v riti in se mu dvignu sicer je, ampak ga ni in ni mogu sfinisirat... Na konc je bil ze cist bogi revez... Ona pa tud.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.8.2007 13:51:14   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Hehe... zarecenga kruha se najvec poje!!!! Tko da se hitr ugrizni v jezik!!!!

Pr mojmu pa se to rado zgodi, kadar ga cel dan zavracam... In potem ce ga zvecer hocem in zelim, pravi da zdej je ap njemu vse dol padl, ker sem ga itak cel dan zavracala.user posted image  In ga ni vraga da ga pokonc spravm. Tko da kot sem jaz seznjanjega s tem - vse je samo v glavi... Lahko pa je tud kontra: ce ga cel dan rajcam in mu zvecer ne dam, potem revez zaspat ne more... Dokler ne gre revez sam postimat na wc.user posted image

Ja manj ga bo treba hecat, pa bo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.8.2007 13:51:46   
Anonimen
vprašanje če že ma sploh tička - še jajc nima, da bi pod nickom pisaluser posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.8.2007 13:52:49   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.8.2007 13:56:40   
orhideja75
tukej se pa res lahko nasmejiš. dej anonimni enkrat pišite pod svojim pravim imenom. ne vem zakaj ga morate prikrivat. sploh tisti, ki mu vedno stoji, ko vidi dobre bejbe. a ni to zate kompliment, da nimaš s tem (še!) problema.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.8.2007 13:58:21   
srki
Tudi v moji neki brezvezni zvezi se je zgodilo. Fant je skozi namigoval na seks, ko pa naj bi prišlo do akcije, ni bilo nič, ker se mu pač ni dvignil. Po mojem je bil čisto presenečen, da sem bila za to stvar, ker drugače je bil on bolj gobčen tip, ko je bilo pa kaj treba, se je zgleda ustrašil. Slišala tudi od drugih punc.

Prizadeta pa zaradi tega nisem bila, on pa verjetno tudi ne.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.8.2007 13:58:27   
kalbo
Stoji mu že, ko lista Playboy, tička pa drži v rokiuser posted image . Ko bi pa ta prava bejba prišla bi pa zmrzniluser posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?